Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
-
szőröscica
addikt
válasz
tesopapa #5298 üzenetére
De ha ezt teszem fel, akkor letöröl mindent. A szerviz verzió pedig meghagyja a programjaimat, meg a beállításaimat, nem?
Én ugyan nem fogok szopni a telepítésekkel, beállításokkal, stb, az új szoftver kedvéért. Legyen már egy jó wp7 telefon, meg offline navi, megvenném mindkettőt, aztán nem kéne itt 500 dolgot flashelni, meg állítgatni, hogy akadásmentesen menjen a rendszer. Android. Fujjj
-
-
-
válasz
tesopapa #5090 üzenetére
CM7 Zeam-mel is csinálja néha, hiába van a memóriában tartva. Kicsit fura még a memóriahasználata, néha van 50-60mb szabad RAM, máskor 15 mega.
A kamera app meg az első kép készítése után szénnéfagy, de ez CM6 korai verziókkal is így volt.
Rohadt Navitel Navigator viszont nem megy 2.3 alatt, így ha kirándulás lesz mehet vissza nandroidból a 2.2 -
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5069 üzenetére
Már csak egy dolgot nem találok
a mototorch program nem működik 2.2.1 alatt.. van valami progi amivel lehet a ledeket világíttatni és még widget is van belőle? Hiányozna már.. este sokszor azzal közlekedtem, mert nem akartam a lakásban mindenkit felkelteni..
eddigi segítséget meg köszönöm!
-
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5069 üzenetére
nem szeretem ha magyar.. nem találom meg benne amit keresek.. angol nekem tökéletes. De ez a moddolt 2.2.1 O2, ez most igen bejön..
a 2.3.3 ommal még várok.. kicsit finomítgassák még.. sokat használtam félkész romokat előző telefonjaimon.. anno a sebesség miatt szenvedtem.. most a tárhely miatt éreztem, hogy váltanom kell..
-
GodHeart
senior tag
válasz
tesopapa #5064 üzenetére
jóóó de hova másoljam fel a letöltött ROM-ot.. a zip fájlt tömörítsem ki valahova? vagy maga a zip fájlt kell másolnom valahova? ezt érdekes mód sehol nem írja le semmi..
GOT megy.. meg tudok is benne kutakodni.. de pl most ezt a moddolt romot nem tudom hova kell másolni.. nandroid/openrecovery/ alatt semmit nem lát.. (eddig kicsomagolva tettem oda..) -
Djuree
félisten
válasz
tesopapa #4921 üzenetére
bazzeg, ez a gugli fordító nem viccel
Gyökeres: gondolom gyökeres változások álltak be
Kenyér-téma: hát ez éppen most aktuális, drágul a kenyér eléggé
Kenyér Animáció: ez most a kenyér gyúrásának vagy a sütésének, esetleg a megevésének az animációja?mert magában egy kenyéren nemigen van mit animálni
Az akkumulátor csapkod a köves: nemtom, talán kénköves ménkű csap ki az akksiból ha túltöltöd
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest