- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
konc-konc!
Btw nekem már sikerült megkarcolnomigaz 2 lépcsőforulót gurlt hozzá és pofával csattant a korlát aljához.Azt mondom bírja.egy ekkora pofontól a plexi be is tört volna,ez meg csak karcolódik.Fólia nélkül természetesen.De ezt azért nem nevezném rendeltetésszerű használatnak..
-
GodHeart
senior tag
Azért tettem fel ide is, mert ide sokat járok, és ismerek 1-2 embert, gondoltam hátha érdekli őket
Ezért tettem ide! De ha zavar töröld nyugodtan, aztán felteszem a másik helyre! Nem akartam rosszat!
Te is láthatod, ha vaterán vagy bárhol megnézed az árát, hogy nagyon baráti
-
wolruf
őstag
-
petipetya
nagyúr
Köszi! Elmondom, hogy miért kérdeztem. Ebből az következik, hogy egy 2.2.-es tableten is lehet így gyorsan írni egy külső billentyűzettel, ha fel van telepítve az anysoftkeyboard.
Más. Mit jelent az, hogy bénább lett a screen lock?
-
Emlékeim szerint rögtön a doboz nyitása után kiugrott egy Motorolás fecni, hogy a termék nem vízálló, blabla. Ezzel nekem nincs bajom pl, mert telefon nem evezőlapát.
Csak megtévesztő maga a csomagolás, a szolgáltató honlapjáról meg már nem is beszélve.Ez olyan embereknél, akik fogékonyak a mobiltechnika iránt nyilván nem gond, mert legalább utánaolvas, de azért a legtöbb vásárló kb a: "Vízálló, okostelefon, szomszédnak nincs? Nekem kell" szinten mozog, és úgy is használja
Pl. anno mielőtt Milestone-t megvettem olvastam külföldi fórumokat, fel volt háborodva egy lengyel srác, hogy a gorilla glass kijelzőt pengével karcolta és megsértette, holott az karcálló, mert úgy hirdették.
-
Rickazoid
addikt
Elméletileg ugye ha a dobozon feltüntették, akkor a szolgáltató nem bújhat ki alóla, hisz ő reklámozza úgy. Más kérdés, hogy megteszi-e ennek ellenére. Ahogy egyre több helyen cikkeznek róla, a szolgáltatók most olyan helyzetben vannak, hogy hárman lefedték a piacot és akármekkora hülyeséget csinálhatnak, akárkit átverhetnek, nem fog lényegesen változtatni semmin (főleg ha két év hűség köt hozzájuk, amit ilyen esetben nem oldanak fel, csak kaphatsz egy új eszközt új hűségnyilatkozattal, ha pert nyersz ellenük).
(#4880) tesopapa: O2-es használható, csak szolgáltatói módosításokat takar, bár Eclair ROM-ok esetében mindenhol a "No Branding" jelzés szerepel, gondolom hogy nem módosította a ROM-ot semennyire. De ebben az esetben sem befolyásolná a telefon hálózatfüggőségét vagy függetlenségét, illetve a GSM hálózatokkal sem lenne baja, mivel ugyanolyanokat használnak németék is.
Viszont ez szerviz verzió, csak egy teljes és hivataos Eclair telepítése után tudod feltenni (ha nem az van rajta, bár talán érdemes lehet O2-es Eclair-t feltenni, hogy ne legyen olyan bug, amit egy esetleges eltérő módosítás okozhat... ezt passzolom). -
Nem tudom, majd kollégáét kidobom a 3. emeletről, aztán megnézheti (meg én is magam)
Hangtárcsázó appot használ valaki? Vezetés közbenre főleg.
Feltettem már vagy ezret, de a magyart egyik sem szereti, és akinek kellene, az meg az angolt nem. Olyan is megfelelne, mint ami régen volt, hogy adott névhez fel kellett mondani a hangmintát, de olyat nem találtam, csak hangfelismerős izéket -
Megkapta, de ha mégis beázik a Motorola mossa kezeit a mellékelt pappír alapján.
Nekem mondjuk mindegy, mert ha veszek is, nem tervezem direkt úsztatni, csak sok képet látok róla, hogy mindenkinek első dolga pohárba rakni. Pl. ha ilyenkor beázik, nem mernék rá fogadni, hogy élne a garancia, hiába IP67-t kapott.
-
Nyilván a hülyék miatt van, ez nem kérdés, nekem is volt olyan távoli ismerősöm, aki a 0 perces Defy-t vödör vízbe dobta, akinek ennyi agya van annak kell a felirat
Amúgy a legtöbb szolgáltató úgy hirdeti, hogy víz ütés és porálló (voda.hu: Az amerikai gyártó legfrissebb újdonsága azon kevés mobilok egyike, amely IP67 minősítéssel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy víz-, ütés- és porálló.), közben meg ott a cetli a dobozban, hogy annyira mégsem kellene ezeket kipróbálni. Ráadásul a vodás Defy dobozán is vannak waterproof és hasonló szavak, ami szintén megtévesztő
Egyik ismerősöm pl. most dobta vissza az X8-asát, mert a voda úgy hirdeti, hogy hangtárcsázás, csak épp k*rvára nem megy magyar nyelven, szóval szerinte átverés, a voda már elismerte, hogy ja, mégse tudja.
-
Cyberpunk
félisten
Hát nagyon szomorú én tuti kiakadtam volna már rég. Lehet fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel. Szerintem ez esetben már simán
No úgy tűnik megoldódott a fagyás problémám. Tegnap egész éjjel nyomkodtam, meló helyett
És egyszer sem fagyott.
postajoska:
1. Nem nincs magyar nyelv.2. Ja könnyedén
Leírás [link].
-
wolruf
őstag
Igen van. Ugyanezt tapasztaltam az MPX 220-asommal régen. Alig pár hónapot töltött nálam, de ebből 3-at szervizben. Soha nem tudták megoldani a problémáimat (térerő, kamera, fagyások, hanghibák), viszont ide-ode szoftverezték. Ez egy kagyló kialakítással bíró Motorola volt, mire visszakaptam a sokadik ,,javítás'' után, a kijelzője agyon volt karcolva. Amikor szóvá tettem, közölték hogy a kagylós telefonok előbb-utóbb úgyis ilyenek lettek. Ez is így járt VOLNA. Mondtam hogy köszönöm, kérem a cserét, visszavásárlást, kártérítést, akármit. Erre a kezembe nyomtak egy papírt, ami igazolja, hogy SEMMI BAJA A CUCCNAK. Felhívtam a fogyasztóvédelmet, a szolgáltatót akitől vettem, a szervizvezetőt, nem jártam sikerrel. Kiderítettem, hogy független szervizszakvélemény kell róla (hogy hibás), olyan független szerviz azonban nincs, akinek a véleményét elfogadnák. Pont. Itt a történet vége. Azonnal eladtam a telefont (beszámíttattam), így pár hónap alatt buktam az új telefonomon kb. 70 ezret. Akkoriban ez nagyon nem kevés munkával megtakarított pénzem volt, nem voltam boldog. Most pedig ugye kálvária van a Milefossal, még csak nem is gondolkodom a szervizen, TUDOM hogy birkák és nem értenek hozzá. Sajnos nincs aki megcáfolja ezt. Talán csak egy független szakszerviz lehetne ugye....
-
drzsoo1
aktív tag
Az mennyivel jobb hogy a p billentyűnél van az ó, ráadásul 2 kézzel kell használni. itt ha az o t megnyomod kétszer, hosszú ó lesz belőle. Én a két bill egyszerre nyomását utálom. Az igazi persze a full magyar kiosztású virt. qwerty, ehhez képest a nokia megoldása sehol sincs.
-
rendar
tag
Van! Pl. minden qwerty- s nokián van. (természetesen azokon amiket ide szántak)
pl. ha ó betűt akarok írni, akkor a bal alsó sarokban levő gombot megnyomom, majd az p- t és máris ott az ó. Na valahogy így kellene lennie a Milestone- on is, akkor vennék egyet. De így beleőrülnék az ékezetes betűk írásába...ugye nem arra gondoltál, hogy külön gombok vannak az ékezeteknek is, mert olyan tényleg nincs, és nem is lesz tuti!
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Miért mi a baj a 7 Pro-val
Igen a komolyabb rendszerfrissítések esetében. Csak hogy az Apple az rendszeresen adja ki a kisebb javításait. Még ez a Motorola esetében nem épp megszokott dolog. Nekem például még mindig megvan az ébresztő bug 2.1 update1-el. Nem nagyon izgat mert nem a telefont használom ébresztőnek, csak hát na
-
wolruf
őstag
Hja, csak az iPhone-ok nem trágya szoftverrel vannak. Ami a Milestone-okban volt bug (és van!!!) az brutális. Ezek után nem ,,csak'' frissítést, hanem javítást várunk. Na ez a nagyon nem mindegy. A Motorola javítást se nagyon ad ki, amit pedig kiad, azt kb. úgy teszi, mintha valami orbitális kegyet gyakorolna. Egy gyárilag hibásan portolt oprendszerrel kiadott, nem minden funkciójában használható készülék kimeríti a hibás teljesítés fogalmát. És ezen még javítani sem akar a T. (nem tisztelt, inkább trágya) gyártó. Grrr
-
gretzky77
veterán
Sziasztok köszi mindenkinek megy az MMS!!!!! Az lenne még a kérdésem hogy a root explorerel töröltem a motonavot el is tünt a menüböl meg manage applicationsban sincs mégsem tudom feltenni a tört motonavot mert azt irja nem sikerült telepiteni,az igo meg ha csak szimplán a memkarin van a telepitö apk fájl már akkor gondot okoz,pl az appinstaller nem indul el ha leszedem az igo apk fájlt akkor tökéletes.Esetleg vkinek ötlet? köszi
-
Fancy Widgetnél is állítható, hogy mi induljon el, ha rányomsz az adott területre.
Nemrégiben minimalizáltam az ikonjaim, előtte volt 7 oldalon mindenféle cucc, most 3 oldal nagyrésze widget, pár ikon a főbb appoknak/partnereknek, a többi app mappában szépen.
Lásd: 1 2 3A Fancy Widget régi verziója mondjuk pont azért nem tetszett, mert HTC nyúlás volt
File kezelőnél a wines megosztás kezelése volt a szempont, Astro az SMB modullal is elhasalt rajta, ES File Explorer meg simán kezeli.
Egy jó képlopó appot írhatnátok, amit most néztem, az eléggé fura színekben gondolkodik, bár ha RGB -> BGR konverziót tolok a képre, akkor ok
-
Rickazoid
addikt
Ez szinte ugyan az, mint a CyanogenMod alap Power Control-ja, annyi különbséggel, hogy itt van egy-két extra (ami CM-nél máshol, mint a Reset módok) ott nem lehet színt választani, itt a 2G/3G választó nem működik, mert a Mobile network settings képernyőre visz, a CM-esnél meg a Flash nem működik, csak a kijelzőt fehéríti ki.
Mindenre jó widget még mindig nincs. Ettől függetlenül ez is hasznos, összességében jobb, mint a CM-es. -
Zoku
tag
Jólvan meggyőztetek, nem rakok rá fóliát. Nem gondoltam, hogy valóban ennyire ellenáll a karcoknak.
A wifiről. Szerintem nem kell külön progi ahhoz, hogy ne kapcsoljon ki a wifi. A wi-fi settingsbe nyomsz egy menü gombot és megjelenik az Advanced, na ott én a wi-fi sleep policy-t "never" -re állítottam így még kikapcsolt kijelzőnél is megjönnek az emailek stb..
-
z0d1AK
nagyúr
Végül is az adatkábellel itt megoldható a töltés mellett a szinkronizálás is, meg akár a hanglejátszás is (bár ehhez már audio is kell).
Itt egy leírás, hogy köthetjük iPod dokkolóra a Milestone-t.
-
wolruf
őstag
Megszokott igen, a Market a reset után csak az első telepítés/kilépésig mutatja a historyt.
Nekem annó az MPX220-as Motorolámat szoftverezték folyamatosan mondva, hogy az majd megjavítja. Nem tette. Főleg, hogy mindig régebbit raktak rá
Más:
Valaki megnézné, hogy az ő telcsijére mit ír ki a Motorola Update? Nekem azt mondja, ismeretlen típus, etc... Félek, a nem gyári fw miatt nem ismeri fel. Köszönöm előre is!
-
petipetya
nagyúr
-
-
petipetya
nagyúr
Pedig már írtam.
Telefonálás közben izgek-mozgok és elöjön a képernyö, azon pedig az a hold gomb, amely úgy kell oda mint púp a hátamra - néha tartásba tettem a partnert a fülemmel.
Ezzel a progival viszont nem oldódik fel a képernyö hívás közben akkor, ha eltartom a telót a fülemtöl - csak akkor oldódik fel, ha benyomom a kamera gombot. Így müködik:
- Hívás van
- Eltartom a telót a fülemtöl
- Elöjön a képernyö, de olyan mintha egy zöld plexi lenne elötte. Látok mindent a képernyön, de semmire sem tudok rányomni
- Benyomom a kamera gombot, és eltünik a plexi, minden gombot be tudok nyomni a képernyön -
Cyberpunk
félisten
Játékban előny.
wolruf: Nekem kb. a második hét után elkezdett lepattogni a festék a gombról. Ez széria hiba.
De kétlem hogy cserélnek rá granciában. Egy próbát talán megér. Ha neked cserélnek akkor én is bepróbálkozok
Ám már azt várom hogy kopjon le teljesen így elég gányul néz ki szegénykémInkább akkor a fehér gomb.
-
törölt tag
a multitouch billentyűzetet kell szoftveresen is támogatni. a droid x-ben már megcsinálták szépen, de a milestone-ban nem, és szerintem nem is fogják. ez a teszt nem a billentyűzettel van összefüggésben, hanem magának a képernyőnek a korlátait mutatja, hogy nem képes bizonyos pozíciókban rendesen lekövetni egyszerre két érintést. ennek következménye, hogy nem is tudnák rá megoldani a billentyűzetet, ha akarnák sem. d emondjuk ez minden olyan alkalmazást lehetetlenné tesz, ahol a pontos koordinátákra van szükség (pl. játékok), szemben péládul azzal, hogy csak a pontok mozgását kell figyelni (pinchzoom).
-
törölt tag
igen, ez a baj, hogy irreálisan drága és beszerezhetetlen (ezért az ár: annyit kérnek érte, amennyit csak tudnak a boltokban). viszont cserébe minttahardver, tehát ezen demonstrálnak gyakorlatilag minden újdonságot a G-nél. ez kapja meg leghamarabb a frissítéseket, és mivel fejlesztői telefon, így nem zárt a bootloader, és könnyű custom firmware-t feltenni. a képernyő persze kicsit gáz, de (bár ebben Karma nagyon nem fog egyetérteni, ha látja) szerintem azért nem olyan vészes. zoomolni lehet vele, másra meg én nem használom a multitouch-ot.
a Milestone nagyon jó cucc, csak nem használom most ki. ha meg jön majd a Meizu, akkor lehet akármilyen jó cucc, de nekem az a szívem csücskeCyberpunk:hát igen, eléggé gáz ez a multitouch hiba. nekem mondjuk annyir anem lényeges, mert nem használom olyanra a telefont, aminél ez kijönne, de persze megértem, ha valakit zavar.
-
törölt tag
hehe, én is nagy dilemmában voltam miatta a télen, de végül nem olyat vettem. hiába voltam olyan helyen, ahol lehetett volna rendelni, de nem jött volna meg addig, amíg ott voltam, így maradt a boltban a milestone. meg aztán vicces, de olcsóbb is volt így. bár elvileg a nexus jobb pár dologban persze...
-
Konflikt
addikt
"..meg a joval erosebb proci, es a 2x akkora ram (256 vs 512). azert nagyon nemmindegy."
ja, de ezek téged hoznak lázba, nem őt, nagyon nem mindegy
ot nem erdekli, vagy nem hozza lazba az lehet. de ezek nem kis elorelepesek, ami felett elsiklani nemerdemes, mikor a milestone 1-et es a 2-ot hasonlitjuk ossze.
mert a 2x annyi ram, es az erosebb proci is erezheto sebessegnovekedest fog hozni.
(tobb mint fel eve valtottam G1-rol milestone-ra, es ott a kul csak 192 vs 256 volt, es bizony nem kicsi volt a valtozas. ugyanezt erzem, mikor baratnom spicaja van a kezemben par percig, es visszaterek milestone-ra.)
szval ezek komoly upgrade-ek, de ugytunik hogy sokaknak csak az atszabott billentyuzet az improvement."amit viszont nagyon hianyolok az upgrade-bol, az az AMOLED, foleg az akksi miatt."
miért, úgy tűnik, hogy a Desire tulajok jobban állnak üzemidő terén?
mert nekem nem. cserében legalább napsütésben szarabb a kijelző.
nem all jobban (vagy ha megis, akkor nagyon kicsivel). ennek egyszeru az oka: a desire-nek 2x annyi ramja van, es magasabb orajalen jar a cpu-ja, ami plusz fogyasztokent lep fel. igy ha az AMOLED-en sporolnak is, itt a RAM, es a CPU miatt ugynezki kb ugyanott vannak fogyasztasban.
amugy meg a TFT sem lathato igazan jol napsutesben, szval ez felejtos erv.
(mindig maxra veszem a fenyerot, ha napsutseben hasznalom, igy valamennyire lathato a kijelzo) -
petipetya
nagyúr
Ha ezt tekintjük az egyik végletnek, hogy a telefon tetején van a lock gomb, akkor másiknak tekintsük a Spicát (tapasztalat alapján). Ott sokan panaszkodtak, hogy a szűk zseb miatt a piros telefon gomb benyomódhat lockolt képernyő alatt is, és előjön a kikapcsolás menü, melyre látatlanban ráböknek, mikor kiveszik a telót a zsebből. Nekem nem volt szűk zsebem, így ez a dolog szerencsére elkerült.
Kérdés, hogy melyik a jobb?
De hogy a Milestonenál maradjunk, például a no lock szóra megtalált alkalmazások használata során akármelyik gombra feloldódik a billentyűzet, és még a csúszkát sem kéri. Ez jó akkor, ha például a plakátkiállításon fotózok vele, mint ahogy azt tettem a hétvégén. De alapállapotban már nem annyira kényelmes, mikor a zsebbe nyúlva már oldódik is fel a telefon képernyőzárja.
Részemről inkább a túlzott biztonság, mint a mindenre feloldás.
-
petipetya
nagyúr
Nekem csak jelszóval lehet feloldani, mivel be van állítva egy exchange postafiók.
Korábban próbálgattam a különféle lock alkalmazásokat, de a gyárit egyik sem tudta felülbírálni. Azóta megszoktam.
Sőt, kaján vigyorral figyelem azt, hogy mikor elkérik megnyomkodni a telefont, akkor nem jutnak tovább a kódnál, amit nekem kell beírni.
-
Rickazoid
addikt
Nekem elég kényelmes ott, ha a kezembe veszem a telefont, csak a mutatóujjamat kell felfelé mozdítanom egy centit és már be is nyomhatom, illetve nem kapcsolom be véletlenül se a kijelzőt, ha csak megfogom a telefont és arrébb rakom, a hangerő szabályozó gombokat és a kameragombot viszont meg szoktam néha nyomni véletlenül.
Ráadásul álló tokban hordom, ami miatt ott megint nem nyomódik be véletlenül. Igaz a szoftveres zártól így se csinálna semmit, de attól még számomra ez a legkényelmesebb. Szerintem, nekem. -
Phoenix0523
tag
"Talán 2 hét üzemidő? "Igen az jó lenne.
Igen az volt a v3 után a baj, hogy kb. ugyanolyan tudású volt az összes késülékük utána, de a DROID 2-nél azért több van.(megduplázták a RAM-ot, a processzor is 1Ghz, 8GB a belső memória,képstabilizátor,HD video, új bill. meg volt még valami...)
...de az tény, hogy nekem is bőven elég az 1(a MILESTONE 1), majd 3 év múlva megveszem a MILESTONE 4-et 4 magos 2,8Ghz-s processzorral...talán, majd.[Ki tudja milyen telefonok lesznek akkor.]
-
Phoenix0523
tag
Ha meg nem QWERTY-(s)et akar az meg akkor már megvette a Galaxy S-t vagy a DROID X-et... Sok a telefon a felsőkategóriába, mert aki megvett egy olyan drága telefont az nem valószínű, hogy fél éven belül leakarja cserélni(kivétel, akik mindent megvehetnek
).
szerk.: ...de ez se igazán igaz, mert lehet, hogy valakinek most van annyi pénze, hogy ilyen telefont vegyen vagy valaki direkt inkább várt még egy picit.
Ha ugyanannyi okostelefont vesznek most, mint tavaly ilyenkor akkor elvileg lehetne sikeres a DROID 2.(de nem tudom az adatokat) Azért itt több volt az újítás, mint a v3>v3i esetében, mert ott az volt inkább a baj, hogy nem igazán újítottak semmit, hanem ugyanaz a tudás volt mindegyikben. Amúgy nem sok lehetőség van, hogy milyen telefont készítsenek...(QWERTY vagy nem QWERTY)
iPhone 4 is milyen sikeres...
Végtelenségig tudnám folytatni, azt se tudom már miket írok.
A lényeg, hogy ha az okostelefon eladások nem csökkentek akkor ennek szerintem egy nagyon sikeres telefonnak kellene lennie.(vagy a droid x-nek) -
törölt tag
így van. volt valami videó egy másik gorilla glass telefonról (nem is tudom, tlaán a galaxy s), és ott a kulcssomó, csavarok, stb mind nem ártott neki. egyedül úgy tudta megkarcolni a pasas, hogy egy szikét izomból rányomva végighúzott rajta.
nekem is inkább az ujjlenyomatok ellen van fóliám, illetve eredeileg nagyon tapadt az ujjamhoz a kijelző, a fólia sokkal simábban csúszik. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest