- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #5538 üzenetére
Hát továbbra is érdekli a készülék azt mondta csak dobjak rá egy stabil ROM-ot. De nem sikerült nekem kifagyasztani egyszer sem. Ám jól be volt lassulva a kicsike agyonanimált live wallpaper volt kint. Mondom ez nem jó
Egyébként most dobtam rá az olaszt még a képernyő zárat sem lehet feloldani. Konkrétan nincs ott semmi
A rendszer az elindul be is lép meg minden csak ez nem kóser. Szóval dobom rá a közép európait szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
Hali gyári 2.1-es rom kéne nekem ami frissíthető esetlegesen 2.2-re is. A gyerek akinek adtam volna a készüléket visszadobta mivel fogyogatott nála. A buheráláshoz meg hülye azt mondja.
Sajnos nincs meg nekem lementve az eredeti ROM. A dobozon nem szerepel esetleg hogy honnét származik? -
Cyberpunk
félisten
A hivatalos 2.2-es ROM-ot honét tudom leszedni? Mert nem akar frissülni semmivel sem? A leendő gazdája meg azt kéri.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #5278 üzenetére
Hát azt is kiherélték. Például nincs 3G Hotspot ilyen kamudumával, hogy nem alkalmas rá a hardver blablabla.
Hát aki teheti kerülje el nagy ívben a Motorolát a jövőben én már azt teszem. Pedig a készülékei azok jók az Artix is megmozgatta a fantáziám. De ilyen hozzáállással nem kell. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5233 üzenetére
Hát ja mindig csak ígérgetnek. Majd elhiszem ha a végleges verzió felkúszott a készülékemre
Én már csak ilyen szkeptikus vagyok a Motorolát illetően.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5229 üzenetére
Hát pedig nagyon úgy fest. az Európai piacra amúgy is tesznek nagy ívben. nézd meg a Droid-ot. Gyakorlatilag szinte dettó ugyan az a két készülék, arra már tavaly augusztus-szeptember óta kint van a hivatalos 2.2. ráadásul a 2.2.1 is jön rá.
Igaz ehhez az kellett hogy perrel fenyegetőzzenek az amcsik.
Milestone-ra is már tavaly nyár óta ígérik, s azóta is csak ígérik. Igaz van kint egy béta néhány készülék meg is kapta, de nem valami szuper.A helyzet talán megváltozik ha a Google bekeményít, de kérdés hogy mikkor.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #5226 üzenetére
Hát én N8-ról nem tudok nyilatkozni nem volt még a kezemben, de elég nagy divat azt is lehúzni. Ellenben volt több symbianos készülékem. Nagyon nem hiányzik.
Nekem az utolsó szeg a Nokia koporsóján az volt, amikkor lepaktáltak az MS-el. És dobták a Meego-t (jó persze hivatalosan nem, de nem is nagyon kell számítani rá hogy egy-két telefonnál több lesz vele).
De azért még remélem hogy az Intel talál más gyártót aki komolyabban szövetkezik vele a Meego-ról. -
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #5221 üzenetére
Addig gyors amíg nem próbáltál valami komolyabbat. Próbálj csak ki egy DHD-t megfogsz lepődni. Én tudom és nap mint nap szembesülök vele. Mivel még a Motorola is megvan
Amin most gyári alap 2.1 van ráadásul alkalmazásokkal sincs telepakolva mondhatni szűz a rendszer még rajta -
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5189 üzenetére
Nett tiltáshoz az ingyenes APNdroid. Vagy a Quick Settings-t is tudom ajánlani. Azzal legalább mindent elérsz egy helyen bt, wifi, GPS, fényerő állítás stb..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #5172 üzenetére
Hát azért ennek nagyobb a kijelzője 0,3"-al
Egy kicsit tartottam tőle én is hogy nem lesz az igazi qwerty-s korszak után, de kellemeset csalódtam, egyszerűen a kijelző méretből adódóan akkorák a gombok hogy nem egyszerű mellégépelni.
És habár méretes, de nem vastag elég vékony. S meglepően könnyű. A Milestone az nehezebb szerintem valamivel.Anyaghasználat az kifogástalan nagyon egyben van a cucc. Fém unibody háza van, kivéve az akku és az alján a SIM/SD kártya fedél + az antenna fedél a ledek mellett. Itt van egy kis hiba is nem teljesen tökéletes az illesztés az alsó elemnél. De nem mocorog/nyikorog.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #5167 üzenetére
Én nem bántam meg a cserét a DHD-ra. Gyors, böngészés alatt is Wifi-n + 3G. Még az agyonanimált oldalakat is elég gyorsan betölti. A Milestone-om sokkal lomhább volt ehhez képest még CM6-al 1200MHz-re húzva is.
A qwerty gombsor sem hiányzik ekkora kijelzőn szinte lehetetlen mellé nyomniRáadásul nekem nem jött be a Milestone gombsora vaskos ujjaim vannak és azok a gombok marhára kicsik.
Szóval van élet a Milestone után is csak erre akartam rávilágítani -
Cyberpunk
félisten
Na mától DHD-s lettem.
De valószínűleg a családban marad a Milestone is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
postajoska #5118 üzenetére
7. Én is a Dolphin HD-ra esküszöm, de a Skyfire is elég gyors.
9. Viszi, de nem túl jól Youtube 320p már szaggat élvezhetetlen. Javaslom a Skyfire böngészőt annak van saját beépített lejátszója azzal nincs gond.
13. Ja kopik ez elég gyakori hiba. -
Cyberpunk
félisten
#5097-re valaki
-
Cyberpunk
félisten
Na úgy néz ki hogy hétfőn elmegy a Milestone és jön helyette a Desire HD. Csak most van egy kérdésem gyári 2.1-es rom-ot honnét tudok beszerezni?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5080 üzenetére
Hát ennél mérföldkövekkel jobb
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5076 üzenetére
Új kell vagy használt is megteszi? Az én Milestone-m eladó jóárusítva, ha érdekel akkor priviben meg beszélhetjük.
Más: CM7-hez 2.3-as rom-ot kell felrakni vagy ráhúzható a 2.2-re is?
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5024 üzenetére
Ja gyűjtögetjük őket. Az N900-ast csak a Maemo 5 miatt vettem, persze használtan
-
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5022 üzenetére
Pont ugyan így vagyok ezzel én is, nagyobb kijelzőt részesítem előnyben. Ezért a hardveres gombsorról is lemondok. Desire HD lesz a kiszemeltem. Bár egy darabig meglesz a Motorola is attól tartok. Így már összesen 3 okostelefonom lesz. A Milestone, Desire HD, és az N900
-
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5017 üzenetére
No mi történt te is meguntad?
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek mennyit érhet egy használt, gyárilag független még garanciális Milestone? Egy szépség hibája van hogy a kamera gombról lepattogott a festék, más hibája nincs.
-
Cyberpunk
félisten
Hát most kapnék agyvérzést ha nem váltanák készüléket. A HTC a teljes Desire szériát frissíti 2.3-ra. Köztük a több mint 1 éves Desire-t is
Most szerintetek a Milestone mikor kap hivatalos 2.3-at? Van egy tippem, de nem árulom el -
Cyberpunk
félisten
válasz
tome0001 #4868 üzenetére
Elméletileg lesz Froyo-rá. Néhányunknak már fent is van a hivatalos update.
Hardverileg némileg erősebb a Defy főleg az 512MB RAM végett és az alapon némileg gyorsabb proci. Plusz még strapa mobil is.
Viszont a Milestone-nak van fizikai qwerty gombsora, és gyakorlatilag full fém az egész. -
Cyberpunk
félisten
Aszem én cserélem a Milestone-om egy HTC Desire HD-ra. Nem csak a Froyo miatt már meguntam
-
Cyberpunk
félisten
+1 az SE még a Motorolánál is rosszabb
De engem jobban zavar az hogy, nyár elejére ígérik és akkor már nem épp lesz csúcs hardver alatta
A másik meg hogy nekem speciel a HTC 7 Pro tetszik most, WP7 ide vagy oda
De inkább kivárnék a Nokiára. Jó kis dolgok születhetnek majd. Meego-t már gyakorlatilag elsirattam nyugodjék békében
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrlujoak #4806 üzenetére
Hmm igen nem tűnik rossznak ez az SE
A qwerty gombsóra is jóval használhatóbbak tűnik mint a miénké.
Nekem csak a hardver nem tetszik, kéne egy 2 magos proci mondjuk Tegra2, 1GB RAM, legalább 32GB beépített tárhely, amire programokat is lehet telepíteniA kamera az nem fontos, de nem baj ha Full HD-ban tud rögzíteni 30fps-el videót. 4"-os IPS kijelző, és természetesen egy (használható) qwerty csúszka legyen.
Aki hamarabb megcsinálja ezt attól veszek legközelebb -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4795 üzenetére
Hát sajnos nálam a rideg valóság van. Én nem álmodtam hanem dolgoztam éjszaka, bár jobb lett volna aludni az kétségtelen
Mondjuk a Z-nél mérföldekkel jobb a kavics nyitómechanikája. de ezt még elnézzük a HTC-nek egyszeri megbotlásnak. Azért remélem a tervezőjét kirúgták. Meg azokat akik rábólintottak a készülékre, hogy mehet sorozatgyártásba -
Cyberpunk
félisten
válasz
postajoska #4774 üzenetére
Sajnos nincs
-
Cyberpunk
félisten
Hát nagyon szomorú én tuti kiakadtam volna már rég. Lehet fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel. Szerintem ez esetben már simán
No úgy tűnik megoldódott a fagyás problémám. Tegnap egész éjjel nyomkodtam, meló helyett
És egyszer sem fagyott.
postajoska:
1. Nem nincs magyar nyelv.2. Ja könnyedén
Leírás [link].
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cyberpunk #4754 üzenetére
No egyenlőre nincs fagyi. Igaz itthon csak wifi-vel tudom tesztelni a böngészőt, tegnap 3G-s netten lógva fagyogatott. Majd az éjszaka tovább kínzom. A bugfix-et is megcsináltam.
Flash playert felfrissítettem 10.1-re hát cumi az nagyon
Tegra 2-höz van optimalizálva szóval nekünk felejtős olyan mintha diavetítést néznék
Szóval kell az erősebb hardver. Artix-ot elfogadnám, de már elvből nem veszek többet Motorola telefont -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4741 üzenetére
Nos én is Dolphin HD-t használok. 3 fagyiból 2 böngészés közben volt. A képernyő zárása és feloldása nem segített. Egyszerűen nem kapcsolt vissza a kijelző az érintő gombok pár másodpercre világítottak azt annyi.
Az Openrecovery-ben a kernel optimalizációt csináltam meg, a memhack-et, VM Heap-et 32MB-ra állítottam, és 1GHz-re húztam a procit.
Gondoltam már a tuningra is hogy az okozza, de alap 2.1-el sosem fagyott még 1,2GHz-en sem. Igaz akkor több volt a vselÚgy gondolom hogy akkor elölről felpakolnám a CM6-ot az Openrecovery-s beállítássokkal hogy lehetne default-ra vissza venni?
És akkor leírhatnátok hogy mihez érdemes nyúlni, mihez nem és mit mennyire célszerű állítani. Akkor még adok neki egy esélyt
-
Cyberpunk
félisten
Ma éjszaka csak 3x fagyott a telefon mindig böngésző alatt, ebből kettő akku kivétellel végződött
. Szóval azt gondoltam hogy kéne egy stabil verzió CM6-ból, mert ez a 01.28-as verzió gyakorlatilag használhatatlan számomra. Szóval a kérdés az hogy, tudtok e egy stabil verziót? HO!NO-tól sem zárkózók el, csak lehetőleg ne nagyon fagyizzon
A másik meg hogy egyre több flash videó igényelne 10.1-es verziót van erre mód felfrissíteni vagy ez felejtős? -
Cyberpunk
félisten
CM6-al nálatok is előfordul az ha rádugjátok vagy lehúzzátok a gépről USB kábellel, akkor utána hiába volt kilőve már is aktiválódik a nett?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #4721 üzenetére
"MeeGo, hol vagy már!?" Hát igen ezt kérdem én is. De a Meegos táblagépről elnézve nem mostanában lesz belőle valami sajnos. Ha a Maemo-ból átemelnék azt a zseniális multitasking-ot, mindent verne.
Apropó nem tudom említettem e már, de most készülök venni egy N900-ast. Amolyan bütykölős telefonnak. A komolyabb rendszer iránti vágyamat egy kissé kielégíthettem. Persze nem első számú készüléknek veszem. A Milestone marad legalább is egyenlőre. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4728 üzenetére
Tényleg előbb lesz kiforrt CM7 mint hivatalos Froyo a készülékre
Én már nem várok rá vártam eleget
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bejmuller #4710 üzenetére
A #4694-ben leírtakat megcsináltam, így már nem okoz galibát. Eltüntetem ha akarom, de könnyen vissza is ha kell
Seraf723: Hát nálam most az ellenkezője van 2.1el használtam eddig amióta megvan.
érezhetően gyorsabb a rendszer. Érdekes de az érintésre is finomabban, gyorsabban reagál.
Akku is jól bírja eddig, igaz eddig csak wifi-n használtam a 3G-s nyúzás az majd este jön
A 3D-s galéria is jó meg gyors. A legfrissebb CM6 van fent, a 01.28-adikai dátumos. -
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4704 üzenetére
Én tegnap óta használok CM6-ot ezerszer jobb az alap gyári 2.1-update1-nél
Ezt már ilyen kevés használat után is kimerem jelenteni. Ezek után nekem nem fog hiányozni a gyári Froyo. És mondhatni hülye voltam hogy eddig vártam vele.
Ami kapásból szembetűnő hogy rendkívül gyors lett a készülék alap gyári ROM-al 1GHz-re húzva sem volt ennyire fürge. Persze most is 1GHz-en használom
A böngészés is gyorsabb annak ellenére hogy a flash-tartalmakat is megjeleníti (reklámok stb.).
Ha kiforr a CM7 akkor azzal is bepróbálkozunk -
Cyberpunk
félisten
Jó már fent van. Hát mit mondjak elég zsír lett, meg fürge
-
Cyberpunk
félisten
Á na mindegy elöröl kezdem az egészet leszedem ezt [link] aztán a Google appst. Csak rohadt lassan jön 17KB
Egy kérdés a Google apps-t rar-ban kell bemásolni az update mappába, vagy kicsomagolva?Még egyszer bocs a lámaságomért nem vagyok hülye, de mint írtam ilyet még nem csináltam. Szóval én is jó ötletnek tartanám az első hsz.-ben egy szájbarágós leírást hogy mit, hogyan, és miért
-
Cyberpunk
félisten
Nektek is egy kicsit döcögősen megy a telefon ha újraindítjátok? Mert nekem igen, de aztán megjavul egy kis idő után
Másik meg hogy CM6-nak van valami speciális kinézete, vagy nem tér el a gyári menütől?
Mert nekem a Froyo-s dolgok megvannak meg működnek is, csak tartok tőle hogy valamit elcsesztem. Jó a virtuális bill. az más az tetszik is -
Cyberpunk
félisten
válasz
Napster #4666 üzenetére
Ja ezért is használom most CM-el 1000MHz-re húzva. Hát azért így már egész jó a flash is Youtube-os videókat szépen lejátssza HQ-ban is.
Viszont végre mennek a radarképek is a nyáron jól fog jönni viharvadászathoz. Nem kell lapost cipelni mindenhováViszont a hiába húztam meg a VM Heap-et 40-re még így sem megy el a PSX4droid
Legalább is az nem amit én akarok. Egyébként mennyit bír ki max?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fotó állvány eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest