- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.E.R.O.
tag
Hali
A cwm recoveryben van olyan opció, hogy lehet mountolni a telefont mint adattárolót (advenced menüpont, mount USB storage), akkor látja a gép, másolhatsz, törölhetsz róla ahogy tetszik.
Keresel a telefonod verziójának megfelelő stock romot, vagy bármilyen egyéb tetszőleges romot. A zipet felmásolod valami könnyen elérhető helyre, majd teljes wipe után lehet telepítgetni.Sok sikert.
Üdv: -
rum-cajsz
őstag
-
macsek18
aktív tag
Végül is csak egy soft brick volt.
Megoldódott. RDS Lite-al beletudsz nyúlni a telefonodba.Persze óvatosan. De szerintem ne engem kérdezz mert én csak pehelysúlyban mozgok ezekben a dolgokban. Vannak itt profik.De igazából itt tudsz rendesen utána nézni dolgoknak.Persze ha beszélsz angolul.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=994
-
Pubszon
veterán
Legelőször majd unlockolni kell a telefont, ha az meg van, akkor root, és akkor onnan már fel lehet tenni a recovery-t, azzal pedig különféle romokat meg kerneleket.
Unlock: Gyárilag le van zárva, hogy a fentiek közül egyiket se lehessen megcsinálni, hogy ne rontsd el a telefont, de erre adott ki a motorola egy programot, hogy mégis csak meglehessen csinálni, unlockolni.
Root: Rendszergazdai jogot kapsz a rendszerhez.
Recovery: Ez azt szolgálja, hogy le tudod vele menteni a romot, újat tudsz felrakni, meg ha bekrepál a rom, akkor sincs semmi baj mert ezzel vissza lehet állítani. Aki moddol, annak ez nélkülözhetetlen és az első amivel kezdi.
ROM: Maga az operációs redszer.
Kernel: Ez a ROM alapja, enélkül nem megy. Ez engedi, hogy leessen tuningolni, iletve ha moddolják akkor jobb lesz a telefon (Üzemidő, térerő, wifi, stb...). -
Haart
addikt
Nekem gyári 2.3.4 van fennt, azzal nincs gond. Hasít
De többen is modokat használnak, én nem annyira vagyok modpárti dehát istenem. Az a baj ha egyszer modozni kezdek akkor hetente cserélni fogom a softot, ezt már eljátszottam anno a spica-val. Elég volt. Legyen egy jól müködő stabil gyári romom aztán kész. Egyedül az ICS hiányzik. Az kéne gyáriban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest