- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
N.E.R.O.
tag
válasz
alexxxx #3548 üzenetére
Szia
Én csak a kijelző problémádhoz tudok hozzászólni, de nekem is hasonló gondom volt, az alsó másfél centis sávon nem érzékelte az érintést.
Ez két dolog lehet.Egy, Digitizer (magyarul nem tudom mi a neve) probléma. Egyszerű cserével orvosolható, ha nem félsz szétszedni a telefonod. Szerencsére az atrix igen könnyen szerelhető. E-bay-en olyan 6.000-12.000Ft körül vehetsz egyet.
Kettő, ami nekem is volt, elbarmoltam a PDS particiót a telefonon, és újra kellett rakni. Csak adatkábel kell hozzá, Windows-os driverek, és fastboot progi.
Itt van, hogy mit tegyél. Egy próbát megér, a telefonod nem tudod vele elrontani.A többihez én is egy gyári visszaállítást látom a legjobb megoldásnak. Esetleg egy másik rom kipróbálását.
Sok sikert!
Üdv:
-
Matada2.3
veterán
válasz
alexxxx #3545 üzenetére
Szia, ha nem régi a telefonod és garis akkor azt ajánlom, hogy vidd el a szervizbe, hogy nézzenek rá mert a képernyő érzéketlen pontja belső hibára utal amit érdemes megcsinálni. Ha egyszerűbben akarod és nincs rootolva a telefonod akkor csinálj egy gyári visszaállítást. (minden elveszik)
-
stbtamas
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged