- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #794 üzenetére
Nagyon imádom ezt a sikamlós tepsit, de most én is szólok róla egy-két rossz szót:
1. Nem lesz stúdió kellék:
Minimumra véve a fényerőt (bár ez lehet, hogy irreleváns) és viszonylag halkan hallgatva fülessel, a képernyőn történt változások behallatszanak a fülesbe.Konkrétan tegnap éjjel néztem rajta egy filmet minimum fényerőn fülessel és ahogy az MX Playeren hozzárve a kijelzőhöz megjelent a vezérlő sáv, cicergést hallottam a fülesből. Xperia acro S-en ez nem jelentkezik.
2. Gőze nincs róla, mekkora:
Írtam egy alkalmazást, ami a rendszerből kiolvasott képernyőméret-adatok alapján lövi be a saját méretezését, hogy az egyes elemek minden képernyőn ugyanakkorák legyenek (felbontástól és képernyőmérettől függetlenül). A minap, amikor beindítottam, furcsán minden nagyobbnak tűnt. Ma megnéztem Developer Tools-szal a képernyő adatokat, és ezt láttam:Konkrétan ő azt hiszi magáról, hogy 4,6"-es a kijelzője.
Vajon lesz ennek javítása, vagy lehet ezt jelezni valahol a Meizunak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest