- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
cinemazealot #2557 üzenetére
igazából magam sem tudom akkor mi volt amikor sz*rul tette be a hátteret, szándékosan biztosan nem nagyítottam rá. De mivel egy restart után hibátlan a dolog, szerintem sose tudom meg mi volt a gond, minden esetre örülök hogy most rendben van!
AllTheBest: igen, a zedge-n futottam bele 1-2 silányabb minőségű képbe. amúgy nagyon zsír kis program, szeretem. csak már ráférne egy kis ráncfelvarrás: nem ártana a képeket kategorizálni felbontás szerint, hogy ne is lásd az olyan képeket amiket nem raknál ki mert csúnya lenne nagy kijelzőn, illetve az sem lenne hátrány ha nem mindig a file méretből kellene következtetni a felbontásra ha valami megtetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest