- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
janaman01 #2723 üzenetére
Nyilván... Nincs még ezerféle telefon az m2 note-n kívül is?
Pár sort írtam az m2 note-ról, mivel szerintem nem sokaknak van. Nézz meg egyszer egy m2 note-t és szólj ha hazudtam.Ezért nem fórumozok mert utálom az ilyesféle megjegyzéseket, ide se írok többet... (ráadásul nem is hirdetek m2 note-t)
Bye
-
Lampard19
tag
Az m2 note érzésre (külsőre) nagyon jó, masszívabb, sokkal inkább kelt prémium érzetet, mint az a fajta műanyag amit az m1 esetén használtak. Mindenképpen jobb minőség. És végre egy igazán férfias sötét szürke színben is van, ami szintén nagyon jól néz ki. A középső home gomb ami érintésre vissza gomb, nyomásra home gomb szintén jól ki van találva, jól működik.
Felteszek majd pár képet a telefonról, mert ezek a marketing képek szerintem sose azt adják vissza milyen élőben. (nagy százalékban élőben jobb szerintem)
A dobozon lévő dátum szerint is június 28-aiak ezek az első m2 note-k, úgyhogy valóban elég gyorsan érkeztek meg akinek már itt van
-
Lampard19
tag
A meizut 3 hasonló méretű telefonnal elölről, hátulról és vastagságra összevetve fotókon (Xiaomi 5.7 col): [link]
Amin a vastagság látszik, ott így látom őket növekvő sorrendben, tehát alul a legvékonyabb és így tovább... A jiayu és a meizuban a legkisebb különbséget se tudtam felfedezni, így azok egyenlőek nagyjából.
-
Lampard19
tag
válasz
cinemazealot #520 üzenetére
11.13gb szabad tárhely és 1.3gb ram.
-
Lampard19
tag
Akkor máris két lehetőség is van próbára, ezesetben akkor A-val próbáld
Én nem vagyok napi használója az egyébként kiváló telefonnak, úgyhogy nem tudom minden csínját bínját.
-
Lampard19
tag
válasz
farkassamu #347 üzenetére
Amikor itt vagy ebben a recovery menüben, rádugod a gépre a telefont, ekkor megjelenik egy 945-950 mb-os recovery partíció a számítógépeden. Oda bemásolod az update.zip fájlt (ez legyen a neve). Innen töltheted le: [link] A fő hosszászólás alján a download alatt vannak felsorolva a verziók, az "U" jelzésű kell neked is elméletileg. Ha valami más van abban a mappában, akkor az töröld ki, mert valószínű a rossz szoftver lesz.
Ezután pipáld a system upgrade-ot és start.
Privátra nem tudok válaszolni egyelőre, mert a sok üzenet miatt, spamvédelem miatti tiltást kaptam pár órára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest