Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
killzone1987
üzenetére
Nincs ötletem

swagger: Telekomos vagy? Mert csak azoknál jön az üzenet. LGUP-al tedd fel a 20b-t, ott nincs ilyen üzi
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
-
zombinyul
addikt
válasz
üzenetére
Basszus, ez tényleg működik, villámgyors lett a Facebook is, köszi!

Pénteken meglátom, nagyon kíváncsi leszek.
735-ös Lumiánál semmi ilyesmit nem vettem észre, pedig az enyém, meg kollégámé közt majdnem 1 év különbség van. Ugyanolyan a két telefont használni, semmi különbség. Egy dologban tapasztaltam csak így kor alapján különbséget: amoled kijelzőbe. Ott a régebbi telefonnak érezhetően gyengébb a fényereje, és az újnak érezheten szebb a képe. -
killzone1987
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Nem az általad linkelt oldalról,hanem,az összefoglaló részből töltöttem le a drivert,de ami te adtál meg linket,onnan leszedtem a G4 drivert,install,reboot,download módban rádugtam a telót,ismét Kapásból elkezdte keresni az mtp szoftvert,és ugyan ott ütközik meg 1-3 perc próbálkozás után,mert nem tudja letölteni..

-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul
üzenetére
En is csodalkoztam mikor irta Zack hogy mas a telefon. Lehet van kulonbseg az azsiai es eu kozt. 7 honapos telobletere nemnerzem hogy "hasznalodott" volna, ugyanolyan frissnek erzem mint kicsomagolaskor. Egyedul a kereten es a kameran latom a nyomat, hogy nem tegnapi keszulek. Viszont az akkuidovel nem vagyok kibekulve. (20d)
Nem emlekszik valaki arra, melyik verziot istenitettem annyira, ahol tizenvalahany ora akkuido, es 4-5, majdnem 6 oras akuidoket irtam? 20b vagy 20c?

Killzone: innen probaltad a drivereket?
Vagy torolj minden drivert a geprol, es tedd fel ujra.
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
-
krisztar71
újonc
Sziasztok.Mióta frissült a telefonom 6.0-os androidra a -képernyő zárolása-válassza ki a képernyőzárat- menüpont alatt nem találom a -nincs képernyőzár- lehetőséget.Szerintem volt régen.V.mi ötlet?
-
zombinyul
addikt
válasz
üzenetére
Nekem csak a Facebook embertelen lassú Vhrome-mal. Minden más pörög, de a Facebook szinte használhatatlan.
zack: érdekesen hangzik hogy az újabb jobb, de emellett logikus is. Egyik kollégám ma vett egy új G4-et, pénteken találkozom vele, kipróbálom. Kíváncsi leszek.
Az enyém is már több mint fél éves, júliusi. -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Sehogyan sem tudom feltenni az LGE ANDROID MTP DEVICE-t,
Win 7 64bit
Már mindennel próbálkoztam,letöltöttem a leírásból a teló szoftverét,már a pc suitét is föltettem,hátha,de hiába engedélyezem,hogy automatikusan keresse meg a netről,keres kb 1-3 percig,és sikertelen.
Mit csináljak már,hogy felismerje végre az MTP-t is:
A többi az működik,csak az mtp nem,amikor download módban van feldugva a teló

Sajnos addig nem tudom rootolni,amíg fel nem ismeri ezt is...

-
törölt tag
Chrome/Beállitások/Adatvédelem/ "Biztonságos böngészés".
Innen vegyétek ki a pipát ha valakinek lassú a Chrome!
Nekem eddig 6-7 sec volt legalább mire betöltött egy oldalt, most már 1 sec!!! -
Reinkz
senior tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Hát nem tudom annak is két oldala van addig jó az ios még a készüléked 2 generáción belül van aztán valahogy ott is jönnek fel problémák.
Meg hogy őszinte legyek nem nagy durranás ez az update, doze és két ablakos mód, utóbbi nekünk eddig is volt, doze nekünk új de az is főleg annak jó aki nem nyomogatja a telefonját, bár szerintem este mindenki a töltőre rakja.
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Miért lehet hogy sötétben a kijelzőt nem tudom életre kelteni sehogy?
Csak világosban működik...
Korábban kapott új üvegfóliát, ami ugyanúgy rálóg a fényérzékelőre mint a korábbi, de azzal nem volt ilyen gond.
A fólia miatt lehet vagy szoftveres bug?
Nagyon zavaró tud lenni.
Köszi a segítséget. -
zack
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez így van, ahogy írod. De azt se felejtsük el, hogy egyre nagyobb az igény, a jó hangképességre. Sajnos mivel ez egy okostelefon, ami már eleve G4 belsővel lett kiadva, lecsúszva ezzel az újdonság erejéről, annyiért kellett volna kidobni mint amennyibe a G4 kerül vagy csak kicsit drágábban. Ez a hardver kifutó széria, hiszen jönnek az újak, és biztos lesz a V szériának folytatása. Ez csak amolyan puhatolódzás, igényfelmérés az LG részéről. De visszatérve a V10-hez... Az irány nem rossz, de első fecske, és nem hoz nyarat.
Ha beáll, hogy lesz a G5 mellé V20, és egy időben fognak kijönni azonos hardverrel 20k különbséggel, mindenképpen elgondolkodtató alternatíva lehet.
Persze kell hozzá legalább egy olyan füles/fejes, amivel megéri hallgatni, de ez csak egyszeri befektetés.
Megvettem a Sennhieser IE8-at (80k), használtam 3 évig, eladtam 45k-ért, és vettem belőle egy Vsonic GR07-et, és még maradt is belőle, hangminőségben pedig nem keveset léptem előre.
Szóval ha egyszer áldoz rá valaki, utána lehet csere-berélni, és a V10-ben levő DAC az ilyen minőségű fülesekhez lett kitalálva, nem a gyári headset-hez. -
gabesz199
csendes tag
Megvan mivolt a baj... Hdr bevolt kapcsolva :$

-
Aryon87
félisten
válasz
gabesz199
üzenetére
1. nem függetlenít, hanem a független verziós KDZ rom-ot lehet feltenni, attól még ugyanúgy szolgáltatófüggő marad a teló.
2. Van egy villám jel, jobbról a 2., annak van 3 opciója: Csak vaku, nincs vaku, automata vaku. (elötte a jobb felső saroknál lévő 3 pöttyöt nyomd meg, hogy automata módra válthasd a kamerát
-
gabesz199
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne kérlek segítsetek:/
1: fentebb olvastam hogy van olyam rom ami függetlenítí a telefont? Erről valamí leírást kaphatnék? Németországban dolgozok és így jó lenne ha tudnám használni is:/.
2: amióta feltettem a 6.0 át nemtudom bekapcsolni a vakut fényképezéshez csak profi módban... Más is találkozott ezzel? Előre is köszi a segítségeket!!! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MartOOn
üzenetére
Megvitattuk már. Az a DAC rétegigény, nem itt a fórumon, ahol a fél társaság wannabe hangmérnök, hanem úgy általában véve az ilyesmi csak keveseket mozgat meg. De persze értem, hogy van különbség, ez természetes. De alapjaiban a V10 egy tőről fakad a G4-el. Átlag user szemében külsőségekben van csak eltérés.
-
DokiBaxxi
őstag
Mikor megkaptam a telefont, alapból 5.1-es android volt rajta. Na gondoltam frissítek 6.0-ra, és mivel OTA-n nem talált frissítést, frissítettem LG Bridge-el. Egy dolog az, hogy nem volt wipe (tudom, mert 1-2 dolog már be volt állítva), de a másik az, hogy most mikor újraindítom a telefont, mindig kiírja a következőt: Warning! Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[21630], subset[FF].
Ezt ha eltüntetem, következő újraindításig nem jelenik meg és nem is vettem észre rendellenességet a telefon működésében (igaz, csak pár órája van meg). De mégis zavar, van valami mód, hogy eltüntessem full wipe-os KDZ flash nélkül? Illetve okozhat valami gondot, hogy 5.1-ről 6.0-ra való frissítésnél nem volt wipe? -
MartOOn
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezt is ezerszer megbeszéltük már. Azért a V10-ben van egy Sabre DAC. Ami nem elhanyagolhato ertekkel bir annak aki szereti az igenyes zenét. Hasonlo kütyü mindenfele okostelos cucc nélkül is 100ropi korul mozog. Ebben meg benne van... "csak úgy"... Szoval azert van különbség nem csak a strapa meg a megjelenés idopontja. Akit erdekel olvasson utana vagy legalabb nezzen at a topikjaba.
Kozben latom másnak is eszebe jutott...

-
-
-
killzone1987
senior tag
Valaki használja az xposed installert?
Mert nekem nem nem lehet fel installálni...
Vagy az alábbi hibaüzit azért írja,mert még nincs rootolva a teló?
Ha rootolnám,utána valyon gond nélkül felmenne?
Előre is köszönöm! -
kisdeme85
tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
igo-t elvileg kéne neki menni offlineba is, próbál keresni de...plusz, gps test se mutat semmit :S
-
diegho
nagyúr
válasz
toto0569
üzenetére
Szerintem csak egy jobb telefon van jelenleg a G4-nél és az a Nexus 6P, de az jóval drágább is. Ha 10k lett volna a különbség azt veszem, sokat gondolkodtam 5X-en is, de a G4 szerintem időtállóbb lesz a több memóriának, SD bővíthetőségnek, optikai stabilizátornak köszönhetően.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Elkészült a CM13 és bootloader nyitás leírásának első publikálható változata. Hiba lehetséges, hogy van benne, ezért arra kérnék mindenkit hogy szóljon ha bármilyen jellegű észrevétele van a leírással kapcsolatban.
használjátok egészséggel!
-
kisdeme85
tag
A beépített gps-t hogyan lehet működésre bírni? Ha beállítom,hogy csak azt használja net stb nélkül, kb semmi se történik,mintha nem is lenne gps a telóba.
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Nincs mit kérdezni...
Jó a Z2 ,stabil rendszer.De ennyi...G4
súcs telefon,szebb,nagyobb kijelző.
Z2-höz képest sokkal ,de sokkal hangosabb és teltebb hang.(hiába sztereó a Z2).
Nagyon szép képek,Manual kamera beállítások ami miatt nagyon kellett nekem.
És már 6.0 a rendszer...
Nem találtam ettől jobb telefont mikor cserére adtam a fejem.(mert nincs)
Na jó...lehet,hogy van de annyi pénzért nem éri meg.Ez egy Best buy telefon a piacon.
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszönöm!

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pipaszutyok
üzenetére
Szerintem tök felesleges, minden előtelepített Telekomos appot le tudsz törölni. Én is így tettem és már csak a boot animáció emlékeztet arra, hogy nem a független ROM van fent, de azt meg jó ha havonta egyszer látom, mikor valamiért újraindítom a telefont.
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csak gondoltam a T-s helyett valami nem szolgáltatóst,elég sok a felesleges progi,bár kilőtem őket.
Anno még az Xperia S-emre tettem romot,bár nem vagyok guru egyáltalán,lehet hagyom a fenébe...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pipaszutyok
üzenetére
Milyen gyári ROM-ot? Rá való ROM-ot? Akkor aligha. Ha a függetlent tolod fel rá, akkor már necces, de könnyen visszaállítható LGUP-al a teljesen gyári, Telekomos ROM.
-
DokiBaxxi
őstag
Üdv!
Gondoltam beköszönök, a mai nappal én is csatlakoztam a G4-es táborhoz, régóta szerettem volna már egy ilyet, most végre gazdája lettem egynek

-
zack
nagyúr
Van esetleg valakinek magyar garis G4, amit műanyag, vagy barna bőr hátlappal vett? Budapesti tulaj kellene.
A továbbiakban pü. -
Pipaszutyok
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy T-mobos telcsit,az volna a kérdés hogyha
ráflashelek egy gyári romot akkor bukom a garanciát?
Bocs hogyha már volt róla szó! -
tipuka
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
irigylem a higgadtságod.

-
-
19_OsY_81
aktív tag
Srácok, segítsetek nekem légy szíves!
Jelenleg egy Sony Xperia Z2 tulaja vagyok nagyon nagy megelégedéssel. Ebben az évben viszont telefon cserét fogok csinálni, mert szeretem az újdonságokat.

Az alábbi jelöltek játszanak majd:
Sony Xperia Z6
LG G5Soha nem volt LG-m... Ismerősömnek sem... Viszont nagyon jókat hallottam róla... És van egy LG Watch Urbane okosórám, ami nagyon tetszik...

Olyanok írjanak nekem legyenek kedvesek, akik mondjuk egy újabb Sony Z szériás telefonról váltottak mondjuk LG G4-re...
Mik voltak a fő tapasztalatok?
Nekem elsődlegesen fontosa a stabilitás. Pl. a Sony Z2-m 20-30 napot is ment kikapcsolás nélkül, minden hiba nélkül, annyira atom stabil a stock ROM.
Nem akarok rootolni.
Írjatok legyetek kedvesek, mert valamiért vonz engem az LG világ, lehet csak valami kis újdonságra vágyom már...

Köszönöm.
-
toto0569
addikt
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez igaz, szerintem sok V10 tulaj nincs is tisztában az említett extrák jelenlétével!
-
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez szerintem részben igaz csak...V10-ben ott a full manuális videó mód és a high tech Sabre ESSAY DAC HiFi.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszönöm!

Szomorú, hogy még nem sikerült, de egyszer, hátha
Évek óta keresek olyan appot, ami arra az "egyszerű" dologra képes, hogy videorögzítés közben fényt tud ki és bekapcsolni. Tényleg nem készült még ilyen?
Tehát nem a zseblámpát külön ki-be kapcsoló a videóappon kívül, hanem magában a videóappban van egy ilyen kapcsoló. Mert zavaró azért megállítani a felvételt, hogy bekapcsolom a lámpát és kikapcsolom... Főleg mozgás közben. -
zack
nagyúr
válasz
szaszaboy0
üzenetére
A második kijelző szerintem nem nagy szám, inkább újdonság. Használati értéke nem sok, ugyanis nem esik kézre. Viszont fogyaszt, és ezzel az aksit is feleslegesen meríti.
A zenei képességei ütősek a leírtak alapján, minden bizonnyal a legjobb zenés mobil, de ez számomra még mindig kevés ahhoz, hogy egy G4-re rátoljak 80-90k-t.(#19411) jimmedly
Eddig kopp-kopp, minden okés. Alap progik vannak fent, Next Launcher, Fb, ExDialer. Még nem volt hiba, de fokozatosan haladok.
Meglátom mi lesz, mert lehet a BL-t se fogom nyitni, ha gázos lesz a 6.0. Akkor inkább visszamegyek V10E-re. -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mikemend
üzenetére
Praktikus kérdés, de eszerint az XDA thread szerint eddig még nem sikerült átültetni.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Apropó V10: annak a kamera szoftja nem applikálható át G4-re?
Mert a videózás miatt mindenképp megérné 
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szaszaboy0
üzenetére
G4-ről nem éri meg váltani V10-re, hiszen a két telefon alapjaiban ugyanaz, csak eltérő felfogással. A G4 az elegáns, míg a V10 a strapálható. Csak ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be jobban. Csak azért drágább most a V10, mert jóval később jött ki, de egyébként a G4 is ennyiről indult. Ha egyszerre rajtolnak, akkor végig azonos áron futhatnak és tényleg csak választás kérdése, hogy ki melyikre teszi a voksot.
-
szaszaboy0
tag
Nézegettem a v10-et olvasgattam róla szép meg minden nagy is dupla kijelzős videó is manuál de szerintem nem ér annyit. Boldog G4 tulaj vagyok.
-
lela
aktív tag
válasz
mivan80
üzenetére
Ezt az alápóckolást majd kipróbizom. Köszi a tippet!
#19369) Vikooo: Nem nagyon vágod az elektronikát úgy látom. Indukcióról, transzformátorról fluxusról hallottál már?
#19387) save
em tudom hogy ebbe a kis vékony matricába hogy férne bele az elektronika is, de lehet hogy így van. Ezt a newisdom matricát egyébként itt javasolták, hogy az mennyire jó, mert van gyári háromtekercses töltője is.
Esetleg aki használ ilyen QI matricát és töltőt ki mit használ és mióta? -
debcamp
aktív tag
Nem a telefon hiba miatt gondoltam, mert az oké. Hanem ha a bőrbe cserélném a matricát (mert ezzel használom a telefont), de a barna bőr kopása miatt szeretném kicseréltetni a hátlapot majd idővel, akkor ennek van e vmilyen következménye, vagy nem foglalkoznak vele, hisz nem a hibát befolyásoló tényező.. mondván nincs köze a matricának a bőr kopásához.. !?

szerk: igen, semmi baj

-
törölt tag
Kipróbáltam asszony Samsung A3-án a Chrome-ot, neki bezzeg hasít! Én meg nem győzöm kivárni hogy megnyisson egy oldalt.
-
Quqesz
nagyúr
Teljesen egyetértek. Persze várjuk meg az MWC-t, de ha igazak a fotók, akkor én is max egy V10-ben tudnék még gondolkozni. Nem nagyon van mostanság wow érzésem, pedig nyitott vagyok. Megnyomkodtam hétvégén a lumia 950/xl variánsokat is,tetszik de nem érzem csúcskategóriás készüléknek(főleg 239e forintért )
-
debcamp
aktív tag
Még nem léptem meg az nfc matrica cserét qi+nfc-re, de most eszembe jutott előtte vmi..
Van-e azzal tapasztalat vagy vélemény/elmélet, hogy ha cserélem az nfc matricát a hátlapon(bőr) és később esetleg a jótállás keretein belül cseréltetni szeretném , akkor ez a "matricacsere"művelet befolyásolná-e a sikeres ügymenetet? Kizáró ok lehet-e a matrica csere, ha alapvetően a bőrrel van/lenne gond..?
A hátlap a telefonhoz kapott (barna bőr), nem külön vásárolt darab. -
-
mbazsi
tag
Sziasztok!
Ma reggel miután töltőre dugtam a G4-et folyamatosan lefagyott -> újraindult, kb 2 perces ciklusokban. Miután lehúztam a töltőről, folytatta tovább, egész addig amíg nem nyomtam egy gyári visszaállítást. Most jónak tűnik. Valaki tudja esetleg, hogy mi válthatta ki ezt a rohamot belőle? Telekomos, a legújabb frissítéssel, buhera nélkül.
Köszi
-
Sracok a playen fent van egy , ilyen ergon,-2 icon pack. Ezt fel tudom tenni nem rootolt g4re? Azert kerdem,mertfizetos es feleslegesen nem vennem meg.
-
jimmedly
senior tag
Türelmet hozzá.

Nekem per pill a play áruház állt le. Szép fehér képernyőnél nem jut tovább. Egyenlőre ezért lusta voltam újraindítani a jószágot. Néhány napja a youtube csinálta rendszeresen ezt. Csodálatos új Droid.
Egyre jobban hajlok arra h visszarakom a V10D-t. Igaz, azt nem használtam, mert első bekapcsolásnál nár frissített erre a csodára. -
zack
nagyúr
Sajnos nem jó irányban mennek a fejlesztések. A gyártók önmaguknak rúgják az öngólokat. Ahogy egy Note4-et sem éri meg lecserélni Note5-re, valószínűleg a G5-re sem lesz értelme cserélni G4-ről.
Manapság egyre többen akarnak jó kamerát a telefonokba, de önmagában már ez a funkció szűkíti a csúcsszegmens kínálatát. Samsung lehet alternatíva, de ott meg más a gond. A többi az erős kompromisszum.
Vagy itt, vagy ott "véreznek el".
Tehát azt valószínűsítem, hogy a tavasszal érkező új modellek maximum nyers erőben fogják überelni a G4-et, összességében nem. V10/G4 páros 2016-ban is ott lesz a sor elején.
Biztos lesz első benyomásra kicsit szebb és kicsit jobb, de a tendencia folytatódni fog, hogy hatalmas felárat kell ezért majd fizetni. -
Peter.70
addikt
Be lehet állítani valahogy, hogy a csengőhang " emelkedő " legyen?
-
Arween
senior tag
Ha valaki használ okos órát a telefonnal arra van esetleg ötlete a Bluetooth kapcsolat miért nem működik? Párosítás megvan meg is kapom az üzeneteket , értesítéseket,de az óra nem hajlandó összekapcsolódni bluetooth-on a telefonnal
Már 3X reseteltem az órát ,töröltem mindent a telefonról de mégsem működik,az órán a beállításoknál látom a G4-et de disconnected státusz van. -
zack
nagyúr
V20d-re frissült tegnap este.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

735-ös Lumiánál semmi ilyesmit nem vettem észre, pedig az enyém, meg kollégámé közt majdnem 1 év különbség van. Ugyanolyan a két telefont használni, semmi különbség. Egy dologban tapasztaltam csak így kor alapján különbséget: amoled kijelzőbe. Ott a régebbi telefonnak érezhetően gyengébb a fényereje, és az újnak érezheten szebb a képe.

súcs telefon,szebb,nagyobb kijelző.

em tudom hogy ebbe a kis vékony matricába hogy férne bele az elektronika is, de lehet hogy így van. Ezt a newisdom matricát egyébként itt javasolták, hogy az mennyire jó, mert van gyári háromtekercses töltője is.