- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz Quqesz #21598 üzenetére
bár ha azt nézzük, akor a g4 20mb rawjaival lehet azért jo pár pontosan 100 000 képet csinálni, erre képes az s6 a maga belsö tárhelyével? mert még itt a g4 belsöjét nem számoltam . csak a micro sd kártyára mennyi fér 20mb rawbol.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Dual window módban az alsó navigációs sáv eltüntethető ?
-
Deedays
tag
Szeretem a minőséget zenei téren. Otthon is kocsiban is, meg persze füles téren is. De valahogy nem vett rá még a kedvem 50.000ft ot kiadni egy fülesért Ami nekem csalódás volt a Harman Cardon név a stereo Bluetooth fülesen amit kaptam a készülék mellé. Egyébként Senheiser CX-300 meg egy ipod és beszélünk minőségi zenéről és dinamikáról nálam. Volt a fejemen drága füles, de sok függ hogy mivel hajtod. Lényeg a lényeg a gyári füles más készülékek füleseihez képest szerintem igen szépen tisztán szól.
Huawei Mate 20 Lite
-
siofok
őstag
válasz #18001664 #21566 üzenetére
Huu,ezzel én is szívtam anno,de nem emlékszem hogy oldottam meg.Azthiszem rögzítettem a videót,lassított felvételben,és a powerdirector appal szerkesztettem,mentettem el nekem megfelelő sebességre.Csak nekem nagyon nem tetszett a minősége a felvételnek,azt nem kisérleteztem tovább.
OnePlus nord 2t
-
Vikooo
addikt
G4 RAW vs. S6 RAW:
Érdekes, hogy az S6 dng kiterjesztésben készített, RAW fényképei nincsenek 19,9 MB -ra lekorlátozva, az imént egy picivel több mint 30 MB -os képpel találkoztam. -
Vikooo
addikt
Régen volt még itt téma az eredeti és a hamisítvány hátlapi gombok és kameralencse:
-
zack
nagyúr
válasz Deedays #21582 üzenetére
Jaj. Mit szólnál akkor egy jó fülessel hallgatva? Amiket gyárilag adnak a telefonokhoz, azok inkább a "headset" kategória, zenehallgatásra kevésbé alkalmasak. Persze jön belőlük sztereó hang, de ez még messze van attól amit jónak lehet nevezni, ami persze viszonyítási kérdés.
Akinek fontos a zene, annak érdemes vételezni egy zenére fejlesztett IEM-re. Na ott fog hallani minőséget, és messzire el fogja kerülni a gyári fülesét. Nem kell 100k-ban gondolkodni, szerintem 20-30k-tól határ a csillagos ég. Vsonic GR07-et használok, ami 30-40k kategória. Itt a tesztje: [link] Ezzel más dimenzió lesz a zenehallgatás. Persze nem 128-as mp3-mal, hanem lossless (wav,flac, stb) formátumban.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
natë
nagyúr
Dual simes g4-et szeretnék vásárolni, honnan érdemes?
-
Quqesz
nagyúr
válasz csatakacsa #21584 üzenetére
Ezek szürkeimportos telók, csak az a szerencse, hogy egy magyar áfás számla és azon egy imei szám már elég az lg szervíznek, hogy legyen garid. Nekem is onnan van, holland vodás(hogy most sose volt bekódolva v kikódolták a sim lockot ez örök téma lesz, mégha érintetlen gyári matrica is van rajta)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SybenX
őstag
válasz csatakacsa #21584 üzenetére
Tuti.Valóban teljesen bontatlan telefont adnak minden tartozékkal.A garanciával nincs tapasztalatom és remélem nem is lesz,de el kell hogy fogadja az lg szerviz 1 évig.
Egyébként nem lehetetlen ilyen árért adni.Ez a normális,nem pedig az ami az MM-ben van...Expansys-hoz szoktam viszonyítani az itteni árakat és ott is már 120k alatt van a G4 ára és nekik biztos hivatalos forrásból származik.[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
Ez a mobilkereskedés tényleg tuti bolt ? Meglepő h tudnak egyes telefonokat (mint pl g4 104.000) ert adni), ha viszont tutko akkor köszönöm a tippet lehet berendelem en is. (Az s6-ra is 126 ezret ir GYARTOI garival )
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
Scooter74
őstag
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Note 3 után csatlakoztam hozzátok egy barna bőr példánnyal.
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
TeeJay
félisten
válasz SybenX #21573 üzenetére
köszi én is ezt a céget néztem ki árukeresőn
elég tuti lesz most már az ára a telefonnak ha bemegy 100ezer körülre vagy az alá
best buy kategória azt hiszem
még 1-2javítást kiadnak rá és talán még jobb lesz a droid is rajtaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Barcsik
aktív tag
válasz rush0205 #21574 üzenetére
Most a harmadik töltés van az akkumulátorban. 24%-on áll. Töltés óta 11 óra telt el és ebben 3.5 óra kijelző idő van. Fotózás, mobilnet, YouTube, böngészés, WIFI használat, szóval vegyesen automatikus fényerő mellett. 15%-nál teszem fel töltőre és 100%-ig töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
SybenX
őstag
válasz Trespa #21575 üzenetére
Igen,de még azelőtt frissítsd mielőtt belakod a rendszert.Nekem nagyon jó,bár nincs összehasonlítási alapom,mert rögtön ment fel a 6.0 mikor megvettem.
Szerk Igen frissítheted úgy is,hogy már belaktad a rendszert,csak úgy nem garantált,hogy problémamentes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Trespa
tag
Sziasztok !
G4 tulajdonosa lettem.
Érdemes frissíteni a rendszert ,már mint jó az Android 6 ?
Kinek mi a tapasztalata ebben ?LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
rush0205
tag
Szerintem jól bírja,második töltés 70%-on van és már több mint 1,5 órát ment a kijelző!
-
Aryon87
félisten
Gyári visszaállítást csináltál, vagy az LGUP-al refurbishel? gondolom tiszta belakást csináltál.
Ha sima gyárit nyomtál, akkor javaslom hogy az LGUP-ot használd, az tuti gyalul mindent, és csináld újra.
Persze kell pár nap mire beáll az akksi, nekem a készenlét ezzel a művelettel duplájára nőtt, pár hsz-el korábban írtam is a mai teljesítményt. A gyalulás előtt nekem is nagyon rossz volt. (6-8 órás készenléti idők)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sid87
senior tag
Tudom, lerágott csont, de még mindig piszkosul merül a teló..
Újra raktam most, semmi biztonsági mentés, stb. És ugyan úgy merül mint előtte. Pedig szelektáltam a programokat is...
Azt látom, hogy a facebook és messenger durván fogyaszt, de régen is ezt tette, pár hónapja is ugyan ezek a programok voltak fenn és 2 órával többet bírt mint most...
Kezd elegem lenni, lassan ott tartok mint az S3-al anno, 2 órát bírt a végén...
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
TeeJay
félisten
továbbra is a mobilkereskedésnél érdemes venni?
104ezerre lement most az összes ára, remélem nem valami olcsóbb szállítmányból származnakmely üzletek ajánlottak még ahol tuti EU-s cucc jön minden tartozékkal és nincs vele buherálás meg felbontott csomag és társai?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Csináltam pár lassított felvételt, kiválasztom a gyorsaságot x1/4-re de hogy mentem el a változást? Ha feltöltöm valahova, normál sebességű videóként teszi fel. Ez így semmit sem ér.
-
Aryon87
félisten
válasz wyzard #21564 üzenetére
A másik 2 se rossz, de mint ismered az LG-t, jó szervízháttérrel rendelkezik, ami szerintem sokat számít.
Mi5 spec mellett a friss hardver szól. G5 is hasonló csak ugye dupla árcimkével kb[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz wyzard #21561 üzenetére
Én is a G4-et ajánlom (egyértelmű hogy itt többnyire a G4-re lesznek majd a szavazatok ). A merülés a QHD miatt van, ha csak FHD lenne, sztem a dupláját is röhögve hozná. És ha azt vesszük "ennyi" a gyengesége. Kevésbé nyomkodással kibírja a nap végét is, de ugye vannak kisegítő alternatívák, manapság már szinte alapdolog, hogy töltő vagy powerbank is ott lapul a táskában/zsebben
Én használom rendesen, most pl közel 17 órája megy majdnem 3 órányi kijelzőidővel és 24%-on van. Azért ez nem rossz,, főleg hogy szinkronizáció, helymeghatározás, folyamatos wifi/mobilnet aktív. hívás, értesítések vannak.
Legutóbb pl bealudtam zenehallgatás közben, úgy 6-7 órát ment folyamatosan, és 10%-ot evett csak az Infinim-el.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Tudom elég off a dolog, de mivel ilyen telefonnal (is) szemezek, ezért feltennék egy kérdést.
120.000 körüli kerettel szeretnék telefont nézni (jelenleg egy LG G2-m van, nagyon korrekt kis telefonnak ismertem meg).Xiaomi Mi5, esetleg valamelyik Oneplus készülék és az LG G4, amik között vacilálok jelenleg. A fontos, hogy tudjon (persze mobilhoz képest nézve) normális képet csinálni és a rendszersebesség legyen gyors (játszani nem igazán szoktam, csak héba-hóba). A G2-nél nagyon megszoktam a duplakoppos feloldást, hátsó gombokat stb., ezért is lenne jó a G4 nekem. Egy-két ismerőstől, akik rendelkeznek ilyen telefonnal azt hallottam, hogy eléggé merül nekik (persze ez is nyilván szubjektív, mi az, hogy 'eléggé').
Olvasgattam ezt a fórumot, itt is vegyes beszámolókat láttam. Ha egy erős használat alatt kibír 1 napot, vagy alig nyomkodva 2-t, az nekem már jó.
Ti mit ajánlanátok a fentiek fényében ?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
Nekem a vodás rom van fent(volt is mindég) és ota ment a v20b-re a d. Semmi gondom aksi terén...vmi más lehet itt a bibi.
Toto
Este megy töltőre, leveszem kb 23 órakor és reggel 6-kor 100%, majd kb 9-ig marad is, pedig mobilnet meg szinkron onlány 24 órában. nekem sincs gondom vele[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
kerestem egy ideig, de lehet csak a szemem előtt van és nem találom.
amikor hosszan megnyomom a home gombot bejön a google aszisztenses dolog. én mást szeretnék a helyére rakni, vagy, ha mást nem, eltávolítani, mert zavar. -
Kylar
újonc
Üdv Mindenkinek !
Tudja e valaki, hogyan tudom a Telekomos üdvözlő képet és zenét eltávolítani, ami bekapcsoláskor és kikapcsoláskor jön fel? Vagy legalább a hangot levenni róla ?
-
zack
nagyúr
Ha nem értesz hozzá, miért kötöd az ebet a karóhoz?
Nem ártana belemélyedni a témába, ha vitázni akarsz.Azért mert lefoglalja, még nem jelenti azt, hogy használja is, még ha a programok ezt is mutatják. Így gyorsabb a telefon. Ki van ez találva. Majd akkor nézegesd a szabad RAM mennyiségét, ha bárhol akadni fog a szoftver.
Vagy terheld le, és papíron 200Mb szabad rammal indíts egy komolyabb játékot, és ha akad, akkor rugózz ezen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Plas
csendes tag
válasz Viktor0610 #21553 üzenetére
Rendben akkor nem foglalkozom vele, és köszönöm a válaszokat
Játék közbe nekem is melegszik, de nem annyira mint pl. a G2. Ahhoz hogy melegedjen nem muszáj valami csúcsgrafikájú játék.
-
MODERÁTOR
Plas:
Mit foglalkozol vele, hogy mennyi van tele?
Tapasztalsz bárminemű lassulást, problémát a készülékkel, hogy ilyen szükségtelen lépést tennél?Nem tudom, néztél-e memóriaértéket mondjuk két perccel a memóriaürítés után? A "kilőtt" programok nagy része már újra a memóriában van. Tehát semmi értelme, mert nem csak hogy feleslegesen üríted a memóriát, a készülék még pluszban is dolgozik a programok újraindítása miatt.
lukacsik:
Érdekes, nekem nem melegedett, mikor próbálgattam a játékokat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
lukacsik
tag
válasz Viktor0610 #21548 üzenetére
Olyan 50% körül van automatán. Gondolom ha terhelem melegszik, de ezek nem ilyen csúcs grafikai pörgős mindent kihasználós játékok. Hanem logikai mondjuk. Aztán lehet hogy nem ettől függ csak fura hogy így melegszik 10perc után...
-
Plas
csendes tag
válasz Viktor0610 #21545 üzenetére
Hiába 3 giga, de azt írja hogy átlagosan 78% le van belőle foglalva.
-
mouzrr
őstag
válasz fornettisuti #21546 üzenetére
Szóval ha böngészek, Messengerben chatelek majd játszom egy picit és tudom hogy 2-3 órára nem fogok a telefonhoz nyúlni, nem érdemes törölni a ramot hanem csak hagyjak mindent úgy és zárjam le a telefont?
-
MODERÁTOR
-
lukacsik
tag
Hali!
Egy hete használom ezt a telefont, azt vettem észre hogy ha elindítok egy játékot a gombok körül forrósodik a telefon. Normális ez? Hiszen mindenhol azt olvastam h ez a s.d.808 ez aztán nem melegszik...? -
fornettisuti
veterán
válasz Viktor0610 #21545 üzenetére
rossz beidegződés még 2.2-es androidos időkből, azóta már az android jól kezeli a ram tisztítást saját magának
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
MODERÁTOR
-
Plas
csendes tag
Sziasztok! Nemrég cseréltem le a G2-met G4-re és kettő dolog hiányzik nekem. Az intelligens képernyő és a ram tisztító widget. Ezeket meg lehet találni valahol? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Wucky
senior tag
válasz Deedays #21538 üzenetére
Az utolsó pár 1000 hsz-ből én ezt szűrtem le. Belakva otafrissítés és el kezd gyorsabban merülni.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Deedays
tag
Kicsit fura számomra, mert én elégedetten használom a V20d-t már jó pár hete. De az utóbbi 1 hétben nekem is elkezdett merulni valamitől. Eddig minden franko volt vele. Nem tettem fel semmit azóta. 1 órája vettem le éjszakai töltésről és már 87%-on van...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Wucky
senior tag
Amit én észre vettem,hog azok szívnak 6.0 alatt akik belakva ota frissítést toltak.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Mikemend
senior tag
válasz killzone1987 #21481 üzenetére
No megnéztem, de a Magisto nem default app. Itt egy képet is találtam azokról, amik alapértelmezetten fent vannak (nekem is ezek voltak, plusz a vodás cuccok):
-
TeeJay
félisten
Jól látom hogy 100 körülre esett a G4 ára? Még a végén hamarabb csökken mint vártam
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Quqesz
nagyúr
-
ak76
senior tag
válasz Userlook #21525 üzenetére
A V20d egy hulladék,merül mint a Titanic,erősen megbántam hogy MM-re frissítettem,5.1 alatt másfél/két napos üzemidőket csinált a telefon,3,és fél óra átlag kijelzőidővel,most három óra tíz perceket hozok össze 23 óra alatt.
Plusz funkciók vannak,meg még simább működés (ami már MM előtt sem volt problémás..),de az akksi kezelése botrányos,és nem én vagyok az egyetlen akinél a nyeletlen balta sem merül jobban mint a G4-es. -
Quqesz
nagyúr
Olvasgattam az S6 topikban az mm frissítést...hiába vártak sokat, azért van bug benne. Talán több is mint nekünk volt decemberben......
-
Userlook
tag
-
Quqesz
nagyúr
V10-nél még ez a másodlagos kijelző nekem tetszett. Ki volt rakva oda a kamera ikon és ha megnyomtam 1sec alatt bent volt, gyorsabban, mint a G4(olyan iphone érzés volt). Meg a zseblámpa is....
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21514 üzenetére
Ez a pár gondolat nyugodtan mehetne 1-es hsz-be, hogy aki betéved, és még csak tervezi a vásárlást, képben legyen, mire kell figyelnie vásárlásnál ha használtat szeretne, és ne legyen átverve.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Cry0
őstag
Sziasztok
ma egész nap a telefonnal szórakoztam
akár mibe léptem be (telefon,naptár,beállítások vagy akár facebook) amint belépek amint előjön az ablak ki is dob 20-30x megnyitotam a beállításokat de folytatta a kidobálást ezután factory resetet akartam (hang le+ bekapcsoló gomb ) de nem akarta behozni ezek után beállításokat nagy nehezen sikerült megnyitni és ott tudtam nyomni egy rendszer visszaállítást.
Most hogy haza értem le akarom frissíteni 6.0-ra hátha jót tesz neki de ismételten az a hiba van hogy 49% nál errort ír ki és nem enged semmit se csinálni mit javasoltok ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
petya2012
őstag
sziasztok
megnéztem ezt az új LG telót a MM-ben,hát nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Toto
Nekem is gyanus volt. A csaj a pultban kirakot két iphone-t és ott kopogtatta a tapétavágó műanyag hátlapjával...na mondom ha a kalapácsot is kibírja jó lesz inkább maradok én is az üveglapnál...csak még nincs készleten, kicsit túl benyomtak a kínaiak az újév miatt rizspálesszal, oszt szarnak dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21511 üzenetére
Akkor csak elbeszéltünk egymás mellett.
Hozzáteszem, aki részletre hozza el, nem azért teszi, ha esetleg gond lenne, akkor zsebből kifizeti a horrorisztikus listaárat. Aki pedig nem fizeti a 20k előfizut, anyagi problémái miatt, mert pl megszűnt a munkahelye, kétlem, hogy az elmaradt 3-4 havi számláját + a telefon listaárát kifizetné. Ilyenkor jön az, hogy meghirdeti még a elején a problémák begyűrűzése előtt, kiveszi a lét a telefonból, a szolgáltató pedig 3-4 hónap után tiltja az IMEI-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
Tesó! Egyről beszélünk. Persze ki kell fizetni mindent csutkára. Aztán lehet vagánykodni. Ez így van ahogy írod.
Más
Itt vagyok a campona-ban és van ilyen wowfixit folyékony üveg a kijelzőre...nekem kamunak tűnik hatalmas reklámmal. Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
válasz Quqesz #21503 üzenetére
Nálunk tuti ki van fizetve. Ott voltam :-)
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21505 üzenetére
Ez csak részben van így. Csak akkor rendelkezel felette, ha az előfizetéses ár, és a listaár közötti különbséget kifizeted. Pont úgy, mint amikor 2 éves hűséggel 1 év után akarsz szolgáltatót váltani. Megteheted, ha kifizeted egyben kötbér formájában a fennmaradó havi díjat, illetve a készülék akciós ára és a listaára közötti különbséget.
Attól, hogy 20k-ért odaadják neked a 200e telefont, egész addig a tied, amíg a szerződésben vállaltakat teljesíted. Ahogy megszeged, először kifizettetik a listaár és az akciós ár közötti különbözetet, hiszen ez nekik sem 20k-ba került, és ők azzal kalkuláltak, hogy te 2 évig fogod fizetni havi 20k előfizetéssel. Ha te nem fizeted a havi számládat, akkor megszeged a szerződést, és ha nem fizeted ki a az akciós előfizetés ár és a listaár közötti különbözetet, akkor letiltják IMEI alapján. Pont.A részletfizetéssel vett telefon, és az előfizetéses "hűségidős" telefon letiltás szempontból egykutya.
Persze lehet terjeszteni a valótlanságot, de aki ezeknek "felül", és 170k-ért lesz egy csili-vili féltéglája, azt nem fogja vigasztalni.[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Van info a 6.0.1 -et mikor kapja meg a G4? Vajon jon vele ez a -szerintem- borzalmasan kinezo uj GUI?
-
Quqesz
nagyúr
Pedig már többen írták, hogy a tmobil ha kifizette a telefont 7e pénzért kifüggetlenítette neki....amúgy meg ha veszek egy telefont szolgtól és kifizetem,akkor utána csak a szolgot tilthatja,telefont nem,hiszen már az én tulajdonom,kifizettem. Ha függetlenítem az is az én jogom,de hogy ne feketén menjen a szolgok is vállalják x forintért. Az hogy előfizus v kártyás tökmind1,a telefon a tulajdonom.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21503 üzenetére
Több helyen is sántít. Ha részletre ment, illetve előfizus, pénzért sem lehet függetleníttetni, csak feketén.
Ha kártyás csomagban lett függetlenítve, akkor arról meg kell legyen számla.
Előfizust (ha nem fizetik) pont olyan egyszerűen tiltanak ami egy összegben lett kifizetve, mint a részletfizetési konstrukcióban vásároltat.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
-
Wucky
senior tag
Basszus. Bocs. Úgy emlékeztem írtam. Ne haragudjatok.
Úgy gondoltam a függetlent hogy valaki szolgáltatótól vette és ki van függetlenítve. Így lehetséges igaz?
Nem akarom megvenni,hanem rámbíztak egyet hogy szabaduljak meg tőle. De közben a szomszéd megvette 115-ért.[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
Hali!
Van valmi mod ra hogy a gyari launcher is fullhd-ben fusson? Par program bezarasa utan ujrarajzolja mindig a hatterkepet, ugy is hogy memoria uritve van. Gyari rom, telefon rootolva van."Growing old is inevitable. Growing up is optional"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest