Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Stauffenberg #19476 üzenetére

    Ez így van, ahogy írod. De azt se felejtsük el, hogy egyre nagyobb az igény, a jó hangképességre. Sajnos mivel ez egy okostelefon, ami már eleve G4 belsővel lett kiadva, lecsúszva ezzel az újdonság erejéről, annyiért kellett volna kidobni mint amennyibe a G4 kerül vagy csak kicsit drágábban. Ez a hardver kifutó széria, hiszen jönnek az újak, és biztos lesz a V szériának folytatása. Ez csak amolyan puhatolódzás, igényfelmérés az LG részéről. De visszatérve a V10-hez... Az irány nem rossz, de első fecske, és nem hoz nyarat.
    Ha beáll, hogy lesz a G5 mellé V20, és egy időben fognak kijönni azonos hardverrel 20k különbséggel, mindenképpen elgondolkodtató alternatíva lehet.
    Persze kell hozzá legalább egy olyan füles/fejes, amivel megéri hallgatni, de ez csak egyszeri befektetés.
    Megvettem a Sennhieser IE8-at (80k), használtam 3 évig, eladtam 45k-ért, és vettem belőle egy Vsonic GR07-et, és még maradt is belőle, hangminőségben pedig nem keveset léptem előre.
    Szóval ha egyszer áldoz rá valaki, utána lehet csere-berélni, és a V10-ben levő DAC az ilyen minőségű fülesekhez lett kitalálva, nem a gyári headset-hez.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák