- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
jimmedly #46300 üzenetére
Csak azért kérdeztem úgy rá, ahogy, mert 2015. 10. havi -> 2 év garancia tavaly lejárt. Viszont volt egy alaplapcserém.
Azóta kipróbáltam a tabletem 2A-s töltőjét kábellel, nemhogy nem tölt, de merült is a készülék. Most kikapcsolva töltöm, így megindult.
A Váci úti hogyan működik? Beszélni hol kell előttük, mennyibe kerülne a futár? Szabolcsból nem tudom felvinni. -
zsoltip
őstag
válasz
jimmedly #43355 üzenetére
Attól még ott marad és lesz a menüben.
Angol nyelvű oldalakon arra jutottam, hogy:
1.) root joggal egyszerűen a beállítások "app" terület törlésével
2,) root nélkül factory reset-tel orvosolható.
Nálam marad a menüben.A kijelző zsebben véletlen feloldására a Smart Lock lenne a megoldás, amiben be lehet állítani a megbízható helyeket, ahol ne legyen a zár (pl. knock kód) aktív. De!
Amikor kiválasztanám a helyet, Google-Play szolgáltatás hibát kapok. -
törölt tag
válasz
jimmedly #41627 üzenetére
Nincs köze a melegedéshez (legalábbis nem úgy hogy akkor halna meg amikor épp melegszik).
Az enyém két hete úgy adta meg magát, hogy le volt rakva az asztalra órákon keresztül, egyszer csak felvettem hogy megnézzek valamit, feloldottam a képernyőzárat és hopp villant egyet a kijelző majd újraindult a telefon és vége volt.
A telefon jéghideg volt eközben lévén semmit sem csináltam rajta órákon keresztül. -
dkovizoli
addikt
válasz
jimmedly #40472 üzenetére
Ja, ez így van. Igaz nekem a g sorozatból csak a kettes hiányzik. De majdnem partiban van még az öttel is. Nincs szivem eladni sem mert nagyon megszerettem. Ráadásul januárban kapott új alaplapot gariban, azóta több mint 2000 órája megy folyamatosan lassulás és bármi hiba nélkül. Plusz még szép is. Kíváncsi leszek a hatosra, de szerintem az nem lesz meg.
-
-
jimmedly
senior tag
válasz
jimmedly #38403 üzenetére
Megvan félig. Érintési visszajelzés és rendszer hangok le voltak véve. Így már van hang. De led most sincs..
Nünüke1975:
Eddig én se használtam csak az exchangera. Azon nincs nagy forgalmam, arra jó volt. Aztán a múltkori K9 frissítése akkuzabálót csinált a K9-ből. Akkor gondoltam h ha már van rajta gyári kliens, kipróbálom. Akkor tüntek fel ezek a hibák. -
Potyka03
senior tag
válasz
jimmedly #38269 üzenetére
Jaaa,én a gyári Gmail appot használom
De köszi,felteszem akkor azt a messenger-t amit ajánlottál,hátha az kevesebbet eszik.ki is próbálom,köszi szépen!!Am. azért még egy kérdés: a gyári messengert rajta hagyhatom azért mellette,vagy töröljem le mert esetleg össze akad?
-
jakec
tag
válasz
jimmedly #38171 üzenetére
Nem a hálózat a probléma!
Romániában is ugyanez a probléma, ORANGE hálózaton!
Valami FACEBOOK PAGES, rendszerhiba lépett fel, azt olvastam! Én jelenleg letöröltem a fb appot, a messengert hagytam. A töltés közben így már nem melegedik...
Biztosra tudom mondani, hogy a FB. -
Laca0
addikt
válasz
jimmedly #37861 üzenetére
Na most vagy százan biztosan letöltöttük
Nekem azt írja a stolen inf mellett, hogy notkorean. Nem koreai? Ezt most jót vagy rosszat jelent?A lényeg, ami miatt írtam ezt a hsz-t: alul van egy link, ahol a legfrissebb fw-t lehet letölteni. Tölteni is akar valamit, de nem tudom, hogy mit, azt nem írja.
Le szabad innen tölteni? -
GEIL
addikt
válasz
jimmedly #37564 üzenetére
Tiltottam is egyből ahogy megvettem a telót márciusban....csak HERE MAPS / HERE WE GO ha navigálni akarok......
az egész "világ térképe" letölthető ingyen......Nokia C5 03-mal kezdtem használni....anyám Lumia 650-én is az fut......"világ GPS örökre és ingyen" by NOKIA....térképet letöltve pedig OFF-line módban is fut......semmi csicsa, csak teszi a dolgát és eddig németországtól kezdve szlovákiáig mindenhová elvitt hibátlanul 10 méteres pontossággal.......de kinek mi kell.
-
Quqesz
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz
jimmedly #36909 üzenetére
Én spec. úgy, hogy szigorúan csak akkor frissítek bármit is, ha nem megy a régi, vagy jelentősen gyorsabb az újabb, vagy elvileg javítottak egy hibát egy újabb verzióban, de akkor is szigorú TiB mentés az appról+adatokról, mert ha kiderül, hogy hulladékot sikerült alkotniuk, így biztosan vissza tudom tenni az előzőt. Ehhez root kell, de root nélkül az Android félkezű óriás.
-
Mike81
senior tag
válasz
jimmedly #36510 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő;
Én pont így jártam. Csak egyszer indult újra a hiba bekövetkezése előtt, kb 3 héttel. Aztán egyik du kopogtatom a telefont de semmi, próbálom gombbal arra sem reagál. Aksi ki majd vissza és csak a logoig jut.
Szóval elég váratlanul ért a történet. De nekem nem fagyott meg laggolt. Max melegedett de azt betudtam a hálozat keresésnek. -
hacki87
senior tag
válasz
jimmedly #36484 üzenetére
Nálam annyi volt hogy pár hete az akku statban voltak pluszos kiugrások mintha rá rá töltöttem volna pár %ot. Ezt mondtam a szervizesnek is. Azt mondta valószínű, hogy a panel hiba miatt volt. Nem játszottam rajta, főleg mostanában. Böngészés közben 4g használva. Amúgy megse nézte, mondtam neki, hogy alaplap hiba bootloop.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jimmedly #36312 üzenetére
Nem a gps-el van gond, hanem hogy egyes appoknál beragad pl nekem a Here tudta megcsinálni(akkustatban a Here alatt a gps 23h ment,oszt nem is használtam)
zetecR
én is fej v usb kábelre tippelnék. Húzd szét és dugd össze a fejet-kábelt és nézd meg tölt-e rendesen(1-2 perc és már ugrik is százalékot ha jó)barmar
Mind két kijelző jó, csak más. Van az LGD, ami kicsit kékesebb/hidegebb színű és ez többeknél beégett. Nekem jobban tetszik. Van az JDI ami kicsit sárgásabb/melegebb színű, ezzel még nem voltak panaszok. A fényerőben is jobb az LGD. Ellenőrizni úgy tudod, hogy letölteted az Aida64 appot a telóra és ott a Megjelenítésnél kiírja mi van benne. Amúgy általában a 2015-ösben van LGD, 2016 inkább JDI -
-
Game-over
aktív tag
válasz
jimmedly #35892 üzenetére
Nekem a minap akkor jött elő hasonló hiba, mikor kettős ablak módot használtam:
Asszem Chrome volt felül és a galéria alul, majd mikor visszatértem a rendes egyablakos módba akkor az alsó részén(ahol a galéria volt) nem érzékelt semmit
Nekem is csak az újraindítás segített...
-
ßrainiac
addikt
válasz
jimmedly #34474 üzenetére
"némelyikbe bele is nagyítottam"
Live like there's no tomorrow
En bevallom oszinten, nem nagyon figyelem ezt, de az nagyon meglepett amikor masfel ora navigacio utan, nyaron szinte huvos volt a telefon (egy femhazas telon kb tukortojast lehetne sutni ugyanekkor).
Nekem eddig egyszer forrosodott fel, rogton 20g upgrade utan, azota semmi melegedesi gondom nem volt vele.
-
zetecR
addikt
válasz
jimmedly #34384 üzenetére
Nekem a bootloopos alaplapcsere után is előjött, úgyhogy nem hiszem, hogy FR megoldja.
Ez ilyen...Már kikapcsoltam a hátlapi gomb megszakítja a hívást, de az sem segít.
Talán mintha a BT kihangosítással lenne összefüggés, mert olyankor véltem felfedezni a problémát, amikor a BT be van kapcsolva és folyamatosan kapcsolódik ide-oda, de ahhoz nagyon ritkán csinálja (hálistennek), hogy érdemi összefüggést tudjak felfedezni.MÁS.
Olyat nem tud a teló, vagy én nem fedeztem fel, hogy zene lejátszás alatt fizikai gombbal lehessen léptetni számot? A régi SE C510-emen a hangerő le-fel hosszan nyomva skip-pelt, de alapból a G4 nem tudja.
Van rá megoldás? -
Tutu7030
veterán
-
tirszin
senior tag
válasz
jimmedly #33520 üzenetére
V10 valami ROM-ot kell használni, azzal nem volt még ilyen esetem, és más fagyás vagy megakadás sem.
Fél éve használom, ahogy a dobozából kivettem, az 5.1-es Androiddal, sztem. tökéletes opredszer. (Leszámítva, hogy bűn rondák az ikonjai, de gondolom a 6.0 sem lenne szebb.)
Egyébként van valami gyakorlati előnye ezeknek a V20 ROM-oknak?
A kamerája jobban testre szabható, vagy ha file-kezelőben rákattintok egy dng file-ra, meg tudja nyitni?
-
wyzard
tag
-
kelly416
veterán
válasz
jimmedly #32869 üzenetére
Brutál buta combom lehet, mert én még egy telefont sem tudtam zsebben bekapcsolni, sem gombosat (a z1c is sokaknak életre kelt), se dupla kopposat.
Nem lehet, hogy valami kesztyűs mód van bekapcsolva? Én kikapcsoltam az előlapi gombok rezgését és önkényesen vissza kapcsolta negyed óra alatt, szerencsére csak egyszer.
-
zetecR
addikt
-
Vikooo
addikt
válasz
jimmedly #32288 üzenetére
Allitsd be ugy, kapcsold ki azokat a funkciokat amihez helymeghatarozas szukseges (helyelozmenyek pl) illetve ellenorizd az alkalmazas engedelyeket.
Sok esetben a google play services-en keresztul loggolodik a gps hasznalat.
Nem a google play services -t kell letiltani...
-
Psychlo
tag
válasz
jimmedly #31874 üzenetére
Akkor úgy néz ki, hogy ezzel még nem tudok mit kezdeni. Egyébként tegnap egyszer bt kihangosítóval csinálta és nem reagált semmire se kijelző nyomkodás se bt megszakító gomb se hátlapi. A második sima telefonálás volt csak még akkor nem volt kikapcsolva a hátlapi gombos megszakítás azért kellett akksit kivenni.
Más: random csinál még olyat, hogy mikor lezárom a telefont a bekapcsoló gombbal akkor a lezárás hangot (pittyenés vagymi) 2x játssza le egymás után. Egyébként 512 az s/n pedig most vettem július elején TMH-s fekete bőr. Gondolom valami raktáron ragadt termék
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jimmedly #31572 üzenetére
Én is futottam már bele hogy nem tudtam lerakni,de kb eddig 2-3 alkalommal, ami nem sok lassan 9 hónap alatt. Nem tudom mitől lehet én sem. Csak tipp volt.
Teejay
nekem bejön a gyári is,tudom nem a legjobb,de szeretem a teljes kijelzős módot, a két ujjas egyből a lap tetejére görgetést,nem melegszik tőle. Az opera is jóa chrome a legrosszabb üzemidő terén,és ha jól tudom hajtja is rendesen a magokat(melegedés).Egyedül a fordító miatt szoktam használni a chrome-t.
-
Mikemend
senior tag
válasz
jimmedly #29446 üzenetére
Nekem is volt már egy ilyenem, valószínűleg a hálózat nem bontja jól a hívást vagy valami lyuk/kimaradás van és ilyenkor "nem érti" a telefon, mi legyen? És onnantól vár és vár, beragad. Csak a poén az, hogy ezt semmilyen rezgés vagy villogás nem jelzi, hogy gond van és csak ül az ember és nem jön semmi. Fél napig elvoltam, és csak akkor derült ki, hogy valami nem százas, amikor én akartam telefonálni.
-
Technoman
őstag
válasz
jimmedly #28947 üzenetére
Úgy látszik, hogy igazad volt/van. Felraktam, egy korábban még tutira működő IGO verziót, de csak keresi folyamatosan a jelet, ha meg megvan elveszíti. Valamelyik app lehet a bűnös. Párat töröltem, de nem ált helyre a rend. Na mindegy úgy se használom városban a navit.
-
Technoman
őstag
válasz
jimmedly #28947 üzenetére
Az igazság az, hogy az IGO-t nagyon ritkán használom, így nem nagyon tudom behatárolni, hogy mitől kakilhatott be. Arra tisztán emlékszem, hogy az első -frissítés előtti- verzió tökéletesen működött. Lehet, hogy valamelyik appal nem bírják egymást, de mivel havonként cca 1 appot szoktam feltenni és az IGO-t ritkán használom, így a hiánya annyira nem egetrengető. Ha hazamegyek, ráteszem a tuti IGO-t, azzal letesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest