Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Technoman
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
Hoppá, akkor ezért hangzott el, évekkel ezelőtt a Allee-s Samsung szervizben az a mondat, hogy a "fennlévőnél régebbi Sw-t nem fogunk felpakolni gariban". Csak az LG őszinte, mert elmondja a miértet.
Egyébként nem értek itt sok embert, miért kell egy jó futó rendszerhez hozzányúlni, ha egyszer jól megy. Ennyire hiányzik egyeseknek a mókolás?
-
zombinyul
addikt
válasz
Technoman
üzenetére
Nekem is volt csúnya esés betonra, a Spigen + üvegfólia megvédte gyönyörűen. A tok is kapott rendesen, meg a fólia is hajszálrepedéses végig (tegnap rakattam fel
). De tényleg, ezek már nem csak a karcoktól óvnak, sokkal többek a "mezei" fóliáknál. 10h-s a cuccom, látszik is.Egy érdekesség: ma az egyik szervizes srác azt mondta, a G4-eken nem szabad visszafelé menni az Android verziókba, csak előre, mert az alaplap halálához vezet. G3-nál még nem volt ilyen gond, de a G4-ek nagyon kényesek rá. Úgyhogy legyetek óvatosak ezzel a vissza az 5-ös Droidra c. résszel.

Pont volt egy 40-50 körüli hölgy, aki valami fotószerkesztőt bukott a 6-os Droiddal, és verte az asztalt hogy tegyék vissza az 5.1-et. Ebből pattant ki az egész, hogy csak úgy csinálták volna meg neki, ha aláir egy papírt, hogy csak saját felelősségére állnak neki.
-
Technoman
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Üvegfólia: Jó, ilyen értékű telefonra kötelező + hozzá egy jó, márkás tok is.
Hétvégén, pont Nagykovácsi környékén kirándultam, egy óvatlan pillanatban a teló 1 m magasságból olyan szépen pofára esett a zúzott kőre, hogy öröm volt nézni Kb. ilyen fejem lett hirtelen:
A telónak, hál' istennek nem lett baja, csak a Spigen tokom szenvedte meg. De inkább az, mint a teló.
Áldom azóta is az eszemet, hogy ezt vettem. -
neo_xperia
senior tag
-
fornettisuti
veterán
válasz
nünüke1975
üzenetére
semmi extrát nem kapsz 6-on.
ha mégis visszamennél lollira visszatehető. -
nünüke1975
aktív tag
A G4 hogy viselkedik 6-os androiddal?Érdemes telepíteni vagy maradjon a lolli?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nünüke1975
üzenetére
Ahogy toto írja, direkt van, hogy lásd a fehér értesítősáv infókat fehér hátlapon. Rakj be egy más színű hátteret és nem lesz ott.
zombinyul
Na ez jó hír. Látod nem elcseszték, hanem más is hibás lett, viszont tényleg ellenőrzés nélkül adtak ki. VISZONT te vagy az első,akinek beszart a kamera modulja itt!!!!
-
toto0569
addikt
válasz
nünüke1975
üzenetére
Én is arra gondoltam,ugyanis ott azt állapotsávnak hívják és fehér benne az írás.Mit látnál abból?
A háttered fehér alap,az írás fehér ,és azért van az a kis szürke (árnyékolás),hogy lásd. -
bezo076
tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Pedig tiszta telepítéssel raktam fel és már az elején voktak gondjaim!Wifimből az 5 ghz-est nem látta....majd rá egy fél órára már a simát sem.Valamint még a play áruház sem működött!Mobilnetnél is hiába volt kiírva hogy 4.5 G......nem igazán működött!De lehet hogy az enyémmel volt ilyen anomália.....most mindent visszarakva lollipopra..tökéletesen műkszik!
-
toto0569
addikt
válasz
nünüke1975
üzenetére
Szerinted mi látszódna ha Fehérben -fehér...
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
9H foliat rendltem kinabol, nemtom az milyen. Szerviz elott volt egy hasonlo, a maszatot szedte, viszont karctol vedte. Meg gondolom az esest is vedte volna.
2 fajta tokom van. Egy sima mezei atlatszo szilikon, es egy flipes borutanzat, kor ablakkal. Az sajna hamar reped, 1 honap utan az egyik saroknal mar befigyelt a repedes. Viszont 3 esestol vedte a telot.
-
freelanced
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Értem. Jó ez az üvegfólia? Vagy mit kell róla tudni? Eddig nem pakoltam fóliát a telefonra, de erre most szeretnék, és totálisan nem vagyok képben, 5-6 évvel ezelőtt még csak sima fóliák voltak..
Az átlátszó kemény tokok milyenek nem tudod?
racerx
Én most találtam egy egész jót Amazonon..
-
racerx
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Próbáltam, de nem igazán jó rá amiket próbáltam. Az a baj, hogy a varrás miatt vastagabb, mint a sima hátlap, ezért nem teljesen passzentos. De nem elképzelhetetlen, hogy van az ebayen direkt bőrre való , nagyon nem néztem utánna még. Egy átlátszó nekem is jó jönne, mert mint előbb említettem, van egy nillkinem, de az nem az igazi rá
-
Aryon87
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
Nekem most pl szilikontok van a fekete boron. Muszaj, mig nem jon meg az uvegfoliam.
-
freelanced
addikt
Üdv! Valaki próbált már LG G4 bőr hátlapra tokot tenni?
-
bezo076
tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Nehogy felrakjátok a v20f török verziót......nekem nem volt wifi sem play áruház alatta!Így ment vissza a v10g
-
tknof1871
őstag
Üdv! A telefonbeszélgetés rögzítése a telefon 1 funkciója ami gyárilag benne van vagy applikációt kell telepíteni?
Ha telepíteni kell akkor melyik applikáció ajánlott? -
KZP
őstag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Ha független lenne a telcsim (sajnos, nem az), akkor én mindenképpen kipróbálnám.

-
csiziktomi
senior tag
Egy kérdés,érdemes felrakni a török ROM-ot,vagy sem? Mi lett benne javítva?
-
kolozsib
újonc
Ma kézhez kaptam a G4-et a szervizből. Hétfőn délelőtt vittem be, alaplapot és kijelzőt is cseréltek, és már ma délben mehettem is érte. Gyorsak és korrektek voltak. Nálam minden rendben volt, nem volt egyéb hiba, pedig direkt átnéztem mindent, mielőtt én is úgy járok, mint Zombi.
-
svili
tag
Hi!
Múlt szombat óta vagyok boldog tulajdonosa egy LG G4-nek. Nagyon meg vagyok vele elégedve, komolyabban majd a következő napokban próbálom ki a kamerát.Még nem volt olyan mobilom, amivel lehetett volna raw formátumban fotózni..

-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a G4 Dual sim verzió az Dual Sim Active vagy Dual Sim Standby? Mert sehol nem találok róla infót.
Előre is köszi.
-
Aryon87
félisten
válasz
Technoman
üzenetére
szerintem is par nap kerdese, es az utalt telefon szerethetove valik. Legyen akarmilyen nyugje, tenyleg a legjobb telefon (pesze van mas is, pl alma amit utalok, de nekem ez a legjobb) (Utaltam anno az Xperia SP-t, valtaskor eladtam, es neha erzem hogy hianyzik).
Sajna tenyleg csak a gyari appok mukodnek ugy. Nekem egy viber/chrome ketteosztas prima lenne, ez a ketto ami a legtobbet van hasznalva. Meg jo hogy a multitasking hibatlan, igy az az 1mp ami a ketto kozti valtas van eszre se venni. -
Technoman
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
A lényeg, hogy most már megnyugodhatsz, egyel kevesebb a problémád. Aludj rá egyet és holnap majd elmondod, hogy még mindig elakarod adni ezt a "szart" (én már előre tudom a válaszodat
)Más, a kettős ablakkal kapcsolatban beszéltem az LG-vel (nekem valahogy nem müxik, inaktív és halvány az ikonja) Aki még nincs képben ezzel:
1. Sajna, csak gyári appokkal müxik (pedig milyen jó lenne, egy kamera+ Navitel GPS megosztott kijelzővel kirándulni)
2. Azt javasolták, hogy csináljak egy gyári visszaállítást (csináljon a halál, örülök, hogy minden a helyén van és minden be van állítva) -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Elég volt a tegnapi FR.
Szépen egyesével töltögetek le mindent.locaLpatrioT: nagyszerű. Szívből örülök neki hogy Te ilyen korrekt, higgadt faszagyerek vagy. Lehet én is könnyebben kezeltem volna ezt az egészet más élethelyzetben. Mondjuk ha nem a szabadidőm menne el, nem a gyerekkel töltött időm menne el, nem a pihenésem menne el, nem kerülne közel 5 óra utazásomba feljönni meg hazamenni, és nem lennék egy pereskedés közepén. Így nem maradtam higgadt. Röstellem.
-
törölt tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Én egy 3 hónapos G3-at 2 alkalommal vittem el a szervizbe… nem voltam felháborodva, inkább azt néztem, hogy első alkalommal 2-3 munkanap alatt kicserélték a full alaplapot.
Rá 2 hétre, nem volt jó a giroszkóp, megint vissza, és akkor másnap hívtak, hogy nem cserélik, adnak levásárolható kupont. Nem flegmáztam, nem „sírtam” hanem azt néztem, hogy mennyire korrektek…mert ők azok. -
zombinyul
addikt
válasz
üzenetére
Azért még vedd meg nyugodtan. Borzasztó jó telefon amúgy, és azt ne felejtsük el, hogy az enyém még korai szériás.
20 perc alatt végeztek a telefonnal, a kameramodul asta meg magát. Plusz sűrű bocsánatkérés közepette hoztak egy új, bontatlan akksit. Úgyhogy most kitettek magukért.
Akinek meg nem tetszik az elégedetlenségem, az görgessen tovább. Köszönöm.
Gondolom ti szívesen szaladgáltok folyton szervízbe. -
törölt tag
-
zombinyul
addikt
Na, nem az enyém az egyetlen telefon amit hibásan kiadtak. Sorba jövünk vissza soron kívül... Nem semmi, komolyan mondom. Rengeteg a meghibásodott telefon. Egyre kevesebb bizalmam van a szerviz, meg az LG termékek felé... Nem tudom mi ez a hirtelen meghibásodási hullám, de nem csak a G4-eket érinti.
Remélem az akksicserét is eszközölik, mert ma nagyon harmatosan teljesített.
-
Stanbacsi
tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Én simán hívtam volna már a főnököt meg a könyvet tele írtam volna....
Ha szépen beszélsz velük 2 hét és szar munka... ha csúnyán akkor meg kiakadnak, de érdekes 1-2 napon belül patyolat állapot. Inkább megcsinálják tökéletesre, csak ne is lássanak többet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen tisztelet a kivételnek!
-
zombinyul
addikt
Persze, évek óta a kereskedelembe dolgozom, csak alapjábavéve elég idegbeteg típus vagyok. Attól függetlenül emberből vannak, nem tévedhetetlenek, és ez a hozzáállás, hogy soron kívül, gyorsan megcsinálják, az korrekt, bár elvárható. Korrekt hangvétellel megpróbálom a cserét összehozni, az volna az elsődleges cél.
Ha az nem sikerül, akkor várok 4-ig, ha nem lesznek kész, csak akkor veszem elő a köcsögebbik énem, mert akkor megint hétfőig bukom a telefont (hétvégén leszek csak szabad, a 4 órás alvásom meg nem dobom el holnap ezért a mocsokért, épp eleget szivatott eddig is).
Attol függetlenül tanácsod köszönöm, megtartom!
Stanbacsi: nyilván nem csak a telefon hibás, de akkor is iszonyat bosszantó. De igen, a szervíz tényleg hulladék (de miért csak velem?
) -
siofok
őstag
válasz
nünüke1975
üzenetére
ez engem is idegesít,hogy autómatán,zsebből elővéve csörgésnél tök sötét.fényfelé kell fordítsam,hogy lássam ki hív.
-
DaDa
senior tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Annyit tanácsolnék, hogy ha visszaviszed először próbáld meg asztalverés nélkül ész érvekkel elmagyarázni a kálváriád és csereutalványt kérni. Saját kereskedelmi tapasztalat ha hozzánk így jöttek a vevők sokkal inkább próbáltunk segíteni nekik mint akik azzal kezdték, hogy verték az asztalt és ordibáltak
Ha nem megy szép szóval akkor jöhet az erősebb hozzáállás, vásárlók könyve stb. Azt tudnod kell, hogy semmilyen törvény nem kötelezi őket a cserére, akárhányszor javítják is...sajnos. Remélem sikerrel jársz és korrektek lesznek, hiszen azzal, hogy rosszul, tesztelés nélkül adták vissza neked elment 2 napod és megannyi pénzed az útra. -
Aryon87
félisten
Hol tudom csekkolni hogy fuggetlen lett vagy sem?
-
zombinyul
addikt
Mégegy kis grátisz, hogy teljes legyen az "öröm": mióta visszakaptam, a billentyűzetem is meg van rülve. Vicc, komolyan. Kíváncsi vagyok a következő 1-másfél órában még milyen hiba derül ki, míg odaérek abba a nyomorult azervizbe.

-
zombinyul
addikt
Hogy én mennyire irigylek mindenkit, akinek elsőre sikerült...
A kamerát próbáld ki!
-
summersam
csendes tag
Ma készen lett az alaplap hibás készülékem,android 6.0 -ra frissitve.Lehetséges hogy alaplap csere után független lett a telefon?
-
nheben
csendes tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
Lux :-)
-
nheben
csendes tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
De ha jól beállítod a környezeti fényhez kapcsolódó kijelző fényerőt, erre a beállításra nincs szükség.
-
nheben
csendes tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
Playről letölt -> beállítások -> fényerő -> fix fényerő híváskor.
Itt megadható %-os értékben. -
nheben
csendes tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
Lux -ba van ilyen beállítás.
-
válasz
nünüke1975
üzenetére
Szerintem roottal és automatizálóval.
Nekem mondjuk, soha nem volt ilyen gondom vele.
-
nünüke1975
aktív tag
Automata fényerő van beállítva.Be lehet azt.úgyállítani hogy bejövő hívásnál ne legyen automata a fény?Magyarán lássam rendesen hogy ki hív
-
zombinyul
addikt
Na, a Telenor azt mondta, a szerviznek kell csereutalvanyra jogosito papirt kiallitani.
Felhivtam a szervizt, ok azt mondtak, hogy vigyem be megint ezt a hulladekot, soron kivul megnezik, megjavitjak meg ma. Mondom oke, 1-re bemegyek, ha 4-re nincs kesz akkor beszelek a fonokkel, es kerem a panaszkonyvet. Hallottam ahogy a szervizest leb*sztak nem kicsit, hogy hogy adhatott ki igy telefont, plane egy G4-et, ezt kulon kiemeve. Megigertek nekem a fel vilagot... Attol fuggetlenul a csereutalvanyt bejatszom meg. Az volna a legjobb.
Nagyon kezdem unni ezt az egeszet, ha meg is marad a G4, akkor se sokaig. Pedig ent enyleg imadtam ezt a telefont, joforman fanatikusa voltam.
-
zombinyul
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem a szervizre gondolt.

-
-
zombinyul
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ertem, koszonom az infot!
Akkor felhivom a Telenort is, hatha elorebb jutok.Stanbacsi: bejatszom.

-
válasz
zombinyul
üzenetére
zombinyul:
Az LG ha ad, olyan csereutalványt ad, amivel LG-re cserélhetsz.
A szolgáltatóddal egyeztess, ha más márkára cserélnél!magus217:
A Tronsmart az egy márka, ami lehet Qualcomm certified?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem, hogy egy zs-kategóriás kínai márka, amelyik azt hazudik magáról, amit nem szégyell. -
magus217
tag
nem csak azt íirja,hogy AC töltés.. most rendeltem egy tronsmart quickchargert ami qualcomm certified.
Az lehet esetleg probléma h angol dugos a töltö és én átalakitoval használom magyar konnektorban?
-
zombinyul
addikt
Az a baj hogy az eladas is sokba lesz nekem, mivel elofizeteses, es csak akkor adom el ha az uj tulajjal besetalva egy Telenorba vegtorlesztem. Mert bar rendesen fizetek mindent, nem akarom hogy barki is atverve erezze magat.
A csereutalvany volna a legjobb, kihoznek helyette valami mast (meg Samsung is elobb kene mar mint LG, pedig ha valaki, en hatalmas Samsung hater vagyok
), aztan csinaljanak vele amit akarnak.De ez tenxleg vicc, hogy ennyire szerencsetlen vagyok.
Fenxegetozzek fogyasztovedelemmel, vagy mit csinaljak? Szeretnek rajuk hatni, elegem van ebbol, hogy ezt a minimalis szabadidomet is bukom ez az egesz miatt, az 1 eves Fiam meg folyton a nagymamaval van az apja helyett.
Quqesz: persze, csak egy telefon. De a rengeteg utazgatas, a keves szabadido, meg a keves gyerekkel toltott ido mar kulcsfontossagu. Arrol nem is beszelve, hogybszuksegem lenne egy normalisan hasznalhato, megbizhato telefonra.
-
Quqesz
nagyúr
Pontosan.
Zombinyul
Ne pörögd túl, ez csak egy telefon. Bármelyikkel megszívhattad volna, most sajna ez szopat.....voltam így én is már(tecsós tablet pl, ráadásul a szervíz a nyócker dzsumbiban van).Ha bemész nézd meg hogy reagálnak. Ha segítőkészek hagyd had csinálják, de ha xaroznak, akkor főnök meg (nem tudom kell-e lennie szervízben) "panaszkönyv"
-
Peter.70
addikt
Elvileg rendelhető online a G4 telenornál
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Felhivtam az ugyfelszolgalatot, azt mondta a srac, hogy KOTELESEK lettek volna minden funkciot ellenorizni. Hibasan ertelemszeruen nem adhattak volna ki.
Mehetek ma mar megint be ahhoz a rohadt szervizhez, mintha olyan rengeteg szabadidom lenne, a gyerekkel semmit nem vagyok ez a ruhes "telefon" miatt, elegem van az egeszbol. Mondta az ugyfelszolgalatos hogy probaljak meg egy csere papirt kicsikarni, az lenne a legjobb. Szabaduljak mar meg ettol a hulladektol, mert az, hogy ennyi penzert folyton szervizbe rohangalok, azert nonszensz...
Arrol nem is beszelve hogy 60km-re lakok. Lenne jobb dolgom is (igazabol csak jobb lenne).
9-kor hivom a vaci uti szerviznek csufolt csodat, aztan kiverem a balhet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). De tényleg, ezek már nem csak a karcoktól óvnak, sokkal többek a "mezei" fóliáknál. 10h-s a cuccom, látszik is.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)