Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Van egy sanda gyanúm, hogy mivel a G5 is csak 7.0-át kap a következő hetekben, így mi már nem kapjuk meg a 7.1-et.
Max a most kiadott CM 14.1-et fel lehet majd tenni, de jobban örülnék egy gyári ROMnak -
Vikooo
addikt
válasz
morneo.it
üzenetére
Az erintkezoknel kell megemelni valmivel (pl ketoldalu ragasztocsik).
Ha megnezed az NFC csatlakozot, ott gyarilag meg van emelve, van a hatlapon egy kis muanyag. Gondolom nem veletlen nem csinaltak meg igy a Qi -nak, vedd meg a Quick Circle tokot :/
En is szivtam ezzel, hagytam en is a p#csaba

-
Sziasztok!
Vettem 4 db NFC&Qi töltő matricát (miután kb 4 Qi töltőt nyertem az eBay-en liciten). Mondván, menyasszonyom és a saját G4-em okosítom. Másfél órát szívatott a matrica, nem megy a hátlapon sehogy. Ha csak odanyomom a 2 tüskéhez az akku felett, és odatartom a töltő pad-ra, beindul a töltés. De az istenért nem tudtam feltenni a hátlapra úgy, hogy jó legyen. Kettőt el is barmoltam... ~600 Ft-ért vettem darabját, van még kettő bontatlan csomag. Ha kell valakinek, odaadom 600 Ft/db áron...
Én nem idegeskedem többet, vettem EZT inkább, 1000 Ft volt
-
Quqesz
nagyúr
Naszóval ha már 1 éves lett a teló a mai nap, addig piszkáltam, míg lemerült és 2%-on kikapcsolt 1900 óra újraindítás után(79 nap)..... Töltő rádug és simán újra tudtam indítani(kíváncsiságból 2x is
), szóval hibamentesen megy továbbra is.
csak jelzem annak,aki szerint a bootlop miatt nem merem újraindítani 
-
törölt tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Szervizeltesd.
Én nem tiltok semmit, és bár custom -on vagyok, de 70-80% körüli fix. fényerővel is 4 óra felett voltam még v20g -n is. Viszont én nem játszom, nem használok csevegőket meg FB -ot, de mobilnetezek. Több mail -t szinkronizálok, böngészek, időnként navigálok. Meg kb. napi 30-40 perc beszélgetés 2 hosszabb, meg néhány rövidebb hívásból.
Nyilván a fogyasztás felhasználói szokás függő, tehát ilyen különbség vagy nagyon aktív fogyasztó alkalmazás, vagy rossz akksi miatt lehet.
Szerk.:
Ja és semmit nem tiltottam. Custom nem sokkal jobb, mert van pár app -om. Kb. 20 perccel tolja meg a kijelző idejét kevesebb gyári app -pal. -
Quqesz
nagyúr
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Fura mert nem szoktam sokat használni a navit,de múltkor kellett és a gogli térkép nem zabált nagyon,meg is lepődtem(direkt nem dugtam törltőre)... a here sem szokta zabálni. Igaz én auto fényerőt használok mindég....
toto
még mindég tudsz mester!

-
Game-over
aktív tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
H818P stimmt, a régió meg "ARE"

-
-
GEIL
addikt
válasz
pengegyerek
üzenetére
kijelzője "csak" FullHD....

-
aszti75
senior tag
Vikooo : Koszonom.Nekem ki volt kapcsolva.Gondolom elozo tulaj megtette.
Nekem V20d verzio a szoftver.Jon OTA-n a V20g vagy V20i?
Mert nekem nem talal a szoftverfrissites semmit.Azt irja,hogy a legfrissebb van fent. -
Quqesz
nagyúr
válasz
nünüke1975
üzenetére
Nekem is jól teljesít.Ma lett 1 éves a teló! Juhéj
no para,no service -
ADAM1337
nagyúr
válasz
koviandras
üzenetére
Már v20i is van, van aki szerint jobb az aksi idő én délután már megtudom mondani, hogy javult-e.
Nálam a következő felhasználás van.
Reggel 30p waze
Napközben: folyamatos exchange fiók, facebook, instagram, xiaomi mi fit, időkép, skype, gmail, index(app) hírei, (ezeken felül még 1-2 app de azok ritkán küldenek értesítőt: gearbest,ebay,oszkár)
Délután még félóra waze.Szumma 2,5óra SoT
Általában mire hazaértem ha nem töltöttem délután 5 felé 15% körül voltam és pont jelzett mikor ránéztem a face-re.
Nem vagyok power user, nem nyomkodom napközbe a készüléket, mivel gépközelbe dolgozok.
Így festett V20g-vel az akku statom. -
koviandras
csendes tag
Na, erre megjött a v20g!
-
Vikooo
addikt
Akkor szerviz ahogy a tobbiek is mondjak.
Szerinted ez a merules normalis?
Google Now, Helyelozmenyek es LG adatgyujto kikapcsolasara gondoltam de ha ezek be vannak kapcsolva se merulhet ennyit.A helyelozmenyek rendesen porgeti a Google Play Services -t ami szinte folyamatosan hasznalja a helyadatokat, CPU -t stb.
-
lionshamlet
senior tag
Hello. Alaplap csere mennyibe kerul most?
Esetleg budapesten ki foglalkozik ezzel?
(gari mondjuk nincs) -
Technoman
őstag
Nem nagyon követem az Androidok fejlődését. Milyen újításokat is fogunk kapni, ha kijön majd a G4-re a Nougat?
-
deny330
senior tag
Akkor én vagyok a tudatlan.
Bocsi srácok! -
Bass
addikt
válasz
Reinkz
üzenetére
3,5 ora nekem is meg van ha teljes feltoltes utan egyhuzamban nyomom,csak keszenletben merul nagyon.pl elmegyek melozni es reggel hattol delig merul 40%-ot kb 30 perc sottal. Megprobalom hogy egy nap nem netezem es hogy ugy hogy merul. Pl ejjel kb 1%-t merul nem tobbet es akkor nimcs net bekapcsolva,hogy mi a francert csinalja erthetetlen. Nem szeretnem szervizeltetni,nem szeretnem megbontatni a telot.
-
Mike81
senior tag
Na ma hívtak a szervizből holnap feladják a telót holnapután elvileg kézbe kapom a kicsikét. Várom már nagyon

V10-ről jut eszembe valahol lehet kapni G4-re olyan gumírozott hátlapot? Nekem nagyon bejön

-
brd
nagyúr
Felhasználásfüggő a készenlét és a 3 óra SOT is. Nekem 45 és fél óra az átlag két töltés között, és 4 óra pár perc a SOT (a max. 4h51m volt), másfél hónap statisztikája alapján. Android 5.1-gyel, 3 letiltott maggal (2 kicsi, 1 nagy), időnként 1.44 GHz-re korlátozott nagy maggal (ha olyat futtatok hosszan, ami tudom, hogy azt használja inkább, de nem zavar, ha kicsit lassabb), Greenify-jal (Xposed modulként futtatva).
-
Bass
addikt
válasz
Vikooo
üzenetére
Mindent megcsinaltam,azota volt fr,mar leszedtem a face appot is de ugyan olyan vacak. Azert rohely hogy trukkozni kell a normalis mukodeshez,de meg igy sem mukodik rendesen. Nem a hw fogyasztasaval van a bajom hanem azzal hogy ha a zsebemben van irtora merul,ala a keszenlet a nudli. Az uj rendszerrel varhato javulas?
Amugy 5.1 nem jobb akkuban? -
TeeJay
félisten
válasz
pengegyerek
üzenetére
maga a hardver ugyanaz csak nagyobb kijelző +1GB RAM és komolyabb ház
meg azt hiszem van rajta ujjlenyomat olvasó is ha jól emlékszemha már nagyon cserélni szeretnéd valamire várd meg a V20-at hátha mégis hozzák Európába is

-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek érdemes lenne LG G4- et LG V10- re cserélnem? Elég jó mobilnak tűnik a v10 is és a külsejére sincs panaszom
Előre is köszi a válaszokat
-
-
ADAM1337
nagyúr
Felraktam a V20i-t pár nap múlva meglátom mennyit javult az aksi idő.
-
deny330
senior tag
válasz
zachary
üzenetére
Factory Reset mellett döntöttem, reinstall nem sokat segített. Az biztos.. Egyedül viberre nem tudok panaszkodni, ami kezdetek óta ugyan úgy működik. Ezeket a facebookos appokat megérné felgyújtani sokszor az updatjeikkel együtt.
(#36032) Aryon87: Én azon se lepődnék meg, ha nem jönne 7.0 G4-re. Bár nem értem ezt a room - android frissítéses dolgot se teljesen, de nekem elég gyanús, hogy G4-en még mindig csak 6.0 van, míg 6.1 nincs. Bár S6-ot nem követem, de lemerném fogadni, hogy ott van 6.1 . <-- Ha hülyeséget írtam nézzétek el, nekem nagyon így jön le.

-
Game-over
aktív tag
Most jelzett a telóm, hogy van v20h frissítés.
Most v20e van rajta (dual simes). Érdemes lefrissíteni? -
Mikemend
senior tag
No e cikk szerint a G5 már megkapta a Nugátot, szóval akkor mi jó, ha január-február körül kapunk valamit?

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
aszti75
üzenetére
Nekem 2-3 hónapos a telefon, kb ennyit tud.
2,5 óra kijelző idő az átlagom és lehasal igaz ebből 1 óra lazán a waze.
Egy nap 2x töltöm úgy az esti edzésre is marad benne szufla, mert BT-n polar mellkaspánton nézem a pulzusomat, és este 11kor 23%.Én azért rendeltem most egy második aksit, hátha.
-
aszti75
senior tag
Koszonom mindenkinek az epitojellegu hozza szolasaikat.
Kicsit fura meg a telefon,szoknom kell.
Viszont az akksi nem egy erobajnok.
Reggel 6-kor vettem le a toltorol es most 47%-on van.
Igaz meg most sokat forgatom,tapizom,ismerkedem vele.
Sokat netezek vele,mivel behalt a notim es csak ez van most.
Chrome vezet 29%-al,kozvetlen utanna a kepernyo 27%-al.
Szerintetek? Nem tudhatom,hogy uj koraban mennyit tudott az akksi.Ezert erdekelne a velemeny.
-
ADAM1337
nagyúr
Rendelni akarok plusz akkumulátort a telefonhoz.
Ki az aki nem gyárit rendelt már a telefonhoz.
4000mah vagy nagyobbat és van tapasztalata ?4100-asat találtam elég jó áron, a felette lévők már mind fizikailag is nagyobbak és hát azt nem vállalnám be.
-
bounty123
őstag
válasz
aszti75
üzenetére
Valószínű megtöltené, mert több nemrég használt program maradhatna a memóriában, így ezek gyorsabban indulnak el, mint az M4 Aquában, amibe kevesebb program fért bele egyszerre, többet kellett kipucolnia a rendszernek. Mit szeretnél, több szabad kijelzett ramot, vagy gyorsabb rendszert? Előbbinek nem sok értelmét látom.
-
törölt tag
válasz
aszti75
üzenetére
Azt is nézd meg, hogy itt a megnyitott alkalmazás kevesebbet fog a szabad részből befoglalni, mint M4 -en. Tehát így ennek nem sok jelentősége van.
Az az ideális, ha nagyobb RAM -nál több a lefoglalt. Így több mindent, több adatot tart benn.
Ez leginkább a korábbi telefonoknál látszik nagyon szőlsőségesen, ahol van egy típusból fél meg egy gigás is. Pl. Alcatel POP C7.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Néha úgy szeretném használni a telefont, hogy be van dugva a töltőbe, és a konnektor magasan van. Szóval a töltő csatlakozójának felül kellene lennie amikor fogom. A normális álló helyzethez képest 180° elfordítást hogyan tud korrigálni?
-
aszti75
senior tag
válasz
üzenetére
Ertem es termeszetesen tudom is,hogy az a jo,ha megpakolja a ram-ot,mert onnan gyorsabban nyilnak a progik.
Szamomra az erthetetlen,hogy mig (M4Aqua)2gb ram-nal~600-800mb a szabad ram,addig kb ugyan ennyi van 3 gb-bol.
Mos meg annyi programot sem hasznalok,mint M4Aquan.
Erdekes dolog ez a droidnal.....
Ha 6 gb ram volna akkor annak is megtoltene alapbol a ~70%-at a rendszer
Persze ertem,hogy tobb app tobbet eszik,de azert,na....Mike81
r megvolt ott helyben.Addig el sem hoztam.Gariztatni papirjai nelkul nem hinnem,hogy tudnam. Volt tulaj"nem talalja"alapon nem adta oda. Mind 1.Ennyire az asszony S4-e is beegett. Nem zavaro,hala istennek. Nagyon nezni kell,hogy lehessen latni.
Hangero csak nekem tunt halknak elso hallasra.
2.ra mar elfogadhato. -
deny330
senior tag
válasz
zachary
üzenetére
Van pár csoport facen, ami miatt rákényszerülök, hogy használjam. A messenger volt nálam hasonló egy időben. Akkor 57%-ot megzabált 1 - 1,5 óra alatt (persze használat közben, nem stand byban). Facebookkal nincsen tapasztalatom. Ha rosszabbodna a helyzet megint, lehet, hogy én is teszek vele egy próbát.
-
törölt tag
válasz
aszti75
üzenetére
A lefoglaltnak jelzett RAM -ban tartja a megnyitott, illetve tárolt folyamatokat, a gyors betöltés és váltogatások miatt.
Például task killer -rel, RAM pucolóval pont az ellenkezőjét fogod elérni. Mert lassítja a betöltést, ráadásul a telefon egyes alkalmazásokat vissza fog tenni a memóriába. Így a droid és a program folyamatos harca miatt jobban fog merülni a telefon.
-
GEIL
addikt
válasz
aszti75
üzenetére
A szabad 800 Mb RAM kb stimmel....nekem is ennyi...635-960 Mb között változik....attól függ mit és mennyit nyomok vele vagy mi van nyitva...mi fut háttérben...stb.....jó az M4 aqua..hangosabb valóban és akku is "tovább birja", de ezenkivül egyik paraméterében és külsejében és a kamerában sem ér a G4 nyomába...valamit valamiért.....egy Luxus AMG mercit sem azért szeretünk mert legyorsul egy VTEC Honda civicet 1/4-ed mérföldön...kb.

-
-
Mike81
senior tag
válasz
aszti75
üzenetére
Az első hsz-ben nem említetted hogy amit meg szeretnél venni az független vagy szolgáltatós. Ha szolgáltatós azért nézz utána hogy biztos ne tiltsák le. Ha független akkor meg arra ügyelj hogy eu-s legyen a teló az eswtleges gariztatás miatt. A hangerő problémára nincs ötlehem. Esetleg probálkozz több fajta lejátszó progival vagy másik fülessel. Ha úgy sincs változás akkor lehet hardver hiba is. A hangerő növeléshez pedig úgy tudom hogy root kell de akkor meg a gari ugrik
-
aszti75
senior tag
-
-
deny330
senior tag
Csináltam Factory Resetet, azóta nincsen az aksi idővel bajom. Tegnap ~80%-on elkezdtem YT-n videókat nézegetni, mire ott lyukadtam ki, hogy 3 és fél órát elcsesztem videókra.
Fél - háromnegyed óra böngészés volt még utána, és akkor kapcsoltam energiatakarékot, mert 4%-on tettem fel töltőre (már belaktam akkor a telefont, 4G + hely megh + wifi on, fényerő 40%). Stand by üzemmódot nem tudom mi okozta, hogy ennyit merült. FR óta nem igazán merül ebben az üzemmódban (reggel vagy 7 órát csak ácsorgott a zsebemben, délután 2 fele merült le 98% -ra, miután 10-20 percnyit messengereztem.) -
Mike81
senior tag
Lenne egy kérdésem. A SEA kódos telefonokat nem javìtja az LG bootloopal vagy annak gyanujàval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Max a most kiadott CM 14.1-et fel lehet majd tenni, de jobban örülnék egy gyári ROMnak

Bent ült több, mint egy órát a fagyasztóban kikapcsolva, hogy a bootloop-on segítsen.