- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48632 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
És tessék, nem is olyan régen céloztam hasonlóra: Nem fog futni a Chrome sem a régebbi Android telefonokon
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz rolland88 #48629 üzenetére
Zenelejátszónak, ébresztőnek még kiváló lesz
Azt még nem is írtam, hogy lassan az Android 14 jön, vagyis az alkalmazások minimális rendszerkövetelménye is feljebb tolódik így előbb vagy utóbb (inkább előbb) az alkalmazások használhatatlanná válnak. G4-en pedig Droid 5 vagy 6 van, még épp a minimum szintet éri, de sztem nem sokáig..
Szóval haladni kell a korral, bármennyire is nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz desigo #48626 üzenetére
Megszokás kérdése. Nekem G4 után sok telóm volt (volt G6 is, de az elég rövid ideig)
Kínai vonal az ami megfelelt számomra. P30Pro, P40pro, most Mate50Pro, páromnak meg Honor Magic 5Pro. Mind2 nagy tégla, de simán használhatóak.
A52s is volt, de középkategória, és feleannyit se tud mint a csúcs, főleg kamerában, ami nálam elsődleges.
G4 is megvan (2db), de inkább a fiókban pihennek.
Igen az ívelt ház a hátsó gombjaival valami fantasztikus volt a maga idejében. Infra van a mai napig Huawei, Honor és Xiaomiknál. Értesítési LED is felejtős az AOD idejében.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz rolland88 #48624 üzenetére
Főtelefonként lassan elengedheted a G4-et, nagyon öreg az már, elvégre magad is írtad hogy lassú. Tolhatsz neki egy gyárit, de nem sokáig fog jó lenni úgy. Utódnak meg kb mindegy mit választasz, fényévekkel előre vannak már a telefonok.
Jó kamera és erős akku párost a kínaiaknál kell keresned, a hype vonatot nesze semmi fogd meg jól alapon a 2 nagy gyártónál kell keresni. Sajnos a G4 óta leszűkült a piac, sok választék nincs: Alma, Samsung, Xiaomi, Honor, Oppo és még 1-2 szürke kisegér.facebook/messenger/viber
Pont az első 2 app az, ami lerohasztja a rendszert...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ez a minimum méret
Watch GT2 is egész jó, szeretem. Band 5 volt egy kis ideig, na az bolhabetűkkel mutatta az értesítéseket.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48615 üzenetére
Á, az pici, bolhabetükkel mutatja a dolgokat. Rendes méretű óra kell
Xiaominak is vannak jó órái, meg a Huaweinek és Honornak is. Ezek tovább is bírják mint pl a Samsung órái.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48613 üzenetére
Próbáld ki a gyerekét, csak egy napra. jó lesz az (kivéve ha nem valami gyerekes kinézetű óra, akkor ne, cikin fog mutatni a karodon )
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48611 üzenetére
A kínaiak képesek arra hogy szoftveresen eltüntessék a nocs és társait. És az értesítési sáv tartalma ugyanúgy megmarad. Előbb-utóbb kénytelen leszel egy ilyesmi telefonra váltanod. Kivétel ha addigra nem oldják meg a kijelzőbe rejtett kamerát..
A notiLED-et nemcsak az AOD képes kiváltani, hanem a viselhető okoseszközök. Nekem van órám (Huawei Watch GT2), így nem is szükséges a LED. Pláne ha zsebben van a teló melóhelyen, azt kb fel is dughatnám, mert nem látom mire jött értesítés. Az óra meg fullra mutat mindent.
Itthon meg úgyis mellettem a teló, AOD-n pedig látom mifeéle értesítés jött és ígyisúgyis megnézem, így tökmindegy hogy LED vag AOD.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Mikemend #48606 üzenetére
Én meg egy Xperia SP-t mai hardverrel (G4 előtt az volt 2 évig). Nemrég sikerült szereznem egyet és még mindig bejön az alsó LED sor. Vagy még ami baromi jól nézett ki az Xperia U vagy S széria vagy mi volt az. Persze ezek a telók nagyobb méretben lehetnének, nem 3 colos kijelzővel
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48602 üzenetére
Nálam a két G4 még bírja, bár inkább a fiókban vannak. A Kínából lévő az vacakol, a régi eredeti (amit donor tesójával vettem) az még mindig bírja. Akksija persze kevésbé, bár készenlétben elketyeg 1 hetet is, használattal pár órás csak.
-
Aryon87
félisten
válasz ddt500hu #48598 üzenetére
Aliexpressen keress rá a NOHON márkára. többen is ajánlották itt régebb. Nemtom kapható-e még.
Szerk: rákerestem. Nohon akku
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48595 üzenetére
Azert egy mai kozepkategoria is megeszi reggelire. 8mag cpu (pl snapi870), alsohangon 8gb ram, 4500mAh akku..
Probaltam hasznalni a telot, fel nap utan feladtam, annyira nem birta nalam a dolgokat (forrt es laggolt mint allat, hutes kellettt neki, az ips panel meg beegett arra az idore), es kb 2 ora eltelte utan mar toltoert is kiabalt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #48593 üzenetére
A hardvere már édeskevés a mai alkalmazásoknak, de még jól tűri, ugyanakkor megizzad rendesen.
Ami még különösen tetszik benne, hogy baromi jó makrókat lehet vele csinálni, és jobban is csinálja mint bármelyik mai telefon.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48590 üzenetére
Én még a gyári akkuval használom, de már csak "mp3 lejátszóként" a kocsiban Egy hétig elvan majdnem magában. Igaz minden hálózat le van kapcsolva róla, sim sincs benne.
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48575 üzenetére
Ami szerintük az én hibám. Felejtős már, bő 1 hónapos eset elengedtem. Nem tudom a fogyazstóvédelemmel vagy bármivel is mire mentem volna és hogy miként bizonyítom az igazam..
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48573 üzenetére
Én sem. Bár a szerviz, ami mögöttük van a TMX-hez tartozik, így részben nem lep meg a dolog, de akkorse ezt várná az ember.
Hiába közöltem, 2 évig semmi baja nem volt a telónak a vízzel (ha lett volna, nyilván nem kap akku és kijelzőcserét) s érdekes mód a szervizt követő másnap amint víz éri be is ázik.. De ők azt mondták, nem rendeltetésszerű használatból eredő ismeretlen folyadék került a készülékbe. Azt még fotókkal is bizonygatták. Hát az anyjuk...ját. Azt még megmagyarázzák, hogy a telefon amúgy nem vízálló. Persze, mert az IP68 az viccből van minősítve neki.. Ezek már ilyen süket dumák, csak védjék magukat.
Azt hagytam a dolgot, a teló még működik, megy ameddig bírja a korrodálódást, aztán majd megmakkan. Fotózásra még jó. Ja apropó fotózás. Ázást követően ugye újra szétszedték a bevizsgáláshoz. De ismét gányul rakták össze, a főkamera optikája előtt egy szösz figyel lelkesen.. Nem szöszmentesen rakták össze... Ennyit róluk. Oké, hogy ennek már mindegy címszóval csinálták, de na...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48565 üzenetére
Bizony, a hátlapi megoldás az egyik legjobb volt a maga idejében, telefonálás közben milyen jó volt használni mikor a hangerőt kellett le/fel venni. Vagy ugyanezt zenelejátszás közben, mikor elég volt csak a zsebbe nyúlni és simán csak tapizni a gombot a kívánt hangerőért.
És akkor az egyedi designről már nem is beszélve.
Amúgy nem csak ébresztőként szolgál, kocsiban jack kábelen lóg s adja a zenét, mert régi beépített fejegységes a kocsi (Honda Jazz 2005), s így legalább düböröghet az mp3 a 32gb-os kártyáról.Jah, elvittem szervizbe, majd utána UV-s fóliát kapott, amit lemostam, ahogy korábban is tettem, és beázott. Szerviz nem közölte velem hogy az ip68-nak búcsút inthetek, en meg jóhiszemű elégedett user tettem amit mindig is tettem 2 éven át. Gondolta a franc.. ők meg hárítottak, miszerint én voltam a balf... Holott nyilván ők cseszték el. Így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48558 üzenetére
Nalam meg mukodik, de mar inkabb csak ebresztonek funkcional. 🙃A kinai verzio mar vagy fel eve nincs bekapcsolva, annak az akksija haldoklik, az original 6-7 eves pedig meg most is jol birja. Keszenletben bekapcsolva hagyva 1 hetet is elketyeg :)
Idonkent adok neki netet, lefrissiti magat nagy kinlodva, aztan vissza offline allapotba
Droid 7 van rajta, OTP legalabb megy rajta, de mar arra sincs szukseg, amiert eredetileg is megvettem.
P40Pro, beazott szerviz(!) utan, lett melle egy Xiaomi 12X, igy a GMS is adott a rendes OTP app hasznalatahoz.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48554 üzenetére
Igen, az U11 mar jobb procival szereltek es a rendszer is jobban optimalizalt energiatakarekossag szempontjabol.. Mig a G2-nek eleg volt a 3k akku FHD-n, addig a G3-4-nek mar legalabb 4k akku kellett volna.
Jo oreg U11, de hianyzik, eletem legjobb nyaralasat azzal orokitettem meg. Na majd egyszer....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sajnos ennyi. Ez max telefonálós teló mára, komolyabb appok is megkínozzák már.
Enyém egy "okos mp3-ként" szolgál, ha lehet ilyen hülye nevet adni neki.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kíváncsian várom a tapasztalatot.
A srácok javasoltak már akkut, ami Alin érhető el, csak az árát sokallom érte (legutóbb 6k volt, valami Nohon márkájú akku)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Aliexpress. Vagy használtan még fellelhető itt-ott jó állapotú, vagy szintén aliról rendelt utánzatok pl a FB Marketben.
Akkut honnan szereztél és mennyiért. Nekem is aktuális lenne már egy beszerzése, mert ami most van az originalban (Hazai, kb 7-8 éves leharcolt G4) az csak pár órás, míg a kínai változatban (értsd aliról rendelt G4) meghalt az akku (már a második).
Nekem is melósnak indult, de a gyenge akku miatt alkalmatlan a feladatra. Bár most megint befogtam, zenelejátszónak tökéletes, így nem kell a P40Pro-t lepusztítanom melóhelyen (gyár), ahogy kocsiban is zenelejátszóként működik.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48524 üzenetére
Sikerült. Találtam egy élő linket, ami a v29a tot fájlt adja. Gyönyörűen felment mind a 2 telóra. Viszont a kínai verzió-n még mindig nem a megfelelő régió van.
Hol tudom megnézni, milyen régiós kell neki, mert hiába EU-s-t kap, nem íródik felül és rinyál miatta bekapcsoláskor.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Valaki tudja esetleg, hogyan lehetne a telefonra Droid 7 verziót felvarázsolni? Jó lenne ha lehetne..
-
Aryon87
félisten
válasz Thunderace #48520 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, főleg hogy meddig bírja egy feltöltéssel. Ennyiért igencsak jó vételnek tűnik.
-
Aryon87
félisten
Haldoklik a kínából vett G4. Kezdi produkálni a Bootloop jelenséget. A vele jött akku már felpúposodott, szerencsére van tartelék neki. Nem is ez a lényeg. lemerül, kikapcsol a tartalék is olyan 20% körül. Ha bekapcsolom, elkezd bebootolni, majd kikapcsol és elölről kezdi. Ezt eljátsza 3-4x, és sötétség. Akksi ki, majd be, egyből töltőre s akkor hajlandó beindulni. Szóval közeleg a halálórája neki. Ezért arra gondoltam hogy kísérleti "nyúl" lesz, és feltenném rá a LineageOs-t. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne? Ugye BL-t kell nyitni neki, még aktív a kódigényéáses téma, vagy lemaradtam róla? A lényeg, hogy legalább 7es droid legyen rajta az OTP miatt.
Akinek más ROM van a telefonján, lenne szíves akár privátban is rám áldozni 1-2 órát?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48495 üzenetére
-
-
Aryon87
félisten
Tapasztaltabbaktól kérdeznék. MA tegnapi cikke írja, hogy az LG hamarosan bezárja a BL nyitási lehetőséget, így iparkodni kell a dologgal ha akarjuk.
Na már most. Szeretnék egy remek romot a telefonra, amivel minél frissebb a rendszer, és támogatott is, valamint jól ki tudja használni a 3GB ram gyengeségét a mai igények miatt.
Macerás egy ilyen mókolás és engedjem el, vagy megéri a játék és lesz egy pörgősebb telóm általa? Mert a jelenlegi gyári rendszer eléggé nyekereg, ráadásul a telefon napi 1x random újraindulgat + a kínából rendeltre sajnos nem jó régiós rendszer került, így minden újraindulásnál kiírja ezt (és feltételezem, hogy a random újraindulások emiatt vannak).
Az original G4-el ilyen gond nincs, bár az még nehezebben bírja a dolgokat mint kínai társa (így hívom őket, könnyebb megkülönböztetni )Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Gabi 8906 #48482 üzenetére
Ebbe én is belefutottam. Eladónak hiába írtam, kakukk. YT segítségével csináltam meg. És tök egyszerű a dolog amúgy, de így hogy YT-n is fent van, simán kijátszható még egy zöldfülünek is a téma...
Erről is jut eszembe. A kínából jött telóra rossz régiójú szoftver került fel, feltételezem, hogy emiatt indul újra naponta 1x legalább, majd betöltés után mikor feloldom a telót, ki is írja hogy nem megfelelő régiójú szoftver van rajta. Tudna valaki segíteni abban, hogy miként tudom meg, milyen régiós a teló, hogy a megfelelőt tegyem fel neki? Működik a maga módján egész jól, csak kellemetlen és ha emiatt indulgat újra, az nem épp tesz neki jót.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Srácok, valaki feltette a LineageOS vagy Pixel Experience ROMot? Ha igen, egy könnyű telepítési módszert kérhetnék a szükséges linkekkel, hogy mi kell hozzá? Mert amit olvasgatok, az valahogy kínai nekem. És legalább az egyik telóra feltolnám a rendszert.
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #48467 üzenetére
Igen próbáltam.
Night sight miatt lett volna jó, de ahogy sejtettem, túl öreg hozzá a telefon.Gárdonynál ezt tudtam összehozni párom S20FE-jével erős holdfény mellett:
[kép]Párom meg Erdélyben ezt alkotta (tech analfabéta, így olyan amilyen), igaz, ott a körülmények is jobbak voltak.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #48464 üzenetére
6.0
V20g-opt2-hq, csak kiirja ujrainditasnal, hogy nem megfelelo verzio ehhez (kinabol rendelt valtozat)
Masikon (original EU) jo verzio van.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48462 üzenetére
Sajna nem indul az app
Probaltam mas verziokat, de toroltem is oket.
Akkor nem lesz night sight opciom.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48460 üzenetére
Az is johet
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48458 üzenetére
Igaz en 3 evvel ezelott hasznaltam, azota sokminden valtozott a Gcam teren.
G4-re valot be tudod linkelni? Amit en talaltam az ment is a kukaba hamar
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48456 üzenetére
Nekem még a Nougat idején volt huzamosabb ideig a telefon, akkoriban kezdődött az Oreo előzetes híre hogy majd megkapja a telo. Rá fél évre még kis ideig volt egy másik U11, de az valahogy másképp viselkedett, nem éreztem úgy hogy rendben lenne. Hogy az Oreo rendszer volt-e az oka, azt nem tudom, de hamar eladtam és nem is találtam már olyant amin a 7.0 volt. Tervezek beszerezni egy U11-et amúgy, de kétlem hogy 7.0-val lesz az
Este keresek rá Gcamot, ha ráér addig.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48454 üzenetére
G4-től jobb lesz az akksi Na meg jóval hamarabb is feltölti magát, QC3.0-ás töltés szabványa van.
Volt nekem egy jó üvegfólia rajta, kerestem Alin, de nem találom már.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48451 üzenetére
Wah, fájdítsd a szívemet nekem az ezüst színű volt (ezüstös-világoskékes árnyalat)
Jó választás, fotó terén elégedett leszel (meg úgy minden másban is, talán az akku volt a gyenge pontja neki is)
Gcamot javaslok rá rakni, éjszaka megtáltosodik vele a plusz funkciók által.
44k egész jó ár, pláne vadi újan. Gratula.Ha jól emlékszem nincs gyárilag fólia rá. Üvegfólia is macerás lesz, mivel 2.5D a széleknél, számíts rá hogy ott levegős marad...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48443 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48441 üzenetére
Nekem se kedvenc a Samsung, de ez az S20FE(Snapdragonos) nagyon jól sikerült. Nálunk is van egy újonc, Honor20Pro-t váltott. Párom szereti.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48438 üzenetére
Az is jó választás. De kameralyukas (bal sarokban)
3 kamera. Fő kamera, 3x optikai zoomkamera és egy széleslátó. Mindegyik képes a RAW mentésre és az extrákat is tudja mindegyik optikával. Akkuja akár 2 napot is kibír, van gyorstöltés 1-1.5 óra alatt feltölti magát alacsony töltöttségről. Ujjlenyomatolvasó oldalt a bekapcsológombban. Jack nincs, type-c-jack átalakítóval mehet a zene. Rádió nincs. IPS panel ugyanúgy. Stabil rendszer. 8/256 kiszerelés. Pár évig kiszolgál.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48436 üzenetére
Hunyj szemet a magas igényeidnek. 2021 van. Egyszerűen nincs más választásod. Vagy nyúzod a G4-et még 2-3 évig. Utána még rosszabb lesz, mert a mai telókat fogod kapni használtan ill az akkori újabbakat. És ugyanott leszel ahol a part szakad, annyi különbséggel hogy addigra lehet a G4 befosik.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48434 üzenetére
Hasznaltan szerezz egy HTC U11-et. Az boven kielegiti az igenyeket, a hardver is meg sokaig fogja birni, es a kamera is kurvajo. Pixel szint.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48427 üzenetére
ha csinálnának egy G4 rebootot
Simán megvenném én is.
Az értesítési led az LG F6-on volt a legjobban megoldva
konkurenciánál meg a Sony Xperia U és SP szériánál. Na azt imádtam, utóbbi volt is a G4 előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48424 üzenetére
En se jatszottam a G4-en, igaz nekem ido elott lett cseres a telefon a kamera miatt. Ha jatszottam is, az nem volt tobb 20 percnel (Asphalt 8).
Ezen se jatszom, de egy FB, messenger, YT Vanced mar igencsak felforrasztja es csak 3 programrol van szo.. 3Gb ram keves mar ennek.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kuyarashi #48422 üzenetére
Szerintem az enyém is bootloopos lesz még idén. Legalábbis amit donorként vettem, az tuti, ő jóval nehezebben bírja a terhelést (kemény laggok, túlhevülés és a kijelzőbe is beszellemesedik a tartalom), mint amit kínából rendeltem Alin (annál nincsenek nagy bajok, bár az is be tud laggolni, de akkoris bírja, felforr de nem hevül túl, és a kijelzőbe se ég bele a tartalom..)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mi11Ultra odabaxós telefon, de az ára is pofáncsap. (Telekomnál 530k, wtf?)
Jövőre annak utódját szeretném, de tuti lesz 600k is, így inkább elengedem. Mi11Ultra talán baráti áron lesz. Honor Magic 3 vagy 4 (bár ez se lesz olcsó) és Samu S21FE ami szóbajöhet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48416 üzenetére
G4-et anno a remek design miatt vettem, akkor még fingom nem volt a fotózásról Mivel a kamera vitte el a telót (3 szevíz), a G5 lett az utódja, na azzal kezdtem el igazából a fotózást tanulni. G5-t a kijelző "beégés" vitte el (szintén 3 szervíz), azt meg a Honor8 követte, és éreztem rá a márka adta extra fotózási képességekre s onnantól van csak Huawei/Honor telóm (Honor8-9, Mate 9-10Pro, P30Pro, P40Pro), 1-2 kitérőt leszámítva (HTC U11 amire bátran mondhatom hogy a fotózás legjobbja nyers erőben, G4 elbújhat mellette, meg még elég sok telefon, volt még Samu S7 edge, Note8, S9+, Pocophone F1 és Xiaomi Mi5-6-8, meg úgy kb 2 hétig volt G6-om is a kupac elején, akkor mondtam hogy LG soha többet)
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48414 üzenetére
Gyáh Köszi hogy szóltál.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48412 üzenetére
Igen, múltkor rá is találtam Alin
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48410 üzenetére
Ugyis akarok venni uj akkut bel3, hatha jo3sz ugy. Ma mar masodjara toltom, ugy kb 20 lercce meg ventilatorra mellett tennem, mert felforrt megint, a zene is kemenyen szaggatni kezdett..
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48408 üzenetére
Ma mar mindegyik telonak megvan a digitalis hatasa, szoval bajban leszel ha megadja magat a G4.
En se tudom milyen telo ez, de sztem ez is a bootloop mentes ősverzio. Mindenesetre most is tojast lehetne rajta sutni... Bar sztem az akksi okozza a gondot, mert alacsony toltottsegnel hulyul meg..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48406 üzenetére
Ne feledd, hogy a G4 meg mezei algoritmussal dolgozik, mig a M10Pro mar fejlettebb sokkal. Az extra funkciokat nem is emlitve + ott a zoom kameraja is.
Maga a telefon vizallo, strapabiro es korszerubb hardverrel bir, az uzemidorol nem is beszelve, amivel korbehugyozzaa G4-et. Mai szemmel sokkal tobb szol a G4 ellen, mint mellette. Remek telefon, de eljart az jdo felette, tapasztalom a sajatomon. Nagyon kinlodik szerencsetlen. Tegnap mar tulhevult es ujraindult, ventilatorra kellett raknom.. 2 hete meg kibirt 6 orat, most mar 3 ora utan teszem tolteni..
Tudtam mire vallalkozom, csak nem erre szamitottam.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48402 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48400 üzenetére
Akkor valamit jol csinalsz. En most mindossze zenet szeretnek hallgatni BT-n a Vanced Youtubon es facebook-messengert nyomatni, mikozben powerbankon van a telo, es olyan forro hogy tojast lehetne sutni rajta, a zene meg szaggat mint a kurvaelet .. maszok is at a P40Pro-ra, mert ez igy nem jo
Ja powerbank adja a gyorstoltest, a kinai toltofej nem. Lol.Mas: hogy lehet megszuntetni a dupla ertesiteset? Messenger mellett a facebook is leadja ugyanazt az ertesitest, holott nem kellene, es mar kiidegel
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48398 üzenetére
Akkor neked specialis telod van
Én mar érzem ezen a telon hogy böszme lassú, főleg egy P40Pro mellett... De elfogadom, pláne 8 ezerért, meg hogy melós telefon. Arra pedig untig elég amit nyújt. De fő telefonnak már nem használható.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48395 üzenetére
hallottam arról, én még pont előtte váltottam, így saját tapasztalatom nincs vele
hint: hát igen, meg kell fontolni mire adjuk ki az x összeget.. főleg manapság
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #48393 üzenetére
P30Pro is képes minden kamerájával RAW mentésre, nem csak a GMS mentesek.
GEIL: M10Pro-t én is szerettem
Skyline3000: Mate10Pro képek
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48384 üzenetére
Hm, lehet megpróbálom a downgrade-t, de előtte a 7.0-t szeretném kipróbálni, ha sikerül szerezni egy megfelelő kdz-t.
Bár a másik G4-re lehet felteszem az 5.1-et. Az jobban szenved, lévén kínai replika, 6 magból csdak 4et használ..Szerencsések vagytok akkor a lakás ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48382 üzenetére
Azért csodálkozom hogy még mindig bírod a G4-el. Nekem ugye mellette a P40Pro. Szerencsétlen már eléggé szenved ha meg kell nyitni a Facebookot vagy Messengert, Tiktoktól rendesen felhevül úgy már 10 perc után, hogy a kép tartalma beleég a kijelzőbe órákra és hasonók. P40Pro meg hardveres erejéből adva 4x is körbetáncolja az adott feladattal. Az időnként akadozó zenelejátszásról nem is szólva. App újratöltés, és nyekeregve megnyitás. Kamerája is már lassúcska és mai viszonylatban nézve buta is. Eljárt felette az idő.
Már nem használnám fő telefonként Melós telónak viszont bőven megteszi, könnyedsége miatt jobban bírja a strapát. már esett is leGEIL: bizony, nem nagyon van lehetőség már saját lakáshoz sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48378 üzenetére
Ami telókat néztél, mind középkategóriás vacak telefonok, egyik sem remekel fotóban. Egy P Smart Z meg aztán pláne, P30Pro körberöhögi azt, ahogy a többit is. Használtan 90-100k körül van. És érdemesebb most lecsapni rá, míg még nem túl öregek, mert méltó utód lenne. Esetlen egy Xiaomi Mi8 (meg lehet szokni a MIUI-t, és ennél még rendben is van), vagy HTC U11 (már ha kapsz) ami még nagyszerű lenne, imádtam azt a telefont, nyers képekben simán megugorja a G4 szintjét. Pár kép vele: [link]
Samuban talán az S9+ mondanám értelmesnek régi szériákból, ill most ami ár értékben nagyon jó az a Samu S20FE snapdragonos verzió. Szolgáltatói kínálatban jó vétel, de a mostani akciós ára is remek.
Noccs, lyuk miegyéb.. Kénytelen vagy hozzászokni, de a azt el lehet tűntetni szoftveresen. A G4 hátlapi gombrendszerét meg engedd el. Sajnos mai kínálatban már a múlt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48376 üzenetére
Sikerült megkerülni a dolgokat, be tudtam lépni a fiókommal. Youtubon minden fent van, vicc. Már van különbség a 2 teló közt, és meglátik hogy kínai vs original..
Kapásból a 2 szoftver más. Míg a kínai az 2015-ös biztonsági szinten van, és nem is ajánl frissítést, az eredeti az 2016-os szinten van, és már fel is dobta az újabb frissítési lehetőséget.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #48370 üzenetére
Megkérhetlek, drive-ba nem teszed fel a V29 KDZ-t? Másik G4-re megpróbálnám feltenni.
Viszont amit találtam ezzel kacsolatban, mindenki a TWRP-t írja..
Ami telóra feltenném, az még az initórésznél van, mivel a Google fiókommal nem tudok belépni. Nem tudom mennyire lehet így azzal csinálni bármit is, az eladó nem reagál azóta sem..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
7.0 felrakasahoz szuksege a root? Mert ha nem, akkor siman felrakhato ugye?
Reg volt mar...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48366 üzenetére
Na rákeresek arra.
Most ezt találtam, csak kérdés, hogy tényleg gyári?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48364 üzenetére
Akkor ott bebuggolhatott. Sebaj, most már megmenekül a földhözvágástól
Apró infó kéne: szerintetek az LG központban lehet kapni még a telóhoz akksit? Bár szerintem maga a replika teló (tegnap szétszedtem, hogy a kameramodult cseréljem ki, és a belső vázszerkezeten az írások teljesen másak, mint az eredetinek + a kijelzőn lévő logó sem ugyanolyan, valamint rácsos mintázata van a kávának, míg a donornak full sima. Sőt maga a kijelző is másabb lenne kikapcsolt képernyővel) zabál sokat, mert a donor akku is merül rendesen.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48362 üzenetére
Érthető a miértje. Nézd a jó oldalát: pörgős lesz a telefon ismét
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48360 üzenetére
Viszont az se kizárt, hogy ezek az 5.1 hülyeségei, mert én már a 6.0-ról néztem a záras dolgot.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48356 üzenetére
Lehet tolteni kikapcsolva.
Dugd toltore a telefont es utana kapcsold ki.
Tegnap igy toltottem a donor G4-et
De minek tolteni kikapcsolva? Azt ne mond hogy ejszakara kikapcsolod...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Olcsobb alternativa az S20FE snapdragon valtozat. Ar ertek aranyban nagyon jo, es a csucs tesojat is korberohogi..
En aki utalja a Samut, ez a modell kilora megvett. Jovore az S21FE valtja a P40Pro-t
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48348 üzenetére
Bármit állítok, ki tudom kapcsolni. Nem értem nálad mi a gond.
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48345 üzenetére
Beállítottam PIN-t, és ki is tudtam kapcsolni. Nekem a húzás van, és a "fény részecske" effekt van beállítva. Így azok is aktívak, amik nálad inaktívak.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48344 üzenetére
jól megcsináltad magadnak. A telót ne vágd földhöz, ahhoz értékes ereklye.
Megnézem mindjárt mit lehet tenni, mert anno én belefutottam ebbe és ki is tudtam jönni belőle ha jól emlékszem (csak közben villámshow van, P40Pro az ablakban, arra koncentrálok )Engem meg az érdekelne, hogy tudnék bejutni a másik G4-be úgy hogy az ne kérné az előző tulaj Google bejelentkezését...
Szerk: Milyen effektes képernyőfeloldás van? Mert ha jól emlékszem annak is van befolyása. Mert asszem nem mindegy neki hogy fény részecskék, szódás, vagy hullahopp stb van
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hogy ne csak offoljunk:
Jobb szélső ami Kínából rendeltem (és nagyon úgy fest hogy 99.999% tökéletesen replikázott modell, míg a másik kettő original. Egyik alaplap nélküli, a másik meg működőképes példány, csak az a gond vele, hogy nem tudok belepni a Google fiókommal, mert az előző tulajét kéri a teló... remélem sikerül majd azt helyreállítani. Kamera es akku miatt kellett, 8k árért a 2 együtt megérte.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz andor80 #48332 üzenetére
Mate10Pro-nál jelen volt a vignetta. P30Pro esetében nem emlékszem már, de megvannak a EAW fájlok, majd megnézem őket. A 40-nél már nem tapasztalom ezt, csak a "tint" érték full elállítódását, ha a szoftver automatikájára hagyatkozok Lightroomban.
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #48329 üzenetére
Megmondom őszintén én nem látom a vignettát a RAW képeken, pedig többet foglalkozom már azzal is. A "tint" részt azt valóban túltolja, így nem is adom rá automatára a kidolgozást, hanem manuálisan állítgatok picit itt-ott, és az eredmény egész jó lesz. Ezerszer jobb RAW képeket dolgozok ki mint anno a M10Pro esetében.
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #48327 üzenetére
P40Pro esetében már javították a wignetta dolgot, de sztem a P30Pro-nál se volt már ez gond. A Mate10pro esetében volt ez probléma, akkor csináltad a presetet is. Ez már kb 3 éve
Ha a G4 nem lenne kameahibás, már egy rahedli tesztképem lenne.. Sebaj, ma megyek átvenni a 2db donort (egybe hirdetik máshol, egy működő és egy halott verzió), remélem sikerül is összetákolni valamit és a kamera is jó lesz ezúttal.. + s kínaitól is kiharcoltam a fél árát visszatérítésre. Remélem utalni is fogja..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48322 üzenetére
Nekem a gesztusvezerles hianyzik, P30Pro es P40Pro altal mar megszoktam. Jo ez a kava dolog, de szinten az emlitett 2 telo altali teljes kijelzo is jobb mar.
-
Aryon87
félisten
válasz desigo #48319 üzenetére
Igen, tök fura design szempontjából ennyi év után. De szerintem még most is díjat nyerhetne, a legegyedibb volt a maga idejében.
-
Aryon87
félisten
Igen, öreg veterán már ez. Nosztalgiából szereztem be, tekintve hogy anno imádtam. Csak gondoltam munkahelyen jó lesz használni, hogy ne a P40pro menjen tönkre, mert nem épp barátságos munkakörnyezetben van. 2x esett már, 2x a termék is ráesett a kijelzőre amit gyártunk, és nem 2 gramm az, amit eddig a clearplex fólia felfogott, és nemrég megmentettem a biztos töréses eséstől. G4 szerkezetileg feleakkora súlyú, jobban eltűri az eséseket is, meg úgy mindent és ugye nem üvegszendvics...
Skyline: hm, lehet az 5.1 miatt gyorsabb.
GEIL: G3 nálunk is van a fiókban halottan. Kékhalállal szállt el annakidején szervizelést követő 2. héten Minden cserélve volt az alaplapot kivéve, persze hogy az adta meg magát és a gari is lejárt már akkor..LGUP nem ismeri meg a telefont, unkown-nak nevezi, míg a COM portnál látja emlékszem hogy anno is belefutottam ilyenbe, de nem emlékszem a megoldására.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hátha tudtok segíteni. Gondolkodom hogy ráküldöm a lengyel 7.0-t, hátha javít az üzemidőn, mert jelenleg gyalázat mit alkot (emlékszem, sosem volt bajnok üzemidőben). Kb 6 órát bír alap használattal és kb 1 óra SoT ami kijön belőle. Akku 2020-as gyártás, nem hiszem hogy az kaki lenne, de tervben van egy másik beszerzése. Valamint darabos a rendszer, nem emlékszem hogy az első telóm így ment volna (sőt tuti fluidabb volt), jelenleg a vele egy évjáratú, 2Gb rammal szerelt P8Lite is gördülékenyebb. Animációkat kikapcsoltam, tizedfokkal jobb.
Kínaival vitázok, az istennek se akarja legalább a fele árát visszafizetni, hogy legalább egy donor G4-et szerezzek az akku és kameramodul miatt (merthogy az is hibás, miért is ne..).
Lényeg, érdemes a v29-re rámenni, vagy felesleges? Na meg zaz összefoglalóban leírtak kissé kuszák, nem mostanság csináltuk a flasheést
-
Aryon87
félisten
Nektek hogy alakul az üzemidő? csak tudjak mihez viszonyítani, hogy mai appokkal hogy bírja, mert a face és messenger energiaéhsége az még mindig nagy.
Bár nálam a kijelzőnek van nagy fogyasztása, 50-55%-ot eszik.
Kb 12 órára lett kb 1.5 óra SoT.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48309 üzenetére
Hát 2 éve nyúzod talán a G4-et? Azt tudom hogy a G3 az 4 évet simán kibírt nálad, ha jól rémlik.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48307 üzenetére
Szoktam látni mikor kommentálod az új telefonoknál a dolgokat
Pedig valamire kénytelen leszel váltani és lenyelni az említett dolgokat, mert már ez a trend.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #48305 üzenetére
Ja igen az LGUP. Nem jutott eszembe a program neve.
Emlékszem mennyit vacakoltunk, bár a kdz telepítgetések a G5 korszakból maradtak meg.
Jó lesz ennek a gyári is amennyit lesz használva GMS-t meg még fura is rajta látni, hát még a hozzá kapcsolódó vackokat letiltogatni[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz MittuDomain_ #48301 üzenetére
Azért 3Gb rammal már nem is fürge gyerek.
Amúgy a P40Pro mellé rakva eltörpül: [kép] [kép]
Rendszerfrissítő nem is talál újabb verziót. Elszoktam már a rom telepítgatéstől, így jóformán nem is emlékszem már hogy is ment ez itt
Majd utánanézek a 7.0-nak. Akkukezelése annál milyen?
Ja és mégvalami. Vajon LG központban lehet kapni még ehhez akksit?
(ne aggódjatok, fel tudom pörgetni a topikot )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest