- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor íme a levelezésem a mobilkereskedes.hu supportjával (akik nagyon korrektek, gyorsan válaszoltak).
"A készülékre 12 hónap gyártói + 12 hónap forgalmazói garancia vonatkozik. ez az LG esetében 12 hónap, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban a gyártói márkaszerviz javítja a készüléket probléma esetén. Az általunk forgalmazott készülék eredeti,az LG által közölt paramétereknek mindenben megfelel. Mivel Európai Uniós piacra szánt modelleket forgalmazunk, nem csak Magyarországon, hanem az Unión belül is tudja érvényesíteni a gyártói garanciát. Az elállásra az átvételtől számított 14 napja van, amennyiben magánszemélyként (nem cégnévre, nem egyéni vállalkozói számlára) vásárol. Az átvételtől számított 3 munkanapon belül észlelt és jelzett, rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén kérheti a készülék cseréjét is."
"Mindkét évben teljes körű szoftver + hardver garancia van a készülékre és a 24 hónapos garancia esetében a Premium Assistance szolgáltatás már az első naptól érvényes."
"Minden készülékünk gyári, bontatlan csomagolású, összes gyári tartozékával. Ez az LG esetében töltő, adatkábel és headset. Magyar nyelvű menüvel rendelkezik, kártyafüggetlen."
"A 2 SIM kártyás változatnál nincs olyan csomag ami tartozékként tartalmazná a plusz hátlapot. Az 1 SIM kártyás változatnál a bőr hátlaposoknál van olyan csomag ami tartalmazza és van olyan is ami nem. Ezt külön jelezni kell, ha feltétlen szeretne műanyag hátlapot, a későbbi kellemetlenséges elkerülése végett."
-
MaxxDamage
félisten
Nekem Mobil Bank van (bár azt sem használom nagyon...) ez az LG Charging KIT van ITT (kis hazánkban is rendelhető) nem is drága és van yári LG Battery is hozzá !
Power Bankról meg csak annyit, hogy én 5 ezerért vettem (erősen leárazott, már nem kapható) 30.000mAh Solar Charger-t (asszem GearBest-ről) és 3-4x telefont töltőttem vele, meg HBS-900 BT fülest (2-3x)... aztán 4 jelzőfényből 1 ami hiányzik (merült) bár fény hatására automatán (Solar) töltődik
(lehet vicc, de igaz!)
(#27873) Taci: Első vásárlásom volt a Mobilkereskedésnél, de csak jót tudok mondani! (szolgáltatónál új függő telefont többet nem veszem, ez biztos!)
2010.10.-ik hó és POL verzió. (vásárlás ideje) amúgy SN: 507
5/5 -ös ha értékelni kellene.Más:
POL verzió Update megállt Januárnál?
Aztán ők fejlesztették ki a 6.0-t ha jól emlékszem...L
-
Mikemend
senior tag
A párom telefonját eleve így kértem, hogy a telefon sorszáma 6-ossal kezdődjön, erre kapott egy 605-öst, szóval remélem, ez már betonbiztos készülék lesz
A mobilkereskedésnél vettem és bár vártam rá, úgy tűnik, megérte.
-
Mikemend
senior tag
Jól néz ki, de szerintem egy powerbank manapság jobban megéri kényelmi szempontokból. Ugyanis nem kell állandóan levenni a hátlapot, telefont ki-be kapcsolgatni a csere miatt..
A powerbankot meg rádugod és hajrá. Bár nem tudom, hogy van-e gyorstöltős (tehát a telefont tölti olyan hamar, mint a saját töltője) powerbank? -
Saccco
nagyúr
Nem emlékszem, hogy volt-e garanciapapír vagy csak számla, viszont egy sima emailváltással együtt sikerült visszaküldenem a törött keretes G3-at. Kauciót kellett elutalnom rá, mivel a repedés lehetett volna külső behatás eredménye is, de mivel az LG elismerte a hibát így vissza is utalták. A kaució azért kellett, mert kértem cserekészüléket. Én elégedett voltam velük.
-
Saccco
nagyúr
Anno egy G3-at vettem tőlük. Minden garanciális problémát példásan intéznek. Ha szeretnéd adnak cseretelefont, akár úgy is, hogy vissza se kell adnod vagy becserélheted az új ára +/- valamekkora összegen belül egy másik hasonló telefonra. Sehova se kell menni, mert futárt is küldenek.
-
Scooter74
őstag
Nekem eddig csak Nexus telefonjaim voltak, kezdtem Nexus S-l majd Nexus 4 és Nexus 5.
De elegem lett abból, hogy folyton egy éjszaka alatt csak úgy magától 10%-t merült a telefon, meg a Google akármit csinált akkor mindig darált az android-os és jött a titanic efektus és 50 perc alatt 50%-t merült úgy a telefon, hogy hozzá sem nyúltam. Ez tette be a kaput nálam és ez után vettem meg a G4-t.
Eddig nem bántam meg, és szerintem nem is fogom.
Eddig egy éjszaka alatt 0% a merülés, és több SOT-t értem el vele root meg minden nélkül mint anno N5 esetében custom rom+franco kernellel. -
Tigerclaw
nagyúr
Ezek a Bang and Olufsen, Altec Lansing, Dolby XYZ az esetek 90%-ban csak marketingfogások és semmi hatásuk sincs a hangminőségre. Megveszik a jogot, hogy rátehessék a címkét, hagy örüljön a vásárló a nagy semminek. Gyakran nem hogy jobb, de szánalmasan rossz az ilyen notiknak, tableteknek, telefonoknak a hangminősége.
-
hacki87
senior tag
ezzel én is így vagyok. De most vettem egy szilikon tokot és ráteszem a műanyag hátlapot "ünnepnapkor" meg előveszem a bőrt.
(#19544) Quqesz : Kár érte. Amikor S3, S4-em volt akkor nagyon pattentül működött. Kijött munkahelyre vagy házhoz és ott helyben cserélt amit kellett.
De gondolom most főleg azért bukta az ilyen szerviz mert nem tudják szétszedni őket. -
zack
nagyúr
Megmondom. Finomabb cserzés. Kevésbé ellenálló a nedvességgel szemben.A barna bőrt én sem tudtam megóvni. Az új hátlapon van egy réteg, amitől kicsit fényes, de ez hamar lekopik. Nem kell neki extra behatás, a kezed izzadásától is lejön. Után pedig már drasztikusan amortizálódik. Széleken fekete lesz, hátlapja meg mintha koszos lenne. Nem lehet vele semmit csinálni, és borzalmasan igénytelen hatást kelt.
Holnap kapok egy új, műanyag hátlapos EU-s G4-et (ez a döntés született), de ehhez fekete bőrt fogok venni.
Ez jóval durvább, keményebb cserzés, és ellenállóbb is. Ha pedig kopik a szélein, lehet javítani, mert ott szürkés lesz. Kétségtelen, hogy a barna a legdekoratívabb. Lehet bevállalom, és bekalkulálom, hogy nyáron-ősszel csere. Kíváncsi leszek, ha bemegyek az LG-be mennyi garanciát adnak a hátlapra, és ha ismét gondom lesz vele, bevállalják e a cseréjét ha előre lebeszélem. -
Quqesz
nagyúr
Sztem nincsen minőségileg semmi baj a bőrrel, de a fémet is meg lehet karcolni. Nekem nov közepe óta van meg a vörös hátlap és semmilyen hiba nincs rajta,pedig tok nélkül használom az első perctől és v nadrágzseb v kabátzsebben lapul. Persze mondjuk farmer esetében sem mind1 hova rakod. A hátsó zsebek anyaga keményebb,tehát jobban dörzsöl,az első zseb puhább anyaga kimélőbb,persze ha nincsen tele minden kosszal.
nyesic
1. Lehet állítani,de csak külső appal(play). A gyári rendszer nem tartalmaz ilyen funkciót.
2.ööö ez mist nem tiszta. Ha sms-t kapsz,akkor a négyzetben az üzenet szövege van és alatta a szürke mező meg a válaszra. Ha rányomsz tudsz bele írni,nem kell az üzenetek appba belépni. Ezen kívül ugye kisebbre is tudod venni az alkalmazás képernyőjét(tudod mint winen a teljes kijező,kicsinyített kijelző). -
Taci
addikt
Na, próbáltam "utánajárni" kicsit ennek az ár-kérdésnek, hogy ne csak ölbe tett kézzel várjam a választ.
Az eredmény:Magyarázat:
- A G4-et április 29-én mutatták be.
- A G3 ára ekkor 504 USD volt.
- Bár a G3 ára kb. ugyanolyan mértékben csökkent folyamatosan, nagyjából a forgalomba kerüléskor leesett az ára kb. 50 USD-ral, 459 USD-ra.Tehát ebből "kiindulva" nagyjából 15 ezer Ft-os áresésre számítok a G4-nél a G5 megjelenése (+ 1 hónap) után.
De persze ez csak spekuláció.
Az eheti lottó nyerőszámok pedig...
-
-
Hátöööö.... Szerintem kérdezd meg azt, akinek most lett hatosa a lottón.
Ez nem ilyen egyszerű, hogy esett X-et az ára az egyiknek, mikor a másikat bejelentették. Pl. egyebek között a dollár erősödése miatt az összes készülékünk ára (Telenor) magasabb, mint egy évvel ezelőtt.
-
Technoman
őstag
áááÁÁÁÁÁÁ, ne legyél már ennyire önző.
Nem csak a G4 van a világon. Csak gondolj bele, mennyire buli lehet egy ilyen LG TV-nél[link] (hogy márkánál maradjunk) a féláfa "eksön"
Mennyi "szutyi" G4-est vehetnénk belőleCsak jelzem: már Mo-n is előlehet -talán a MM-nél is- rendelni.
-
Technoman
őstag
Valóban az nem lehet/lehetett várni, hogy 100-ért utánad fogják dobni, de.....
..az Extrém még nem fedte fel a lapjait
..ott vannak a szolgáltatok és a karácsonyi akciójuk (pont ma kezdték ezt is megszellőztetni)
..és ne felejtsük el a valódi Fekete Péntek szereplőit sem (mall, emag, stb)Ha pedig minden kötél szakad 130é' (jelen ár mellett) még mindig megtudod venni a "bizalommaszeknál"
1+1 éves garban. -
Technoman
őstag
Mindkettőnknek igaza van ill. lehet.
Azért írtam le, hogy már tavaly is volt egy ilyen csütörtöki akciója a MM-nek, ezért is nem csodálkoztam, amikor felugrott nekem ez a kis csütörtöki ablak.
Egyébként a MM mindig is híres volt arról, hogy szereti a konkurenciát üzletileg földbe döngölni, ehhez meg is van a hatalma/anyagi forrása.
Ha akarod a telót, akkor tessék mindkét nap figyelni az oldalt (végül is ezt akarja a marketing csapat elérni),
de én inkább a magyar cégtől várom a nagyobb akciót, nem a némettől. -
Technoman
őstag
Nem baj srácok, fog még itt exponenciálisan nőni a klubtagság, csak várni kell türelemmel
Itt van még előttünk a duplázós Fekete "Péter", a Fekete csütörtök, a Cyber Monday, Jézuska, no meg a Télapó is (most hirtelen ennyit tudtam 2 mp alatt kirázni az ujjaimból)...Ejde hüle vagyok, a Joy kuponakciójáról meg is feledkeztem
))))
-
Technoman
őstag
Black Friday: Nos , az elmúlt év gyakorlata a következőket mutatja. Van ugye ez az "ámérikái Sáping mánia", ami mindig november utcsó péntekére szokott esni, idén ez most 27.-én lesz.
A múlt évben az Extreme egy "kicsit" beégett, mert a szervei nem bírták a gyűrődést (ebben az évben -tanulva a múlt év hibáiból- ötszörösére növelik a technikát. Így jó eséllyel, rá is tudunk majd menni, az erre dedikált oldalra, ami állítólag nem a "sima" edigitalos oldal lesz, hanem egy külsős, csak erre az akcióra készített oldal.Aztán még ott van a román Emag, aki tavaly mindenkitől ellopta a show-t, azzal , hogy több mint 1 milliárdos (!) forgalmat csinált aznap (ennyit arról, hogy manapság hülyeség valamit "lerománozni" ha egy gagyi dolgot akarunk jellemezni) Na persze, az ő szervereik bírták a rohamot.
A szlovák Mall is csinált valamit, de arra csak haloványan emlékszem. Vehettem a nagyinak lábmelegítőt féláron, Disney felirattal, oszt kész.
Az egész dolgot szépen megkavarta mindannyiunk MM-je, azzal, hogy meghirdette a "Fekete Csütörtök " nevű őrületét (természetesen egy nappal Péntek előtt, ha nem lenne ez valakinek világos)
Szóval, valami ilyesmi várható 2 hét múlva is.
Természetesen senki sem fogja neked jó előre belengetni az akciós árait. Bár az Edigital az ígéri az oldalán, hogy aki regisztrál, az az 50 top ajánlatot megnézheti az akció előtti napon/napokban.Ha jól látom, idén a fenti négy testőrhöz, egy ötödik is társul, a Speed Shop személyében.
Hát ennyi. -
leslien
nagyúr
többször vettem már ott és masok is... ha úgy kéred h bontatlan doboz és Eu akkor garantált h azt kapod...mivel az Lg javítja garanciába a bolti számlás telot így nyugodtan ajánlom... .
btw ha jön fekete péntek akkor max 125k megy le az árral pl Edigital a jelenlegi 176k ról...
módjuk Samsung már nem vennék ott... azt csak gyári garanciával..
-
leslien
nagyúr
azért figyelembe kell venni h honnan származik... ime egy kis segítség..
a kék csillag ott található h mikor gyártották a készüléket pl az én G4 506kp = 2015.06.Korea
a piros csillag ; hová tartozik Baloldali G3 6NN =Telenor..
a jobboldali G4 Hux.. ez is telenortol van, de ezt nem értem mert itt akkor függetlenek kéne lenni..jó h alul ott van, de akkor is
ezt azért csináltam ha megy az őrület.. akkor vki bele ne szaladjon h vmi külföldi szolgáltatós vegyen...
kérdés a Tmobilnal mi van a Hux helyén?[ Módosította: ollie ]
-
mivan80
aktív tag
Simán lehet, hogy maga a program van rosszul megírva, aztán majd jönnek hozzá a bug fixek...
(#8568) sid87: Én a helyedben írnék a fejlesztőknek a problémáról, ha nem oldódik meg, nem tudják megoldani, meg kérj tőlük visszatérítést.
Ha nem pozitív a visszajelzés, hozzáállás, akkor értékeld is le a playben, természetesen lefelé csillagozva.Véleményem szerint ez erősen fejlesztői hiba...
-
Akosh87
tag
-
debcamp
aktív tag
Én 1 hónapja vettem 170ért, vannak akik előttem (július) meg még 200 környékén és még jóval felette is..
Ne is mond...De már nem érdekel.. imádom és remélem kitart pár évig..
szerk.: A hozzá kapott kékfogas LG füli még bontatlan.. érdekel vkit?
Motion_Blur "időtálló készülék" ÁMEN!
+1
-
-
Stevenstyle
senior tag
Na beszéltem (Chateltem) az LG Ügyfélszolgálattal hátlap ügyben, két fontos kérdésben is. Idézem a válaszokat.
1. A külön megvásárolható hátlap ügyében:
"A kérdésem az lenne, hogy LG G4 készülékhez gyári, bőr hátlapot az LG vagy valamelyik partnere árusít hivatalosan magyarországon? Külön megvásárolandó hátlapról van szó.
LG Electronics Magyarország Központi márkaszervizünkben alkatrészként meg tudja rendelni"
2. Az első szériás barna bőr hátlapok ügyében:
"Mint az köztudott a G4 első szériás barna hátlapjainak gyártási problémái miatt az ezen szériában gyártott hátlapok (különösen a sarkoknál) viszonylag gyorsan és nagy mértékben kopnak (rendeltetésszerű használat esetén). Az LG kommunikációs igazgatójával készített interjú alapján ezeket a hátlapokat az LG garanciális ügyintézés keretein belül, bevizsgálás után cseréli. Az interjú linkje: https://www.youtube.com/watch?t=28&v=QXknleD1jHM
Helytálló az elhangzott információ?
A cserére gondolok
LG Electronics Magyarország Erről sajnos nem kaptunk még hivatalos információt
Értem! Ez esetben kérnék ez ügyben utánajárást és egy hivatalos válasz e-mailt.
Az ********@******** e-mail címre.
LG Electronics Magyarország egyeztettem illetékesekkel, az első szériás barna bőr hátlapoknál volt olyan hogy elvált a müanyagtól
LG Electronics Magyarország amennyiben ilyet tapasztal úgy szervize vigye be és ők bevizsgálás után saját hatáskörön belűl el tudják dönteni h cserélik e vagy sem"
(#6713) DaDa: Nem félek én tőle
Mondjuk az is igaz, hogy az LG féle arany hátlap azért nem is annyira hivalkodó mint sok más gyártó / készülék esetében. Azért én nem bánkódok egy pillanatra sem, hogy nekem szürke jutott
Mondjuk az LG oldalán a Telenoros promóban meg pont az aranyat hirdetik a barna mellé szóval lehet, hogy azt adnak amit tudott éppen az adott szállítmányban adni az LG
szvsz nem oszt, szoroz szerintem.
-
Stevenstyle
senior tag
Látja, csak gondolom mint igény eddig nem merült fel. LG biztos, hogy árul hozzá külön is és az biztos, hogy eredeti. Partnerek (Edigital, Speedshop és a szolgáltatók) tudtommal külön nem árusítják.
Más: Az enyém a kék szolgáltatótól van és barna bőr mellé ezüst műanyag volt csomagolva, nem arany. Vásárlás előtt rákérdeztem és külön mondták, hogy ezüst van mellé. Szerintem a két (három) szolgáltató más kombinációban rendelte meg az LG-től.
-
Taci
addikt
Ez amúgy ennyire ritkán előforduló kérdés?
Vagy csak én nem bízok meg az ebay-es hátlapok minőségében, és csak én tartok az esetlegesen rossz minőségű termék visszajuttatásával kapcsolatos hercehurcától?
Csak mert nem először kérdezem, viszont a válasz mindig néma hallgatás. Vagy le lennék tiltva...?
Persze nyilván az is egy opció, hogy senki nem tudja rá a választ. -
Taci
addikt
Na felhívtam az LG "forródrótot", ahol a következő választ kaptam:
- Független telefonra 1 év, szolgáltatói telefonra 2 év gyártói garancia van.
- Nincs hivatalos LG-s "kiterjesztett garancia". (Olyan, mint pl. a Samsungnál, hogy a honlapon történő regisztrálás után 1 évvel meghosszabbítják a garanciát.)
- Amit az edigitalnál ajánlottak, az valószínűleg egy egy éves biztosítás volt, ami a gyártói (1 év) garancia lejárta után lép(ett volna) életbe.Mivel valószínűleg tényleg egy biztosítás lehetett ("csak"), ezért furcsa, hogy csak a vásárlás pillanatában bólinthattam volna rá. Így, hogy kisétáltam a telefonnal az üzletből, már nincs lehetőségem kérni. Furcsa, mert millió apró betűs rész lehet egy ilyen biztosításban, engem pedig nyilván csak a "csábító részeiről" tájékoztattak. Pl. arról, hogy ha akár 1 nappal is az "extra kiterjesztett garancia" (aka. biztosítás) lejárta előtt törik ketté a telefonom, akkor is jár a teljes vételár, amit levásárolhatok náluk. 30 ezer Ft lett volna. Sajnos azt kell mondjam, túl jól hangzott, és mivel abban a másodpercben kellett volna döntenem, nem kértem.
De most nekiállok keresgélni, és biztosan van még ilyen lehetőség, ha már "csak egy egyszerű" biztosításról van szó.
Nektek van ezzel a témával kapcsolatban valamilyen tapasztalatotok, tanácsotok?
UPD: Azt mondjuk megértem, hogy a vásárlás pillanatában kell dönteni, hogy kérem-e vagy sem a "garancia hosszabbítását", hiszen akkor a telefon még érintetlen, nem volt használatban.
UPD2: Nem, mégsem értem. Ha csak a fenti (az eladó által felvázolt) példát nézem, akkor miért is ne lehetne ezt az "extra garanciát" bármikor kérnem? Nyilván megnézik előtte, milyen állapotban van a telefon, és vagy megadják, vagy nem. Vagy rosszul látom? Na, most elvesztem valahol...
-
Taci
addikt
Jött levél az edigitaltól. A lényegi változás az előző levélhez képest ennyi:
A megrendelt termék(ek) jelenleg nem található(k) raktárunkban, beérkezésük várható időpontja alább, a rendelés adataiban egyenként megtalálható.
Viszont ezt az időpontot nem jelölik sehol...
Ellenben legalább még nem utasították el a rendelést - szóval reménykedem... Mást nem is tehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest