- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
Na megkaptam a Csereigazolást, ennyi volt viszlát G4. Sajnálom mert szerettem
Valszeg nem G5-öt veszek, mert nem tartom stabilnak a szétszedhető alsó részt.
Nem tudja valaki esetleg mennyi időm van bemenni a szolgáltatóhoz ezt intézni? A papíron semmi ilyen nincs... -
lela
aktív tag
Nem értem hogy hogy lehet hogy itt valakinek tudnak alaplapot cserélni.. Ezek szerint mégis van alkatrész???
Ma hívtam az 1 hónapja leadott készülékemmel kapcsolatban a Telekom szerviz fiókját és még mindig csereengedélyre vár. Mondtam hogy legyenek szívesek mondják már meg mennyi idő ez még azt mondta nem tudja...
Megadta a szervizt ahol nincs telefonos ügyfélszolgálat... csak emailt lehet nekik írni: TMX
Hihetetlen hogy sem mondani nem tudnak semmit, sem nem történik semmi... -
lela
aktív tag
Jövő héten lesz 4 hete hogy leadtam a telóm...
Most nézem hogy a telekom oldalán az LG G4 már nem rendelhető...
Akkor nem értem mire várnak, ha jövő héten nem kapok semmit, be fogok menni és panaszt teszek, nem azért fizetem a 1.5gb +netet meg az előfizetést, hogy ők meg rajta üljenek. -
lela
aktív tag
-
-
lela
aktív tag
Na ma 15. napja hogy a Bootlopos telóm a szervizben van. Felhívtam ma őket és azt mondta a hölgy hogy a G4 ek csereengedélyre várnak. Legyek türelemmel majd kapok róla egy papírt...
Ezek szerint nem az alaplapot cserélik? -
lela
aktív tag
válasz Mikemend #32542 üzenetére
így
Mivel felül a kamera és a hangerő gombok alatt van a CPU ezért oda. Kb 1,5-2percig. Egyébként sztem ez csak egy forrasztási, gyártási gond lehet, mivel reflow-al javítható ideiglenesen, gondolom ezért is reagál a melegítés, hűtésre.
Egyébként javítás (alaplap csere) után ugye ez nem fog megismétlődni?
Ma bevittem a T-mobilba 15 nap múlva kipostázzák...
A szívás az volt hogy ott bekapcsolt.. még egy gyári beállítás visszaállítást is tudtam vele csinálni..
Remélem mindent letörölt benne... -
lela
aktív tag
Na a helyzet az hogy folyamatos hajszárítózás mellett életben tudom tartani a telót, nem indul újra.
Tehát aki belefut a bootloopba és esetleg nem mentett mindent le annak ezt javaslom.
Már mindent lementettem kivéve a naptárt...
Ezzel kapcsolatban kérdezném hogy az Acalendart aki esetleg használ hogyan lehet a bejegyzéseket lementeni valami fileba, mert nincs benne ilyen lehetőség... -
lela
aktív tag
-
lela
aktív tag
válasz #86973952 #32460 üzenetére
Értem de mit tartalmaz ez a backup?
Amiket viberrel mentettem képek amiket facebokkal mentettem képek, naptárbejegyzések??
Ezek lennének fontosak...
Mert az appokat visszarakom...
Esetleg az opera könyvjelzőket??
Az a baj nincs olyan app ami mindent ugyan úgy visszatenne...
Próbáltam fagyasztani a telefont, de bebootol és kb ennyi, nem tudok már rajta tallózgatni, mert újraindul... -
lela
aktív tag
Na elért a bootloop. Kérdésem az lenne azokhoz akinek volt ilyen hogy milyen progival lehetne esetleg menteni laptopra az adatokat ha elindulna? És ha webshopban vettem hova kell vigyem?
-
lela
aktív tag
válasz andreas49 #27037 üzenetére
Hát igazából most telekom V20D van és feltennék egy független V20e t mert amikor megvettem a telót tavaly 1gb görül volt a szabad RAM, most viszont sokszor kifagy a facebook és megnézve 300-600mb.
A legnyűgösebb az opera mert nekem abban benne van egy csomó könyvjelző meg gyorsindítók stb.
Legutóbb is sok szívás volt vele mire visszaraktam. -
lela
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy az LG biztonsági mentés ami a telón van alapból az mennyire jó? Tehát ha ROM ot szeretnék cserélni, vagy gyári beállítások visszaállítását megcsinálni akkor ha előtte megcsinálom akkor vissza tud tenni mindent ugyanúgy? Plperában a könyvjelzőket, beállításokat, háttérképeket, csengőhangokat.
Vagy tud valaki valamilyen más erre való tuti alkalmazást?Köszi előre is!
-
lela
aktív tag
Felrakta már valaki a V20e t?
-
lela
aktív tag
Na eddig tartott a csoda....
A tavaly augusztusban vett készülékem a múlt héten kezdett belassulni, ugyan úgy mint az sgs III kb fél 3/4 év után. Azzal is ez volt, de annál be tudtam az 1gb ramnak, ja és semmilyen programot nem telepítettem mostanság. A facebook folyamatosan kifagy, és a szabad memória 400-500mb. Mikor megvettem 1,2gb volt.
Köszönöm android hogy megint telepíthetem újra ezt a Sz@@t. Eddig a Tmobilos gyári Marshallow volt rajta, de sztem szarabb volt mint amivel kijött...
Milyen Romot tegyek fel?? -
lela
aktív tag
válasz mivan80 #19375 üzenetére
Ezt az alápóckolást majd kipróbizom. Köszi a tippet!
#19369) Vikooo: Nem nagyon vágod az elektronikát úgy látom. Indukcióról, transzformátorról fluxusról hallottál már?
#19387) save em tudom hogy ebbe a kis vékony matricába hogy férne bele az elektronika is, de lehet hogy így van. Ezt a newisdom matricát egyébként itt javasolták, hogy az mennyire jó, mert van gyári háromtekercses töltője is.
Esetleg aki használ ilyen QI matricát és töltőt ki mit használ és mióta? -
lela
aktív tag
válasz vigyori78 #19362 üzenetére
Nem gondolnám hogy a matricában a tekercsen kívül van más is, úgyhogy én ezt az opciót elvetném, egyébként gyári tokot honnan tudnék rá olcsón eredetit venni, esetleg volt itt olyan aki levette mert hogy az flippes és karcolta a kijeltőt, attól megvenném. Azt hiszem ez a kör van a kijelző közepén típusú....
-
lela
aktív tag
Olyan problémám van hogy kb 4 hónapig használtam samsung vezeték nélküli töltőpadot a készülékhez newisdom QI matricával. A töltő az elfüstölt, gondoltam annyi baj legyen valószínű nem eredeti volt. Rendeltem egy 3000ft os másik töltőt ami szintén nem töltött, de az picit másabb már ami a belsejét illeti (nyák). Jelzem ismerősöm Nexus 4-esét tölti. Gondoltam nem kínlódok tovább rendelek egy eredetit 8eft ért egy samsung fast chargert, sajnos az sem tölt. Valószínű a telefonban lévő nagyfrekvenciás átalakító is meghalt, mivel a newisdom QI matrica az nem szakadt. A kérdésem az lenne hogyha vennék egy eredeti LG gyári QI chippes Covert azzal vinném be a szervízbe, akkor el tudom e sütni gariban, vagy kérni fogják a gyári LG qi chargerpadot is? Hol és mennyiért tudnék venni legolcsóbban ilyen covert, esetleg nincs e valakinek amit már nem használ?
Nem szándékoznék sokat beruházni, de abban a tudatban sem szeretnék lenni hogy megsült benne valami az alaplapon, és hagyom hogy lejárjon a gar. Nem értem hogy ez miért nem szabványos, az SGS III hoz is olcsó QI chargerpadot és matricát vettem, és 2 évig szuperül működött. Hogy mehetett ez így tönkre? -
lela
aktív tag
válasz kovacs65 #18613 üzenetére
Nekem a Nilkin-böl a frosted case volt 2db is volt kb 1 hét után mindkettőnek a sarkai lerepedtek. Vettem egy spigen Spigen Thin Fit tokot ez kb 3 hónap után kezdett el repedni a sarkainál. Nem tudom ebben a designben mit lenne érdemes venni... Egyszer sem esett le a telefon bennük.
Igazából olyan kellene ami vékony.Más: Ma feltettem OTA-n a telekomos Marshmallow-t és nagyon nem tetszik hogy a knock kode 6 ütés plusz 4 helyen. Eddig sem volt ez tökéletes, volt hogy 2x 3x kellett kopogni, de legalább csak 3 koppintást állítottam be.
Most attól félek kopogtathatom mint egy hülye, és vagy sikerül vagy nem. Nagyon hiányzik az ujjlenyomat olvasó akkor a G4 lenne számomra a tökéletes. -
lela
aktív tag
Használ valaki Samsung wireless töltőpadot? Konkrétan ezt. KB 4 hónapja vettem és ma megfőtt. Már régebben látszott hogy annyi lesz neki. Konkrétan az alján ahol a cimke van kiolvadt a műanyag, és be lehet látni: A nyákból kiforrasztották magukat az alkatrészek. Nem tudom hogy eredeti-e, mert van rajta samsung logo, meg cimke a hátulján, igaz kínai írásjelekkel. Zöld színű átlátszó dobozban jött.
-
lela
aktív tag
Nem tudjátok esetleg az idén megjön még a függő Telekomos telókra a 6.0 a?
Most hogy az ünnepek alatt itthon vagyok, elgondolkodtam hogy felrakok egy független 20b-t. Megoldható ez a fenti leírással? Ha azt felteszem gondolom utána már nem fognak rá jönni OTA-n a frissítések..? -
lela
aktív tag
válasz Stauffenberg #11748 üzenetére
Szia!
Korábban említetted hogy a gyári galéria helyett valami pic... appot használsz a képek megtekintésére. Hiába keresem nem találom mi volt az. Megtennéd hogy belinkeled.Ki szeretném próbálni.Lehet már tudni mikor jön OTA-n a 6.0?
-
lela
aktív tag
Bocs a láma kérdésért, de mi az az Xplosed és gravity box? Ezek Root nélkül is feltehetők?
-
lela
aktív tag
Használt már valaki ADB-t android file szerkesztéséhez?
Ha beírom a panacssorba hogy 'adb shell' azt írja hogy unauthorized device... Ötlet? Esetleg melyik topikban tudnának segíteni? Ez nem igazán él.[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Van egy olyan problémám hogy az autómban van gyári bluetooth kihangosító ami az sgs III esetén 4,2-ig működött is kiválóan majd amikor jött a 4.3 utána már eldobálta 3mp-enként a kapcsolatot. Most a G! el hasonló a gondom hogy elehet ezt orvosolni? Találtam egy ilyet esetleg van valakinek tippje?
-
lela
aktív tag
Azt nem tudja valaki hogy a gyári naptárat le lehet valahogy szedni, vagy kikapcsolni?
-
lela
aktív tag
válasz ßrainiac #7936 üzenetére
Az a baj ezzel a sok állítással hogy általában nem nagyon van idő próbálgatni, vagy sikerül elsőre vagy ba***hatom. A manual fókusz pl jó ha valamilyen témát fotózok és én döntöm el hogy ami elől van az legyen éles vagy ami hátrébb van az..., de egyébként nincs sok lehetőség rá hogy az ember állítgassa, meg záridő ISO stb..
-
lela
aktív tag
válasz ßrainiac #7934 üzenetére
Én konkrétan nem tudom mire jo az AE-L funkció... Nincs valakinek egy gyorstalpaló leírása amivel el lehetne kicsit mélyedni a beállításokban, mikor milyen értékeket érdemes beállítani. Minap egy szendert videóztam és fotóztam , de nem igazán tudtam értékelhetőt fotózni, mert annyira gyors volt.
-
lela
aktív tag
Igen a sgs 3 on NOVA-t használtam mert a tócsvíz az sz*r volt. Ott lehet állítani a widgetek méretét, de itt nem akarom cserélni a launchert mert a gyári is smooth. Sejtettem hogy nincs megoldás, de azért megkérdeztem. A többi időjárás meg csak csicsára megy de nem pontosak. A múltkor egyik haver szapulta hogy hogy néz az ki, mondom mert kit érdekel hogy néz ki ha pontos, összenéztük és több fok eltérés volt.
-
lela
aktív tag
Nem tudja valaki hogy az időkép widgetet hogyan lehet a kijelző teljes szélességében kitenni csak a 2/3 át foglalja el és elég bénán néz ki.
-
lela
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy a felvett lassított felvételt mivel lehet megvágni ? És mit lehet vele tenni hogy gépen visszanézve is lassított legyen?
-
lela
aktív tag
Meg tudnád mondani hol lehet ezt a "tartozék beállítást" megtalálni? Azt szeretném ha bedugom a fülest a rádiót indítsa el vagy semmit...
Nagytoll (#7290):Ez a legfrissebb ver, ez csak függetlenben van még? Megnéztem nekem T-s a legfrissebb, de nem ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Mikor oldják már meg egy frissítéssel a kijelző bekapcsolva tartását amikor nézi az ember. Még videónál is kilövi...
-
lela
aktív tag
válasz Stauffenberg #7064 üzenetére
Ezt nekem korábban már 2x is eljátszotta, ráadásul belvárosban ahol tuti fasza a térerő. Csak pörgött pörgött vagy egyszerűen nem is volt semmilyen kiírás a térerő vonalak mellett. Próbáltam kikapcsolni majd be a mobiladat forgalmat, de csak az újraindítás segített rajta.Nem tudom mi lehetett, de még korábban volt azóta nem.
-
lela
aktív tag
válasz #29810560 #6748 üzenetére
Neked is melegszik töltés közben?
Vezeték nélküli töltővel töltöm, és a gyári töltőfejjel mert van egy az sgs3 asomhoz de az csak 1A es és az nem tölti. Remélem feltöltés után lekapcsol a töltés és nem süti meg a telót. Ha simán az usb -n töltöm nem melegszik ennyire... -
lela
aktív tag
válasz zombinyul #6393 üzenetére
Számomra ez a quick memo sem teljesen világos hogy mire jó, egyszerű jegyzetelő vagy több annál?
Ha a funkció kapcsolóknál bekapcsolom akkor felül bejön egy barna sáv és ott lehet vele szerkeszteni vagy jegyzetet írni, baloldalt meg ki lehet választani hogy quick memo vagy galéria, de hogy az mi azt nem tudom. -
lela
aktív tag
Valaki próbálta már az LG Infinim bluetoothos headsetet amit a Telekom ad a G4-hez? Mennyire jó ez?
-
lela
aktív tag
Vettem alli-ról newisdom töltőchipet, de a régi töltőlappal nem tölti, ez ennyire kényes a töltőlapra? 1000ma-es 5v-os.hasonló. A gyári newisdom picit sok 13-ért
-
lela
aktív tag
válasz Ordowick #4299 üzenetére
Szia!
Ez a Knock code nekem sem működik igazán. Ha le van téve a telefon huzamosabb ideig és utána próbálom akkor csak 4. 5. re adja be. Ha előtte húzom az ujjamat rajta hogy jelenjen meg az óra akkor magához tér és utána már veszi.Olyan mintha a szoftver rész ami ezt kezeli nem futna megfelelően, csak miután piszkálom a sötét képernyőt utána már aktívvá válik.Pedig már a 10b van fent.Ja és a rádio tényleg sokkal halkabb mint mondjuk a zene.
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Ki is akasztott hogy a frissítés után úgy mint két hónapja a sgs II nál már T-s üdvözlőképernyő is van.
Egyébként le tudja valaki írni hogy a független 10c-t hogyan tudom rá feltenni?Ja és ma kaptam sms-t a Ttől hogy a net&roll csomag megszűnik és helyette a net plusz lesz ami ugyan azt tudja csak 600ft al többért.
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Na nem bírtam tovább várni, megvettem én is. T-nél bluetooth headsettel+ selfiebot az nagyon kell .
Ami kurva szar az SGS III után, és már többen jeleztétek hogy ha nézem a kijelzőt és nem piszkálom kikapcsol. Remélem ezt mihamarabb orvosolják!
Mi a legfrissebb ROM most mert nekem tegnap 10b-re frissített. Úgy olvasom itt hogy már van 10c is aminél többek között már megoldották az értesítési és rendszer hangok különválasztását.
A konck kódot csak 2. 3. nekifutásra veszi ha több ideig ki van kapcsolva.
Majd írok még tapasztalatot ha belaktam.
A 4 órát első feltöltéssel is simán hozta.
Picit szokatlan még a samuhoz, de majd megszokom. -
lela
aktív tag
válasz Stauffenberg #3886 üzenetére
Elárulnád milyen kétségeid?
-
lela
aktív tag
válasz Stauffenberg #3882 üzenetére
Jaja, ezért szánnám rá én is magam végre.
-
lela
aktív tag
Nekem is SIII van és erre készülök váltani, mivel "eléggé" lement már az ára T-nél, de most jól elbizonytalanítottál.Az S III már lagtenger. Amikor váltok sok sok másodperc mire megkapom amit kérek tőle. Az ikonokat alkalmazásból kilépve másodpercek múlva teszi vissza, pedig cseréltem gyári Romra 2 hónapja.Mikor megvettem majd egy évig elment. Sztem az alkalmazások is ahogy frissülnek egyre több erőforrást esznek. PL: Facebook , opera stb.
Jut eszembe T-nél a fekete bőröshöz milyen hátlapot adnak?
(#3869) bulikavagyok:Mi az újság S6 fronton?
Napi szinten követtem a topikot, de két hete feladtam. Elég sok hiba volt van. A szervizelése pedig a sok ragasztás miatt nem éppen megoldható( egyszer javítottam egy ipod 4gen-t hát az sem volt piskóta ).
Engem pl a multitasking, a cserélhető akku, csábított el, no meg az FM rádió bár ahogy olvastam itt meg halk. Azt viszont nem értem ez mit jelent,[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
válasz kovacs.adam9 #3760 üzenetére
Amiben én veszem az 145 papír, így is úgy is kell az előfizut fizetni.
-
lela
aktív tag
Azt hiszem ezen az áron most már eljött az én időm is.
-
lela
aktív tag
válasz Bodagreg #2287 üzenetére
Az első két képet hogyan kell csinálni hogy ne látszódjon semmi csak a fény, illetve a háttér?
Beállítod 30 másodpercre a záridőt és az isot meg leveszed amennyire lehet?
Látszik picit hogy egy kocsi megy el ott van az A oszlop körvonala. A második képen pedig egy zseblámpával hadonászik vki? -
lela
aktív tag
T-nél venném és sajnos a bluetooth headset megdobja az árát és még egy 10-est rá is dobtak az indulóra
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Érdeklődnék hogy az LG telók mennyire tartják az árukat? fél év után mennyit kb. esik az áruk?
-
lela
aktív tag
Ilyen a Nillkin tokot vett már valaki? A konkurenciánál is nagyon dicsérik a tokokat és a fóliát is.
-
lela
aktív tag
válasz Remekelek28 #1247 üzenetére
Igen tudom, de hátha mások is írnak még tapasztalatot, olvasom az elejétől ezt és S6 topikot is napi szinten...Utóbbi pirit jobban pörög.
-
lela
aktív tag
Hát nem gondoltam volna hogy egyszer LG telefonom lesz, de egyre jobban bejövős, és ha tényleg ilyen fasza amilyennek mondjátok, nem úgy mint a samu...
Az akkuidőben jó lenne tudni mennyit tudhat. És nem tesztre gondolok. hanem mondjuk akinek volt pl Note4 vagy hasonló jó akkuidővel rendelkező telója ahhoz képest mit tapasztal? Sokkal relevánsabb ez az infó, mert egy embernek a szokásai kb ugyan olyanok.Ja és ki milyen tokot javasol hozzá, mert mondjuk ezt az ívelt bőr hátlapot mibe lehet szépen beletenni..?
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Vett már valaki T-mobiltol G!-et ezzel a bluetooth szettel? Megér ez +30 at? Mennyire szól jól?
-
lela
aktív tag
-
lela
aktív tag
Na megjött a telekomhoz is.
Egy 20assal kérnek többet a bluetoothos ketyere miatt.Nesze neked ajándék...
Próbálta már valaki ezt a headsetet egyébként?Hétvégén kipróbáltam a telót az MM-ben és kurva gyors és ami nagyon tetszik az a multitasking. Mindig is ezt hiányoltam az androidos készülékekből, bezzeg az IOS már az Iphone 4-nél is tudta.
Ha már valaki 200-at fizet egy telefonért akkor azonnal minden zökkenés nélkül csinálja amit kérek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest