- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
Na a helyzet az hogy folyamatos hajszárítózás mellett életben tudom tartani a telót, nem indul újra.
Tehát aki belefut a bootloopba és esetleg nem mentett mindent le annak ezt javaslom.
Már mindent lementettem kivéve a naptárt...
Ezzel kapcsolatban kérdezném hogy az Acalendart aki esetleg használ hogyan lehet a bejegyzéseket lementeni valami fileba, mert nincs benne ilyen lehetőség... -
törölt tag
Opera könyvjelzőket, meg egyéb hasonló dolgokat nem hiszem. DE azt gondolom Opera menti?! Nem használom.
Letöltött alkalmazások, telefon beállítások, média tartalmakat (belső és SD), kezdőképernyőt és a képernyőzárat, meg néhány személyes adatot (pl. fiók). DE mindez attól függ, hogy mit állítottál be mentésnél. Alapesetben csak az SD kártya média adat nincs bejelölve.
Én mondjuk képeket felhőbe mentek, kontakt listát meg google fiókba.
Technoman:
Csak a manual video.ToniSoprano:
Melyik verziót akarod telepíteni melyik droidon? Ismeretlen források engedélyezve vannak? -
andreas49
senior tag
Ha nem rootolt a telod, akkor az LGBackup teljesen megfelel. Csak arra kell ügyelni a visszaállításnál, hogy ha más verzióra akarod visszatenni, akkor a beállítások visszaállítása nem biztos, hogy nyerő lesz. Az alkalmazások az adatokkal együtt kerülnek vissza.
Ha ez nem nyeri meg a tetszésedet, akkor tudom ajánlani az Easy Backup HU vagy a Super Backup Pro programot. -
-
save
tag
Én eddig olyan - fedlap belsejére ragasztható - matricát láttam csak, amin elektronika is volt, pontosan olyan feladatú, mint amiről írsz.
Amit Vikooo mond, az nagyon téves, mert a DC soha nem dzsal át tekercsek között!
Egy natív vevőtekercs közvetlenül rákötve az akksira, igencsak gyors halált okozna; de aki nem hiszi, próbálja ki! -
mivan80
aktív tag
Ha Amazon.com on rákeresel a matricára, többen is írják, hogy pár hónap után megszűnt működni.
Én a helyedben a gariztatás előtt rendelnék egy noname matricát Kínából, és letesztelném azzal is, simán lehet, hogy mégis a matrica ment csak tönkre.Vagy tehetnél egy próbát azzal, amit szintén a linkelt hozzászólásban javasolnak, a Qi pin csatlakozók alá helyzel valamit, ami kicsit jobban odaszorítja őket, hátha csak kontakthiba az egész oka.
-
vigyori78
őstag
Tekercsen kívül nincs más de az lehet zárlatos ez ugye a felső 2 pin-el közvetlen az aksi csatihoz van kötve :
CFR-100 használtat nem találtam ,nálunk kb 12K a legolcsóbb, de még ebay-en is 1-2 eladónál van csak 7 k körül de csak arany vagy fehér van neki a többinél már drága.
-
vigyori78
őstag
Én első körben a newisdom QI matricával ellátott hátlapot tenném át egy másik G4-re ( persze ha megoldható valahogyan ) és próbálnám ki a töltést ,hogy megy e. ( ,hogy nem szakadt még nem azt jelenti hogy jó )
Ha szerzel egy eredeti LG CFR-100 -ast és azzal adod le gariba akkor nincs gond a padot nem kell vinni.newisdom QI matrica helyes működéséhez 5V/1,5-2A van szükség és a dokkoló pc usb-re kötését nem szereti.
-
vigyori78
őstag
-
Emiatt szemezek én is a rettegett iphone6s-el és azért mert kicsit elégedetlen vagyok a kamerával. Haver sima 6osával összevetve az övé simán, alapon jobb vagy közel ugyanolyan képet lő még gyenge fényviszonyok között is. Plusz már megszívtam azt hogy az LG pl. Slimportos és nem MHL-es.
3 dolog miatt nem tetszik az Apple: túlárazott, nincs miracast/WiFi direct és sima háttértárolás. Utóbbi miatt mindig kötelező az iTunes egy gépre... -
leslien
nagyúr
egyébként mire vártok fel lehet tenni a 6.0 és pofon egyszerű!!!
-
Itt vannak a modulok (710), soknak van xda-s vagy más oldalakon részletes leírása (mind angolul). Általában ezek sima apk-k, amit csak telepíteni és aktiválni kell, majd teló restart és működik. Amelyiknél egyéb teendő is van, azt írják. Nem mind működik minden telón (van telefon specifikus modul, ami mondjuk csak sony-n megy, stb), és nem mind megy Lollipop-on, de ezt is általában jelzik vagy a nevében, vagy a leírásnál.
Én általában ezeket a modulokat használom:
1: Gravity Box / Tweaks Box
2: Youtube backround player
3: Lucky patcher modul
4: KitKat old navbar modul (utálom a Lollis ikonokat)
De hát még számtalan hasznos dolog van...
-
Ezzel az ún Xposed keretrendszerrel és a hozzáadott különböző modulokkal a telefonon lévő rom majd minden porcikáját tudjuk módosítani, azaz kinézetét, viselkedését moddolni, színezni, hozzáadni, elvenni, egyedivé faragni, esetleg olyan részeit is elérni/kihasználni az androidnak amit eddig nem ismertünk. Nagyon jó modulok vannak hozzá. Pl YT reklámokat ki tudod irtani, meg tudod változtatni a statusbar/navbar kinézetét, működését, tudsz PIE irányítást adni a telódnak stb stb. ..sok sok minden finomság....
Röviden: a romba az installer alkalmazás telepít egy összetevőt (magát a keretrendszert), aminek segítségével az utólag felhelyezett modulok tudnak dolgozni, működni, azaz érvényesülni.
Természetesen rootot igényel.
-
ßrainiac
addikt
Ha az AE-L aktiv, akkor a te beallitasait ervenyesek.
Ha nem, akkor autoban nyomja az ISO-t, a zaridot es az exposure-t (white balance, manualis focus tovabbra is elerheto).
En sem ertettem azonnal.
Ha valami gyorsat fotozol, kapcsold be az AE-L-t es allitsd jo gyorsra a zaridot
-
Mike81
senior tag
Szia!
Sajnos az a baj csak 4x2 vagy 4x3 a maximális mérete az apnak. Ezért nem tudod kirakni teljes széleségben. De nem is értem miért nem csinálnak rá 5x akárhányas méretet. A Playen elég sok kommentben emiatt reklamálnak, és pontozzák le az appot. De a fejlesztők le se sz@rják :-(
Viszont egy külön launcherrel ez kiküszöbőlhető ha jól tudom.
Próbálkoz a Nova vagy Apex launcherrel. -
Tutu7030
veterán
Én az OpenShot Video Editorral csináltam, kicsit macerás volt, de legalább nem egyszerű.
G4 lassítás -
Deeday
senior tag
40.000ft os fülesről van szó amon egy Harman Cardon felirat található ha ez mond valamit
Én teljes meg elégedéssel használom korrekt szép tiszta hangzása van a basszus tartomány nem erős benne tehát ha ezt kedveled inkább akkor a gyári headset. Viszont ha kristály tiszta és szép hangzást szeretnél akkor erősen ajánlott. Kényelmes, aksija nagyon jó, nyakban észrevehetetlen. Én csak pozitívumot tudok róla mondani.
-
Aryon87
félisten
-
vasi89
őstag
Valaki próbálkozott már gyári bőrtok gariztatással? Egyáltalán nem normális h 1 hónap alatt nekem is le van kopva mind a 4 sarka, ráadásul pont most amikor leginkább rövid gyatya van rajtam amiknek nem szűk a zsebe mint egy farmernek. Farmerhez fel sem merem majd tenni a hátlapot. iPhonehoz használtam gyári apple tokot ami szintén kritikán alulian kopott, azt viszont kicserélték. Szóval nem teljesen hülyeség h ez garis gond legyen.
-
Ordowick
tag
Valaki írta, hogy a 10c-vel ez javult, reméljük így lesz, igazából ettől függetlenül nagyon jó telefon, ha nagyon idegesít majd, akkor lecserélem valami más feloldásra max. Nekem azért 4-5 próba nem szokott kelleni, leginkább 2-3 inkább.
Más: Szeretnék egy bumpert szerezni a telefonra, valaki vett már ilyet? Ebay-en nézegettem, ott több is van 1000 Ft körül, csak a franc tudja milyen minőségben, ezért ha valaki látott már itthon korrekt áron, inkább azt venném.
-
sid87
senior tag
Nem akartam elriasztani.
SIII-hoz képest szuper gyors. Amiket én mondom megakadások, azok a szőrszálhasogatás fogalmát meríti ki nagyjából. Tökéletesen meg vagyok elégedve a sebességgel, minden gyorsan betölt. Ha gondolkozik is, az sem másodpercben mérhető. Igaz, ez majd hosszabb használat után dönthető el jobban, meg ha egyszerre egy S6ot is ugyan így használnék. Remélem nem fog nagyon belassulni a hónapok/ évek során.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én már rendelném, de kétségeim támadtak.
Mivel kolléga révén napi kapcsolatban vagyok a G4-el, kicsit elszállt a lila köd. Továbbra is ezt tartom a legjobb telefonnak ami a hazai piacon kapható. De őszintén szólva simán kihúzom még az őszi bejelentésekig.
Aztán ki tudja, simán lehet, hogy fél óra múlva meg rányomok a rendelés gombra.
(#3885) vadászcsiga: Nem csak szelfibottal. A béna BT fülest még mindig adják hozzá, de így akciósan már nem rossz az ára.
-
Nagytoll
senior tag
Ne hagyd magad elbizonytalanítani
semmi gond/lag nincs a telefonnal. A kollégánál valami hibának kell lennie, nekem folyamatosan fut 20-30 alkalmazás és még nem érzékeltem semmi fennakadást, se laggot. Olyan van, hogy újratölt egy alkalmazást ha belelépsz a váltóból, de ez normális, nekem eddig sose töltött újra a kezdőképernyő, se a widgetek. Egyszer volt olyan, hogy kiléptem el alkalmazásból és minden megvolt a helyén csak a hátterkép töltött újra. (~2 hónap alatt egyszer volt ez, azóta se láttam többször). Csak akkor érezhető lassúság ha fektetve van a telefon (landscape módban) és úgy lépsz vissza az asztalra. Ilyenkor ~1 mp mire kidob az alkalmazásból, ennek az az oka, hogy a homescreen nem támogatja a landscape módot és vissza kell fordulnia, ez nem hiba, csak így van beállítva minden lg telefonon
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest