- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Bornie127 #20720 üzenetére
Nekem nagy dolognak szamit, mivel olyan hangokat is hallok vele amiket eddig nem. Es nekem joval rosszabb a hallasom mint egy normalis embernek.
Mellesleg nyomtam lgup-al egy gyalulast. Most csak azokat a programokat tettem fel amiket tenylegesen hasznalok is. Kivancsi vagyok lesz-e javulas.
-
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz
Bornie127 #19236 üzenetére
Unalmas hogy a családban minden hülyevej gyári hibás. Én inkább kihagyom az életemből.
Annak örülök ha Párodé jól muzsikál, maradjon is így! Volt asszonyéba a kamera is szörnyű volt (ha egy villannyal kivilágított szobába fényképezett, az borzasztó minőségű volt, kb. a 800-as Lumiám megrágja és kiköpi), azzal se voltunk elégedettek. De hát tömeggyártott eszközökről beszélünk, nyilván vannak benne hibás darabok. Csak mind az ismeretségi körömben köt ki (kolléganőm P8 Lite-ja jó kis telefon, abba viszont a GPS nem akar normálisan működni).
Ez van. -
zombinyul
addikt
válasz
Bornie127 #19234 üzenetére
Valószínű gyári hibás, viszont előtte P6-osa volt, szintén rengeteg problémával, pedig 2x megjárta a szervizt.
2 óra SoT, 6 óra készenlét kb. és lemerült. A legalapabb játékokat kivéve mind szaggatott rajta, Antutuba is iszonyat eredményeket ért el. A kijelzője foltosodott. Rendszeresen fagyott / újraindult. Soroljam még?
Borzasztóan sok baj van vele is, meg a P6-tal is. Az én szemembe a Huawei kimeríti az ipari hulladék fogalmát...
De már nem vagyunk együtt, így nem is idegesítem magam rajta. -
válasz
Bornie127 #18889 üzenetére
Bocsi, nem voltam gépnél.....Xposed Framework + GravityBox
De ezt is megvettem anno, ez is tök jó: Network Monitor Mini Pro
-
Aryon87
félisten
válasz
Bornie127 #18524 üzenetére
Pedig a ram pont erre valo.
Nalam nincs ujratoltes, nagy ritkan van, azt is 1mp alatt veghezviszi. Na Sp-nel ez mar masodpercek voltak...Itt a jo pelda hogy nalam a V20d-n valami nem volt kerek: most 20c-n 3 oraja megy akkurol, ~1.5 ora kijelzoido megvan, es 80%-on vagyok. Es ejjel pakoltam ujra gyalulassal, es nem teljes feltoltes volt, mert a telo 70% korul kerult toltore hajnalban.
Na ez a nem mindegy. Es bocs hogy megint akkutema volt.. Nalam ez a kulonbseg a C es D kozt. -
Aryon87
félisten
válasz
Bornie127 #18521 üzenetére
Na jo, de neked tobb minden eszi a memoriat.
Valo igaz hogy Lollin nekem olyan 1-1,2gb korul mozgott a szabad ram, es ugyanennyi app volt mukodesben. Ettol fuggetlenul nem lassul a rendszer. Ennyi szabad ramom meg az elozo telomon se volt, pedig ott 1 gigaval kellett "gazdalkodni" -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Bornie127 #18389 üzenetére
Az eddig sem úgy működött, ahogy kell. Én Nexusról áttérve mondom, hogy az 5.0-nál bevezetett új fényerő szabályzás nem úgy működik, ahogy kell.
Nexuson az automata fényerőhöz rendelt érték a csúszkán azt szabályozza, hogy az automata mennyire próbáljon a beállított érték környékén maradni. Magasabb értéknél igyekszik fényesebb lenni, míg alacsonyabb értéknél sötétebb. Ha te az automatát 50%-ra állítod az nem a maximum lesz, hanem mondjuk 20% és 70% között mozog (nagyjából).
Itt viszont majdnem mindegy mit csinálsz, sötétben ugyanúgy ledobja minimumra.
-
zombinyul
addikt
válasz
Bornie127 #17271 üzenetére
Szerintem ez a muanyag hatlapra megy fel.
Vegre kaptam normalis uvegfoliat!! Tokeletesen passzol a telefonhoz, fedi az egesz elejet, allatul nez ki. Plusz a Telenoros csaj olyan aprolekosan, korultekintoen, profin tette fel, hogy ilyet meg nem lattam. 3ezer alatt volt, minden Forintja megerte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest