- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #25159 üzenetére
A szervíz nem fog utángyártott alkatrésszel dolgozni, ezt felejtsd el. Ettől függetlenül fura, mert nálam nincsenek ilyen hibák (egyedül az előlapi kameránál találtam egy porszemet, és ennyi. Jah, meg a váz alá becsavarozták a keret fóliáinak az egyik végét
). Én végül nagyon elégedetten váltam el a szerviztől, pedig az enyém egy kalandos történet volt.
Stauffenberg: ez a táblázat baromi jó ötlet volt, azt meg külön köszi hogy csinálod is. Kíváncsi leszek meddig lesz ez a bootloop aktuális hiba, mikori gyártástól szűnik meg.
-
Vikooo
addikt
válasz
Tomtotom #23443 üzenetére
Meg mindig nem ertem ezt a kijelzo beegest. Az egyik legnagyobb kijelzogyarto es beszallito az LG. Az IPS is LCD alapokon nyugszik, mas OEM termekeben miert nem eg be? Gondolok itt pl az iPhone -ra is, igaz ott tobb forrasbol vasarolnak kijelzoket de mind IPS (vagy PLS ha Samsung).
Szerintem nem a statikus kep miatt jelenik meg rovid idore a szellemkep, inkabb a magasabb homerseklet befolyasolhatja a felvezetoket vagy gyartasi hiba. (Vagy kiszivja az UV)
Viccet felreteve en meg nem lattam LCD kijelzot beegni, se az en baromi regi monitorom, se olyan LCD -k amik 7/24 -ben uzemelnek, adott esetben statikus keppel vagy csak az LCD egy reszen. -
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #23179 üzenetére
Csak a "kocka" látszik, de borzasztó halványan. Meg az előbb említett dolgok. A home, meg a vissza "gomb" nem látható semmilyen fényerőnél.
Attól függetlenül kicsit zavaró. Sűrűn járok Pesten, mert ott dolgozom, lehet valamikor beugrok az LG-hez vele. Nagyon használni se kell hogy látszódjon, ez tényleg olyannak tűnik mint az amoled beégése. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Tomtotom #22275 üzenetére
Sztem a fóliával van vmi..olyan, mint ha elálna ott, de hagyom a fenébe. Ha feljön sima fólia megy rá, oszt jónapot!
Ha már mobilnet:tegnap haverom szülinapján meg akartam mutatni egy videót a jutyúbon, de csak tekert . Most hogy net v jutyi hibája nem toom, de bosszantó volt.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
Tomtotom #21779 üzenetére
Szerintem az lehet a gond, hogy az állapotsáv, és az alsó gombsor böngészés közben mindig látszik, ez marad meg egy ideig a kijelzőn szellemképként, de el is tűnik, lehet, valamelyik szallagkábel visz át valami jelet, de nem tudom... Volt régen egy LG l9-em, azon meg egy függőleges vonal látszott pár perc használat után, szintén szürke színnél, de azon is eltűnt. Oda-vissza járt a szervízbe (telemax), a végén kijelzőt is cseréltek, de ugyanúgy visszajött az új kijelzőn is, és nem is ismerték el a hibát, csak egyre jobban szétbarmolták a telót. Majd meglátjuk...Azt hiszem Aryon87 is jelezte, hogy az övé is ilyen,tehát nem egyedi eset.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Tomtotom #21003 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Állandóan buherálnám, de mit?
A tok jön rá, a Qi-n gondolkodom, de még így is azért buherálnám, mert olyan jó használni. Bemegyek egy-egy áruházba, nyomogatom a többi droidos telefont, de tényleg nem jobb egyik sem a G4-nél. Ez egyelőre abszolút tökéletes. Ha nem lenne ilyen nagyon drága, a páromnak is vennék belőle még egyet. Tökéletes!
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #20864 üzenetére
Az enyémen is minimálisan eláll, csak jobbra. A tok hozzá sem ér.
Nekem már 2 helyen bubisodik, az egyik helyen egy elejtés miatt (ott 1-2 karc is van rajta, de a dolgát elvégezte, megvédte a kijelzőt), a másik helyen felrakás óta. De amíg bírja bírja, unom már hogy 2 hetente veszek rá minőségi üvegfóliát.
A tok viszont tényleg nem bántja egyáltalán, tényleg minden porcikája minőségi.Tipuka: na igen...
Morris: hálás vagyok a tippért, ennyire tok még nem tetszett. tényleg nagyon frankó kis cucc, és a fogását se rontja el a telefonnak, pedig arra nagyon finnyás vagyok.
-
Technoman
őstag
válasz
Tomtotom #20003 üzenetére
Na, megtörtént a 20.000-ik hozzászólás is, pörgős egy a topik, hál' istennek
(#19993) Wucky Nekem ilyen tokom van (pontosabban a Slim Armor) A Speed-be vettem. Ott is és -ha jól emlékszem- a Spiegen oldalon is írják, hogy bőrre ne tedd fel (valószínűleg szétszedi a marhabőrt, ha rá is tudod nagy nehezen applikálni), így nekem is műanyagon van rajta.
-
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #19973 üzenetére
Amiket a Telenornál veszek, azok is nagyon jók. Nehéz őket összekarcolni, és elég strapabírók is, csak én amortizálom le őket folyton valamiért... De lehet a következő az lesz, kipróbálom. Az ára nem érdekel, ilyen összegű telefonnál mindig is fillérb*szásnak tartottam a tartozékon való fogcaikorgató spórolást (kb. mintha egy új 7-es BMW-be filléres üléshuzatot tesz az ember
).
-
toto0569
addikt
válasz
Tomtotom #19923 üzenetére
Ezek a 6.0-án nem működnek.Olyan ,mintha takarítana de mégsem.Azt mutatja,hogy kitakarított de ha ellenőrzöd a szemét mennyiségét a Smart cleaning beépített alkalmazással előtte és utána akkor ott marad a helyén.Egyelőre csak ez a saját dolog működik.
+ Én minden lerakásnál kilövöm a futó progikat és úgy kapcsolom le a képernyőt.
Stauffenberg:Én is mindig újratelepítem az appokat.Sosem rakom mentésből vissza. -
törölt tag
válasz
Tomtotom #19917 üzenetére
Szerintem biztos hogy valamilyen a háttérben futó akármi (talán vírus szerű valami) meríti az aksit, ezért van hogy amikor csinálnak egy gyári visszarendezést , mindent lepucolnak a telóról megjavul az üzemidő, egészen addig amíg megint fel nem kerülnek azok az alkalmazások amik magukkal viszik a nem kívánatos valamiket is
-
Vica0712
tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tomtotom #18007 üzenetére
A vörös hátlap sztem nagyon jó, egy percig sem csajos. Inkább mélyvörös és a cérna is benne. Nekem 2 hónap alatt semmi baja, pedig tokot nem látott. Ha érdekel menj be a márkaszervízbe és sasold meg mind a 2-t, nekem jobban bejött mint a fekete(és tuti nem fog veled szembe jönni egy csomó)
zombinyul
Beáll/ált/fiókok és nézd meg a gmail fiókodnál mi van bekapcsolva szinkronra. Elvileg ha minden az még le is tudja néha fagyasztani a telót! -
neo_xperia
senior tag
válasz
Tomtotom #17428 üzenetére
Hát ehhez azért nem kell valami spéci kézügyesség :-) A sima fólia felrakása sokkal macerásabb.
Mondjuk pont tegnap este tettem fel a gyerek G3-jára, és kicsit túl magasra sikerült, az egyik felső sarka felfeküdt a keretre, emiatt ugye a levegő sem tudott távozni alóla. De egy szempillantás alatt lekaptam, és másodjára már hibátlan lett. Akárcsak az én Nillkinem, gyönyörűen feltapadt, hibátlan -
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #17419 üzenetére
Most nézem hogy meg is repedt a sarka ahogy alányúltam. Mindegy, még egy utolsó próbát teszek, ha a következő is elkezd feljönni, használom hagyományos fóliával, vagy fólia nélkül. Aztán nem érdekel. Baromi bosszantó mikor az ember magánélete romokban hever, és ilyen kis szemét apróságok dobnak rá egy lapáttal. A telefon hobbiból úgyis csak egy használati eszközzé avanzsálódott az életembe, az se fog érdekelni ha összekarcolom.
Peter.70: igen.
-
debcamp
aktív tag
válasz
Tomtotom #17395 üzenetére
Nem okoz gondot, nyugodtan használhatod.
kocsij
LehetÉs van abban vmi amit írsz. C és most D-nél ír(hat)ja..
Igazából szerintem ez nem nagy dolog, hisz milyen gyakran indítjuk újra/kapcsoljuk ki-be a készüléket?
Itt jön a korábban írt móka, hogy nincs komoly baj a G4-el, ezért ilyen és hasonló apróságokon kell/lehet csak bosszankodni -
debcamp
aktív tag
válasz
Tomtotom #17392 üzenetére
Ha már megtanultunk olvasni, használjuk is már egy kicsit.. vagy legalább a keresőt#17340
Bár nekem is Telekomos, de független van rajta és nem volt eddig hibaüzenetem(Elnézést a stílusért, de napjában jönnek elő ugyan azok a dolgok egymás után..pedig csak át kellene futni az előző 1-2 oldalt és meg is van a válasz
)
-
-
Pőze
aktív tag
válasz
Tomtotom #17007 üzenetére
Két kínai valami, egy komolyabb de nem emlékszek a márkájára és egy Nuglas ami jelenleg is fent van. Nilkinnek nem tetszik a kivágása és így az nem volt. Mindegyiken az értesítési LED-től balra ilyen pókhálós minta volt látható.
Egyébként a Nuglas a legjobb nagyon szeretem mert király a tapintása a kivágása felül és könnyen takarítható. A felső sarkát néha megnyomkodom és így eltűnik egy időre a bubi így nem érdekel annyira.
Szerintem ez már nem user error mert mindegyik ugyan ott hibás.
Lakótársam G3-jára ma raktam fel egyet és az tökéletes lett.
De ezzel együtt tudok élni. Ez az egy "hibája" van a telónak amúgy nagy a szerelem. Utoljára a Nexus 4 - el volt hasonló.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tomtotom #16621 üzenetére
Azért ne lepődj meg, ha leveszed az alu bumpert pár hét múlva és még karcosabb a keret, mint addig bármikor.
Én csak gumi/szilikon bumpert vagy tokot raknék fel. Legyen kellően szoros, hogy ne menjen állandóan alá a kosz (felrakás előtt érdemes a porszemektől a telefont és a tokot is megtisztítani), meg azért legyen elég lágy is ahhoz, hogy ha mégis használat közben kosz megy alá, azt ne karistolja bele a keretbe.
Láttam én már nem egy fémkeretes telefont is, amibe a kemény műanyag tok vájt szép karcokat.
-
-
Vikooo
addikt
válasz
Tomtotom #16508 üzenetére
Jo ezt a sok pozitiv tapasztalatot olvasni a szervizzel kapcsolatban, igy nem randul gorcsbe az ember gyomra amikor esetleg szervizbe kell vinni, nem ugy mint a Sony -nal
Idaig a Samsung hazhozjovo premium szolgaltatasa volt szamomra a leg pozitivabb, ami mara mar megszunt es max futart kuldenek a telefonert, ha a rendszer elfogadja a bejelentesedet (nekem 2x sem fogadta el igy elvittem szemelyesen, 4 nap alatt lett kesz, toltocsatlakozo es akku hiba).
Hozzateszem a G4 nagyon konnyen szerelheto, az S2-3-4 jut rola az eszembe, remelem SOHA nem fognak unibody telefonokat gyartani LG -nel
-
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Tomtotom #14915 üzenetére
Nem problema, minden IPS kijelzo ilyen. Sot, a tobbseg rosszabb...
Udv. itt koztunk!Feltettem kicsit a barna hatlapot. Lassan 2 honapja a feketet hasznalom, most allati fura a barna.
A tapintasa, a kinezete, minden. Meg mindig tartom hogy a fekete jobban nez ki, meg furcsa hogy a barna ilyen puha. Jah, es a ~2 honap dobozban toltott ido utan picit mintha meglenne gyurodve 1-2 helyen a bor. Na nem baj, ugyis hamar jon vissza a fekete szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest