Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Talán lehet benne valami és megér egy próbát, főleg, hogy G4-el "tesztelték"
-
DaDa
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Az összefoglalóban mindent megtalálsz, de...
-Mit jelent, hogy magyar nyelven fogadott? Első bekapcsolásnál neked kell beállítani a nyelvet, ha már be volt és nem kérte akkor az már be volt kapcsolva.
-Bolt és verzió függő, hogy jár-e plusz hátlap. Ha nem bőrrel vetted akkor sehol nem jár. Ha bőrrel vetted akkor szolgáltatónál jár máshol meg szerencse kérdése.
- összefoglalóban benne van, hogy tudod frissíteni 6.0-ra, de lehet, hogy OTA-n is felajánlja majd
-
Tigerclaw
nagyúr
Csatlakozok egy G4 dual 818P-vel a topikhoz. Lesznek majd láma kérdéseim, mivel ez az első saját androidos telefonom is...persze próbálok először keresni választ. Most ahogy látom 5.1-es rendszer van rajta és magyar nyelven fogadott. Lehet hogy ezt már itthon tették rá?
A 818P-hez lehet hogy nem jár második hátlap gyárilag? (nem volt a dobozban)
-
debcamp
aktív tag
-
vigyori78
őstag
Egyébként ha valaki nagyon ráér saját témát is lehet csinálni ITT
Jobb oldalt fent : theme park -ra klikk majd felugrik egy ablak ott create a home theme .... -
Chris1014
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem valaki felvilágosítást adni az LG pixel politikájáról?
Van egy 1 hónapos LG g4 készülékem, és megjelent rajta egy valószínűleg pixelhiba. Nem igazán zavaró, fekvő módban sötét háttérnél látszik a képernyő széle felé egy fehéren világító apró kis pont (mint egy tű feje). Először azt hittem apró szösz került az üvegfólia alá, ezért a fóliát levettem. A kijelzőn nem látszik semmi hiba, sérülés.
Ez el lehet tünteni szoftveres vagy egyéb más megoldással vagy csak a kijelző cseréje segít?
Egyáltalán 1 pixelhibánál cserélnek kijelzőt garanciában?
Előre is köszönöm.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rico45
üzenetére
Nem fogsz kapni jobb csúcskészüléket jobb áron! Percig nem bántam meg!
geryboro
Kb így képzeld el
G4=S6
V10=Note5
Mind a kettő csúcs, csak más kategória. Régen az aktuális csúcsmodell pro verziója volt a V10 helyett, nagyobb kijelzővel(pl G2 Pro). Most csak nevet váltott a kategória.Motion-Blur
Nem veszik el semmilyen adat ota frissítésnél. De ajánlot utána egy factory reset.Fornettisuti
Ezt a 12secet állította be az ui a villogásra, ennyi(bár lehet android tulajdonság). Ha ezen változtatni akarsz használj külső appot. Sztem energiatakarékosság miatt van, de már loli óta így van(g2-n is tapasztaltam). -
Quqesz
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ahogy vigyori írja, kis ecsetnél válogathatsz, sőt saját képet is berakhatsz, viszont az koceka marad.
DonMaster
Jáj az az írás, külön nyelvet fabrikálsz
geryboro
Ezek szerint van egy ilyen tulajdonsága a rendszernek simcsere esetén. Azt viszont nem tudni, hogy ez moat lg ui v android 6.0 viszontagság. Ez van, ne mérgelődj ezen....krobi
Ezt Stauffenberg előtt ne hangoztasd, mert agy-hugykövet kap
(ő 1 hónapot várt, de lett hepiendre) -
vigyori78
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem nincs kocka háttér, rányomok az ikonra ,nyomva tartom kb 2 másodpercig majd elengedem , ha elengedtem megjelenik egy kis ecset a jobb felső sarokban rányomok, betallózom az új ikont és szép kör semmi kocka háttér.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
geryboro
üzenetére
"egyébként most a v10 lesz az új zászlós vagy a g5?"
Mind a kettő. Senki nem mondta, hogy csak egy flagshipet lehet futtatni.
Kicsit olyasmi ez mint a Galaxy S6 és S6 Edge között, csak itt jobban elkülönül a két modell.A pletykák szerint a G5 már fém házat kap. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a mindenkori csúcs G-modell és csúcs V-modell között a különbség az lesz, hogy a G marad prémiumnak, míg a V viszi tovább az ütésálló vonalat meg az extra kijelzőt.
-
DaDa
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem is jobban bejött a G2 minis kerek ikon de nem tudod megváltoztatni csak ha letöltesz hozzá egy másik témát. Én sajnos nem találtam olyan témát ami tetszett volna. A témát a beállítások->kijelző->kezdőképernyő alatt tudsz választani, letölteni.
-
Roland861010
veterán
Meg jött a G4 egy valamit nem értek , hogy lehet az ikonokat meg változtatni,hogy ne kapjanak kocka hátteret?
-
zezoka
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
Amúgy nem kötekedésként, de ha már a vásárláskor két simed volt (legalábbis írod, h eddig nem volt ilyen problémád korábban), akkor hogyhogy nem dual simes-ben vetted (jelenleg 2000Ft a különbség)?
Asszony d.e. már átvette a futártól a telót!
Alig várom, h hazaérjek! 
Megnevezésben n sem értem, miért kell közel ugyanúgy hívni egy hw-ben teljesen más eszközt. Mert ha tényleg csak egy kijelzőméret lenne a különbség, azt mondanám oké, de sokszor teljesen gyengébb a hw is.
-
debcamp
aktív tag
válasz
Rico45
üzenetére
Egy nagyon gyenge vmi (a g4hez képest ofc).. Nem is értem miért kellett ez a megnevezés..
LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére
Összehasonlítás G4c vs. G4 -
Rico45
őstag
LG G4 c az mi a tököm? Valami butított széria?

-
-
DonMaster
addikt
válasz
Rico45
üzenetére
jo telefon nem kell romolni sem, felteszed a d vagy e verziot , 6.0 bol és minden jol megy , vele, nagyon ritka eset hogy valami nem müködik és akkor van valmi rédekesség, de azonkivül semmi, nem történik. mivel jol müködik akksi ban és mindenben, tehát amiatt unalmas, megérni megéri váltani. és igen szerintem megéri g4-et venni.
-
törölt tag
Akinek nem megy megfelelően az értesítési LED az ezt is próbálja meg...több lehetőséget kínál mint simán a beállítások/csengőhang és értesítés menüben.
QuickShortcutMaker letölt, elindít, a keresőjébe beírni, hogy "értesítési led". Keresést elindítani. A képen lévő lehetőségek közül rábök az utolsó előtti találatra, azon belül pedig a "Try" gombra. Onnentól már egyértelmű.Ha a keresőben a "Képernyő bekapcsolása" szöveget írjátok be és kikeresitek a megfelelő részt- ki/be kapcsolhatjátok a KnockOn funkciót, a gyorsabb eléréshez parancsikonként ki tudjátok tenni az asztalra. Pár dolog nekem ki van már téve.

-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Ilyen készüléket szeretnék venni a közel jövőben! Meg vagytok elégedve vele? Jó telefon?
Lg L9-ről váltok
Köszi ! Üdv
-
DonMaster
addikt
válasz
geryboro
üzenetére
miért mit vártál?
a problémád egeydi mivel cserélgeted a sim-et foylton, más itt nem tesz iylet ergo segiteni nemt ud, legjobb ajánlat hogy vegyel egy dual sim-es g4-et és megoldodik mindne problémád,
másrészröl értme én hogy zavaro az hgoy 1-1beálitás emgváltozik amirko sime-t cserélsz, de az nem zavar hogy a sim-et kibe kell tenni stb.?
meg ha már a sime-et napiszinten cseréled akkor ez a kis beálitás plusz már nem okozhat ekkora problémát.
de ezeket kiküszöbölni téynelgesen egy dual sim es g4 a megoldás. ott beálitásal nem kell tökölmni és a sim-et sem kell cserélni, vagy van még 1 hazsnálod romingal a mobilt. nagyon más megoldás nincs a specifikus esetedre. -
krob81
tag
Sziasztok!
Egy kis pozitív csalódás:
Mint írtam pénteken délelőtt frissítés közben meghalt a teló. Irány a szerviz.
Mondták, hogy főpanel csere, de nincs alkatrész rendelni kell, de lehet hétfőn megérkezik.
Erre hétfőn még délelőtt kapom az smst, hogy kész van az én hű társam és mehetek érte.
Azóta rajta a 20D frissítés minden tökéletes.Tehát váci úti szerviz előtt le a kalappal, hiszen ez 1 munka nap volt!!
-
mert magyarországon élek(még) és nem fogok egy teljesen új csúcskészüléket egy kis dolog miatt instant lecserélni.
pont ezért van a fórum hogy külömböző problémákra megoldást találjon az ember, amikre nincs, azzal pedig megtanuljon együtt élni.
ezért vetettem fel, nem gondoltam volna hogy x hozzászólás után készülék váltást javasolnak...
-
szaszaboy0
tag
Azt vettem észre hogy nem lehet saját csengőhangot hozzá rendelni egyik névjegyhez sem mert az alkalmazás leáll.
6.0-n is van ilyen hiba? -
törölt tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Beállítások
Általános fül
Alkalmazások
Jobb oldalon felül a 3 "pötty"
Alkalmazások konfigurálása
Alapértelmezett alkalmazások
Böngésző alkalmazás -
fornettisuti
veterán
6-nal hogy lehet a chrome-t beallitani alapertelmezett bongeszonek?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
geryboro
üzenetére
Az első pont(mobilnet) sztem normális, hiszen ha új simet teszel be, akkor engedélyezni kell a mobilnetet, a 6.0 meg pont arról szól, hogy külön kell mindenhez engedélyt adnod.pl:mikor usb-re dugom a telót mindig engedélyt kell adnom a hozzáféréshez(nincs pipa,hogy ne kérdezzen rá).
A hangeffektek meg érdekes eset, ez vagy bug, vagy vmiért sim függővé tették. Azt nézd meg, ha csak kiveszed a simet, majd ugyan azt visszateszed akkor mi van?
Ha ez a két jelenség csak sim cserénél van jelen, akkor nem vagyok benne biztos, hogy ez hiba(vagy szándékos hiba)... -
válasz
Quqesz
üzenetére
kikapcsolom a telefont, SIM kártyát cserélek a készülékben, bekapcsolom.
Boot után Launcher menü, várok egy picit, és már dobja is fel hogy engedélyezi a
mobil internet bla-bla... szöveget. OK.
majd pittyeg a telefon, meg a tárcsázó érintés is csipog, pedig be volt állítva hogy semmi érintés hang nincs
a telefonon, 1 képernyőzár hang van egyedül.Nem a csengőhanggal van a gondom, hanem az érintés hanggal, amit hiába állítok be akárhogy,
SIM csere és restart után gyári értékekre visszaállítódik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nálam jó gmail esetén. Ki/be kapcsolod a ledet nem lesz jó? Yamato kollégának megjavult. 12sec a villogási idő, elég lassú....
-
szaszaboy0
tag
Az lesz majd érdekes hogyha a Telekom a visszatartott rendszert kiadja és tele lesz hibával. Még azt is el tudom képzelni, hogy nem a v20d lesz.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul
üzenetére
Csoda

na visszamentem 20C-re refurbish-el, de most újra feltettem a 20D-t szintén refurbish opcióval. Adok neki egy uccsó esélyt. ha hétvégéig nem tér észhez, maradok a C-n míg ki nem jön az e verzió..
(Gyerekjáték ugrabugrálni. Visszamenetkor az "upgrade-n" kell hagyni, ki kell választani a korábbi verziót a mappából ahova le van töltve, és utána kell átállítani a "refurbish" opcióra, aztán start - gondoltam leírom ha valaki esetleg nem tudná
) -
Quqesz
nagyúr
-
-
szoval.

SIM csere esetén mindig bedobja a mobilinternet engedélyezése kérdéses ablakot.
Valamint a hang és értesítés beállításain belűl a hangeffektek beállítást magától visszaállítja a telefon,
úgy hogy minden nyomásnál pittyegjen meg kattogjon a tárcsázó.
irritáló.
másnál is jelentkezik ez a problem vagy megint csak nálam?
ezt nem okozhatja külsős app.az offscreen értesítési sáv lehúzása viszont nagyot üt.
kár hogy nem amoledes a kijelző...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toto0569
addikt
Használ itt valaki cache cleanert 6.0-ás rendszeren?
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Valóban elég szélsőséges megoldás, de nekem tetszik. Persze biztos találtam volna jobb képeket is, más változatokat, de akinek tetszik az anyaghasználat úgyis körülnéz.
Szerk.:
Bár van műanyagosabb hatású is, amit "lereszelés" után préseléssel állítanak elő, amit több ellenálló réteggel vonnak be. -
htc07
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia
üzenetére
Elég csak annyit írnom hogy a mai használathoz képest a C-vel már közelítettem a 3h SOT, és 40%-on álltam, a mostanival pedig épphogy a 1.5h SOT...
Az meg felettébb érdekes, hogy éjjel 7ó készenlétnél 3% merülés, míg ébredés után megnéztem a reggeli eseményeket, és fél óra alatt -20%...
Na ezzel nem vagyok elégedett, és fr után ez már nem az első ilyen gyenge érték..
Ezért tartom hasznosnak az efféle megosztásokat, de ha zavaró ez is, akkor inkább priviben írom meg. -
neo_xperia
senior tag
-
törölt tag
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
nem értem mit kell ezen annyit lovagolni.. nekem volt alaplap csere a G3 partneros.. tessék itt van
porterocka akkor neki miért kell a szerviz? most már teljesen más felé mentem..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Akkor beszéljünk a hüvelygombáról???

-
Quqesz
nagyúr
válasz
roninnn
üzenetére
Elvileg semmi baj nem lehet, de ragaszkodj az lg munkalaphoz, ahogy írták előttem. Sok bolt maga végzi a javítást, ami persze lehet jó is, de én nem rizikóznék. Nekem független van, de vodás rommal, ok most ők jól nyomják ez tény. Amúgy én sem xaroznék,lgup oszt csókolom.....sokszor kdz-ben előbb megvan a rom, mint ota a függetlenre is....(ugye a hu készülékek sem mindig vannak a lista élén)
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Gmail alkalmazással volna egy kis gondom. Eddig be volt állítva, hogy kapjak értesítést ha jön egy email, de ne rezegjen. Tegnap (vagy előtte) manuálisan frissítettem a gmail-t és azóta rezeg email érkezéskor.
App-on belül: email cím -> beállítások -> értesítés [pipa] -> rezgés [ pipa kiszedve], mégis rezeg. Máshol is ki kellene lőni?
Telefon már volt újraindítva. -
neo_xperia
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szerintem meg lassan annak kellene külön topik hogy mennyire unalmas már a mások akku statisztikáját olvasni. Legalábbis majdnem ennyi hozzászólás születik erről is /ha nem több /
Az is igaz hogy az előzőek generálják ezeket.
Egyébként én úgy vagyok vele hogy mindenki arról ír amiről akar- mármint ha a G4-el kapcsolatos. Legfeljebb atsiklok felette ha számomra érdektelen. De hogy itt sokan szinte személyes sértésnek veszik az erről szóló hsz.-okat, hát érdekes...
Szerintem. -
Mike81
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Ja igen egy kicsit már fárasztó állandóan az aku statokat olvasni. De legalább ez azt jelenti,hogy a telóval minden a legnagyobb rendben van. Nincs nagyobb baj.Amúgy ha én melózom akkor nekem a 12 óra alatt legalább egyszer minimum tőlteni kell. Sokat nyomkodom meg sok a vas az épületben,és még voda antennával is tele van pakolva. Állandóan hálozatot keres.
Amúgy a G4c csak 10H-ra frissült. Nem kapott 6.0. -
SharpSA
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem csináljanak ennek egy külön topicot, aztán ott naponta akár többször is beírhatják az akku használatot.
-
törölt tag
válasz
roninnn
üzenetére
Nem veszélyes.
Azt viszont előre jelezd a GSM boltnak, hogy igényt tartasz az LG szerviz által kiadott munkalapra, amin szerepelnie kell az előző és az új IMEI számnak is.
Szerk.:
Én látok ebben némi jogi aggályt. Ezt nem cserélhetik csak úgy. Szolgáltatónál általában kedvezményesen és/vagy részletre vásárolnak készüléket, így élhetnem a tiltás jogával nemfizetés esetén. -
Mike81
senior tag
Igazi frissítési hullám van az LG-nél. Most frissül az asszony G4 C-je is. Bár az csak 326 mb-os csomagot kap.
-
roninnn
csendes tag
válasz
leslien
üzenetére
Értem, de alapvetően egy out of the box felhasználó vagyok, azt szeretném, ha az elérhető frissítéseket feltelepítené magának, nem akarom megelőzni az aktuális legfrissebb rendszert, de attól több verzióval sem szeretnék lemaradni (mert gondolom javítottak rajta, érdemes követni a frissítéseket). A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy miként lehet ezt házilag megoldani, esetleg egy-két hibaüzenet felett elsiklani, ha olyan ROM kerül fel, ami nem ehhez van... hanem arra, hogy az alaplap csere mennyire okozhat kárt a "gyári" állapoton. Köszi a segítséget.
-
leslien
nagyúr
-
roninnn
csendes tag
Igen, de akkor mindig manuálisan kéne ezzel mókolni és soha az életben nem jönne OTA-n a frissítés... Ha az alaplapcsere nem rejt túl sok veszélyt (ahogy elképzelem itt egyben kicserélik a telefon nagy részét, akkor nem hiszem, hogy ez túl sok veszélyt rejthet... de ebben a részében nem vagyok biztos, hogy ez mennyire rizikós beavatkozás...
-
debcamp
aktív tag
Fehér és piros DT-900 a Telekomnál!
-
-
zombinyul
addikt
válasz
geryboro
üzenetére
A P8 úgy ahogy van egy hulladék telefon. A kamerája is baromi gyenge. Mikor volt asszonyéba néztem lámpafénynél készült kepeket nem hittem a szememnek hogy ennyire gsenge a kamera.
Durva hogs lementek a telefon árak a Telenornál. Elég durva csökkentés volt ez a moatani.

-
roninnn
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes problémával kapcsolatban szeretném kérni a meglátásotokat... Adott egy GSM boltban vásárolt G4-es, ami elvileg egy kártyafüggetlen készülékként lett vásárolva, valóban kártyafüggetlen, de valaha egy magyarországi Telekomos készülék lehetett a sw verziószáma alapján. Ennek kapcsán az üzlettel felvettem a kapcsolatot, hogy véleményem szerint egy EUR-xx ROM-ot várt volna az ember... A bolt felajánlotta, hogy garanciális keretek között vállalnak egy alaplap cserét, amit az LG szerviz fog elvégezni. Hogy látjátok, érdemes beleugrani egy alaplapcserébe, hogy ezentúl egyszerűen tudjak frissíteni a Telekomos függőség nélkül, vagy ezzel meg lenne annyira bolygatva a készülék, hogy nem biztos, hogy minden passzolna későb... garancia elején járok, tehát alaplapcsere után alig lenne kevesebb, mint egy év... a készülékkel most nincs semmi gond, azon túl, hogy nincs rá frissítés v10d óta... Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CSS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(ő 1 hónapot várt, de lett hepiendre)

Akkor mit szóljak én az L9el?

)