-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
felvezsed bejövönél akor fogadja
és ennyi, nem bontja ha elveszed a füledtöl, az elég epic lenne , és nem lenen jo feature,
mivel ha tezsem azt egy értetlen ügyfélle bezsélsz családtagal töknyolc tuti volt ilyen hogy már anynira untad a dumáját hogy inkább elemelted a föledtül hgoy ne oylan hangosan. és ha ekkor letenné, akkro bunko parasztnak lennél titulálva, közben meg nem is, nah szoval ezért jo ha elvételkor nem rakja le, viszont bekapcs gomb megnyomására lelehet rakni.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
zack
nagyúr
válasz TODI1111 #18596 üzenetére
Ilyen nekem nincs, mert ExDialer-t használok.
A menüben viszont megtaláltam, be is van kapcsolva, csak eddig sosem használtam.
Pontosan hogy is működik ez? Csak bejövő hívásnál fülhöz emelésnél felveszi, majd ha elveszem, akkor bontja?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
miquci
tag
válasz BigBlackDog #18563 üzenetére
ÜdvŰ!Privátban leírtam a tippem a képekről.
-
törölt tag
válasz #18001664 #18591 üzenetére
A kérdés az, hogy mennyit használod naponta az fb és tsai appokat?
Ugyanis ezekkel nem akkor van gond amikor használod, hanem amikor nem. Mert akkor is ezerrel szivják az akksidat.
Szóval ha te feltöltöd a telódat és nekiállsz órákat nyomogatni a facebookot akkor össze tudsz hozni egy f@sza SOT időt.
Ha viszont pl. csak napi fél órát használod akkor azzal fogsz szembesülni hogy a telefon készenléti ideje durván lerövidül. Ugyanis ezek futnak a háttérben tovább és szivják az akksit függetlenül attól hogy nem is használod...És itt jön be a különbség a böngészőhöz képest, ott ilyenkor nem rövidül az üzemidő.
Konkrét példa pl. a feleségem esete, ő rendszeresen panaszkodik arra piszok gyorsan merül a telója, például hogy feltölti teljesen a telefonját (samsung a3), majd eltelik 1-2 óra és merül a telefonja 10%-ot anélkül hogy használta volna. És az akkuhasználatból az látszik hogy bizony a facebook app meriti a telefont, sőt az a sz@r amikor bekapcsolja a wifit egyből feldob vagy 50 értesítést hogy ki irt/mi történt az elmúlt napban függetlenül attól hogy pl. a laptopján már megnézte azokat...
Én már javasoltam neki a böngészős facebookot (én igy használom és nincs probléma), csak ott meg az üzenetek nem jelennek meg, nem lehet csetelni, ezért nem alternativa neki.
-
MartOOn
addikt
válasz RAYBOMB #18590 üzenetére
Uvegfolia rajta van a szenzoron? Ha igen kalibrald ujra es jo lesz. Keress ra itt a forumban hogyan kell.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
törölt tag
Tudom unalmas már az üzemidő téma de ezt inkább a "FB app meríti az akksit" kijelentésekhez tenném hozzá!
Minden nap 5 óra feletti SOT-ot érek el telepített ( használom is ) FB, Messenger appal, tegnap is több mint 5 és fél óra SOT volt. Kérdem én a böngészőből fészbukolókat, nekik mennyivel több? Ugye-ugye... Ja és nem vagyok FB fanatista, nem fizetett reklám de még csak FB alkalmazott sem vagyok. -
RAYBOMB
tag
Üvegfolia. Gyakran csinalja ezt. De meg azt is megmerem kockaztatni h a hideglevego is ratesz. De lehet ez az en hulyesegem
-
RAYBOMB
tag
Valami baj lehet a proxi szenzorommal. Hivasnal ha a fulemnel van a telefon es elemelem tole...nem eled fel a kjelzo. Duplakoppos feloldasnal szinten ez van. Neha reagal neha nem. Lezaras duplakoppal mindig mukodik. Mi a baja?
-
szaszaboy0
tag
5 ora akku hasznalat es 100%-on az akksi.
Üdv Szabi
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
MM-n hogyan tudom növelni a telefonnak a hangerejét, mind hangszórón mind fejhallgatón?
Nagyon hiányzik a Viper4Android...de sajnos MM-n nincsen root... -
MODERÁTOR
-
SharpSA
veterán
válasz #18001664 #18577 üzenetére
Csak az a probléma, hogy a FB és a Messenger is ott van az akku statisztikában 4-8%-kal akkor is, ha nem használom és merül is a készülék, míg a többi program meg sem jelenik. Csak a FB-ot töröltem le és azóta ha nem használom a készüléket, szinte vízszintes vonal a nyugalmi fogyasztás. Jó nekem böngészőben is. Persze nem a Chromeban beállítva az értesítést, mert az ugyanúgy, ha nem jobban zabál... Beállítottam a leveles értesítést, így ami fontosabb dolog lehet, arról tudni fogok.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Roland861010
addikt
válasz MaxxDamage #18580 üzenetére
Nektek a Tmobilos 20d óta nem melegszik jobban a készülék, sima chrome mellett szabályosan izzik a telefon,oké hogy jobban bírja az aksi de azt a melegedést nem értem.Igaz nem volt gyalulás hanem 20c-re húztam rá!
-
MaxxDamage
félisten
válasz BigBlackDog #18563 üzenetére
Megfejtés: "Kőszeg--> Jézus Szíve Templom" ??
Jó képek lettek, szín és kontraszt is megfelelő!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Aryon87
félisten
Beerkezo hivasnal ha fogadni akarod, egyszerubb ha fuledhez emeled, es a telefon azt erzekelve automatikusan felveszi. Ha jol tudom akkor az elutasitasnal eleg csak kijelzovel lefele elforditani, es akkor vagy kinyomja, vagy nemitja a hivast. Ezt nem probaltam.
Ha nem gyari hatlap es tolto kell, akkor az aliexpressen/ebayon millio talalt van ra ha keresest hasznalod
A tobbiek majd adnak javaslatokat, en nem hasznalok ilyeneket.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ftb01
tag
Üdv,
Azt lehet valahogyan állítani, hogy amikor hívnak akkor ne kelljen elhúzni az elfogad vagy elutasít karikákat, hanem csak rákoppintani?
Első droidos telóm, szóval van hova fejlődni
Tudnátok adni linket, bőr hátlaphoz és qi töltés matricához?
Köszi előre is
I’ve got the chance I have to try
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18557 üzenetére
Nyílván közel sem tökéletes app de közel sem "írtsd le azonnal" app. Lássuk be ha egy telón a FB gondot okoz akkor a Storeban lévő alkalmazások 80%-a is gondot fog okozni az adott telefonon. Nem is említve azokat amik folyamatos szinkronnal futnak push funkcióval. Messenger, Viber,ChaON, Hangouts és egyéb hasonló jellegű programok. Sajnos az Android esetén igenis sokat számít a memória és a chipset, ha már ennyire optimalizálatlan a rendszer. Túl sok androidot futtató eszköz van, millió más és más paraméterrel, lehetetlen is elvárni, hogy olyan szuperül menjen minden mint iOS esetén ahol van kb. 9 féle telefon,amiből már vagy 2 nem is támogatott egy ideje, meg van vagy 4-5 tablet. Ennyi eszközre sokkal egyszerűbb mindent rendesen megírni!
-
DonMaster
addikt
válasz neo_xperia #18569 üzenetére
futo alakalmazások köztöt a perpillanatban lévö szabadot irja amég a memoriánál meg a 3orán belül szabad volt memoriát,
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Bornie127
senior tag
válasz Viktor0610 #18567 üzenetére
Nem tudom a vodánál meg a telenornál, hogy megy, de a telekomnál adtak nekünk, igaz szóltunk, h mikro simünk van. (Nem g4-be)
-
Bontógojó
csendes tag
Én is adapterezem 735lumiáról jöttem(ami ugye nano simes)G4re,ezer forint volt az átalakító,eszembe sem jutott hogy kártyát cseréltessek,hiszen így bármikor bármilyen készülékbe használható simkártyám van.
-
Stauffenberg
nagyúr
A céges tényleg bonyolultabb, céges előfizetésnél minden létező ügyintézés bonyolultabb úgy nagyjából tizenhatszor, mint lakossági előfizetésnél. De aki teheti és nem költözik néhány havonta egyik telefonból a másikba, annak bőven elég csak kérni egy új SIM-et a szolgáltatótól.
Persze nem akarom senki kedvét elvenni az adaptertől, aki akar, adapterezzen. Megígérem, hogy engem aztán nem fog zavarni.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
nálam is alap tartozék az adapter.... na meg attól függ h mikor cserélt vki sim kártyát mert az sem adják olyan könnyen....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
neo_xperia
senior tag
válasz fr3ntzen #18545 üzenetére
Érdekes ez a ram használat statisztika :ha a beállításoknál a Memória menüpontnál megnézem akárhogy ;3-6 óra, 1 nap mindig azt írja hogy felhasznált ram 2gb,szabad 791 mb. Ha viszont a fejlesztői opciók/futó szolgáltatások alatt nézem ott 1,1-1,3 gb a szabad ram, változóan. Valahogy az utóbbinak jobban hiszek.
nyesix: csak ha néma üzemmódban fotózol akkor nincs hang. Máshogy nem némitható.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #18565 üzenetére
Nálam ez azért sarkalatos kérdés, mert a céges kártyát elég bonyolult kicserélni.
Arról nem is beszélve, ha van egy nano SIM-kártyám és mindenféle adapterem, nem kell kártyát cserélnem, ha más telefonba költözöm.Tudom, nem az a szokványos, ha az ember sűrűn költözik egyik készülékből a másikba, de én már csak egy ilyen nem szokványos gyerek vagyok.
Jó, akkor kiegészítek.
Adapter vagy SIM-kártya csere. Megpróbálni elhelyezni a nano SIM-et semmiképp'. Beleragad a SIM-tartóba, aztán gó szerviz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, hol lehet beállítani azt hogy a kamerának ne legyen hangja ha fenyképezek?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Viktor0610 #18564 üzenetére
"de tényleg olyan drága lenne egy adapter?"
Én meg az adaptert nem értem. Az adapterért el kell menni és meg kell vásárolni. Pontosan ugyanekkora erőfeszítés a szolgáltatótól új SIM-et kérni, kiveszi a fiókból, aktiválja és az egész lezavarható pár perc alatt, mint egy vásárlás.
-
MODERÁTOR
-
BigBlackDog
veterán
Remélem nem nagyon off a téma, de mutatnék itt is néhány mai nap folyamán készült képet. Mintha javult volna valamicskét a zajszűrő algoritmus 6.0-val, aztán lehet, hogy csak beképzelem...
-
lalyoska
tag
válasz Viktor0610 #18559 üzenetére
Azt tudom, hogy micro simes. De pl. normál simes telefonba is bele tudtam tenni a nano simet, felismerte.
Az LG G4-nél ez nem fog menni??[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
lalyoska
tag
Sziaszok!
holnap végre átvehetem bőr hátlappal a G4-esem
Viszont sos kérdésem lenne?
Előfizetéses NANO simem van csak, azza fogom tudni használni??
Ha nem, mit tegyek?
Köszi! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz #18001664 #18550 üzenetére
Van miért szidni a Facebook appot, mert tényleg feleslegesen erőforrás igényes. Egy gyengébb készüléket könnyen megfektet, sok ismerősömnek az a dilemmája, hogy szeretne normálisan Facebookozni mobilon (nem Lite, nem böngészős változattal), de ha fent van, akkor szenved a telefon tőle.
Gyanítom a G4 üzemidejébe is jobban beleharapna, ha rendszeresen használnám, de amikor csak a háttérben ment és nem bolygattam nem sok vizet zavart. Biztos megevett vagy 200 MB RAM-ot, de ez a G4-nek meg sem kottyant. Ahol csak 1-2 GB RAM van ott már ez gond lehet.
-
kentucky
őstag
válasz diegho #18547 üzenetére
Nekem Nillking 9H üvegfólia volt két hónapig kb., de rosszul raktam fel és a széleken levegős maradt. November óta Nuglas üvegfóliát használok, és nagyon elégedett vagyok vele, ezt is bátran ajánlom.
porterocka: Én is szemezek vele, lehet, hogy rendelek jövő héten aquaból.
[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
Nillkin, nekem a többi csak ideig-óráig volt jó. Van itthon egy Sony z2, azon már 1,5éve fent van, és semmi baja, illetve egy mégis, a 1,5éves használat után egy folton lekopott az újlenyomat taszító réteg, és ott nehezebb letisztítani
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
törölt tag
Aki vett már erre Nillkin super frosted tokot; vastagabb, mint amennyire a kamera kiáll a házból?
Egyik képen úgy látom igen, de mivel "döntött", nem egyértelmű számomra.
-
debcamp
aktív tag
Aug-Szept óta van rajta, ez az első a G4en. Tökéletes a mai napig. Nillkin 9H
+1 Stauffenberg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18549 üzenetére
Szintén, és jó áron hozzá lehet jutni.
Amivel nagyon rossz tapasztalatom volt, az pl. a Gepard.
-
TODI1111
veterán
Szerintetek miért nem telepíti a flashfire az xposedet? Root van. Mindent a leírás szerint csinálok de néhány perc múlva simán újraindul a készülék de az xposed nem települ.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18544 üzenetére
Egyetértek veled, én is erre gyanakszom. Viszont úgy vettem észre, hogy divat lett a FB appokat szídni, sőt magát a Facebookot is. Nem értem ezeket az embereket, ha nem tetszik nekik vagy nem jött be nekik az app akkor ne használják, szídni azért nem kell.
Ja még a FB Lite jutott eszembe, na ha más nem az nekem biztos laggol! Holott pont annak nem kellene, szerintem optimalizálatlan. A "sima" appal semmi gondom. Nekem 24h alatt kb. 5-6%-ot igényel az akkutól, ami nem sok. -
diegho
nagyúr
Ha már fólia a téma ebay-en melyik fóliát érdemes megvenni hozzá? Természetesen üveg érdekelne. A Oneplus-ra is ebay-en vettem, én tettem fel és tökéletes már fél éve.
-
Roland861010
addikt
válasz Stauffenberg #18544 üzenetére
Szélén volt szóval úgy nehéz volt ki simogatni 2 másodperc után ugyan olyan volt.
-
fr3ntzen
aktív tag
Nekem semmivel nincs gondom mióta feltettem az uj témobilos szoftvert csak annyi, hogy 2,1GB ramot hasznal fel.... eddig ez jóval kevesebb volt.... Pedig csak töröltem róla programokat , semmi uj nem kerult fel mint ami az elozo szoftvernel volt. Valami ötlet ?
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Roland861010 #18541 üzenetére
Simogasd ki a bubit a legközelebbi szél felé.
(#18536) YamatoVTEC: Múltkor céges page miatt fel kellett tennem a Facebook appot és teljesen megfeledkeztem róla, hogy töröljem. Futott a háttérben, de észre sem vettem belőle semmit, akkut nem kajálta, mobilnetet nem húzta. Messengert is rendszeresen használom, jönnek-mennek az üzenetek rajta, de semmi bajom az üzemidővel. Gyanítom a rossz beidegződéseket a kevés RAM-os készülékek okozzák, mert ott tényleg elvehet alapjáraton annyit, hogy a készüléknek folyton azon kelljen dolgoznia a háttérben, hogy felszabadítson elég helyet mellette.
-
veterán
válasz Roland861010 #18541 üzenetére
Két hónapja én is megjártam velük, de szerencsére visszautalták az akksi árát...
https://gamergep.hu/
-
Roland861010
addikt
Ennyit a Speedshopról vettem náluk egy üveg fóliát most az egyszer hagytam dobják fel ők erre oda adja a srác hogy ez így tökéletes Lg felirat alat 3mm széles és szinte széltől szélig érő levegő buborék...mondja várni kell pár órát és kirugja magát el telt kb 6 óra egyre nagyobb a levegő rész fel hívtál őket hogy mivan ilyenkor azt mondják ha 2 nap múlva is ilyen vigyem vissza hát szo.ják ki a 4ezres fóliát inkább leszedtem holnap meg veszek újat. Sosem raktam ilyen szarul fel üveget pedig anno az s6-omra is én raktam fel meg az asszony i6-jára is...
-
Quqesz
nagyúr
válasz Peter.70 #18539 üzenetére
Abban van igazság, hogy ez nem minden készüléken van így, pl a sony nem töröli a képeket/zenéket/videókat, csak a rendszert húzza újra(de ki lehet választani egy gombal a teljes törlést). Az lg teljes törlést csinál alapból.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz Nagytoll #18529 üzenetére
Dehogy tud funkcionalitásában ugyanannyit! Böngészővel sokkal lassabb, körülményesebb, képekbe sem úgy tudsz belenagyítani, lementeni sem olyan egyszerű őket. A Chrome ráadásul aktív pushhal ugyanolyan memória és akkuigényes mint a FB appal. Közvetlen a galériából meg csak telepített FB appal lehet megosztani képet és videót. Teszteltem én már mindenhogy a FB dolgokat. Most is fent van a FB és a Messenger is, semmi baj velük...nem lett lassabb/döcögősebb a telefon, nem is merül jobban az akksi. Push és helyszolgáltatás ki van kapcsolva a FB-on és így használom.
A szabad RAM 500Mb körül szokott lenni most direkt nézegettem, eddig sose néztem hisz a telefon rendesen kezeli.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
A gyári vissza állításnál van " erősebb " ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz szaszaboy0 #18530 üzenetére
Erősen ajánlott.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
szaszaboy0
tag
Feltettem a 6-os droidot van egy pár leállás. Csináljak gyári visszaállítást?
Üdv Szabi
-
Nagytoll
senior tag
válasz Stevenstyle #18526 üzenetére
Messenger-t töröld le az összes facebook alkalmazással együtt és használd böngészőböl, funkcionalitásban ugyan annyit tud, ha chromeban bekapcsolod az értesítéseket akkor még üzenetet is kapsz ha van valami
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #18527 üzenetére
Nem. A c nalam jol mukodott, korabban az a-val volt bajom.
Amugy en sem ertem miert nem megy nalam jol a d. Elso telepites ugyan gyari resetet csinaltam, ugy se volt jo, utana teljes gyalulassal tettembujra, azzal se javult meg. Most a c-t gyalulassal raktam fel most ejjel, es mar most jol mukodik. Hozzateszem, ugyanazok a programok vannak fent.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stevenstyle
senior tag
Egy kis észrevételem lenne srácok:
Lolin vagyok a root miatt, új alkalmazást nem tettem fel egyéb módosítást nem eszközöltem kb fél éve. Eddig minden tökéletes volt. Az elmúlt egy hétben viszont egyre többször fagy az UI, illetőleg a messenger app is. Ma ráadásul beragadhatott egy alkalmazás is mert elkezdett merülni a teló mint a kő,... mindegy, egy restart megoldotta...
Ha paranoiás lennék akkor azt mondanám, hogy az eddigi atom stabil rendszer érdekes módon azóta produkál ilyen és ehhez hasonló érdekes dolgokat amióta elkezdte feldobálni a telefon, hogy megérkezett az új rendszerfrissítés 20D (telenor). Persze nem vagyok az és valószínűleg csak véletlen egybeesés de tudván azt, hogy úgysem tudjuk mikor és mit nyúlnak bele a rendszerbe a gyártók azért elgondolkodtató...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Bornie127 #18524 üzenetére
Pedig a ram pont erre valo.
Nalam nincs ujratoltes, nagy ritkan van, azt is 1mp alatt veghezviszi. Na Sp-nel ez mar masodpercek voltak...Itt a jo pelda hogy nalam a V20d-n valami nem volt kerek: most 20c-n 3 oraja megy akkurol, ~1.5 ora kijelzoido megvan, es 80%-on vagyok. Es ejjel pakoltam ujra gyalulassal, es nem teljes feltoltes volt, mert a telo 70% korul kerult toltore hajnalban.
Na ez a nem mindegy. Es bocs hogy megint akkutema volt.. Nalam ez a kulonbseg a C es D kozt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bornie127
senior tag
válasz Aryon87 #18523 üzenetére
De nekem ne egye a ramot! Tényleg, csak azert furcsállom, mert lollin ahogy irtad is 1 gb szabad volt, most meg reggel 500, du. meg 300, és 3-mal kevesebb app van, mint lollin. Ugy veszem észre, mintha a chrome töbször töltené újra a lapokat mint lollin, de az is lehet, hogy csak placebó, én látom csak így.
-
Aryon87
félisten
válasz Bornie127 #18521 üzenetére
Na jo, de neked tobb minden eszi a memoriat.
Valo igaz hogy Lollin nekem olyan 1-1,2gb korul mozgott a szabad ram, es ugyanennyi app volt mukodesben. Ettol fuggetlenul nem lassul a rendszer. Ennyi szabad ramom meg az elozo telomon se volt, pedig ott 1 gigaval kellett "gazdalkodni"[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18518 üzenetére
Köszi így már kezd világosodni!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tsebacsi #18515 üzenetére
"Mi is a pontos oka? Nem tudtak megegyezni?"
Jó kérdés. Anno a Google már a 2.3-as Androidnál (szóval nagyon nem ma) megszüntette a natív támogatást, ami annyit tesz, hogy a telefonkönyv már nem tudta lekérni az adatokat a Facebooktól (ahogy a Gmail címtárból teszi). Ilyenkor a telefonkönyved kotorászott a Facebookon és kereste az egyezéseket.
Amikor ez megszűnt, akkor megfordult a dolog, utána a Facebook app kezdett kotorászni a telefonkönyvedben és módosította a névjegyeket például arcképekkel meg egyéb adatokkal. Ez szűnt meg pár hónapja. Azt nem tudni miért. A Messengerben még van egy névjegy szinkronizálás lehetőség, de ez már nem az, hanem csak feltölti a telefonkönyved a Facebook szervereire, de semmi egyebet nem tud, csak jobb keresési javaslatokat dob fel a Facebook használata közben.
Állítólag a Sync.Me megoldás lehet, de én azt nem használom. Van egy bő 20-25 emberből álló "Kedvencek" listám a névjegyzékben, hozzájuk már manuálisan hozzáadtam fotókat, a többiek meg nem izgatnak.
-
zack
nagyúr
Tapasztalatok alapján, amiket itt olvasok, jól tettem, hogy visszatértem Lolli-ra, és ezért a 6.0-ért nem is fogom nyitni a bootloadert a root miatt.
Remélem eljut arra a szintre az MM, hogy azt mondjam, nyitom a bootloadert, és mehet a root.
Júliusig garis még, de mivel semmi gondom vele, meglátom, hogy az új szériára cserélem e, mert ebben az esetben a garit megtartom. Ha marad, akkor nyitom, feltéve ha az MM hozza azt, amit elvárnék tőle.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18514 üzenetére
Hát áprilisi a telefon, ha akkor még ment, akkor megcsinálta, aztán meg már nem. Most nem tudom megcsinálni, ezek szerint ezért. Nagy hülyeség szerintem. Mi is a pontos oka? Nem tudtak megegyezni?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tsebacsi #18512 üzenetére
Érdekes, mert a Facebook már hónapokkal ezelőtt megszüntette ezt a lehetőséget. A Google meg már évek óta nem nyújtott hozzá natív támogatást.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18505 üzenetére
Pedig én G-n, G2-en és 10-es G4-en is tudtam facebook adatokat, képeket rendelni a telefonkönyvbe!
-
Bornie127
senior tag
Nektek mennyi ramot eszik a 6.0? Lollin 900mb-1gb szabad volt, most bármely időátlagot nézem 500mb környékén mozog. Ugyanazok az appok mentek vissza, ebben a tekintetben nincs változás. Ennyire megváltozott a 6.0 memória kezelése az lollihoz képest, vagy több mindent tart háttérben a rendszer?
-
Nikaré
őstag
Tönkre ment a töltő/adat kábel, vett már valaki pl Váci úti szervizben? Mennyi pénz, egyáltalán lehet ott kapni?
Más. Úgy emlékeztem mintha azt olvastam volna anno, hogy 6.0 -ban át lehet majd állítani a Beállítások menü belépés után a színt, hogy ne az a fehér világítson. Most akkor ez kimaradt vagy én nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tsebacsi #18502 üzenetére
Nem volt, gyárilag egészen biztosan nem.
A Google már az Android 2.3-nál megszüntette a natív támogatását a Facebook szinkronizálásnak (attól még a gyártók önszorgalomból belerakhatták a saját szoftverükbe). De pár hónapja a Facebook is kiszedte az API-ból ennek a lehetőségét, így most már hiába támogatja egy erre felkészített ROM, a Facebook nem küldi le az adatokat a névjegyzékedbe.
Third party appok vannak erre a célra (pl: Sync.Me).
-
bardo
tag
Nekem ma reggel a HR-es belakott 20D-s oprendszeren amin eddig ment a messenger egyszer csak kiírta hogy a messenger alkalmazás leállt. És utána el sem indult. Letöröltem és feltettem újra, meg újraindítottam és semmi.
Egy gyári visszaállítás segített csak rajta utána ment minden a messenger is. Érdekes hiba. Csak leírtam érdekességképpen. Remélem nem hardware hiba.
Az exemnek volt ilyen a Lenovo S660-on. Ott a gyári visszaállítás sem segített. Alaplapcsere volt. És ott is csak a Messenger nem ment
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest