- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz SkyLine3000 #48636 üzenetére
Fotóban még mindig nagyon ott van, nekem is polcon van, nem adtam el
"LG G4-ben bemutatkozott CSS (Color Spectrum Sensor) érzékelőnek is nagy szerepe van. Ilyen szenzor most került először okostelefonba. A szenzor környezeti fény RGB-értékei mellett a tárgyakról visszaverődő infravörös fényt is beméri és ezen infók alapján állítja be a kamera fehéregyensúlyát, ha kell a vaku tónusát is."
Azt hiszem ezt azóta se rakták bele más telefonba.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SkyLine3000
addikt
Poénból elővettem az egyikG4-em. (kettő van, dobozos, fullos+nfc-s, vezetéknélküli töltős Quick Circle tok). Kíváncsi voltam, hogy így 2024-ben mennyire élhető? Az évekkel ezelőtt vett Nohon aksi még jól bírja. Azt kell, hogy mondja, hogy simán használható. Igaz, hogy nem annyira pörgős, mint a mai telók, de simán lehet használni. Mivel nem vagyok hc felhasználó, két napot elketyeg az aksi. A kamerája a mai napig nagyon szép képeket lő. A legtöbb alkalmazás, amit használok még el is fut rajta, legfeljebb m,ár frissíteni nem lehet. Szóval, bőven lehet még használni.
-
Thunderace
csendes tag
válasz cicaslany86 #48634 üzenetére
Én innen töltöttem le régebben. Bár most hibát jelez a firefox az oldalra, de továbblépve ott vannak a file-ok.
https://storagecow.eu/?dir=Xda/LG%20G4/H815/Marshmallow%206.0 -
cicaslany86
aktív tag
Halihó! Reménytelennek érzem, de esetleg valakinek vannak letölthető fájljai Lg G4 H815 telefonhoz? Sikerült egyet szereznem, gondoltam nosztalgiázok egyet, de úgy lett rányomva a FR, hogy bennmaradtak google fiókban. Anno G2, meg G4 is lett visszahozva eléggé ramaty állapotból, bootlop-ból lg up-pal meg hasonlókkal, gondoltam elszórakoznék vele kicsit. De már nem elérhető egyik korábbi fájl sem.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48632 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
És tessék, nem is olyan régen céloztam hasonlóra: Nem fog futni a Chrome sem a régebbi Android telefonokon
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz rolland88 #48629 üzenetére
Zenelejátszónak, ébresztőnek még kiváló lesz
Azt még nem is írtam, hogy lassan az Android 14 jön, vagyis az alkalmazások minimális rendszerkövetelménye is feljebb tolódik így előbb vagy utóbb (inkább előbb) az alkalmazások használhatatlanná válnak. G4-en pedig Droid 5 vagy 6 van, még épp a minimum szintet éri, de sztem nem sokáig..
Szóval haladni kell a korral, bármennyire is nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
rolland88
tag
Értem, hát köszönöm az infókat, akkor lassan elengedem szeretett telómat
-
SkyLine3000
addikt
Én most is azt mondom, ha a G4-et kiadnák 4-5000 aksival és mondjuk a V50 kamerarendszerével, de ugyanezzel a külsővel, +SD865, vagy hasonló (elég mindenre) az elsők között venném meg.
Én kb 2 hónapja használtam két hétig elsődlegesnek és teljesen használható volt. Persze, egy mai teló azért pörgősebb, de nem éreztem, azt, hogy egy őskövületet tartok a kezemben. Pedig az.
A QC tok meg marha jó. -
Aryon87
félisten
válasz desigo #48626 üzenetére
Megszokás kérdése. Nekem G4 után sok telóm volt (volt G6 is, de az elég rövid ideig)
Kínai vonal az ami megfelelt számomra. P30Pro, P40pro, most Mate50Pro, páromnak meg Honor Magic 5Pro. Mind2 nagy tégla, de simán használhatóak.
A52s is volt, de középkategória, és feleannyit se tud mint a csúcs, főleg kamerában, ami nálam elsődleges.
G4 is megvan (2db), de inkább a fiókban pihennek.
Igen az ívelt ház a hátsó gombjaival valami fantasztikus volt a maga idejében. Infra van a mai napig Huawei, Honor és Xiaomiknál. Értesítési LED is felejtős az AOD idejében.[ Szerkesztve ]
-
desigo
senior tag
válasz Aryon87 #48625 üzenetére
Elővettem én is most kíváncsiságból. Működik de már az alkalmazások frissítésénél is nagyon melegszik.
Az ívelt készülékház az értesítési led az infra mind nagyon jó volt.Ezután G6-ost használtam majd Huawei P30 most pedig Samsung A52s.
Az új telefonok már nem annyira szerethetőek mert túl nagyok és nem kényelmes a használatuk. Következő talán Poco F5 lesz de inkább valami kisebb méretű lenne jó. -
Aryon87
félisten
válasz rolland88 #48624 üzenetére
Főtelefonként lassan elengedheted a G4-et, nagyon öreg az már, elvégre magad is írtad hogy lassú. Tolhatsz neki egy gyárit, de nem sokáig fog jó lenni úgy. Utódnak meg kb mindegy mit választasz, fényévekkel előre vannak már a telefonok.
Jó kamera és erős akku párost a kínaiaknál kell keresned, a hype vonatot nesze semmi fogd meg jól alapon a 2 nagy gyártónál kell keresni. Sajnos a G4 óta leszűkült a piac, sok választék nincs: Alma, Samsung, Xiaomi, Honor, Oppo és még 1-2 szürke kisegér.facebook/messenger/viber
Pont az első 2 app az, ami lerohasztja a rendszert...[ Szerkesztve ]
-
rolland88
tag
válasz SkyLine3000 #48623 üzenetére
Megpróbálom a gyári visszaállítást, + szerzek bele egy új aksit.
Nekem ez a hátlapon lévő gombos megoldás tetszik benne annyira, ezért is nehéz a váltás.
És olyan megoldás nincs esetleg hogy valami házi rendszert rátenni és azzal kicsit pörgősebb lenne egy ideig?
Sok mindenre nem használom amúgy, facebook/messenger/viber. -
SkyLine3000
addikt
válasz rolland88 #48621 üzenetére
Nekem is megvan a G4. Három is van. Doboz, tartozékok, papírok, minden+nfc-s, gyorstöltős circle tok.
Én LG V50-et használok. Ehhez is megvan minden. Sztem baromi jó telefon és mindent tud, amire szükségem van. Fényerős főszenzor+optikai zoom+uw+ois, meg a többi (+2. kijelző)
Ki lehet még fogni. Itt HA-n is árulnak, van néha. Mondjuk én baromi jó áron vettem és szinte új volt..
De van cseretelefonnak egy Xiaomi Redmi Note 10S. Igazából az is tök jó teló és baromi jó az aksija. Kár, hogy már nincs LG. De így igazi ritkaságok kezdenek lenni az utolsó telóik. V50, V60, G8X, stb.
A G4-nek meg egy gyári visszaállítás biztos jót tenne egy időre. -
Exian
addikt
válasz rolland88 #48621 üzenetére
Hát nem nagyon tudsz rajta gyorsítani szerintem, persze egy gyári visszaállítás mindig segít egy picit ideig-óráig.
"gondolkodok hogy lecseréljem csak nem tudom mire."
Én most már több, mint 3 éve egy Huawei P30-at használok, ez nagyon szuper telefon, én nem találtam még megfelelő alternatívát helyette, annyira jó mindenben, amire nekem kell, úgyhogy le sem akarom cserélni, amíg bírja. Sokan így vannak ezzel más P30 használók is, ha megnézed a topikját, láthatod. Ez piszok gyors telefon, kamerája is több, mint jó.
Használtan, jó állapotban már egész jó áron beszerezhető. Az enyém is gyakorlatilag még gyári, karcmentes, újszerű állapotú, mivel 0 km-es kora óta aktív flip tokban használom, ami védi minden oldalról. Néha kiveszem a tokból és meglepődök, hogy mennyire újszerű még
[ Szerkesztve ]
-
rolland88
tag
Üdv,
Én a mai napig G4-et használok, már 6 éve megvan, nagyon szeretem, csak már kicsit lassú, az aksi sem nagyon bírja már, gondolkodok hogy lecseréljem csak nem tudom mire.
Azért írok hogy létezik valamilyen módszer amivel kicsit fel lehetne frissíteni? Ne legyen olyan lassú?
Egy ismerős mondta hogy mentsek le róla mindent, és próbáljam meg a gyári beállításokat visszaállítani, ez működhet? -
Aryon87
félisten
Ez a minimum méret
Watch GT2 is egész jó, szeretem. Band 5 volt egy kis ideig, na az bolhabetűkkel mutatta az értesítéseket.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Exian
addikt
válasz SkyLine3000 #48618 üzenetére
Ja ja, előtte nekem is Huawei Band 4 Pro volt, az kicsi volt. De ez a Watch Fit pont tökéletes méret, ennél nagyobb se kellene már.
-
Exian
addikt
válasz SkyLine3000 #48615 üzenetére
Én nem tudnék óra nélkül élni. Nekem mindig le van némítva a telefon, utalom, ha csörög. Az órán látok mindent, hívást, értesítseket, emaileket, stb. Nekem Huawei Watch Fit van, nekem megfelelő ez a méret.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48615 üzenetére
Á, az pici, bolhabetükkel mutatja a dolgokat. Rendes méretű óra kell
Xiaominak is vannak jó órái, meg a Huaweinek és Honornak is. Ezek tovább is bírják mint pl a Samsung órái.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #48614 üzenetére
Fekete Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivításmérő.
Nekem kicsi. Ha használnék is ilyet, biztos nagyobbat vennék.
Mivel mindig ott van mellettem/nálam a teló, semmi szükségét nem érzem. Ha mellettem van, látom/hallom, ha jön valami. A zsebemből kivenni sem esik nehezemre.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48613 üzenetére
Próbáld ki a gyerekét, csak egy napra. jó lesz az (kivéve ha nem valami gyerekes kinézetű óra, akkor ne, cikin fog mutatni a karodon )
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48611 üzenetére
A kínaiak képesek arra hogy szoftveresen eltüntessék a nocs és társait. És az értesítési sáv tartalma ugyanúgy megmarad. Előbb-utóbb kénytelen leszel egy ilyesmi telefonra váltanod. Kivétel ha addigra nem oldják meg a kijelzőbe rejtett kamerát..
A notiLED-et nemcsak az AOD képes kiváltani, hanem a viselhető okoseszközök. Nekem van órám (Huawei Watch GT2), így nem is szükséges a LED. Pláne ha zsebben van a teló melóhelyen, azt kb fel is dughatnám, mert nem látom mire jött értesítés. Az óra meg fullra mutat mindent.
Itthon meg úgyis mellettem a teló, AOD-n pedig látom mifeéle értesítés jött és ígyisúgyis megnézem, így tökmindegy hogy LED vag AOD.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48610 üzenetére
Sajnos a mobilok az utóbbi pár évben elég rossz irányba mentek el.
Engem ezzel a noccsos, lyukas, agyonkerekített kijelzőkkel ki tudnának kergetni a világból. A V50-et is csak úgy tudom elviselni, hogy maszkolva van a noccs.
A ledet, jack-et és infrát még talán a Xiaomi adja így egyben. De az aod miatt lassan mindenhol hanyagolva lesz a led.
Titkon bízok benne, hátha egyszer az LG ismét elkezd telókat gyártani. Bár erre elég kicsi esélyt látok.
Pedig, ha kikérték volna a MA közösségét, hogy milyen telót kéne gyártaniuk, talán még mindig sikeresek lennének. -
Nikaré
őstag
válasz SkyLine3000 #48609 üzenetére
Nekem is megvan még a G4.
Annó nagyon bejött nekem és egyetértek egy ráncfelvarrásos kiadás jöhetne!
Amit hiányolok a mai telefonokból az notificaton led, a fülhallgató csati, az infra. Akku terén is ugorhatna plusz egy két ezret felfelé (vagy többet)
Ami nem tetszik az a lekerekített kijelző!! -
SkyLine3000
addikt
Most direkt a G4-et használom gyorstöltős flip tokkal, hogy mennyire élhető 2023-ban. Nekem is teljesen megfelel a kijelző mérete és itt még minden stimmel. Kijelző arány, szögletes, mindenféle noccs, lyuk nélküli kijelző.
Egy modern hardverrel, mondjuk a V50 kamera hármasával és egy jó aksival tökéletes teló lenne.
Unalmamban jól beleolvasgattam a topikba és rájöttem, nekem mekkora szerencsém van. 3 db G4-em van és egyik sem volt bootloopos. Az is igaz, mind legalább 2016-os gyártású. -
Exian
addikt
válasz SkyLine3000 #48605 üzenetére
A kijelző mérete miatt (is) nagyon sokan örülnének ennek.
-
Aryon87
félisten
válasz Mikemend #48606 üzenetére
Én meg egy Xperia SP-t mai hardverrel (G4 előtt az volt 2 évig). Nemrég sikerült szereznem egyet és még mindig bejön az alsó LED sor. Vagy még ami baromi jól nézett ki az Xperia U vagy S széria vagy mi volt az. Persze ezek a telók nagyobb méretben lehetnének, nem 3 colos kijelzővel
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz SkyLine3000 #48605 üzenetére
Ebben egyetértek. Én egy Sony Ericsson Xperia Pro telefont látnék gyorsabban, mert a kitolható billentyűje máig hiányzik.
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként tök kár, hogy a gyártók még nem űltek fel a retro vonatra. Tök jó lenne, ha régen népszerű telefonokat kiadnának egy az egyben ugyanabban a kasztniban, csak modern hardverrel.
Egy G4-et tuti vennék mondjuk SD855-865el, 6/128-as kiosztásban (elég nekem) és legalább 4000es aksival. Még a 8Gen1-2 sem kellene. A V50-em is SD855ös és qrva gyors.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #48603 üzenetére
Az a vicces, hogy igazából még mindig élhető telefon. Tetszik ezzel a tokkal. Így, hogy ez a tok megoldotta a dupla kopp hibát (bár nem gyakori a régi G4-en), gyakorlatilag van két jól működő G4-em.
Plusz van egy h818p, kétkártyásom is, de annak a kamerájával van vmi. Vettem bele másikat itthon, de az is elég homály képeket lő. Ha tudnék bele szerezni jó kamerát, akkor az is teljesen jó lenne. Ha nem lényeg a kamera, akkor meg rendesen használható. -
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48602 üzenetére
Nálam a két G4 még bírja, bár inkább a fiókban vannak. A Kínából lévő az vacakol, a régi eredeti (amit donor tesójával vettem) az még mindig bírja. Akksija persze kevésbé, bár készenlétben elketyeg 1 hetet is, használattal pár órás csak.
-
SkyLine3000
addikt
Egy ideje akartam venni egy hibátlan G4-et a gyűjteményembe. A sajátomnál jelentkezett a dupla kopp hiba, hogy sokszor nehezen ébreszti fel a kijelzőt. Itt PH-n sikerült is vennem egyet nagyon jó áron, dobozosat. Volt hozzá egy körablakos kinyitható tok. Nem gyári QC, hanem egy utángyártott. Ez feloldja a kijelzőt, ha kinyitom. Kipróbáltam a régi G4-emmel (amin rosszalkodik a dupla kopp) és a kinyitós tokkal tökéletesen műxik. Mindig feloldja a kijelzőt. Ezért beszereztem az „újhoz” egy gyári, új QC tokot, amiben van gyorstöltés is. Annyira megtetszett, hogy most a G4-et használom. Ha ezt tudom, már rég beszereztem volna a régihez egy ilyen tokot. Az az érdekes, hogy a benne lévő aksi 2015 év végi gyártású és tök jól bírja.
-
Aryon87
félisten
válasz ddt500hu #48598 üzenetére
Aliexpressen keress rá a NOHON márkára. többen is ajánlották itt régebb. Nemtom kapható-e még.
Szerk: rákerestem. Nohon akku
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Sziasztok!
A Kisfiam használja a régi G4-et de tönkrement benne az akkumulátor. Melyiket, vagy hol érdemes most venni?
Találtam többet is a google-n de vannak fenntartásaim.
Van DEJI, X-Longer, BLUE-Star, "eredeti gyári" stb.
Előre is köszi! -
Galla007
csendes tag
Sziasztok! Gyereknek elő szedtem a G4-et hát ahhoz képest ,h nagyon nem mai “csirke”azért a kijelzője szerintem még mindig szép, a hangzás is nagyon jó, valóban egy kazán de Family Link mellett a play szolgáltatások jó részét ki lehet kapcsolni , és meglepő módon nem melegszik túl! Kb 1 órát ment a YouTube , igaz meríti az akkut ( kb 35%-ot leszedett) de Nohon akkuval azért annyira nem vészes. Próbáltam a bootloadert kinyitni de bin. fájl nélkül nem megy , egy Genesys rom-ot azért kipróbáltam volna rajta. Függetleníteni ha szolgáltató nem segít GSM- boltban octoplus boxal még lehet . A duppla koppot,h lehet kikapcsolni?
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48595 üzenetére
Azert egy mai kozepkategoria is megeszi reggelire. 8mag cpu (pl snapi870), alsohangon 8gb ram, 4500mAh akku..
Probaltam hasznalni a telot, fel nap utan feladtam, annyira nem birta nalam a dolgokat (forrt es laggolt mint allat, hutes kellettt neki, az ips panel meg beegett arra az idore), es kb 2 ora eltelte utan mar toltoert is kiabalt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #48594 üzenetére
A hardvere kb egy mai közepes telóét tudja,, de simán élhető. Merő mazochizmusból lassan egy hete használom, de nincs semmi bajom vele. Nekem bootloop sem volt soha.
Ha ezzel a külsővel de modern hardverrek és azzal a 3 kamerával csinálna az LG egy telót, mondjuk G4 Neo néven, tuti vennék egyet. -
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #48593 üzenetére
A hardvere már édeskevés a mai alkalmazásoknak, de még jól tűri, ugyanakkor megizzad rendesen.
Ami még különösen tetszik benne, hogy baromi jó makrókat lehet vele csinálni, és jobban is csinálja mint bármelyik mai telefon.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dkovizoli
addikt
válasz SkyLine3000 #48592 üzenetére
Jó látni, hogy még mindig használatban van sokunknál. Nekem is gyári akksival ketyeg, pedig nem mai. Ha csak ébreszt, akkor több napig működik, pedig sim is van benne és igazából minden megy rajta, de érezhető bőven a sebesség különbség az utódok javára.
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48590 üzenetére
Én még a gyári akkuval használom, de már csak "mp3 lejátszóként" a kocsiban Egy hétig elvan majdnem magában. Igaz minden hálózat le van kapcsolva róla, sim sincs benne.
-
SkyLine3000
addikt
Tavaly ősz óta V50-en vagyok, de időnként lerakom pihenni és előveszem a régebbi telóimat kicsit használni. Most épp egy hete a G4-et használom és azt kell hogy mondjam, eléggé élhető még mindig. Jó, a V50 sokkal pörgősebb, de ezt is elég jól lehet használni és a kamerája még mindig nagyon jó. Nem kell szégyenkeznie sok mai teló mellett sem. Amennyit használom (nem nyomogatom egész nap) két napot kihúz egy feltöltéssel (éjszakára mindig kikapcsolom a telóimat.) Ez kb 30 óra folyamatos használat és ekkor sincs lemerülve, hanem 20% körül. Ez a Nohon aksi még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
kovigab
csendes tag
Üdv! Rendeltem egy NOHON akksit, de elrontottam és Nexus 5 akksit rendeltem. Mire megérkezett már nem elérhető NOHONéknál a BL-51YF. Mi a véleményetek a 7800-4000 mAh akksikról?
-
tknof1871
őstag
válasz SkyLine3000 #48587 üzenetére
Nemrég használtam bő egy hétig a G4-et, de ugyanúgy bírta, mint amikor napi szinten használtam.
Nekem a kb 2200 mAh-ásra csökkent eredeti akkumulátorával AccuBattery szerint 24 órát bírná kikapcsolt kijelzővel. Ahogy írtam, csak telefonnak használom. Appokat nem használok, a mobil adatforgalmat kikapcsoltam. Este feltöltöm 100%-ra és másnap 16 órakor 50-60% körül van. November végén jön a NOHON, az eredeti aksi remélem addig kibírja.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
SkyLine3000
addikt
válasz tknof1871 #48586 üzenetére
Visszanéztem itt a fórumban. 2020 március 17-én hozta a postás. Tehát már bő két és fél éves. Napi szinten 2021 szeptemberig használtam (tehát kb 1,5 évig), akkor vettem egy HTC U11-et. Az aksinak semmi baja nem volt. Nem vettem észre, hogy kevesebbet menne el egy kapacitással. De nyilván már nem lehetett 100%-os. Aztán az U11-et cseréltem egy LG V30-ra, ezt használom most napi szinten. De a HTC is megvan, Meg az összes többi telóm. Nemrég használtam bő egy hétig a G4-et, de ugyanúgy bírta, mint amikor napi szinten használtam.
-
tknof1871
őstag
válasz SkyLine3000 #48584 üzenetére
Nekem a Nohon pont hogy jobban bírta, mint a gyári. Most is az van a telóban.
Hány éves az az akkumulátor? Állandóan használva van?
Az én Nohon akkumulátorom 2 évet élt. Mindig használom a telefont de már csak telefonálásra. Kicsit csalódtam a Nohon-ban.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Exian
addikt
Érdekelne esetleg valakit egy G4 2db gyári akkuval? Az egyik akku zsír új! Nemrég vettem, tehát még garanciális, ahogy a számlán is látható. De végül nem lett használva a telefonban, félre lett rakva a G4, mert lett másik másodlagos telefon helyette. Gyakorlatilag ingyen odaadnám, max. valami apróságban megegyezünk.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A NOHON store (6 éves) értékelése 95.8% Positive feedback, 106940 Followers.
A BL-51YF akkumulátoruk értékelése 4.6 csillag, 22 Reviews, 52 orders. Az akkumulátor ára 7 677 Forint, free shipping.Van egy másik store, a Mobile Phone Accessories Factory Online (7 éves). A store értékelése 92.1% Positive feedback 1197 Followers. 2 nagyságrenddel kevesebb követőjük van a NOHON-hoz képest.
Ennek az akkumulátorát többen vették, mint a NOHON-ét, jobb az értékelése. 4.7 csillag 41 Reviews 131 orders. Az akkumulátoruk ára + shipping 5 890 Forint.Inkább a NOHON akkumulátora legyen a telefonban, mint a másiké?
Ez a Mobile Phone Accessories Factory Online még árul extra kapacitású akkumulátort, 7800mAh GUKEEDIANZi BL-51YF.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Akkumulátorcsere
Az LG szerviz kizárt. Ezért nem utazok 250 km-t.
Mielőtt rendelek az Aliexpressről a NOHON-tól szeretnék választ kapni néhány kérdésre.Még mindig a NOHON a legjobb választás?
Ez a NOHON saját store-ja? Nohon Official Store Open 6 year(s) 95.8% Positive feedback
H815-höz a BL-51YF típusú akkumulátort kell választani. 4 találat van a
NOHON Official Store-ban:
HUF 7,312.46
HUF 7,397.54
HUF 7,312.46
HUF 7,312.46
Mindegyiknél más számot adnak meg, hány BL-51YF maradt (Pieces available). Ezek úgy dolgoznak, hogy egyszerre x darabot legyártanak egy bizonyos akkumulátortípusból aztán átállnak egy másik típusra, aztán megint egy másikra? Szóval 4 különböző gyártási ciklusból vannak BL-51YF-ek? A drágább, a 7 397 Forintos, akkumulátorok jobban sikerültek mint a másik három, mert mondjuk a gyártósort akkor éppen jól állították be, a beszállítók éppen akkor jobb alapanyagokat/alkatrészeket szállítottak?Tönkrement a NOHON akkumulátor 2 év után. Előtte a speedshop eredeti(?) LG akkumulátora azt hiszem fél évig működött.
Új volt a telefon, mikor megvettem. Most az eredeti akkumulátorával, hibátlanul működik.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Reggel még telefonáltam vele. Most fekete a képernyő és néha kétszer felvillan a notification LED.
Megnéztem ezt a videót.
Nyomtam a hangerő le és a bekapcsoló gombot, nyomkodtam a kijelzőt, a tenyerembe csapkodtam kijelzővel és a hátuljával. A fagyasztóba nem mertem beletenni. Mit lehet ezzel a telefonnal csinálni, hogy újra működjön?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
SkyLine3000
addikt
Elővettem a vitrinből a G4-et és most azt használom. Azt kell, hogy mondjam, még mindig teljesen használható. Amit vettem bele anno aksit Aliról, még mindig elég szépen viszi. Használattól függően 1-2 nap. Estére mindig marad benne annyi, hogy nekivághatnék a 2. napnak. Ha nem nyúzom annyira, 2 nap, ha többet használom, akkor azért este töltőre teszem. Nekem még mindig bejön a G4.
-
Exian
addikt
válasz Aryon87 #48574 üzenetére
"azt mondták, nem rendeltetésszerű használatból eredő ismeretlen folyadék került a készülékbe."
Ugyanezt a sablon szöveget kaptam egy okosórára, amiven úsztam. Beázott. Egy olyan óra, amiben van nyíltvízi úszás edzés is mindegy, én végül meg tudtam javítani...
Az órát amúgy így reklámozták a weboldalon:
"Hullámokra vágyik? Ne felejtse el az óráját. A GO WATCH vízálló, ezért nem kell levennie, mielőtt beleveti magát a vízbe."
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48575 üzenetére
Ami szerintük az én hibám. Felejtős már, bő 1 hónapos eset elengedtem. Nem tudom a fogyazstóvédelemmel vagy bármivel is mire mentem volna és hogy miként bizonyítom az igazam..
-
Nikaré
őstag
válasz Aryon87 #48574 üzenetére
No, de ilyen nincs, hogy "ennek már úgy is mindegy"!
Átadtál egy működőképes telefont, hibával, de egy másik hibát okoztak!
....Közben így frissen, fitten kérdezem, hogy valakinél előfordul G4 -hez működőképes töltő dokkoló amit már nem használ és "csak a helyet foglalja"?
Átvenném csoki, sör vagy valamilyen megegyezés szerint -
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48573 üzenetére
Én sem. Bár a szerviz, ami mögöttük van a TMX-hez tartozik, így részben nem lep meg a dolog, de akkorse ezt várná az ember.
Hiába közöltem, 2 évig semmi baja nem volt a telónak a vízzel (ha lett volna, nyilván nem kap akku és kijelzőcserét) s érdekes mód a szervizt követő másnap amint víz éri be is ázik.. De ők azt mondták, nem rendeltetésszerű használatból eredő ismeretlen folyadék került a készülékbe. Azt még fotókkal is bizonygatták. Hát az anyjuk...ját. Azt még megmagyarázzák, hogy a telefon amúgy nem vízálló. Persze, mert az IP68 az viccből van minősítve neki.. Ezek már ilyen süket dumák, csak védjék magukat.
Azt hagytam a dolgot, a teló még működik, megy ameddig bírja a korrodálódást, aztán majd megmakkan. Fotózásra még jó. Ja apropó fotózás. Ázást követően ugye újra szétszedték a bevizsgáláshoz. De ismét gányul rakták össze, a főkamera optikája előtt egy szösz figyel lelkesen.. Nem szöszmentesen rakták össze... Ennyit róluk. Oké, hogy ennek már mindegy címszóval csinálták, de na...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Nikaré #48568 üzenetére
Szekrénysoron van ilyen üveg ajtós, amiben van 5 polc. Ott vannak a régi telóim. Mind dobozos. 2db LG F6, 2db LG G3 3/32, LG G4, Siemens SL45i, Siemens M55, Nokia 6303 és 6131, gyerek ex Xiaomi Mi A1-e, Motorla D160 (ez volt az első telóm 1997-ben). Lehet, majd idővel a HTC U11 is ide kerül. Bár a doboza ott van. Illetve van még pár régebbi nyomógombos SonyEricsson. K500, K700, meg ami még nem jut az eszembe.
-
dkovizoli
addikt
Nálam a G4 szintén ébresztőként funkcionál, azzal a kivétellel, hogy otthon folyamatosan online. Igazából semmi baja. Így is sokáig bírja még a gyári akksival. Én mintha nexus5-el kezdtem volna az lg vonalat. Aztán G3 2/16, mai napig hibátlan az is, majd lett egy fórumtárs jóvoltából egy nem teljesen tökéletes 3/32 is nemrég. G4, G5 és ki is szálltam az LG vonalból, pedig nem volt rossz, csak a támogatás valahogy elmaradt. Ugyanígy jártam anno a HTC vonallal is, pedig az sem volt rossz. Na meg az árak is elszaladtak. Igaz mindnél.
-
Nikaré
őstag
válasz SkyLine3000 #48566 üzenetére
A duplakopp az már nálam is jelen van!
Nem zavartarom magam ez miatti.
A G3 mal kezdtem az LG vonalat, jó volt az is a maga idejében!
Vitrinben? Hmmm nagyon óvatoskodsz velük, helyes! -
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48565 üzenetére
Bizony, a hátlapi megoldás az egyik legjobb volt a maga idejében, telefonálás közben milyen jó volt használni mikor a hangerőt kellett le/fel venni. Vagy ugyanezt zenelejátszás közben, mikor elég volt csak a zsebbe nyúlni és simán csak tapizni a gombot a kívánt hangerőért.
És akkor az egyedi designről már nem is beszélve.
Amúgy nem csak ébresztőként szolgál, kocsiban jack kábelen lóg s adja a zenét, mert régi beépített fejegységes a kocsi (Honda Jazz 2005), s így legalább düböröghet az mp3 a 32gb-os kártyáról.Jah, elvittem szervizbe, majd utána UV-s fóliát kapott, amit lemostam, ahogy korábban is tettem, és beázott. Szerviz nem közölte velem hogy az ip68-nak búcsút inthetek, en meg jóhiszemű elégedett user tettem amit mindig is tettem 2 éven át. Gondolta a franc.. ők meg hárítottak, miszerint én voltam a balf... Holott nyilván ők cseszték el. Így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Nekem is megvan. A vitrinben a többi telóval egyetemben. Az az egy kezdődő gondja, amibe páran beleszaladtak, hogy a duplakopp nem mindig műxik. Vettem hozzá új kijelzőt, de nem oldotta meg. Valszeg mégis valami alaplap mizéria lehet. Nem olyan rossz még. 10ből mondjuk 3x nem old fel. Majd veszek bele egy alaplapot. Megvannak még a G3-ak is. Egy ezüst és egy fehér. Mindkettő 3/32-es, full dobozos. Azok tök hibátlanok minden téren. Ott a duplakopp hibátlanul műxik. Egyébként a hátlapi gombok marha kényelmesek és praktikusak. Kár, hogy más nem alkalmazza.
-
Nikaré
őstag
válasz Aryon87 #48564 üzenetére
Ja, emlékszem, írtad a kínai beszerzésedet.
Már csak nosztalgiázunk
Egy példa, nekem bejött a hátlapi kapcsoló sziget, nagyon praktikusnak találtam. A mai napig jól tudom használni.
Be kell látni, más az irány!
Pedig jó kis telefon volt és vártam az új verziót, hogy, hátha feltámad. Ja és ne feledjük a szervíz háttér is jól működött.Gallyra vágtad a P40Pro -t !?!?
Szép mondhatom![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Nikaré #48558 üzenetére
Nalam meg mukodik, de mar inkabb csak ebresztonek funkcional. 🙃A kinai verzio mar vagy fel eve nincs bekapcsolva, annak az akksija haldoklik, az original 6-7 eves pedig meg most is jol birja. Keszenletben bekapcsolva hagyva 1 hetet is elketyeg :)
Idonkent adok neki netet, lefrissiti magat nagy kinlodva, aztan vissza offline allapotba
Droid 7 van rajta, OTP legalabb megy rajta, de mar arra sincs szukseg, amiert eredetileg is megvettem.
P40Pro, beazott szerviz(!) utan, lett melle egy Xiaomi 12X, igy a GMS is adott a rendes OTP app hasznalatahoz.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
-
cree
csendes tag
h818p (bootloader lock) van esély az ntcode visszaállítására?
Több romot is tettem magyar régioval, de nem változik vissza az eredeti!
eredeti ntcode 1 "," 216,30F, FFFFFFFF, FFFFFFFF, FF "
jelenlegi 1 "," FFF, FFF, FFFFFFFF, FFFFFFFF, 11"
a gyári helyreállítás nem segít!Tudás ingyen van csak a tudatlanságot kell megfizetni!
-
Exian
addikt
Tudom, nem adásvételi csoport, de hátha valakinek jól jönne: lett egy másik másodlagos telefon a G4 helyett, így "jelképes" összegért vagy bármi általam hasznos dologért (pl. microSD kártya) odaadnám valakinek ÚJ gyári akkuval és egy 2018-as gyári akkuval, tehát 2db akkuval a G4 telefonom. A hátlapja nem szép, de ugye cserélhető, így nem nagy gond.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #48554 üzenetére
Igen, az U11 mar jobb procival szereltek es a rendszer is jobban optimalizalt energiatakarekossag szempontjabol.. Mig a G2-nek eleg volt a 3k akku FHD-n, addig a G3-4-nek mar legalabb 4k akku kellett volna.
Jo oreg U11, de hianyzik, eletem legjobb nyaralasat azzal orokitettem meg. Na majd egyszer....[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Én tavaly szeptember óta HTC U11-en vagyok. A G4-em és a 3-am is megvan még. Az U11-nek ugyanilyen/ekkora kijelzője van, ugyanekkora aksival, mégis minimum 2x annyit bír, mint a G4. Ennyivel kevesebbet fogyasztana a Snapi 835? A G4 max 1,5 napot bírt, az U11-et 3 naponta töltöm, pedig az sem egy üzemidő bajnok. G4-nél 1,5-2 óra sot jött ki átlag, itt már többször volt 5 óra is.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Aryon87 #48552 üzenetére
Jah szerintem én is arra fogom majd be, mp3/online rádió/normál rádió hallgatásra. Mert én még FM rádiót is szoktam hallgatni, az új telómban persze az már nincs is...
Másodlagos telefonnak meg vettem egy kis egyszerű ZTE telefont a csereakció keretében, annak bazijó az akkuja, sokáig bírja így nem kell figyelni rá, elmegy 1-2 hetet is akár, napi 1-2 hívással.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sajnos ennyi. Ez max telefonálós teló mára, komolyabb appok is megkínozzák már.
Enyém egy "okos mp3-ként" szolgál, ha lehet ilyen hülye nevet adni neki.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Exian
addikt
Úgy tűnik, hogy valóban a kijelző szívja az akkut a legjobban, bekapcsoltam a wifit és ha nem nyúlok hozzá, akkor nem merül annyira durván, mint amikor kijelző is megy és használom.
Úgy vettem észre, hogy 2-3 percenként megy egy százalékot le használat közben. Így végülis nem olyan rossz. 2-3 órát el lehet lenni vele.
-
Exian
addikt
Na úgy tűnik, hogy a Wifi és/vagy a mobilnet az, ami veszettül szívja az akkut. 100%-ról lement pár perc alatt 80%-ra, amikor be voltak kapcsolva úgy, hogy alig nyúltam hozzá, aztán reggel kikapcsoltam wifit is, mobilnet is, és most késő délután még mindig 74%-on van és telefonáltam vele többször is.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kíváncsian várom a tapasztalatot.
A srácok javasoltak már akkut, ami Alin érhető el, csak az árát sokallom érte (legutóbb 6k volt, valami Nohon márkájú akku)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Exian
addikt
válasz Aryon87 #48538 üzenetére
Ja, még nem tudom, még csak most küldik majd. Ma jött az értesítés a Foxposttól, hogy útnak indul. Ha megjött, megírom majd, hogy milyen. Egyszer korábban, amikor még a lányom használta, rendeltünk egy utángyártottat (máshonnan), na azt küldtem vissza, az kuka volt rögtön. Remélem ez jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Aliexpress. Vagy használtan még fellelhető itt-ott jó állapotú, vagy szintén aliról rendelt utánzatok pl a FB Marketben.
Akkut honnan szereztél és mennyiért. Nekem is aktuális lenne már egy beszerzése, mert ami most van az originalban (Hazai, kb 7-8 éves leharcolt G4) az csak pár órás, míg a kínai változatban (értsd aliról rendelt G4) meghalt az akku (már a második).
Nekem is melósnak indult, de a gyenge akku miatt alkalmatlan a feladatra. Bár most megint befogtam, zenelejátszónak tökéletes, így nem kell a P40Pro-t lepusztítanom melóhelyen (gyár), ahogy kocsiban is zenelejátszóként működik.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Ne haragudjatok, lejárt a szerkesztési idő: nincs semmi gond, azon kívül, hogy egy hatalmas hülye vagyok! A hiba a felhasználóban volt/van! Tehát bennem!
Próbaképpen persze a másik telefonomban (Huawei P30) lévő másik két számomat próbáltam hívni (ki ne ezt tette volna, ennyi a mentségem).
De azon a telefonon be van állítva hívásblokkolás a hívószám nélküli hívásokra... azokat rögtön foglaltra dobja.
És a G4-be berakott kártya, a telefon beállítása miatt alapértelmezés szerint hívószám elrejtés beállításban volt...
Bocsánat!
A telefon kiváló!
Viszont lenne egy kérdésem még: honnan lehet/honnan érdemes rendelni hátlapot? Eléggé leharcolt állapotú a hátlapja, azt vennék egyet újat. Gyári akkut már rendeltem hozzá, mert a ~8 éves gyári akkuja már azért eléggé gyenge...
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Ezt egy újonnan megjelenő telefon esetében szokták kezdő hozzászólásnak írni, de én most teszem meg: "én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek"
Na de viccet félretéve, a lányom kapott új telefont, ő használta, én meg befogtam másodlagos (melós) telefonnak egy még régebbi, sokkal vacakabb telefon helyett.
El vagyok ájulva, hogy ez a közel 8 éves telefon még ma is mennyire jó és használható. Jó kijelző (felbontásban nagyobb, mint a Huawei P30-amé), jó hardver, stb.
Egyetlen gondom van, amire nem találok magyarázatot: a belehelyezett Telekom SIM kártyával az a gondom, hogy mobil irányba nem tudok hívást indítani, de vezetékes irányba igen.
Ha mobilszámot hívok, foglaltat jelez, mintha foglalt lenne a hívott szám. Bármilyen számmal ez van. Vezetékes számok viszont működnek!
Van többféle SIM kártyám, feltöltőkártyás meg előfizetéses, mindegyikkel ez a helyet.
Hívás fogadás működik!
SZERKESZTÉS: eddig csak Telekom irányba próbáltam hívást, most megpróbáltam egy 20-as számmal és azt tudtam hívni. Na, így még mókásabb a helyzet!
Van esetleg ötletetek, hogy hol, mit nézzek meg? A telefont rögtön visszaállítottam gyári állapotra, tehát az már megvolt.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Thunderace #48529 üzenetére
Talán lesz még készleten(árban még egész jó is), de mint írtam korábban, azért kíváncsi lennék 2-4-6 hónap múlva, hogy akkor mit produkál.
(ha nem felejted el akkor írhatnád ) -
Thunderace
csendes tag
válasz Mikemend #48528 üzenetére
Én ezt vettem, és használható: https://www.kijelzovedofolia.hu/lg-g4-h815-tel1-tipusu-utangyartott-akkumulator-2900-mah-bl-51yf
szerk.
Bocs, most látom, hogy ott már nincs raktáron.[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Szintén akkumulátoros lettem. Két G4-ersemben felpúposodtak az akkuk. Gyanús lett, hogy feltöltöttem, aztán újra 54%-ra esett, majd kikapcsolt, és loopolt, mert nem volt benne annyi szufla, hogy felálljon a rendszer.
Úgyhogy érdeklődnék, hogy van-e valakinek tuti beszerzőhelye, ami nem a Wish, esetleg itthon is van-e normális árban akku hozzá?Próbáltam powerbankkal használni akku nélkül, de akkor be sem kapcsol a készülék. Erre van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48524 üzenetére
Sikerült. Találtam egy élő linket, ami a v29a tot fájlt adja. Gyönyörűen felment mind a 2 telóra. Viszont a kínai verzió-n még mindig nem a megfelelő régió van.
Hol tudom megnézni, milyen régiós kell neki, mert hiába EU-s-t kap, nem íródik felül és rinyál miatta bekapcsoláskor.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Valaki tudja esetleg, hogyan lehetne a telefonra Droid 7 verziót felvarázsolni? Jó lenne ha lehetne..
-
Thunderace
csendes tag
válasz Aryon87 #48522 üzenetére
Azért ez így túl szép lenne. 2 telót használok párhuzamosan, szóval fele-fele használatnak felel meg. Pár hívás, egy kis böngészés, ewelink, smartthings, smart life, ip kamerás app, ezeket használom. Csak a szükséges értesítések engedélyezve, facebook ilyesmi kussban van.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Thunderace #48520 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, főleg hogy meddig bírja egy feltöltéssel. Ennyiért igencsak jó vételnek tűnik.
-
Nikaré
őstag
válasz Thunderace #48520 üzenetére
Kettő, inkább három hónap múlva is kíváncsi lennék, hogy mit produkál ez az akkumulátor?
Tényleg érdekel. -
Thunderace
csendes tag
válasz Gabi 8906 #48517 üzenetére
Hamár akksi. Pár hete rendeltem az egyik webshopból pár üvegfóliát+ tokot egy off topic telefonhoz, plusz ha már rendeltem dolgokat, gondoltam megpróbálok egy G4-es akksit.
TEL1 fantázia nevű akksi, 3500ft körül. Ilyen áron nem sokat vártam tőle, de úgy gondoltam hátha. A lényeg, hogy használható, sokkal drágábban is lehet sokkal rosszabbat venni. Accubattery szerint 2500-2600mAh megy bele. Tűrhető belsőellenállás, nincsenek 20-30%-os hirtelen százalék csökkenések. Előtte lévő "patona" márkájú akksi kicsit jobb volt újkorában.
Kapott még egy kis időt a G4, munkatelónak teljesen jó. -
Gabi 8906
senior tag
válasz SkyLine3000 #48518 üzenetére
Az a baj hogy már a szemét akkuból sincs.
Ez is kifutó, utolsó daraboknak volt írva asszem. 2017-es gyártás, tegnap teszteltem. 1 napot végig ment.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz SkyLine3000 #48512 üzenetére
Én Wish-ről vettem hozzá 2 db gyárit. Európából érkezett, eredeti LG zárjeggyel ellátott csomagolásban. (Asszem 4-5000 Ft volt..)
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Aryon87
félisten
Haldoklik a kínából vett G4. Kezdi produkálni a Bootloop jelenséget. A vele jött akku már felpúposodott, szerencsére van tartelék neki. Nem is ez a lényeg. lemerül, kikapcsol a tartalék is olyan 20% körül. Ha bekapcsolom, elkezd bebootolni, majd kikapcsol és elölről kezdi. Ezt eljátsza 3-4x, és sötétség. Akksi ki, majd be, egyből töltőre s akkor hajlandó beindulni. Szóval közeleg a halálórája neki. Ezért arra gondoltam hogy kísérleti "nyúl" lesz, és feltenném rá a LineageOs-t. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne? Ugye BL-t kell nyitni neki, még aktív a kódigényéáses téma, vagy lemaradtam róla? A lényeg, hogy legalább 7es droid legyen rajta az OTP miatt.
Akinek más ROM van a telefonján, lenne szíves akár privátban is rám áldozni 1-2 órát?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
AMD_64
csendes tag
válasz SkyLine3000 #48512 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
AMD_64
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet venni még tutira gyári új akkut?
A LG szervízbe már nem. Vettem itthon neves boltból, de az Kínai klón volt, letakart LG logoval és állandóan kikapcsolt. -
balazs1022
őstag
válasz SkyLine3000 #48508 üzenetére
Nem biztos h a kamera csere megoldja. Apumnak is uj kamerat tettem bele azzal sem ment. Sztem alaplap hiba lehet. Mondjuk az G3 volt, de egy kutya az osszes Lg. (Marmint az alaplapi halalokat illetően)
-
SkyLine3000
addikt
válasz majdnemkocka #48507 üzenetére
Ha veszel kamera modult, simán ki lehet cserélni. Én egy előlapi panel cserét kb 10 perc alatt megcsinálok. Közben a kamera modult is egy mozdulattal ki lehet cserélni. Sztem Alin, ebay-en aksit és kameramodult is lehet kapni.
-
majdnemkocka
tag
Hm, elővettem a G4-emet és bekapcsolás után közölte, hogy "Unfortunately, Camera has stopped." Eddig
- töröltem az app cache-ét,
- kivettem az SD-kártyát, hátha az förmedt meg (mondjuk a Windows nem ismeri fel, de a hiba nem hárult el),
- újraindítottam párszor a telefont,
- csináltam egy gyári visszaállítást,
- csináltam egy hard resetet,
- és végül LG Bridge-en egy teljes újratelepítést ("Frissítési hiba helyreállítása" opció).
Sajnos a hiba nem hárult el. Mi lehet a gond? Megförmedt a kameramodul? Ha igen, lehet ezzel még valamit kezdeni vagy váljanak el útjaink? Telefonálni már nem szándékoztam vele, csak gondoltam, rendberakom meg rakok rá valami offline navigációt túrázáshoz. Céges mobilként üzemelt egy ideig legutóbb, de aztán lett egy dual simes telefonom és az akku sem bírja már nagyon.
Jut eszembe, akkut lehet még kapni? Egyet vettem pár éve, de az felpúposodott 1-2 év után.A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
MrChris
nagyúr
Egy kis segítséget kérnék, ezen a telón elindul a MotionCam app?
Van egy G4 telefonom, ezer sebből vérzik, de ha menne a fenti progi-val a raw videó megpróbálnám rendbe tenni. Az alap problémája, hogy bár kéri az email/telefonszám, jelszót de aztán csak újra indul és megint kéri... a gombjai kontaktosak ezért nem tudom elindítani a recovery menüt, akksija alig bírja. A le gomb szinte full nem működik a bekapcsoló pedig magától is megnyomódik, USB portja is haldoklik. -
Mikemend
senior tag
válasz Ferrari fan #48502 üzenetére
Sajnálom, hogy így kellett kiderülnie a dolognak, mert bár vannak hátsó kiskapuk, gondolom a legális módszer azért mégis egyszerűbb lett volna. Amúgy egy bin fájlt küldenek ilyenkor az adott készülékre, bináris alapon mindegyik egyedinek tűnik, szóval tényleg pech, hogy ilyen telefonod lett
-
Ferrari fan
tag
válasz Mikemend #48491 üzenetére
Arab telefonom van, derült ki az adatok megadása után, pedig normális helyről vettem emlékeim szerint smartshop-os volt(dual sim verzió) és közli az LG oldala, hogy sorry a készüléked nem nyitható, nem adnak kódot
Marad a másik út....elég sok videó leírás van hozzá.
Nah mind1, gondoltam a példádon felbuzdúlva beszerzem én is hozzá a kulcsot amíg lehet, de így bukta -
balazs1022
őstag
válasz Aryon87 #48500 üzenetére
Szia!
Engem nagyon is erdekelne a kínai G4-es. Nagyon sokaig álom telefonom volt ez a G4. Anno majdnem el is tudtam volna cserelni a Find7-emet, de pont előtte lett bootlop-os a kinzett LG. Ugyhogy utana meg 4 evig nyuztam az Oppo-t, kozben meg hullotak ki a G4-ek... Szomorú volt latni. :/ Ezt a topikot azóta is olvasom.
En anno az Oppo-ra custom rom-ot tettem. Nekem sokat dobott rajta. A Ram kezelés tenyleg jobb lett. Custom rommal már nem lotti ki a háttérből a youtube-ot.Esetleg tudnal egy összehasonlítást irni az eredeti vs kinai G4-rol? Regen en is lattam h Aliexpress-en árulnak ujakat. Nagyon kíváncsi vagyok :)
Mik a kulonbsegek?
-illesztesek?
-bőr?
-kijelzo? Szín?
-kamera? Tud az is RAW-ot meg hosszúzaridot?
-akku? Eredetit adnak hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest