- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz Kavinton75 #32096 üzenetére
más telefon?
meliyk is? ameliyknél stock megjelenés van? ha igen akkor probáltál g4-en stock szrü rom-ot mondjuk cm vagy ahsonlok persze tudom nyitni kell és bukik a gari , probáld ki és utána mond hogy egy chine one nagyobb aksival stock androidal többet bir. kétlem.
a kapcsolgatás ide oda, fogyaszt igen. az más kérdés hgoy van lusta felhasználo aki benyomva ahgyja mert lusta 1-et od aérinteni.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Kavinton75 #32094 üzenetére
bocs cáolnám, laptopot jo vonaton mondjuk ic-n használni
metrot emg értem bár még vonaton mész 1-3-több orát addig metron max 1ora a leghsozabb vonalon 1megálotol az utolso-ig
az meg hgoy otthon kényelmesebb mobillal netezni amikor ott a laptop hát igen viszont egy töltö kébel nem okos kénelmetlenséget, én is szoktam ágyban mobilozni mer tlusta vagyok laptop elé ülni viszont képes vagyok ara hgoy bedugjam tölteni .
sok minden be belé lehetne köütni amiket irtál. mer toké hgoy kéznél van de sokal köynebb gépen és gyorsabb és ráadásul nem 5coll-on hanem 15" laptop gépmeg 22"-on olvasni, sokkal jobb, minden féleképen nem rontja a szemet se, persze van hgoy én is mobilt ahsználok de mint irtma képes vagyok bedugni töltöre.töltöre nem kell mindig rakni, viszont amikor 10-20%-nál jár akkor már érdemes töltöre dugni, akksit cseréltes benne , lg szerviznél.
esély telen hogy más legyen más márkánál mivel leeht selejtes akksid van, cseréltesd ki.másmárkánál más let, nem tudom bennem van-e a hiba de én bármelyiket is probálom ugyan ugy merül mint a titanik, akarom irni max 3ora alalt lemerül bármelyik telefon a kezemben. kivételnélkül még iphone is.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Kavinton75
senior tag
válasz DonMaster #32093 üzenetére
Csak ezen szívja az akkut?
Mert másik telefonon nem tette, ha azon is rossz, akkor pláne nagy a baj, mert a 7 óra SOT azon is több lehetne, hisz hibás az app.
Na de azért köszi.
Tudtam én, hogy nem kapcsolgatok valamit folyamatosan.
Na de majd ezután sem fogok
Hiszen másik telefonnál sem tettem.
Eddig nekem még mindig nem meggyőző.Mint már egyszer leírtam más telefonnal is ugyanezt csináltam (vagy nem) és ugyanazt telepítettem.
Ezek alapján lett látványosan nagy diff az SOT-je és a készenlétben.De ez a hajó már elúszott, mert vár a vezetékmentes töltő és a power bank.
[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
törölt tag
válasz DonMaster #32088 üzenetére
Nem mindenki ücsörög az irodában. Én pl. heti szinten kb. 3-4 órát vagyok bent elintézni a papírmunkát, a többit mozgásban töltöm. Tárgyalok, ellenőrzök,...stb. Nem a 4-5 óra SOT a lényeg, mert aktív felhasználás mellett nehezen kivitelezhető. Nekem a telefon az iroda: több mail szinkron, feltöltés/letöltés, fotózás szemle miatt, szövegszerkesztés, beszámoló átolvasás, neten böngészés, szkennelés, BT kihangosítás, aktív mobilnet...stb.
Ilyen esetben a kényelmi funkciók nem használhatók, pl. maximumnál kevesebb fényerő. A rátöltögetés sem mindig opció, mert ha éppen nem megyek külföldre vagy vidékre, akkor rövid távokat megyek. Így töltögetni sem nagyon tudom.
A G4 és a legtöbb telefon erre a célra alkalmatlan, viszont nem is ezt használom munkára. Erre jó megoldás a gyorstöltés olyan helyen, ahol ez alkalmazható, van rendes hálózat. Viszont én pl. sosem panaszkodtam, megoldom.
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz DonMaster #32066 üzenetére
Nekem nem munka telefon, egyszerűen csak használom.
Van laptop és asztali gép is, de ezzel egyszerűbb netezni, meg híreket olvasni, mert mindig kéznél van.
De szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Ha nem így lenne, akkor még minek lenne okostelefonom.
Hiszen ott a laptop (amit vonaton és metrón nem annyira kényelmes használni) és van itthon régi nyomogatós Nokia is.
Ez a kombináció még lenyom minden okostelefont, csak nem annyira praktikus.
Tegnap valahogy nekem is volt 3:30 perc SOT 7 óra alatt.
De már nem érdekel, majd mindenhol töltöre rakom, ahol csak tudom és így lehet akár 120 óra SOT-m is 250 óra alattNa mindegy is részemről lezártam ezt a témakört, mert tudom, hogy magasak az elvárásaim és én nem használom jól (tudnám ez mi a francot jelent).
Majd egy másik márkával is megpróbálom ezt a használatot, hátha azon más lesz....ja már próbáltam és más is lett.
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
DonMaster
addikt
válasz Kavinton75 #32086 üzenetére
a facebook már magában user error , mert mindneki tudja hgoy hibás az app és szivja az akkut ha kell ha nem.
nálad 1 dolog ami biztosan user error.irod hgoy ami bevan kapcsolva:
4G
Wifi
nos mi értelme? szoval ugy értem hogy amikor van wifi akkro ugy is azt használja, igy a mobilnet offos . viszont ha nincs elérhetö wifi de mivel a mobilnet bevan kapcsolva, igy viszont megy a net mobilnetröl viszont a wifin folyamatosan pásztás fölöslegesen ami meriti az akksit, nos igen ez szerintem user error, minek keresen ha a másikat használom? persze átfedés és +1 mozdulat, az igaz hogy okos telefon pont emiat keres pásztáűs a wifi bekapcsolt álapotban még ha nem is talál semmit viszont a mobilnetet is ahsználod közben tehát duplán merited.mi ez ha nem user error.2ora bluetooth az smemi, én 3ora filmezés bluetooth fülesel vonaton és merült 40%-ot
még 60% marad nekem fullrol.
telefonálás nekem volt hogy bezséltem 1orát és merült 1%-ot tehát ez nem eszik sokat.
facebook-rol már irtam hogy mi a helyzet vele.
email az gondolom nem percenként 1 email küld fogad igy az se eszik sokat.
netezés hirolvasás stb. azt mármint igy összeségében azt tudom mondnai, hogy én
vontoziok gps és traker on és 3orát filmezek utána mobilnetel netezek és igy jön ki kb 5-ora sot idö nekem tlefonálás is van benen persze, tehát nálad lehet hgo az akksi szar, cseréltesd ki, az akksiját volt akinek hasonloan merült mint titanik és akkut cserélt és jo let, ha már szervizbe viszed .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
neo_xperia
senior tag
válasz ToniSoprano #32090 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, de hátha.
-
SharpSA
veterán
válasz DonMaster #32088 üzenetére
Basszus adj már egy szótárat az írásod mellé... A helyesírást is lehetne gyakorolni...
Először is írtam, hogy nekem azért a munkához nem kell annyi SOT, de 2 óra előfordulhat.
Szóval a munka. Akkor felhomályosítalak: nem ülök irodában, mindig másik ügyfélnél vagyok. Az email nyilván egyik alap dolog, mellette a teendők kezelése. Aztán van xls szerkesztés, számológép, böngészőben rendelés leadása. Valamelyik üzenetküldő használata. Adott esetben szervizkönyv bogarászás, ami pdf-ben van.
Ezeken kívül ott vannak még a magán dolgok: rss hírek, üzenetküldő, böngészés, pénzügyek kezelése és néha némi közösségi oldal követés. Na meg fotók készítése.
És biztos van még olyan, ami nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ToniSoprano
addikt
válasz neo_xperia #32087 üzenetére
Ez jól hangzik, dualosokra 818P re kijött a frissítés?
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom letörölni a greenify nevü alkalmazást a telómról
Esetleg valaki tudna segíteni? Köszi -
DonMaster
addikt
válasz SharpSA #32069 üzenetére
munka eszköz? ez uj fogalom számomra,
mire is lehet ahsználni emailezés, sms telfonálás
telefonálásra blutföles közben powerbankrol tölt.
sms-nél kézben van de kétlem hogy létezik oylan munka ahol napi töb ezer sms-t kell irni .
email kb mint az sms. jöhet napi 20 de a 20közben után elött. emg böven van idö akár power bankon tölteni.
egyáltalán mijen munkához kell 4-5ora sot idö telefonbol, mert én tem én hogy email sms telfonálás .
irodábn azért akad pc laptop hogy netezni lehesen igy azt kizárnám. facebook ozás nem tartozik munkának szerintem igy azt megint kizárnám, és igy a viber is kivan csukva.
navigákásnál autos töltö.
kézi navinál meg akár power bank akár egy hoszabb usb kábellel.[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Nos egyenlőre nálam is hibátlan a v20g. Első töltés után 27 órát ment, 4 óra 25 perc SOT mellett. És a korábbiakkal ellentétben egyáltalán nem melegszik, még minimális mértékben sem. Frissítés után kellett egy FR mert folyamatosan kiírta hogy az email alkalmazás leáll. Szóval eddig ööm ét bódottá'
-
Kavinton75
senior tag
válasz DonMaster #32064 üzenetére
Mindig bekapcsolva:
4G
Helymeghatározás
Push 2 Email
Bluetooth okosórához
WifiHasználat:
2 óra Bluetooth zenehallgatás
Email
Netezés, hirek
Kicsi facebook
Telefonálás változóAzért user error, mert használom?
-
sszemtelen
őstag
válasz cicaslany86 #32084 üzenetére
Perfekt, akkor már szedem is le EZT!
köszönöm!
-
cicaslany86
aktív tag
válasz sszemtelen #32082 üzenetére
Simán. 5.1 mentését is engedte visszatenni a 20d-re.
-
Bumblebeee
tag
Sziasztok! Garanciás G4 -men kitudna kamera védőt cserélni, mert elkarcolódott . Debrecenbe esetleg hova lehetne beadni?
LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
sszemtelen
őstag
válasz cicaslany86 #32081 üzenetére
Ha 20d-n csináltam egy backupot a telefonról LGBackup-ban, akkor azt a gyalult 20g-n vissza fogom tudni állítani, igaz? Nem szeretnék kellemetlen meglepetésekbe botlani
-
cicaslany86
aktív tag
válasz sszemtelen #32080 üzenetére
Enyem is NLD fuggetlen. Nem tudtam tovabb varni, HUN fuggetlent feltettem up-pal. Eleve gyalulassal tettem fel a progival.Hibatlan. Sokkal kevesbe melegszik
-
Vikooo
addikt
válasz sszemtelen #32078 üzenetére
Tedd fel a magyart LG UP-al.
-
sszemtelen
őstag
Holland független, és még mindig semmi se OTA-n, se Bridge-ben
-
jblgti38
tag
sziasztok! Frissítés óta eltűnt , vagy legalábbis nem tudom előhozni a régi gyári kép szerkesztőt. Azóta automatikusan mindig valami másik rosszat használ, amin rá sem tudom tenni a hdr-t meg semmi normálisabb beállítást. Azt hiszem a google fotók nevű alkalmazásnak a képszerkesztőjét adja be. Ha azt letörlöm akkor meg eltűnik a szerkesztés gomb. Hogy tudnám a másik képszerkesztőt(gyárit) vissza varázsolni?:S
Válaszokat előre is köszönöm -
Technoman
őstag
Kavinton75:
Én az az idegesítő ember vagyok, aki egy ilyen user drámánál, mindig beírogat, hogy mennyire megvan elégedve ezzel az istencsodával
Szóval, amit ritkábban beszélünk ki, mint a SOT, meg az akkuidő, az a GPS
Ha jól olvastam, a rengeteg panaszaid között, a GPS használhatatlanságát is említetted. Lévén, hogy ezt használom (igaz, csak hétvégén), hagy írjak erre esetlegesen használható ötletet.
Nekem a GPS villámgyors, még be sem tölt az app (Navitel), már mutatja is hol vagyok Főleg erre a célra lett véve a kis édes Igaz nekem állandóan be van kapcsolva a "Hely" . Erre persze jogosan lehet mondani, hogy így könnyű. VISZONT.......észrevettem, hogy más navik nem minden esetben ennyire fürgék. (Sajnos, amikor Jóisten a tájékozódást képességét osztotta a népnek, én az utolsóként kaptam helyet a sorban, s mivel még a saját pincénkben is eltévedek, vagy 4 félét is feldobtam még anno a G4-re)
A gyakorlatban: Navitel 1-8mp (ha nagyon felhős az ég nagy ritkán 30mp) hasonló a helyzet az Osmand+-al is, de a "csodás" IGO szüliapp-nál van úgy, hogy uott, s időben 1-2 percig is eltart a pozicionálás.
A lényeg: próbálj meg egy másik offline progit, hátha az gyorsabban pozíciónál. -
jimmedly
senior tag
válasz bigrock #32071 üzenetére
A készenléti idő nekem is javult úgy tűnik. 32 órája vettem le a töltőről, nonstop mobilnet kapcsolat, 1 óra 32 perc kijelző idő automata fényerővel. Ja és 45 perc telefonálás. Az akku jelenleg 50%.
Viszont tegnap úgy eldobta a hálózatot h újra kellett indítani, ma reggelre pedig nem volt mobilnet, pesig be volt kapcsolva. Hívtam eggyet és megjavult a mobilnet. Igaz, nekem v20d alatt is előfordultak hívás beragadások néha.[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
válasz SharpSA #32069 üzenetére
Így van, én is munkaeszköznek használom, ráadásul dual-sim verzióban, folyamatosan megy a BT, navigálok is vele rendesen. Minden este ugrik a töltőre. Powerbank figyel a táskában, nem érhet meglepetés. Szerintem a hobbi userek lelkivilága hasonul meg, ha este 8 órakor Rih(e)annát akarnak videjózni a szigeten, és lemerül az akksi.
-
Heisenberg69
senior tag
Sose volt bajom az akkuval. V20d is simán bírta eddig. WIFI/net, szinkron, gps mindig aktív.
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
SharpSA
veterán
válasz DonMaster #32068 üzenetére
Van akinek munkaeszköz a telefon, ahogy nekem is. Bár azért nekem nincs szükségem a munkához ennyi SOT-ra, ettől függetlenül van hogy egy nap összejön 3-4, de akár 6 óra is. Ez utóbbi már a OnePlus 3-mal sikerült többször is.
-
DonMaster
addikt
válasz Quqesz #32067 üzenetére
persze nem zárom ki, hogy nem-e lehet selejtes akksi vagy vali szar áramkör elt közel bootlop os készülék stb . kapásbol gyári hibűs vagy valami, de azon kivül a user error nagyon benne van a pakliban, és az meg tényleg érdekel hogy mire lehet elhasználni 1 napon 7-töl 22-ig utána alvás azt a 4-5ora sot idöt, ugy , hogy ne legyen rá lehetöség tölteni , mert ugye felsoroltam elég sok helyzetet és mindegyiknél lehet tölteni.
és bocs , hogy enynire kusza let, de felkurt most regel amikor olvastam .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Quqesz
nagyúr
válasz DonMaster #32066 üzenetére
Valaki írna egy DonMaster írását fordító appot?! Google fordító még nem tudja...lécci
viccet félretéve van igazság abban amit írsz,de azért lehet itt tényleg műszaki hiba is. Amúgy tény, app is bekavarhat,már volt rá példa nem1x..
Kavinton
azt még próbáld ki: van csökkentett üzemmód,mikor csak az android ketyeg minden sallang nélkül.Összefoglalóban benne van és ha úgy is szar,akkor tény a szervíz felkeresése.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DonMaster
addikt
válasz ToniSoprano #32033 üzenetére
én csak 1 dolgot nem értek mivel még ha este töltöre is teszi regel lehuzza. mi a jo istent dolgozik a szerensétlenje, hogy napi több mint 4ora sot -ra van szüksége. hol van ez a munka hely ahol ezt emg engedik. jelentkeznék, én is. de komolyan.
mert egy szabad napot nyaralást emg rétek, de itt átlagos hétköznapokrol van szo. regel 7kor go melo mondjuk 9kor kezd délután 17-ig és lefekszik 22ora kor-.
7-töl 9-ig 2ora marad még 2ora sot benne. 17-22-ig amiböl mondjuk utazik 1orát haza mara d még mindig 1 ora sot a 4-böl otthonmeg tv pc laptop stb-is van mi a loszaral merül ? kajak munka helyen megy a kihasznál többet mobilt dolog. értem én, irodában van mondjuk konektor ahova belehet dugni napközben is. és lehet ugy is game-elni filmezni stb.
épitöipari munkás meg nem arrol hirel hogy mobilon game-el munka közben mondjuk be is baszna , ha egy beton keverö kis isparos elkezdene game-el keverés közben
akimeg autot vezet sokat anak emg autos tölti is adot.
és akkro még ha irodában mászkálsz igy nem tudod lerakni kis idöre sem a telot töltöre mert hivhatnak ott van a power-is zsebben elfér és tölt még te mászkálsz. szoval what?
kétlem hogy valaki kimeghy a természetbe és fogja és mobilozna több mint 4orát. azt emg teheti otthon is hgoy nyomkodja, nem kell ahoz kimenni a természetbe, bár itt továbbra is a power adot.szoval téynleg érdekelne hogy teszem azt hétfön legyen egy munka nap, mi a ros sebb-re lehet elhasználni 4-5ora SOT-ot.
persze tudom van akinek kb mindig a fülén van a telefon. de ara ott van mondjuk egy régi nokia kibir 7napot , melete egy ipod akár vagy a samsungnak az ipod szerü klonja lehet vele email stbzni. és melete foghatja a fejéhez a nokiát, persze nem ugy nézni egy nokiás ficsur mint mondjuk egy iphone-os emebrke, de nem is ez a lényeg, bár szerintem nincs olyan opcio hogy ellehesen löni 1 nap alalt 4-5ora sot-ot. egy átlag munka nap. mondjuk aki telon füg mármint hiváson annak bluetooth füles és közben tölthet a mobil akár power-röl(power bank)
tudom kicsit hiosszan taglaltam, viszont komolyan nem értem egyeseket ebebna napi sot idö kérdésben.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Kavinton75 #32006 üzenetére
probáld emg 5.1-n
és nem kell minden hulladék appot felpakolni, mert oké, hogy okos telefon, de egy hulladék app leszivja háttérben is az aksit pl: face-messenger viber .teszem hozzá utobbi viber szivja elég rendesen. bár nem értem azokak akiknek 1 kurva hivásra nem telik de viber miatt mobilnetre igen . hogy mi a lohugynak nekik okos telefon, amikor jo ere a célra akár egy ipod is. vagy akár egy kisebb tablet is tökéletes vibern lehet vele pofázni és melete minden megy . lehet én vagyok az elfogult, de sokan irják, hogy tleeofn akarom irni okos telefon. de kurva sokan meg nem is hazsnálják a telefon funkcioját azoknak böven elég lenn egy okos ezsköz pl: 4-5" tab is.
-
DonMaster
addikt
válasz Kavinton75 #32004 üzenetére
figyu már nekem 50perc sot alalt lemerül 100% töltötségröl.
bár nem találni a piacon olyan okos telefon.-t ami képes tracking melete pokemongo és még egy fps game-et is elfutatni, persze mindezt ugy hogy közben zenét is halgatok mert jobb mint a játékok zenéje + messenger is megy közben mert tök buli facen irogatni mikor fps-t zuzok . persze amikor van egy pokestop ott meg kell álni meg a gym-ek nél is . mind ezt mobilnetel 4g-vel gps-el max fény erön mert miért legyen kisebb ha van nagyobbszoval igen nagy valoszinüséggel user error.
igen a telefon legyen értem ne én érte, mi a lohugy ért nem képes magátol feltöltödni amikor nem használom a zsebemben. miért merül le ? utobbi -t nem rétem kicsit sem.
végül is 1x elirhatnád hogy mivan bekapcsolva és mi megy közben neked.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ToomyC
aktív tag
LGUP-al feldobtam mint upgrade a magyar 20g-t CZE függetlenre ... utánna nem volt FR , teljesen normálisan működik ...
-
SharpSA
veterán
válasz Quqesz #32051 üzenetére
Nálam ez már majdnem megvan: OnePlus 3. Nagyon jó készülék. És csak azért majdnem, mert szintén 3000-es akku van benne (csinálhatták volna úgy, hogy a kissé kilógó kameráig vastagabb a készülék nagyobb akkuval), de így is majdnem a dupláját hozza üzemidőben a G4-hezb képest.
-
ToniSoprano
addikt
válasz TeeJay #32053 üzenetére
Kellene is a siker az LG-nek. Remélem a formáját nem rontják el, van már végleges kép a v20-ról? Én amit feltesznek képeket kb azt látom nem nagyon változik a formavilág a V20-hoz képest ami nem lenne baj.
Az LG G5 nekem nem jön be formailag, ezt a vonalat szerintem hanyagolni kéne. -
natë
nagyúr
Fr-t ota után simán a beállításokból toljátok?
-
brd
nagyúr
válasz SharpSA #32050 üzenetére
++ és szappantartó sarkokkal (a készülékház egyéb formái megfelelnek), mert nyomja a tenyerem, ill. max. 5.2" kijelzővel, hogy egy kézzel is teljeskörűen/kényelmesen tudjam nyomkodni (bár erre biztosan sokan felhördülnek, de mindig nyíg valaki valamiért :), ill. dual-SIM mellett is wireless charginggal.
The only real valuable thing is intuition.
-
TeeJay
félisten
válasz ToniSoprano #32052 üzenetére
meg még 32bit DAC is meg ugye ujjlenyomat olvasó
csak sajnos jó ideig drága lesz úgy meg nem éri meg a 95ezres G4-hez képest
majd ha a V20 is 120alá bemegy váltunk rá
fullHD+Snapi820+4000-es akku nagyon komoly lesz 7-es droiddalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
GEIL
addikt
válasz Quqesz #32022 üzenetére
G4 kéne FullHD kijelzővel és 4000-es akksival
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Balus
tag
A telefon OTA frissítés után nem indult el. Az LG logonál nem jut tovább. 505-ös széria.
Biztosan bootloop lesz?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Balance23 #32043 üzenetére
Ennél rosszabb nem lehet sajnos. Ha van tőlük számlád imei számmal, akkor mehetsz lg szervízbe.
V20g
Nekem egy picit darabosnak tűnik az üzenet app. Asszonyén van még d és mintha azon gyorsabban betöltené az sms-eket. Volt akira 2x kellett rányomnom, hogy bejöjjön az általa küldött üzik. Ami még tipp, hogy backup-ból lettek visszarakva az sms-ek és lehet az kavar be. Mindég tiszta újrarakást szoktam csinálni.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz #86973952 #32019 üzenetére
Persze, nyilván nagyobb az erőforrásigénye, ez engem is sokszor felbasz, amikor ránézek a battery töltöttségi állapotára, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy ezt a szart vettem, simán lehetne FullHD kijelző benne, direkt keresni kell a különbséget a látványban (és még akkor sem találom sokszor) ha átállítom (sajnos állandóra nem lehet beállítani, mert a beépített szarok egyrészt szétfagynak, ha nem a natív van beállítva - "köszi'" LG -, másrészt rengeteg megjelenítési dolog szétcsúszik felbontásváltásnál, ami ugyan csak ronda és a használhatóságot nem érinti túlzottan, ellenben csak reboot-tal jön helyre - "köszi'" Google -).
-
Balance23
csendes újonc
Sziasztok,
f*szomba, elnézést, Bootloop probléma előjött nálam is.Kérdésem lenne, hogy kapcsoljam ki, hogy ne legyen rosszabb? Van itt olyan aki Partneró gsmtől vette, és előjött a gond, hova vitte és hogyan álltak hozzá? Köszönöm a válaszokat!
-
magus217
tag
Beázott a G4 - em olyannyira, hogy a fénymérő szenzor nem reagál. Tehát nincs automata fényerő sem hívás közbeni elsötétülés. Ötletek mennyiért cserélik szervízben?
-
neo_xperia
senior tag
válasz SharpSA #32038 üzenetére
Valóban f@sza készülék lett. Én is erősen szemezek vele, talán még jó is hogy most nem rendelhető. Azért a v20at mindenképpen megvárom, meg egyébként sem most aktuális még a telefon csere. Majd valamikor év végén. Amúgy a G4 - el is maximálisan elégedett vagyok, csak hát az újdonság utáni vágy.
-
SharpSA
veterán
válasz GoneTom #32028 üzenetére
Nos én még merem ajánlani a OnePlus 3-at. Az akku nem cserélhető (amúgy szerszámmal viszonylag könnyen és különben is ahhoz kell pár év mire valóban ki kell cserélni), nincs sd kártya bővítés (én ezt egy usb/usb-c duo pendrive-val oldottam meg, egyébként 6GB RAM és 64GB a belső tárhely), de a többi kiváló. Jó a rendszer, háztól-házig javítás van 2 évig. G4 után azt mondom kiváló készülék, a kamerája is nagyon jó. Az üzemidő meg kb. a duplája... Viszont van szeptemberben lehet majd rendelni, most szünet van.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32034 üzenetére
Egyébként milyen programokat használsz ami szinkronizál pl. messenger idokép, élő widgetek, ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Kavinton75 #32027 üzenetére
Pedig nem lehetetlen. Nálam a 110-120 óra szokott meglenni a 3-3.5 óra sot mellett. Úgy, hogy nem kapcsolgatok ki semmi szinkront stb. Most járok 70%- on 48 óra után, közel 900 óra futásidővel 40 perc sot mellett.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32034 üzenetére
Akkor valami nagy gáz van nálad, bard reset után megvan a kb 1%-ra való lemerítés? Ez után lesz pontos a mérés. Nekem kb 5%-ról 1%-ra fél óra alatt megy le at elején.
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz ToniSoprano #32033 üzenetére
Nekem a napi egy töltés elég lenne, hidd el.
De sajnos nem mindig bírja ki és nem jön össze csak 2 óra SOT.
Hidd el ha jó lenne, akkor nem írogatnék feleslegesen.
Vezetékmentes töltés hátlap és power bank is van, de ne máááár.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32021 üzenetére
Mondjuk annyira nem értem a 2 nap alatt 7 óra SOT-ot tud dolgot,miért fontos annyira? Én minden este töltőre teszem a telót, mindegy mennyin áll . Ha nem elég óra a 4 óra sot akkor viszek külső akkut, de ilyen ritkán fordul elő. 3:43 sotot csináltam melyből 3:13 volt Real Racing 3. Folyamatosan online vagyok kb 5-6 program szinkronizál pl. Whatsapp, skype, messenger, Gmail, naptár,stb és két kártya van benne Telekom és Telenor. 2 GB a havi mobilnet kereten amit le is fogyasztok. Egyébként a szinkronizálás szív sokat minél több ilyen program megy online annál jobban szívja az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz Heisenberg69 #32031 üzenetére
A kijelzőre rakod az újjad felűlre és rajtahagyod elkezded lefelé húzni.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv! Hogy lehet lezárt képernyőnel az órát előhozni?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
dewill79
tag
válasz GoneTom #32028 üzenetére
Szia!
Esetleg Samsung Galaxy Note 4 vagy 5?
Vagy csak LG vonalon maradsz?
Kijelző időben többet tud, mint az LG G4, a rendszert ki kell gyomlálni a felesleges Samsung appoktól, de meg lehet szokni azokat is. Igaz nem olyan "kecses" készülék,mint az LG, a bőr hátlap kényelmesen használható.
SD bővíthetőség, akku csere lehetséges, kamera kitűnő, az ár nem anyira....
Csak egy felvetés volt részemről, mint alternatíva, érdemes kézben kipróbálni a mérete miatt! -
szaszaboy0
tag
5.1 nél hol lehet kikapcsolni az alkalmazás engedélyeket?
Üdv Szabi
-
GoneTom
tag
válasz -Mosquito- #31975 üzenetére
Szia!
Ne is mond... Mikor megjelent a G4, úgy éreztem, hogy az lesz a következő telefonom. De akkor még rendesen működött az Optimus G-m....
Az utóbbi pár hónapban folyamatosan romlik... lassan 3 éves lesz és megérett a cserére.
Elkezdtem olvasni a G4 fórumát és rengeteg hibáról lehet olvasni, de a legsúlyosabb a bootloop, meg a kijelző beégése.Mivel vidéki vagyok, Egertől nem messze egy kis faluban lakok, az utazás meg nem olcsó Bp-re, így jól meg kell gondolnom, hogy mit és mennyiért választok és az megéri-e annyiért...
Pesten olcsóbbak az árak, de ha oda fel kell vinnem 1-2-szer, akkor mindjárt kevésbé éri meg. Meg, hogy egyáltalán megéri-e egy olyan telefont venni, ami hiába tetszik (nagyon tetszik), de feketében, ami leginkább illik hozzám nem tudnak itt rendelni, mert elfogyott a nagykerben, illetve "gyárilag is hibás már" nagy valószínűséggel....
Alternatívát kell keresnem, de vannak kikötéseim:
- cserélhető akksi
- nagyon jó kamera
- stabil rendszer
- jó RAM kezelés
- microSD bővíthetőség
- még megfizethető árAmi ezeket tudja a G4-en kívül az sztem csak a V10...
Írtam is a topikjába, válaszoltak is, és jobb ajánlatnak tűnik a G4-nél, de drágább is, meg ritkább is, főleg feketében.Mivel benne vagyok a telefon témában, a szakdolgozatom is részben erről szólt (rootolni, meg ilyen dolgokat nem tudok... ), de tisztában vagyok a dolgokkal, úgy nagyjából. Csak a döntés nehéz, illetve a pénz kérdése, mert nem tudok túl sokból gazdálkodni...
Próbálok infókat gyűjteni a megfelelő döntés érdekében, hogy a következő mobilom is kibírjon kb 2-3 évet.
A segítségeteket pedig köszönöm és higgyétek el, ez amit Ti kaptok a döcögős mobilvásárlásomból az semmi ahhoz képest amit itthon hallanak a szüleim, akiket totál hidegen hagy a mobilos téma....
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz vigyori78 #32025 üzenetére
6 nap alatt 3 óra SOT?
Ezt akkor sem tudná, ha nem is használnám.
Szerintem klónozd a telefonod, mindenki megvenné.
Ha gondolod, akkor odaadom az enyémet, hátha ezzel is összejön.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
SharpSA
veterán
Az a baj a "nagyobb" gyártókkal, hogy egyszerűen nem foglalkoztak az üzemidő kérdéssel, mostanában már talán némileg kezdenek. A "kis" gyártók készülékei meg jól bírják, de mindig van valami, amivel elrontják az összképet, ez például legtöbbször a kamera. Mert milyen jó is lenne mondjuk egy majdnem LG G4 tudású kamerát látni mondjuk a Zuk Z1-ben vagy az Ulefone Powerben. Utóbbinak jóval hosszabb az üzemideje, mint a G4-nek és egyáltalán nem lassabb (játékok biztos, de az meg nem érdekel). Talán lesz egyszer ilyen készülék is...
-
vigyori78
őstag
válasz Kavinton75 #32024 üzenetére
Ezért vannak a fórumok, hogy mielött vásárolsz váltasz telefont gyűjts egy kis infót.
Az átlagos képernyőidő 3,5-4 óra ennél a telefonnál ha használva van ez 10 perc olvasás után kiderűl.
Ha ennél nagyobb az igény mást kell nézni.
Ha úgy látod tudna többet is valami nem jó akkor szervíz.Igaz éjszakás voltam és nem hajszoltam szét a telefont de nekem ez tökéletes :
Ez nem photoshop, ilyet kell venni
-
bigrock
addikt
Ha csak akkustat képeket akarsz neki küldeni, csinálok párat fotosoppal neked...
-
Quqesz
nagyúr
Sztem volt itt már ilyen eset, de már nincs itt az illető. Hát igen, a ZUK 4000mAh aksija nagyon jó lépés volt tőlük. Lassan ennek kellene lennie a minimumnak. Anno a G2-ben jó volt a 3000mAh, de azóta változott a hw igény így kevés lett. Talán a V20-al az LG tesz egy megfelelő lépést a jó irányba.
-
Kavinton75
senior tag
Köszi mindenkinek az ötleteket, de ha nem tudja a szervíz orvosolni a problémát, akkor megy a levesbe.
Genyo haverom küldözgeti a képernyő képeket 48 órás működéséről és 7 óra 25 perces SOT-ról (Zuk Z1) és semmit sem állít el, semmit sem kapcsol ki....csak használja.
Na ezt szeretném én is.
Anno a G2 tudott ilyet (lehet kicsit kevesebbet), de azóta valami el lett rontva....de nagyon.
Most 30 perce netezek és 12%-ot merült, 28%-os fényerőn (tegnap este raktam újra).
Amíg aludtam 2%-ot merült, így nem hinném hogy bármi be lenne ragadva.
Legnagyobb fogyasztó a kijelző 36%-al.
Amíg ezt megirtam, megint esett 2%-ot, szánalmas.Nem akartam felkavarni a csontig lerágott akku dolgot, de kiakaszt ez a sz@r.
Gondoltam, hátha van még egy ilyen szerencsétlen és megosztja mi volt a megoldás, de látom, hogy csak én vagyok a kiválasztott.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Quqesz
nagyúr
válasz #86973952 #32019 üzenetére
Nem véletlen kezd terjedni ez a nativ változtatási lehetőség. Igazából a QHD-nak csak VR-ban van előnye, minden másban bőven elég a fullhd. Erre kezdenek ráérezni ao gyártók(a nagyok natívoznak, a tôbbi meg marad kisebb felbontásnál)
brd
Lehetne ilyen tesztet csinálni egy be nem szerelt kijelzővel, de nem hiszem, hogy vki ilyennel fog babrálni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem arra gondolt, hogy a nagyobb felbontás miatt nagyobb az erőforrás igény. Ami igaz is, tehát közvetett módon kijelző fogyaszt többet, csak ez a CPU/GPU -nál fog megjelenni, mert ő erőlködik többet. Már a natív felbontás csökkentés is alacsonyabb fogyasztást eredményez. Pl. Huawei -nél is, meg ahol állítható.
-
Sanya
nagyúr
válasz Kavinton75 #32008 üzenetére
De. A kijelző fogyasztja a legtöbbet.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32011 üzenetére
Esetleg próbáld meg 5.1-gyel, nekem nincsenek nyűgjeim, dual simmel nem rossz az uzemidőm. Töltésnél hagyd rajt még 1 órát. Mondjuk kár a QHDért, full hd val talán jobb lenne volna az uzemidő. De szerintem nem rossz így sem.
-
Busterftw
nagyúr
Igen nem a kijelző fogyaszt, azért van az akku statban mindig az utolsó helyen..
-
Quqesz
nagyúr
Nem szándékozom a tesztet megcáfolni, mert nem is tudom. Az a baj nem igazán tudtunk jó tanácsot adni a srácnak, mivel tudná jobbá tenni a telójának az üzemidejét. Persze lehet egyedi hiba van nála a készülékben.....a tesztben viszont statikus képet hagytál kint a kijelzőn ha jól értem és ha mozgó képet/változó tartalmat teszel ki mi a helyzet? A másik meg az 50% fényerő, ami sokaknál nincs manuálisan beállítva(srácnál sem). Szóval van még azért kérdés....de félre ne érts, nem azt mondtam, hogy nem tettél meg mindent a dolog tisztázására.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz Quqesz #32009 üzenetére
Ha nem tood', minek írsz tanácsot? Ott a teszt, bárki megismételheti. Ráadásul nekem már 1+ éves a battery is, a napokban mértem le, már csak max. ~2400-2500 mAh-s. Nagyon úgy néz ki, hogy a chipset fogyaszt túlságosan sokat (esetleg az energiagazdálkodás gyökér, de erre kevesebb az esély, hiszen számottevően nem módosul más rendszer software-rel sem).
-
TeeJay
félisten
nem is a kijelző zabál, nálam is mindenki fikáz hogy 7-8órát 4%-os kijelzővel érek el
nem én azzal érem el hogy semmi felesleges nem megy rajta
nem szinkronizálok nincs GPS Bluetooth meg semmi egyéb
wifin itthon tolom, nem hívnak napi 3órát meg ilyenek
csak használom az alkalmazásokat auto fényerőn ami átlagban 4-20%körül van nálunk a sötét szoba miattMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Quqesz
nagyúr
Nem toom, de sztem azért fogyaszt, és az is számít mi megy rajta mekkora fényerőn.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Kavinton75 #32001 üzenetére
A Zuk Z1 persze hogy lenyomja akkuidőben, nagyobb aksi,kisebb felbontás. Ezek alapján alapból jobbnak kell lennie.(eustock még árulja)
A többit sajnálom....tényleg szívás. Remélem sikerül megjavíttatni.
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz OPiiPO #32005 üzenetére
Sajnos nem tudok osztozni az örömödben.
Az elején nekem sem volt vele bajom, de mára ez megváltozott.
Haveromnak is ez van és nincs vele baja, de ez sem vigasztal
Még kapnak egy utolsó esélyt LG-ék hétfőn otthagyom náluk pár hétre, vagy adjanak egy újat, mert ez felb@sz.
Kicsit unalmas 2 naponta újrarakni és mindent visszapakolni.Lenne jobb dolgom is
A kamerával semmi bajom azt, akkor se szidnám ha rossz lenne.
Mert akkor is jobb lenne, mint a többi[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Az eddig egyik legjobb telefon, ami a családban megfordult. Most rendeltünk még egyet, mert ennyire stabil, jól működő mobilunk még alig volt az elmúlt években, a kamera az pedig csúcs-szuper
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Kavinton75
senior tag
válasz SybenX #32002 üzenetére
User error mi?
Végül is tényleg kikapcsolhatnék mindent, hogy nyerjen pár óra SOT-t, de akkor minek okostelefon?
Egy régi Nokia 30 napig elmegy
Már említettem parszor, hogy nem én akarok lenni a telefonért, ő legyen értem.Most utoljára viszem szervizbe.
Ha nem lesz jó odaadom az LG-nek emlékbe, hogy lássák mit is csesztek el.Még egy LG nem lesz mostanában az tuti.
Pedig a TV, a házimozi, mosógép és a hűtő is az.Lehet, csak én vagyok szerencsélen ezzel, de ez nem vígasztal.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
SybenX
őstag
Én pedig valahogy erősen user errornak érzem ezt az egészet,jó akkuidőben nem a legjobb,de nem is a legrosszabb,egy közepesnek mondanám.Bár aki G4-et vesz az pont nem az akksi miatt veszi...Szóval ha kevés akkor váltani kell.
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
Betelt a pohár, ez a G4 egy sz@r.
Mondom ezt azért, mert:
- akkuidőben lenyomja egy Zuk 1 is (2 nap alatt 6 óra SOT és még 24%-on van, én marha eladtam a haveromnak), ami olcsóbb is
- újra visszajött az automatikus halkítás (nem gyári cucc, hanem valami sz@r benne), így még néha azt sem hallom, hogy cseng, a navigációról, video nézésről, kihangosításról már nem is beszélek
- 4x volt hard reset és 2x raktam újra LGUP-al, ebből az egyik a V20G
- most visszem harmadszorra szervizbe, pedig már a fel2telo ki van cserélve
Tele vele a t@k@m.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest