-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz zombinyul #30008 üzenetére
Ha van root jogod, akkor a Google Play Store-t (csak ezt, tehát a *Services maradhat) érdemes fagyasztani, mert az sokat eszik feleslegesen, az Android rendszer fogyasztásának egy részét is az okozza (nálam legalábbis). Persze ha használnád, akkor olyankor fel kell melegíteni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Vikooo
addikt
válasz zombinyul #28818 üzenetére
Itt nem az akkut kell dicserni hanem az iOS -t.
Nekem kibir a G4 egy teljes napot, a vegen 4 ora SoT -ot produkal de ezt le is tojom, a lenyeg, hogy az en hasznalatommal elmegy reggel 6 tol este 10 ig, 20-30% -nal szoktam toltore tenni.
Akkor lenne jo osszehasonlitasi alap ha a G4 en iOS vagy az i6 on Android menne. Ez igy olyan mintha Linuxot hasonlitanal ossze a MAC OS -el.Jo az iOS ketsegtelen de nekem keves. Zart, iTunes fuggo, nem testreszabhato stbstb. Felolem elmehet akar 24ora SoT al is, akkor se kene
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz zombinyul #28814 üzenetére
Jóval kisebb kijelzővel és felbontással, de az aksi is ezzel arányos. Igen. Nagyon nem jön be ez az UHD dolog, FHD fölött már nem látok különbséget, csak akkuidőben.
Vikooo: lényegtelen a módszerbeli különbség, ha tapasztalatra ég és föld a kettő. I6-tal el tudott indulni a nap 8-kor egy óra böngészés-chatetéssel. És kibírta az éjfeles töltésig. A G4 délben 35%-on volt. Remélem, ma jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Vikooo
addikt
válasz zombinyul #28814 üzenetére
Nekem az i5S akkor is mutatott SoT novekedest amikor a zsebemben volt, kikapcsolt kijelzovel. Fentebb leirtak mi ennek az oka. Az a 6 ora SoT fele annyi lesz.
Standby ban jobb az iOS ez teny, de nem is tudod kihasznalni a hatterfolyamatokat es nincs multi tasking (az amit latsz egy snapshot a memoriaban, a hatterben viszont nem fut az alkalmazas tehat NEM multitaskingol mig az Android igen, ez is tobb akkut ker).
[ Szerkesztve ]
-
-
8kati
csendes tag
válasz zombinyul #28759 üzenetére
Köszi és a Többieknek is!
Szóval valamit valamiért, hm , nem baj ez fontosabb volt nekem a dual sim , akkor ez letudva
(Igen szeretem az LG 8.3 gpad-omat már réginek számító ugyan ,de azt egyenlőre nem cserélem, majd ha sokkal jobbat tud az LG )
Őszintén tetszettek a csempék meg stb amit a Windows-osok szeretnek, de idegesített néhány alkalmazás hiánya bár az Age of E..... hiányozni fog majd leszek COC os sebaj
Komolyra fordítva, akkor utána nézek itt vidéken meg a neten első sorban. Köszi ![ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz zombinyul #28689 üzenetére
A Honor 6 keszulekemmel jartam igy hogy az elso verzios google fotok annyira beragadt hogy 72-76 fok volt a cucc es a ragasztott hatlap le is jott plusz eldeformalodott a keszulekhaz is amit a szerviz nem csinalt meg ezert csere lett a vege. De ez pl nekem meg nem melegedett tul. Amugy az normalis hogy a rendszer lezabalja az akkumat? Nem is a kijelzo a legnagyobb fogyaszto hanem a zsebembe is merul a telo ha hozza sem nyulok
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
ctvagyok
őstag
válasz zombinyul #28686 üzenetére
Nem neked szólt ez igazán. Csak annyira különbözik a hőérzetünk, hogy ez hogy forrósodik nem mond sokat senkinek. Csak pánikkeltésre jó. Nem használjuk azonos körülmények között a telefont. Zsebből kivéve már 36 fokon van, persze hogy hamarabb felmelegszik. satöbbi satöbbi
Nem azonos a viszonyítási pontunk. Lehet az neked már forró, ami másnak még csak langyos.
De próbálok megnyugtatni mindenkit, tesztek alapján sem egy hideg telefon a G4.
Ez nem zárja ki, hogy lehet hibás készülék. Rosszul van eloszlatva a paszta ha van benne, vagy akármi más rontja a hőátvitelt. De ettől is inkább a teljesítmény fog csökkenni, mert túlmelegedést megakadályozandó, le fogja magát szabályozni az SoC.
Én csak annyit tudok tanácsolni ,senki ne pánikoljon, ha a telefon nem lassul be ilyenkor. Valószínűleg normális minden.
Megjegyzem, van olyan a G4 esetén, hogy valami beragad és tényleg brutál meleg lesz. ÉS tényleg lehet hibás készülék. De ha ez megnyugtat, akkor az enyém is hibás.
Akinek rossz, az rakjon fel egy CPU-zt vagy valami benchmarkot, és kérjen meg valakit akinek nem melegszik, hogy teszteljék hasonló körülmények között. Csak ugyanazt a terhelést kell megcsinálni. Készülék-készülék között is lehet különbség, de nem hiszem hogy nagy.
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz zombinyul #28666 üzenetére
Most írtuk többen is és az xda-n is ha olovasol nem 808 sajátosság..Pont ezt írtam/írjuk ,hogy nem melegszik sokunknak 50 fok felé sem terhelésnél.
Ha a tied igen akkor valoszinüleg 90%,hogy valamelyik ergya kutya app lesz a hibás ami felzabálja és tekeri a háttérbe a cpu-t.Meg is jósolom Facebook... -
brek666
tag
válasz zombinyul #28649 üzenetére
Intenzív játék alatt sem lángolt nekem soha Ha neked ilyen akkor tegyél fel egy cpu z-t és csinálj képernymentést .
Ha úgy érzed lángol a telfon akkor az 80 fok környéke ami G3 nál volt jellemző jött is a fék ilyenkor.
G4 nél nem tapasztaltam még legdurvább esetben sem az én példányomnál 62 foknál többet.Ha már hsznél is túlmelegszik szerviz nem jellemző gond van.
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #28545 üzenetére
Az alap dolgokban jó lesz, mint sebesség, hívások mailezés,böngészés, csak mondjuk a kamera az kakukkfű benne, főleg az első és baromi pici a kijelzője ezután már(direkt megnéztem MM-ben). Meg ugye sok mindent nem tud, pl widgettek,kettős ablak,stb....+ úgy hírlik minden app fizetős lesz a app store-ban. De ez majd holnap kiderül....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #28436 üzenetére
En javasoltam neked
Miota ki van kapcsolva szerviz ota, kb 2x volt meloban tolton. Pesze a biztonsag kedveert cipelem magammal meg
Jovo het csutortokon vagyok szabad, akkor viszem be szervizbe ismet...50k azert nemnolcso mulasag foliara.
Nekemmeg azota isbugyanaz van fent, amitvkinabol rendeltem, fiokban a tartalek.. 500ft semmiseg l, es az ujjlenyomatgyujtesenkivul hibatlan. Az mas kerdes hogy van rajta repedes a multkori allvanyfejjel valo pofaraesetol[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #26681 üzenetére
Nekem szerviz ota a QNI flip tokban van a telo. Meg is latszik, a kameran egy karc sincs, viszont a lezerszenzor burkolatan mintha lenne, serulekeny az a muanyag..
Erre a honapra boven kivasaroltam magam, 2 microsd (32gb evo, 32gb evo+ Samsung), G4re 3 tok (szilikon borutanzat, femkeretes muborhatlapos, mubor fliptok) es uvegfolia, mivel a mostani megserult a multkori eses miatt. G3-hoz 2 tok, G3s-nek tok meg uvegfolia
Mai akkuteljesitmeny munkanapon:
4o34p SOT, 11o48p akkuidore. Most van 5%-on... Fix 50% fenyero. Elegedettseg a kobon[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #26390 üzenetére
Miota visszamentem a 20d-re megint, azota az android rendszer visszahuzodott.
A tok linkje: [link]
Picivel lesz sztem vastagabb, mert ha jól látom kb olyan vastagságú, mint a jelenlegi átlátszó szilikontokomn[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #26390 üzenetére
Ne idegeskedj,mindég lesz vmi, ami leszopja az aksit....nekem most az okosóra progija szívta feltöltésig(most kussol)....de vmit vmiért....
nektek is belassul néha a mobilarena oldala? Tegnap óta megint nyekeg,nem akar betölteni..
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
válasz zombinyul #26346 üzenetére
Az alaplapot nem csak egyetlen egy hiba miatt szokták cserélni, a bootloop egy adott típusú hiba, ami a bootolási folyamatban keletkezett végzetes hiba, ami miatt újraindul a telefon, és ezt folytatja végtelen ciklusban. Ha be sem kapcsol a telefon, akkor az hogy lehetne bootloop? Ha kiveszem az akkut és nem kapcsol be, akkor bootloop-ról beszélünk? Nem.
Ne keverjük azért a szezont a fazonnal.Doller:
Én is nézelődtem sokáig, az általad említett is képben volt, de szerintem az LG (szerintem) szebb telefon, a szoftveres felület is jobban tetszett, így az LG mellett döntöttem. Mindenképp nézd meg élőben. Nekem pl. nagyon tetszett képeken a P8, de élőben mégis látszott rajta, hogy "olcsó" telefon, csak épp nem olcsó.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
törölt tag
válasz zombinyul #26346 üzenetére
Alapjáraton a bootloop többnyire softbrick. Elég ritkán szokott hardveres lenni. Mint jelen esetben. De ettől még a bootloopnak meg van a maga folyamata.
Nem mindegy, mert a végén minden rá lesz fogva a "bootloop hibára", ami csak felesleges pánikkeltés.
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
válasz zombinyul #26256 üzenetére
Ilyenkor gyári visszaállítást csinálnék és nem tennék fel semmi plusz appot. Így használnám egy ideig, mert lehet, hogy valami alkalmazás-kombináció összeakadás okozza ezeket.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #26256 üzenetére
Elobbi nalam is elofordult mar, nem egyszer, miota 6.0 van, igaz nalam a hivas kozbe fagyott be a panel, csak restart segitett. Ill van mikor nem erzekeli a kor ikont, a kockaval tudom csak a fokilepest..
-
-
tirszin
senior tag
válasz zombinyul #26211 üzenetére
Sztem. az ilyen problémák miatt nem kell fejlesztés alatt álló op. rendszert, illetve a hozzá barkácsolgatás alatt álló appokat használni.
Azon kívül, hogy a 6.0 a legfrissebb, mi a konkrét előnye egy G4-en az 5.1 Androidhoz képest?
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #26047 üzenetére
Mondjuk ha jol emlekszem nekem is mindig ujra kell csatlakoztatni a G3at..
Mas: tudna valaki linkelni aliexprsses megbizhato eladot aki eredeti, normalis memoriakarit arul? Ebay hosszu ido, kene rendeljem a 2. kartyat is, mert megbolondulok SD nelkul..
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #25913 üzenetére
Tegnap nekem is hasonlo volt, ma meg eleg szeles ez a tores. Es kikapcsolva nem volt.
Jol lathato, ahol a laza lejtes van, abban az idoszakban nem hasznaltam a telefont. Android rendszer 2. helyen van 18% hasznalattal..
-
Bear
aktív tag
válasz zombinyul #25840 üzenetére
Mivel rendszeralkalmazás, nem tudod törölni, csak a frissítéseit lehet leszedni. Egyébként a funkciója:
"Az Android WebView egy Chrome által működtetett rendszerkomponens, amely segíti az Android-alkalmazásokban az internetes tartalmak megjelenítését."
Nekem 2 hete kezdte, múlt héten volt FR, és most reggelre jött elő megint úgy, hogy este még ~85% körül volt, reggel 7-kor meg töltőre kellett dugnom mert 0-ra merült és kikapcsolt....
-
Vikooo
addikt
Az Android WebView egy Chrome által működtetett rendszerkomponens, amely segíti az Android-alkalmazásokban az internetes tartalmak megjelenítését. Ez a komponens előre telepítve lett eszközére, és a legújabb biztonsági frissítések és egyéb programhiba-javítások érdekében naprakészen kell tartani.
Ott van a leiras a Play aruhazban. Nalam is frissult de nincs akkumerules...
-
MODERÁTOR
Melegedést nem tapasztaltam max sok játék után, de az üzemidő nálam is csapnivaló lett. Lehet, hogy beragadt vmi, pedig 2-3 naponta újraindítom. Hétfőn volt borzasztó az üzemidő, kijelző talán 1 órát ment, mobilnet folyamatosan, estére ~20%-om maradt.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #25816 üzenetére
Jah, foleg ugy hogy 3 ora erejere hozza se szagolok, csak az ora miatt ebresztem fel, es az ido alatt durvan 10%-ot esett..
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #25816 üzenetére
mondjuk én ritkán böngészek rajta,de akkor a gyárival......adalékként szokásos online szinkron mobilnettel(8 folyamat),ritkán van wifin....bt sincs soha kikapcsolva,mert az autóban egyből rácsatlakozik...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #25809 üzenetére
Nekem ez most így néz ki: Aksiidő 46h , kijelző 2h, nekem android operációs rendszerként szerepel 4:20h(sorban a hatodik fogyasztó) és 29%-on van az aksi....sztem nem ez zabál....amúgy voda V20d és 486 órája volt újraindítva a telefon.......
zalman90
a második: a hw többet eszik,főleg a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #25809 üzenetére
Enyem se jobb nyugi...
1.5 ora Sot, 10o 22p akkuido, 54%...
Alig hasznalom, meet koltozes, pakolas, es onmagaban merulget nem kicsit.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tirszin
senior tag
válasz zombinyul #25786 üzenetére
Annál az S6-nál van valami komoly bibi (val.szeg szoftveres), annyira nem merülhetne.
Ezek szerint nem is érdemes külső fényerő-szabályozó app-al próbálkozni, mert a túlfogyasztás mindenképpen előjön, ha ki van olvasgatva a fényérzékelő szenzor. (Esetleg nem javíthat a helyzeten, ha ritkábban kéri le a rendszer?)
-
trish92
csendes tag
válasz zombinyul #25681 üzenetére
Vigyázz, mert a chrome a háttérben is syncel, de rendesen! Egyszer nem zártam be a facebook tabot, és megette egy nap alatt az akksi 40%át... Azóta kordában tartom, mert nem bír magával.
Amúgy nem tudom mit paráztok a kijelzőidővel, mindenkinek sokkal jobb, mint nekem
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #25681 üzenetére
Annak periodikus ingadozasai. Par napot kimagaslo, aztan mintha elfaradna, par napot szarakszik, aztan megint kimagaslo.
De en meg mindig allitom hogy utalja a telo a hideget vagy rossz idot
En jol zartam a napot, 4.5 ora SOT 18ora 40 perccelXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #25603 üzenetére
Én nem manuálisozok. Biztos lehet vele nyerni, de nem érdekel. Van hogy a szélvédőn besüt a nap, és csak ha feltolja maxra, akkor látom rendesen. Ha beborul, vagy nem süt oda, visszaveszi. De hogy ezt még én állítgassam, az kizárt. Nekem auto fényerőn van mindig, sokfelé kell figyelnem, erre végképp nem lenne kapacitásom, hogy még erre is figyeljek.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zombinyul #25541 üzenetére
Normális esetben nem kellene, de egy alkalmazás megbízhatatlan működése már elég több merüléshez.
Viber vagy az FB is partner volt már ebben. DE a Google is csinált már extra merülést.
Az viszont biztos, hogy net és szinkronizáció nélkül ki lehet már zárni egy-két problémát. Vagy éppen az mutat rá.
-
Aryon87
félisten
-
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #25382 üzenetére
Ezt használd hívásrögzítésre: Call Recorder
Ha nekem vezető beosztásban megfelel (30-40db hívást rögzít /nap), nálad is jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #25415 üzenetére
Azért még teszteld, de remélem nem lesz gondod vele
zalman90
A hónap vicce...sztem arra gondoltak, hogy ezek a boltok csak ázsiai telefont árulnak, ami 2 simes és nem tudja a B20(lte egyik frekije, de van még három) hálózatot és ezért nem tudod itthon használni....butaság ilyet gondolni/mondani egy műszaki boltban..[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest