- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
Üdv Urak és Hölgyek!
Egy ideje nem követem már a fórumot. Egy ismerős most vett G4-et, kellene neki tok, rózsaszín quick circle tok. Eredetit honnan érdemes beszerezni?
Jó az ebayes is, vagy utánzat, csak jobb minőségű legyen. Tudnátok dobni linkeket? Megköszönném. -
Bornie127
aktív tag
válasz
Aryon87 #20719 üzenetére
Azért nem kell az egekbe magasztalni, nem annyira jó cucc, nem rossz, de mehetne mélyebbre is, a Piston 3 bejáratás nélkül is jobban szól.
Cserében nincs madzag, és van kb. 10 órás üzemidő.
Ez úgy lenne jó, ha nem kellene az eq-hoz hozzányúlni, Spotify alatt nekem nincs eq. és nem is szól szépen. -
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #20698 üzenetére
A Telenor a díjcsomagokban elég szimpatikus, sokszor jobb áron értékesíti a készülékeit mint a Telekom. Azon kikerekedett a szemem, hogy a mytariff xxl csomagban, online 8900ft volt a G4, így van értelme 18ezret kiadni havonta előfizetésre. Az felháborító viszont, hogy a Telekomnál 60 ezret kértek volna el a 19 ezres csomag mellé.
Nincs bajom a nagy havidíjjal, ha hozzám dobják a készüléket apróért, bár ez már nagyon nem jellemző.
Sajnos ahol lakom, csak Telekom térerő van, egyelőre maradok a T-nél, bár nem hűségezek szerintem én sem többet, inkább rendelek egy kínai csodát jó áronViszont, ha lenne novemberben Black Friday és minden féláron lesz,mint tavaly, akkor megéri beújítani egyre, ha kell új teló, ha nem.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #20628 üzenetére
16:9-et csak 9.7Mpx-en tudja ha jól emlékszem.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
majdnemkocka #20412 üzenetére
10Gb-t a G4-hez? Nem 100Gb-nek kellene lennie?
-
Bornie127
aktív tag
Valaki vett már Caseology tokot? [link]
Ha igen, dobhatna privátban képet nekem a telóról, meg hogy honnan vette és milyen a minősége.
Előre is köszönöm. -
Bornie127
aktív tag
válasz
Stauffenberg #20237 üzenetére
Eléggé elszomorító, főleg, ha az ember sokat videózna 4k ban, legyen az egy előadás, ballagás elejétől végéig, oda pedig kell a bővített tárhely.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
bekebazsi #19241 üzenetére
Ár függvényében: Ha nem zavar a nagy kijelző, a műanyag ívelt ház és a +40 k belefér, kell a jobb gpu, a Qhd kijelző, akkor a G4, kamerában is jobb.
Ha, mindezek nem kellenek, nem szeretnél játszani, jobb a kisebb méret, és megelégszel a gyengébb kamerával a G4-hez képest, akkor a P8 a fém+üveg házával.
Nekem a P8 a nyerő dizájnban, páromnak olyan van remek üzemidővel, a G4-be jobb cuccokat pakoltak.
Szerintem mérlegeld mire van szükséged ezekből az ár függvényében.
Mind a kettő remek telefon a maga kategóriájában, egyiken sincs baj a szoftverrel. Nekem tegnap előtt az időjárás jelentés kapcsolta be valamiért a gps-t, jól meg is szívta az akksit, a P8-on is volt valami, egy restart kellet neki és azóta is hibátlanul teszi a dolgát párom nagy örömére. Egyébként neki egy BB Z10-et váltott, ahhoz képest ég és föld a kamera a P8 javára. -
Bornie127
aktív tag
Melyik üveget érdemesebb venni, Nillkin H, H+, H+ pro?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #19235 üzenetére
Nagyjából követtem az eseményeket, tudom, hogy már nem vagytok együtt.
Nem szeretnék sem mellette, sem ellene lenni a P8-nak, de az exedé tuti hibás volt.
Követem azt a fórumot is, de egy két pici hibától, mint ami itt is előfordul, nincs baja a készüléknek.
Alkalmazásberagadás előfordult egyszer, restart megoldotta, azóta olyan szépen muzsikál! Nagyon durva üzem és kijelzőidőket hoz, csak pislogok, amikor elkérem párom telóját és belenézek.
A kamera is jó, de nem jobb a G4-nél, de ne felejtsük el az árkülönbözetet sem.
Ettől függetlenül, szerintem ajánlott készülék, főleg ha nem kell 5,5"-os tepsi. -
Bornie127
aktív tag
válasz
zombinyul #19233 üzenetére
Amúgy miért rossz az a P8?. Állandóan olvasom tőled, hogy milyen rossz, mert a párodnak az volt/van. Az én páromnak is az van, nemrég vettük neki, árban is jó és ha nem kaptam volna a Telekomtól ingyen egy G4-et a HTC M7 helyett, akkor valószínűleg én is olyat választottam volna. Ne a G4-hez viszonyítsd, csak objektíven, érdekel mi a bajod vele.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Amikor galériából meg szeretnék osztani valamit, akkor felajánl névjegyeket megosztásra. Ezek nagyrésze nincs is a címtáramban, egy évben egyszer hívnak és csak egyre több lesz a listában.
Hogy lehet ezeket törölni innen, vagy beállítani, hogy ne adjon tippet sms/mms megosztásra? -
Bornie127
aktív tag
válasz
majdnemkocka #18818 üzenetére
Nagyon jól néz ki, kell egy!
-
Bornie127
aktív tag
6.0 alatt a kijelző feloldásakor, hogy lehet témát választani? Lolli alatt nem a képernyő zárolása opciónál volt? Most nem találom sehol
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Viktor0610 #18567 üzenetére
Nem tudom a vodánál meg a telenornál, hogy megy, de a telekomnál adtak nekünk, igaz szóltunk, h mikro simünk van. (Nem g4-be)
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Aryon87 #18523 üzenetére
De nekem ne egye a ramot!
Tényleg, csak azert furcsállom, mert lollin ahogy irtad is 1 gb szabad volt, most meg reggel 500, du. meg 300, és 3-mal kevesebb app van, mint lollin. Ugy veszem észre, mintha a chrome töbször töltené újra a lapokat mint lollin, de az is lehet, hogy csak placebó, én látom csak így.
-
Bornie127
aktív tag
Nektek mennyi ramot eszik a 6.0? Lollin 900mb-1gb szabad volt, most bármely időátlagot nézem 500mb környékén mozog. Ugyanazok az appok mentek vissza, ebben a tekintetben nincs változás. Ennyire megváltozott a 6.0 memória kezelése az lollihoz képest, vagy több mindent tart háttérben a rendszer?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Stauffenberg #18391 üzenetére
Azzal nincs bajom, hogy leveszi, mert szobaban most is 13 es 22% között van, hanem voltam kint es 70. Oda is eleg volt nekem az 50 környéke. Mind1, együtt lehet vele élni, de az előző jobban bejött.
-
Bornie127
aktív tag
Hajnalban felraktam a Telekomos 6.0-át, volt egy óra mire lejött. Nekem annyira lassú volt minden és iszonyatosan szaggatott, hogy egy fr-et kellett csinálnom. Azóta jó.
Nem tudjátok mi lehet az akksihasználatnál a dex2oat folyamat? Kijelző után a második fogyasztó, volt 30% is, jelenleg csak 9.
Ami idegesítő, hogy az automatikus fenyerőt nem lehet úgy beállítani, h max. 52% legyen és azon belül állítsa, vagy igen? -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Az Lg drive felajánlotta, hogy frissítsem a driveot. Megtettem, csinálni szerettem volna bizt. mentést gépre és azt írja csináljak 11Giga helyet a telón és nem is megy tovább. Eddig gond nélkül gépre tudtam csinálni backupot.
Nálatok jelentkezett ez? -
Bornie127
aktív tag
Elindult a béta Marsmallow a Samukra, remélhetőleg lesz lassan a G4-re is. :-D [link]
-
Bornie127
aktív tag
válasz
vigyori78 #17291 üzenetére
Van másik eladó, ahol g4 kép is van és olcsóbb is egy picit, viszont ha nem G4 hez küld kérem vissza a pénzt, vagy felveszek egy ticket-et. Vastagnak vastag, viszont valamilyen bőr és nem kell, - nem is akarok - tokot rátenni.
Esetleg ha tudsz/tudtok olyan tokot ami bebújtatós mint a Bugatti, pl: [link] ez amibe beleférne, ne tartsátok magatokban, én sajnos nem találtam ekkorát. -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi bőrhátlapot/bumpert néztem ki. [link]
Ez szerintetek egy olyan bumper ami a gyári nem bőrös hátlapra megy fel, vagy ez már egyben hátlap is és csak fel kell pattintani!?Szerintetek?
Én nem jöttem rá, de inkább az első. -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
A minap kényszerből szert tettem egy ilyen csodára. Az lenne a kérdésem, hogy megeszi (meg kellene) az sdxc kártyákat? Ha igen mekkora méretig látja?
Tudtok olyan ebay-es eladót, aki korrekt, megbízható kártyákat árul!? Linkelnétek nekem egyet-kettőt?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Cipő topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest