-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43438 üzenetére
Végül is igazad van,mert így nagyon jól jártam,egy szavam sem lehet!!!!
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
A mai naptól elbúcsúzom én is a G4 topicból.
Sikeresen kihoztam egy S7 EDGE készüléket a csereutalvány jóvoltából.
Mindenkinek köszönöm az évek során írt rengeteg segítséget!!!
Azért még néha-néha beugrom a fórumra.
A legjobbakat Mindenkinek!
Sziasztok! -
killzone1987
senior tag
válasz Tutu7030 #43428 üzenetére
Mivel csak a telekomnál válthatom be a csereutalványt,így ott kell néznem,és az ő árajánlatú készülékei között tudok választani.
Már csak azzal kéne tisztában lennem,hogy amennyiben drágább telót választanék,mint a csereutalvány összege,azt azonnal rákéne toldanom egy összegben,vagy megoldhatnám részletfizetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Tutu7030 #43428 üzenetére
igen,eddig nekem is 90%-ig első kiszemelt a Mate 9,de jelen esetben 140.000 volt a G4 amikor megvettem a Mate 9 pedig 188.000 és így ~ 50.000 a többlet,bár már csak 5 hónap van a hűségidőből,lehet bevállalom a kicsit magasabb törlesztőt,már ha ki lehet így hozni egyeltalán.
Még nem volt szerencsém csereutalványhoz.
Valaki árulja már el nekem hogy kell ezt elképzelni?
Ha magasabb árú készüléket akarok kihozni,mint a csereutalvány összege,(azaz 140.000 ft,)akkor a többlettel mi a helyzet,ha pl a Mate 9-et hoznám ki,ami 188.000?
A többletet egy összegben kellene kifizetnem,vagy lehet részletben is a G4 törlesztője mellé?[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz MittuDomain_ #43424 üzenetére
Összeállítottam egy listát.
S7 EDGE,
MATE 9,
P9 PLUS,
HONOR 9,
P10,
MOTO Z
Ezek közül akarom valamelyiket.
Első szempont az 5.5 col kijelző vagy feletti,és az üzemidő.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Na meglett az eredmény a javítással kapcsolatban."Tisztelt János!
A gyártó engedélyezte csere jegyzőkönyv kiállítását, mellyel Ön a vásárlás helyén tudja igényelni az új készüléket.
Ennek átvételével kapcsolatban a leadás helyén tud érdeklődni.
Megértését és türelmét köszönjük
Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft."Csere utalvány lett a vége.
Holnap be is megyek a telekomhoz,és ha sikerül,hozok ki új készüléket!
No de valyon milyet válasszak?
140.000 ft volt a készülék ára,tehát ugyanennyi összegért,vagy többért hozhatok ki másikat,mivel a G4-et már rég nem árulja a Telekom.
Most itt a nagy kérdés,hogy mit hozak ki?
S7 EDGE,MATE9, vagy melyiket?
Tippeket és érveket privátban is fogadnám.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Ezért is írtam,hogy a zömét...
Nos,én nem merültem bele sose,hogy akár 70 appot kigyomláljak.
Ha gyári romot használtam,a googleplay pár appját,meg pár apróságot "fagyasztottam"
Főzött romnál pedig alapból ki vannak szortírozva az értelmetlen,sose használt appok,persze azt sosem figyeltem,hogy mennyire részletesen van kitakarítva tőlük a rom.
Google play ujságos és társai meg pár gyári app,amit sose használok,nekem ez volt a mérvadó,de az hogy nálad mi is lehet az a 70 app,na arról fogalmam sincs.
Esetleg privátban elküldhetnéd a pontos gyomlálandó saját bevállt listádat,melyik appokat lehet is törölni,és ha még idén,ebben az évezredben visszakapom a drágaságomat,akkor lehet belemerülök gyomlálgatni.
Az a lista kell,amihez nem kell root.
Igazán sosem foglalkoztatott a gyomlálgatás elvégzése,csak az az egy dolog,h minnél stabilabb,gyorsabb legyen a telcsi...
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43390 üzenetére
Hidd el nekem,megvolt az oka,amiért nem akartam,h az lg szervízbe kerüljön...
De hagyjuk...
A 3310-es pedig 1300 mah akkuval mindössze elketyegne akár 1 hónapot is
És csengőhangnak a boci-boci fenomenális élményekben részesít[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43385 üzenetére
Hát persze saját költségemre utaztam volna közel 200 - 200 km-t,hogy személyesen leadjam.
Az első javítás határidőre megvolt...de tudodmit,te már amúgy is szabadulni akarsz a G4edtől,arról én nem tehetek,hogy senki nem veszi meg tőled,ígyhát kár volt hirtelen felindulásból fárasztani az ujjaidat -
killzone1987
senior tag
Nem semmi,hogy 3 hete odavan a dög G4-em.
Ráadásul 15. én vissza kellett volna kapnom,vagy legalább felhívhattak volna,hogy elhúzódik a javítás,vagyépp megtagadják,vagy akármi,erre sehol semmi,és nagy nehezen e-mailben sikerült utolérnem a budaörsi telemaxnál a telót,hogy még javítás alatt áll,és( én gondolom,hogy valami oknál fogva) de azt az üzenetet kaptam,hogy még javítás alatt van a teló, felvették a kapcsolatot az lg szervízzel,és most várják a visszajelzésüket...
Pff.
Ez hatalmas szívás.
Jelenleg egy szép kb 15 éves Nokia 3310-el nyomulok,mert más telót nem tartottam tartaléknak,ugyanis a fene gondolta azt,hogy így megszívat 2x is .
Egyébként a javításba gondolom az is beleavatkozik,hogy megszűnik a jelenlegi címén lévő budaörsi telemax aug.31-én...
És akit érdekel,az majd a tesconál fogja találni őket,ha azemélyesen szeretné bevinni hozzájuk. -
killzone1987
senior tag
Hivatalos nougatbácsi mikor látogat el a G4-re is?
-
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #43281 üzenetére
Rendicsek,bocsi,elhaladt a szemem előtt.
Stauffenberg is említette.
Jó árban is van,harisnyás,ahogy a képekből kivettem.
Rendelni fogok belőle,mert tényleg viszik mint a cukrot,4000 nél is több visszajelzés... -
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #43277 üzenetére
Jó,akkor nem lesz csilivili töltőkábelem
Talán 5-6 márkájút találtam ilyen csatikkal ~ egy hónapja az alin,de ha egyiksem megbízható,akkor kérnék szépen márkaneveket,amik megérik az árukat,és az az 1800 mah-t is ténylegesen leadják.
Ami szempont,hogy 1 méteres legyen.Vettem én vezetéknélküli töltőpadot,illetve a hátlapba való tekercselést,de még a cserélt panellal is forrósította a telót mint az állat.
Így hagytam is a fenébe,pedig a drágábbik tekercselést kapta a hátlapba,természetesen az aliról rendeltem őket.Ha többet kell várnom,mint a feltüntetett határidő,kitépem a hajamat.
-
killzone1987
senior tag
válasz FerNandor #43269 üzenetére
Az én kábelem is elpusztult,azaz jó ha 500 miliampert átad.
Aliról melyiket érdemes rendelni?
Olyan kéne,aminek a végében,azaz a csatlakozóban led van,és piros illetve zölden világít töltés függvényében.
Találtam is,ami strapabírónak néz ki,de pontosan melyik fajták a jók,ami nem parasztvakítás?
Ha úgy alakulna,h javítva kapom vissza a telót,megérdemel egy normális kábelt.... -
killzone1987
senior tag
válasz Medocsabi #43268 üzenetére
Jelen esetben nem kajlódik az 2 hónapot!
másodjára adtam le ugyanannál a telekom viszonteladónál,minden szerdán hoznak-visznek készüléket.
Elsőnek is visszakaptam 2 hét múltán.
Csak ugye 15.-e a határidő,hiába kértem,h szállítsák házhoz,hamarabb nem fogom viszont látni se javítva,se javítatlanul gondolom én...
Jövőhét kedd-szerdán kéne megkapnom elvileg...
Futárral nem szállíttattam még vissza,így nem tudom jó döntés volt-e így utólag,h így kértem....
Gondoltam hátha hamarabb készhez kapom,de így is mindjárt 2 hete odalesz...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #43258 üzenetére
Ezekszerint a telekom ilyen tetű lassú.
Mert én múlthét hétfőn leadtam a telót a telekomnál,azon a héten szerdán felvitték pestre,futárral kértem házhoz a visszaszállítást.
Nos azóta síri csend...
Hívni se hívtak azóta,h esetleg költséges a javítás,ez egyrészt jó is,ezért ne is hívjanak
De szeretném már ha ismét lenne készülékem,és nem tablettel kéne szaladgálnom,mert kényelmetlen
Habár 15.-ig van idejük csinálni vele valamit,remélem,csak a futár fog hívni,h kész a teló,és mikor hozhatja.
A zsebbenyúlós részt egyébként is kihagynám,bár nagy gondban volnék,ha hirtelen választanom kellene mi legyen az utód.
Olvastam,már elkezdődött az esetleges utód keresés,és látom vagyunk néhányan,akik gondban vannak ezzel.
Megjegyezném,akik szolgáltatónál,és részletre akar vásárolni,brutál nehéz a szűkös kínálatú választás.
Mindegyik készülékből hiányzik valami,ami a jó öreg G4 ben megvolt.
Távrecsegő,(azaz infraport,)értesítőled,manuális nagy felbontású kamera stb stb...
Nem értem a gyártókat,ezek a mai világban már olyan megszokott funkciók,eszközök,amik már egyik új felső kategóriás készülékükből sem hiányozhatna.
Fura gondolkodásuk van az már biztos. -
killzone1987
senior tag
válasz gixxergabi #43132 üzenetére
Nem azon van aggódnivalóm,h megjavítják vagy sem,hanem,h észreveszik-e a nyitott BL-t,mivelhogy eséllyem sem volt viaszazárni,mert semmire nem reagált kábellal sem,ugyanis nem bootloppos lett,hanem totál kifeküdt.
Egyébként meg aggódni nem aggódok egyeltalán,csak jó lenne ha nem kéne új készüléket vásárolnom sos-ben
A szervíz hozzáállása meg számomra ismételten semleges.
Első szervízeltetéskor beleírattam a hibák közé a gyenge üzemidőt is,akku csere nem történt.tehát örvendezni nem örvendeztem,amikor olvastam a munkalapot.
De a főpanelen kívül a csengőhangszórót azt kicserélték[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Ahozképest,h alig 2 éve lehetett hozzájutni a G4-hez,csúnyán kihalt a topic...
Egyébként amennyiben fizetős lenne a javítás,már megvan a kiszemelt utód,és nem LG.
Évekig próbálkoztam az LG-vel,és csak kifogtam mindig azokat a példányokat,amikkel az aktuális meghibásodások,hibajelenségek előfordulhatnak.
Ezek után úgy döntöttem,bepróbálkozok más gyártóval.
Az LG-t elsősorban a hátsó "egyedi" kényelmes kezelőgombjai miatt választottam,ár,tudás,minőségérzet,csodás kijelző stb...
Ha valami csoda folytán megjavítják ingyen,akkor kivárom vele amíg életképes,de ha zsebbenyúlós lesz,akkor befejeztem vele a pályafutásom.
Senki ne vegye "fikázásnak"
Amíg nem voltak vele gondok,addig tuti megse fordult a fejemben,hogy másik legyen,de LG-től ez a 3. készülékem,ami hiba nélkül nem bírta ki a 24 hónapot.
Sziasztok[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #43122 üzenetére
Azt az egy dolgot nem értem meg,mi lehetett az a kijelző bepixeleződés.
Az első főpanellal is csinálta minden nap,ahogy panel cserés lett, alig telt el 1 hónap,és pontosan ugyan azt csinálta.
Összességében pedig full megvoltam elégedve a telóval ezt az egy dolgot leszámítva.
Nemtudom,akinek esetleg bepixelezget a kijelzője 1-3 mp-ig,nem küldte be szervízbe ezzel?
Vagy úgy mint én is csináltam panelcsere előtt,hogy elviseltem ezt tőle,és tülkön ülve vártam,h előbb-utóbb ígymarad a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #43125 üzenetére
Sajna,ha valaki sonyra ruház be,tutira számítania kell valami hibára stb...
De még akkoriban ki is vesézték páran,h tudásához,kijelző minőségéhez képest jócskán túl vannak árazva,ami persze igazolódott is,amikor nézegettem kézben fogva a sony egyes modelljeit.
Személy szerint amennyire sony párti voltam,hipp-hopp rá kellett döbbennem,az android platform óta semelyiket sem kifizetődő megvenni.
Persze,mindig akadnak kivételek,akik maximálisan meg vannak elégedve.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #43122 üzenetére
Nem bunkózásképp mondom,de Sonyt az android óta nem érdemes venni,főleg a mostaniakat!
Android előtt csak sonyjaim voltak még a walkmanos korszakban,W995 stb,,, -
killzone1987
senior tag
Kíváncsi vagyok,valyon mi lesz a végeredménye,hogy leadtam hétfőn a telekomnál a telót,szerdán felszállították a szervízbe.
50-50% az ingyen javításra...
Vagy feljívnak,h zsebbenyúlós lesz,és akkor egyenesen menni fog a kukába a kicsike -
killzone1987
senior tag
válasz Remekelek28 #43049 üzenetére
Akkor sorolom...
Optimus G ---> Kijelzősárgulásos lett
G2 --->Ismételten kijelzősárgulás
G3 ---> Nem volt,erről nem tudok sokat
G4 --->Először totál pixeles maradt az egész kijelző,másodjára még 5 hónap se telt el,és a cserélt lap meg meg se nyikkan már...
G5--->Nem volt,erről sem tudok semmit
G6---> Nem volt még,csak amit tudok,hogy a kijelzőjével vannak gondok nála isÚgyhogy nekem csak negatív tapasztalatom van,pedig ár-érték arányban jól áraz az LG....
Már csak annyit fűznék hozzá,hogy nem szándékozom "fikázni" az LG-t,egyszerűen ahány telóm volt tőlük,mindnek lett valami baja,és pedig úgy szoktam rájuk vigyázni,mint a hímestojásra...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Tutu7030 #43040 üzenetére
Kár,hogy a Trémobil brutálisan szűkös választási lehetőséggel kínálja a készülékeket.
Note 4 meg hasonlók sincsen náluk.
Igen,SONY 100%,hogy megsem fordult a gondolatomban!
Jelenlegi álláspontom azt mutatja,hogy amennyiben a G4-et csak pénzért javítanák meg,elfogok búcsúzni ebből a topicból... -
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #43038 üzenetére
Látod SONY-t pontosan ezért nem veszek (pedig az android megjelenése előtt csak Sony-m volt mindig), mostmár ahogy hallom,mindenki panaszkodik rájuk,meg az alakjuk sem tetszik.
Samsungom még nem volt,így nagy az esélye,hogy bepróbálom,mert az S7 EDGE-nek minden kínálata megfelelő számomra...Eddig amit biztosra tudok bizonyos gyártókról:
LG-nek nem megy az időtálló készülékgyártás,
a SONY-nak se,ráadásul túlárazottak is,
a többiről meg nem nagyon hallottam rosszat,nem vagyok jól informált minden gyártó hibáival.......
Úgy gondolom a trémobil nem feltétlen jelent hátrányt,kivéve az ott dolgozó ügyintéző kollégák készségessége!!![ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #43036 üzenetére
Sajnos a trémobil nem forgalmaz xiaomit :-(
-
killzone1987
senior tag
Ismét köszönöm a válaszokat.
Nos,nem egyszerű a választás.
Mert amiben a kamera is "pöpec" a kijelző mérete is megfelelne az nekem nagyon drága.
Ami árban is jó volna,a kamerája is,annak meg a kijelzője kissebb,mint 5.5 col...
Úgy gondoltam,hogy 5.5 colosat akarok,ez van már megszokva,pont ideális...
Lehet S7 EDGE 32 GB lesz az utód,3600 mah akkuval,5.5 col kijelzővel,és 12 mp kamerával... -
killzone1987
senior tag
válasz salapp #43025 üzenetére
Kérdésem az lenne,hogy amennyiben muszály lesz vennem egy másik telót,még is melyiket vegyem,amelyiket a trémobil árul?
LG biztos hogy nem,beleharapott ALMA se kell,SONY is felejtős,mert azokkal is sok gond van az utóbbi készülékeivel...
Talán HUAWEI lesz,ezekkel is előfordulnak hibák,de páromnak is az van pár hónapja,P9 LITE 2016, vagy 2017 asszem,ő nagyon meg van vele elégedve,a HUAWEI-k árukat teljesen megérik,ahogy hallottam...
De majd eldől,egyeltalán szükséges lesz-e új teló után keresgélnem...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz salapp #43023 üzenetére
Úgy gondolom a G4 jó telefon lett volna,HA a tömeges hibát elismerve gyártottak volna hozzá egy javított panelt!!!!!!!
Amiben a hibákra irányítva a hangsúlyt fáradtak volna vele,hogy aki bootloppal,illetve más olyan jelenséggel állít be a szervízbe,hogy használhatatlan a készülék,már kárpótolhatták volna egy "az ismert hibákra hibátlan" lappal....
Ez járt volna egy közel 200.000 ft-os telefonért!
Ehelyett mit csinálnak...beleraknak egy másik panelt,ami ugyebár újabb gyártás,de a hiba valamelyike pontosan ugyan úgy elő fog jönni,csak idő kérdése...
Szerintem nálam rekordidő alatt előjött a hiba.
Egy biztos,amennyiben belekötnek a nyitott BL-re,és csak pénzért javítanák meg,egyenesen menni fog a kukába!!!
Egy fillért sem áldozok rá,hogy ismét idegeskedjek a hibajelenségeivel,(pl.: nálam alig volt egy hónapja cserélve a panel,és azóta a mai napig naponta többször is 1-3 mp erejéig beugrált a kijelző fele),és azon sem akarok idegeskedni,hogy valyon mikor pusztul el megint az egyik pillanatról a másikra!!![ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz hard74 #43020 üzenetére
Necces,de azt be is kellene bizonyítaniuk,hogy ki is unlockoltam,ahhoz meg elvileg életet kell lehelniük a lapba...
Bár a fene se tudja,biztosan megvan rá a teknikájuk.......
Ide vagy oda,akkor is küldenem kell a telefont,mert totál meghalt!
Aztán majd eldől,másodjára is szerencsém lesz,vagy bebukom...
50-50 %
-B- A telefonszámot meg köszönöm![ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz hard74 #43017 üzenetére
Köszönöm ismét a válaszokat!
Elősször is jónéhány panaszom után,(pl a kijelző függőleges fele többször bepixelesedik napi több alkalommal) amit itt az oldalon hajtogattam,nem hittem volna,hogy 5 hónapon belül kifekszik a cserélt panel,és hogy megint kínlódhatok a szervízzel...
Nos ez tény,hogy a telemax kevésbé nézni a nyitást,és ők javították,szeretném is hozzájuk juttatni...
Már ki is találtam hogyan csinálom.
Felhívom szépen hétfőn a trémobilt,hogy bevihetem-e hozzájuk,hogy már 1x onnan javítattam a készüléket,így elkerülöm a potyautat.
És akkor marad a posta...
Másrészt,mivel egyeltalán nem mutat semmi életjelet a telefon,se rezgés,se semmi,úgy gondolom,hogy nem fogják megtudni a nyitást se így-se úgy,kivéve ha javítják a panelt
Mert az szívás lenne....
Egy utolsó kérdés...
Amennyiben fel kell küldenem az LG-nek a telót,szükséges-e telefonon leegyeztetnem velük,hogy oda akarom küldeni hozzájuk?
Ha szükséges,akkor írja már le valaki a szervíz telszámát. -
killzone1987
senior tag
válasz Remekelek28 #43009 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és a címet!
Telefonszámot is tud valaki,mert gondolom kell velük egyeztetni telefonon,vagy nem?
Csak azért kérdeztem,hogy bevihetem-e ismét a t-mobilhoz szervízeltetni,mert itt olvastam a fórumon,hogy elősször átveszi a trémobil,felküldi,de másodjára már nem őhozzájuk kell vinni,hanem LG szervízbe...
Akkor most tegyek egy próbát a trémobilban,vagy kapásból küldjem fel postán? -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Nagy bajom van.
Cserélték az alaplapot 4-5 hónapja,és ma elpusztult ez is!
Be se kapcsol,töltést sem veszi,se rezgés,semmi.
Olyan forró volt,a telefon és az akku mint az állat.
Az előző javíttatást a telekomnál intéztem,azaz ott adtam le,és küldték fel a telemaxhoz.
A kérdésem az,hogy a mostani javíttatást már nem intézhetem náluk,ugye?
Ha nem tudom már a szolgáltatónál intézni,akkor postai úton szeretném lebonyolítani!
Melyik céghez kell küldenem,és mi a pontos címük,illetve telefonszámuk.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42923 üzenetére
Én nem olvastam sehol,legalább is elkerülte a figyelmemet.
Csak akkor vált gyanússá,amikor két különböző romot feltéve azonos hibákat dobott ki,elsősorban a leg súlyosabb,h nem látja a sim kártyát... -
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42921 üzenetére
Nem appot akartam írni,hanem ROMOT!
De mindegy...
Nálam készségesen bootloppot okozott a frissítése,és arra is rájöttem már,h ha felteszek egy romot,esetleg gappsot mellé,és rootolni is kell,csak teljes bootolás után szabad,újra belépve a recoverybe feltenni a Magisk-et,mert pl olyan hibát okoz,h nem látja a sim kártyát,és egyéb hibaüzik...
Egy biztos,1x-re nem lehet mindent rádobni......
Csak lestem mit rontottam el,de rájöttem...
Csúnyán betud kavarni... -
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42918 üzenetére
Hát lehet,h azért mert te full gyári appot használsz,én meg nem...
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42914 üzenetére
Nálam a magisk app amikor lefrissült 12.0-ról 13.x-re restart után olyan bootloppot kaptam mint a fene.
Úgyhogy rom újra és lakhattam be az egészet újra.
Azóta is a 12.0-át használom
Ja igen,az xposed nálam is fönt van pár apphoz... -
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42909 üzenetére
Milyen romot raksz fel?
Vagy mit használsz épp?
Nálam volt már fent -------->
IMPERIUM
GENISYS
RESURRECTION REMIX
AICP
AOSCP
CANDYSIX
LINEGAE OS
Egyszóval jópárat kipróbáltam már.
Jelenleg a GENISYS-t használom,mert ebben minden működik
1 dolgot nem fogok fel...
Az összes főzött romban amiket próbáltam(kivéve Imperium és Genisys) a chrome böngészőben nincs KEZDŐOLDAL lehetőség.
És sehogysem lehet előcsalni benne,csak úgy tudok új kezdőlapot csinálni,vagy a kezdőlapra térni,ha belépek a menüjébe.
Totál sz@r úgy!!!
Érdekes a full gyári romoknál,(Imperium vagy Genisys) letöltöm a chrome-t a playből,és kapásból ott a beállításai közt a kezdőoldal ki-be opció....
Ezt akkor sem értem....
Mi köze van egy app beállításaihoz,ha főzött rom van fent...
És érdekes főzött MM és Nougatnál is,teljes mindegy melyik,a chrome-ban eltűnik a kezdőoldal lehetőség...
Pff
Én használom még a romhoz a
Viper-t
Magisk-et és a
Performance DAC Enabler-t[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42906 üzenetére
Ja igen,úgy jön be a twrp,2 x yes...
Bocsi,már olyan rutinos,h így lép be,h eszemben se volt.
Még régen írták is,h nem kell megijedni,ha van fent twrp,akkor nem az adatokat formázza,hanem belép a twrp felületére...
De már magad is rájöttél erre.
Ha nem lenne fent twrp,akkor gyalulna mindent........ -
killzone1987
senior tag
válasz Trailblazer #42892 üzenetére
Nem jól csinálod!
Én úgy lépek be,ha kikapcsolt állapotban van a teló,h --->
1. Hangerő LE gomb nyomvatartva
2. Bekapcsológomb nyomvatartva,amíg az LG logo bejön
3. Ezután a bekapcs gombot többször gyorsan nyomkodom.
Természetesen a hangerő LE gombot végig nyomvatartom.De a legegyszerűbb...
Ha nincs az épp telepített romban alapból a power menüben a recovery,akkor fogod és letöltöd marketból a
Rebooter nevű appot.
(Zöldszínű powergomb az ikonja)
Megadod neki a root jogot,és már be is tudsz lépni azzal is...
Persze ezt csak bekapcsolt állapotban,de legalább bejutsz a recoverybe...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Reinkz #42890 üzenetére
Már csak azért kérdeztem,hogy abban az esetben is kibukik-e a kijelző "krixkraxodás"ha nincs nyitva a BL,de meg is kaptam a választ.
Ezekszerint IGEN!
Ígyhát elmondható,h nincs köze hozzá.
Megj.: Tényleg minden egyes TWRP belépéskor,amikor a Hard Reset felület tölt be,bepixelezget a kijelző...
De le van.... -
killzone1987
senior tag
válasz Reinkz #42885 üzenetére
Neked nyitva van a BL?
Mert én akárhányszor belépek a twrp-be,ott mindig csinálja...
Első panelom is így pusztult el.
Ami érdekes volt,h friss rom telepítés után,(Imperium rom) alig h készlett a telepítés,már az "első lépések"-et sem tudtam megcsinálni,mert közvetlen meg is adta magát
A mostani panel is szórakázik többször is egy nap,úgyhogy ez is úgy fog járni,mint a másik,1x így marad az egész kijelző...
Én azt merem mondani,h a tiéd is így fog járni.
Volt akinek vízszintesen a fele állt be pixelesen,reménykedem benne,ha ismét megadja majd magát,akkor megint az egész képernyő marad így...
Mert nem fogják látni a BL unlocked feliratot a szervizben
De ha vízszintesen áll be,akkor meg a kijelző felső fele maradjon úgy örökre MAJD....[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz csaba1203 #42877 üzenetére
Inkább mondjuk ki bátran,h szerencséd volt eddig.
Én jóformán 1x vagy 2x játszottam (gta-sanandreas)sal kb 1-2 órát összvissz a közel 2 év alatt,mégis kimurgelt az alaplap,csak nálam nem a bootlop jött elő,hanem a kijelző nem mutatott mást csak pixeleket...
Se tűzőnap,se forrósítás....
A cserélt panel is így fog járni,mint az elődje,mert ez is pontosan azt csinálja,h fogja magát,és a kijelző teljes függőleges fele 1-2 mp -ig pixeleket mutat,majd ismét jó...
Az előző panel is pont ezt csinálta napi több alkalommal is,majd 1x csak az egész kijelző bepixelesedett és végleg úgy is maradt...
Úgyhogy,ez a meleg nem a pite.... -
killzone1987
senior tag
Mert jelenleg Resurecction Remix 5.8.3
Nougat 7.1.2-őt tesztelem,és a kamera videó része nem működik,ezért kell ráraknom másik cam appot......Honnan tudom beszerezni a v10 cam appot?
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Megtudná mondani nekem valaki,hogy a gyári kamera app helyett melyik kamera appot tudnám még használni,ami szép képeket tud lőni,és esetleg tudja a 4k vidi felvételt is???
Előre is thx -
killzone1987
senior tag
Üdv mindenkinek.
Tegnap kipróbáltam a telóval,h kicsit megizzasztom játékkal.
Elszórakáztam 1 órát full fényerővel,izzadt is rendesen a teló,jó forró volt.
Nos ha 10x nem jött elő a beugró krixkrax a kijelzőre,akkor 1x sem.
Bl nyitva van,a panel 3 hónapja cserélt,így megvárom amíg megdöglik ismét.
De arra rájöttem,h igazán akkor jön elő,ha forró a teló...
Félelmetes.... -
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #42327 üzenetére
Az hát,az LG pontosan tisztában van vele,h egy akkoriban még felső kategóriás csúcskészüléket hibásan gyártottak le,és ahelyett,hogy az ügyfelek bizalmát növelve
1.vagy visszahívták volna a készülékeket
2.vagy automatikusan csereutalványt nyomnának a kezünkbe,ha bedöglik ez a sz@r,
Inkább pofátlan módon beledobnak egy újabb sz@r panelt,kijelzőt,és bírja amíg bírja....
Mindenki tisztában van vele,h nem 10 évre gyártanak egy telefont,de könyörgöm,retkes 2 évet sem bír ki!!!!
Ezelőtt legjobb ár-érték arányúnak találtam az LG-t,de mostanra rákellett jönnöm,h ez a "tartósságán" is kiütközik!
3 hónap sem telt el a panelcsere óta,és már ismét napi szinten többször szórakozik a kijelzőm!!
Nem azért vettem "felső kategóriás" telefont,h állandóan a szervízbe szaladgáljak vele,jogosan elvárnám,h azt a gyenge 2-3-4 évet hibamentesen képes legyen kibírni!!![ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Nálam is ugyan az a helyzet az új panellal.
Rendszeresen bekrixkraxozódik a kijelző jobbról indulva a kijelzőt megfelezve vertikálisan 1 mp erejéig.
Az előző lap is ezt csinálta majd 1 évig,aztán egy szép nap az egész kijelző így maradt egészen alaplap cseréig.
Nincs itt semmiféle javított panel.
Belehajintottak egy újat,de ez is megfog dögleni 1 éven belül!!
Nálam nem a bootlop jön elő,hanem ez a kijelző bekrixkraxozódás,és rohadt idegesítő tud lenni,h van,hogy épp fórumot olvasok,és hirtelen puff,a kijelző fele 1 mp-re krixkraxot mutat,majd eltűnik...
AZ LG-nek nem megy!!!!!! -
killzone1987
senior tag
Ríva tudnék fakadni,h millió extrákkal pl vr szemüveg,hátlapok,szilikontokok stb stb-vel függetlenül 40.000 ft-ot ér a G4.
Hihetetlen -
-
killzone1987
senior tag
válasz SztiviVander #41612 üzenetére
Tisztában vagyok vele mik a hátrányai a vsl "alulfeszeléssel",pl a stabilitás is,ha nem megfelelően lövöd be az értékeket...
Természetesen az órajelhez igazítva értem.
Ezektől eltekintve,amiket említettél ugyan az,mint ha előre beállított proci módok közül válogatsz,csak manuálisan még jobban alul lehet feszelni,és az órajelet is a saját igényének megfelelően tudja beállítani...
Így lehet spórolni a naftával,a sebesség kárára...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
-
killzone1987
senior tag
válasz ToomyC #41593 üzenetére
Igen,neked címeztem.
Nekem panelcsere után volt ugyanez a bajom.
Istennek se ismerte fel a telót az lgup!
Végülis az oldotta meg,hogy lg driverek törlése,pc újraindítás,lg driverek telepítése,sőtt én az lgup-ot is töröltem majd újra raktam,aztán bekapcsoltam a pc-n a vezérlőpultban az automatikus frissítést,és csak ezután csatlakoztattam a telót a pc-hez.
Gond nélkül telepítette az eszközillesztő programokat... -
killzone1987
senior tag
válasz mokus1 #41594 üzenetére
A vsl érték az a processzoroknak a fesz beállításához kell,azaz minden magnak külön-külön belehet állítani mekkora feszt kapjon.
Kevesebb fesz = kevesebb fogyasztás a sebesség kárára.
De van egyszerűbb módja is több üzemidőt nyerni.
Vagy letöltesz egy olyan romot,amiben lehet váltani az üzemmódokat,vagy leszedsz egy ilyen appot. -
killzone1987
senior tag
Pc-n engedéllyezd a sw updatét!
Aztán csatlakoztasd a telót usb-n.
Engedéllyezd,h a netről letudja szedni a drivereket.
Ha így se jó,akkor minden lg driver uninstall,gép restart,aztán ismét lg driverek install...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Crestol #41491 üzenetére
Hát jah,40.x ezerért nem adnám el a 100.xxx ft-os g4-et az tuti.
Főleg így,hogy már cserélt panel csücsül benne,habár bootloader unlock felirat befigyel
Panelcsere óta úgy vagyok vele,bírja amíg bírja...
De a következő utód tuti nem LG lesz,mert hiába készségesek,nekik pár éve nem megy szépen a telefon gyártás,lásd G2,G3,G4 a G5,G6-meg majd kiforrja magát............. -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Aliexpress-ről melyik akumulátort érdemes megvenni?
Tisztában vagyok vele,h ami 4500mah-kínálnak az is 3000-es de még is melyik 3000-est vegyem,ami bìrja is legalább 1 évig tartani a teljesítményét?
Előre is köszi.
Linket is kérnék.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Aki nyitott bootloadert,milyen romot használ?
Milyen romokat próbált már?
Jelenleg leakadtam a CANDYSIX 3.2 -nél... (6.0.1) -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy milyen modot kell fel flashelnem ahhoz,hogy a kijelző színerősségét állítani tudjam?Érdekelnének ezen kívül hasznos flashelhető modok is,de az xda-n csak a viper4-et,magisk managert,és DAC enabler-t találtam...
Segítségetek előre is köszi. -
killzone1987
senior tag
Miért nincs meg benne a KEZDŐLAP KI-BE opció???
-
killzone1987
senior tag
válasz Vikooo #41347 üzenetére
Hát ezaz,épp a kezdőoldal ki-be kapcsolási lehetőséget nem találom!!
Ezek vannak csak:
Beállítások menü...
Keresőmotor
Automatikus kitöltés,fizetések
Jelszavak mentése
Adatvédelem
Kisegítő lehetőségek
Webhelybeállítások
Adatforgalom csökkentő
Chrome névjegyeNa és ezekben a menükben sem találok hasonlót sem!!!
Chrome verziója 58.0.3029.83[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
A chrome appal akadt egy kis gondom.
Az istenért sem tudom úgy beállítani,h fent a keresősáv bal oldalán előjöjjön a home gomb!!
Már mindent próbáltam!
Tudja valaki hogy kell? -
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #41262 üzenetére
Köszi,akkor ezért nem ment fel.
Van esetleg hír róla,h mikor készülhet el Nougat-ra is az Xposed támogatás,azaz mikor készítenek használható sdk-t?
Egyébként tetszik a Nougat!
Teljesen új felhasználói élményt nyújt... -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki,hogy NOUGAT alá lehet-e XPOSED-et feltenni?
Mert a v87 arm 64 sdk23 nem megy fel...
Előre is köszönöm! -
killzone1987
senior tag
válasz pepexyvz #41225 üzenetére
Visszaolvasva azt írják többen is, h nem melegszik annyira,mint az első panellal...
Nos mivel ~14 hónap után bedöglött nálam is,kaptam új lapot a G4-be,és én meg azt mondom,h ugyan úgy melegszik,mint az előzővel.
És arról még 1x sem olvastam a fórumon,h ismét bootloppal szembesült volna az,akinek cserélték már a panelt,de még erről senki nem tud konkrétumot mondani.
Majd esetleg fél-egy év múlva,ha megközelíti azt a kort,mint a nemrégiben cserélt főpanel... -
killzone1987
senior tag
válasz SztiviVander #41119 üzenetére
Elképzelhető,h én értettem félre...
-
killzone1987
senior tag
válasz nünüke1975 #41115 üzenetére
Csakhogy éppen erről ment a "vita"h 5.1-nél nincs ilyen beállítási lehetőség...
Ezt cáfoltam volna.... -
killzone1987
senior tag
válasz Mentolka #40981 üzenetére
Igen,pont ezért szórakázgatok az ikonok cserélgetésével,mert
1.Szeretem a kihívást
2.Mivel a SW fejlesztők nem adják meg azt a lehetőséget a készülékek 99%-án,hogy bárki pár mozdulattal váltani tudja őket maximálisan személyre szabva,így megteszem én magam,mert unom a "lapos"designt,és így érzem a G4-et csúcskategóriás készüléknek,mert kitűnik a többi közül.
Megjegyezném,nagyon nem egyszerű több ezer ikont cserélgetni,főleg azért nem,mert az ikonok láthatósága a pc-n iszonyat halvány.
Szerintem a fejlesztőknek vagy kifolyt a szemük mire elkészítették őket,vagy speciális programmal kukucskálták...[ Szerkesztve ]
-
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Miért nem tudja feltenni ezt a két fájlt a gép,ha egyszer automatikus frissítés is engedélyezve van?
Win 7 64bit
Másrészt meg fel van téve minden progi,az lgup tól kezdve,lg driver,stb!!!!
Alaplap cserés volt a telóm,tehát új alaplap van a g4 ben,és ezzel nem akarja az igazságot!!!
Az előző lappal az lg up is felismerte a telót,még romot is flasheltem vele!
Gondolom uninstall a drivereket,aztán re install,de nincsenek meg a szükséges fájlok már.
Valaki el tudná linkelni mindegyiket? TELEFON ILLESZTŐPROGRAMOK,LG UP,G4.RAR mert itt az összefoglalóban már egyiket sem lehet letölteni!!
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Stauffenberg
A letöltendők menüben az 5.1-es rootolt kdz romokat nem lehet már letölteni.
Nézz már utána.
Köszi -
killzone1987
senior tag
Sajna már nálam sem a régi a 14 hónapos akkum.
Ezelőtt 100%-ra töltve "nehezen" indult meg a merülés,most 5 percnyi kijelzőidővel 50%-os fényerővel már 2-3%-ot merül... -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Ma visszakaptam a telót.
Melyik app-pal lehet megnézni a panel gyártási idejét??
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Karácsonyi, szülinapi, évfordulós és egyéb AJÁNDÉK ÖTLETEK!
- E-book olvasók
- Tökéletes töketlenség
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest