- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
ToMmY_hun #19517 üzenetére
Csak a személyes véleményem, és jelenleg igényem sincs rá, de ROMolni csak úgy álltam eddig neki mindig, ha tudtam, h van (és hogy hogyan van) visszaút gyári állapotra (pl eladás, stb). Úgyh részemről nem sürgős, csak érdekelt!
Egyhamar nem tervezek romcserét (amíg kap frisssítéseket)!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #19240 üzenetére
"Amennyiben igény van rá, akkor összedobok egy leírást a telepítésről/beállításokról, mert telepítés után kellett piszkálni hogy jól működjön."
Szerintem dobd össze (Logout az ideális, később is tudod módosítani) és berakom az összefoglalóba. Lehet többen váltanak CyanogenMod-ra, ha már kész leírás van hozzá.
"mert elegem volt a lassú, RAM zabáló gyári rom-ból."
Ugyanarról a készülékről beszélünk?
(#19262) YamatoVTEC: Miért akarod megvonni a GPS hozzáférést tőle? Kapcsold ki a GPS-t és nem fogja használni. A Google Play-szolgáltatások kezeli a helyadatokat, így bármilyen applikáció használja a GPS-t, az ezen keresztül megy.
-
zack
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #19065 üzenetére
Erre gondoltam én is. Szerintem hét elején lesz egyszerűbb megoldás is.
Még nem tudom a végét, csak azt, hogy meg lesz oldva valahogy.
Vagy EU-s teló, vagy másik típus, ahol nincs ez a "szivattyú".Másik unlock.bin-t nem mernék ráereszteni. Egyrészt, ha működne, XDA-n már így csinálnák.
Másrészt ha kinyírja, akkor tuti alaplap csere. -
kentucky
őstag
válasz
ToMmY_hun #18621 üzenetére
Nem javítják sajnos, nekem le volt pattanva egy darab fentről (100% hogy nem utottem sehova), de kijelzot csereltek igy szerencsere megoldodott a problema. Esetleg probald meg es ha azt mondjak azt, meg mindd hogy nem erzekeli az erinteseket rendesen hatha cserelnek kijelzot.
Nillkin tokokról annyit, hogy a Sparkle tokom egy hét használat után megrepedt a sarkánál.
-
ßrainiac
addikt
válasz
ToMmY_hun #12529 üzenetére
En egyszer probaltam meg G2-rol G2-re Wifin, onnan tudom, hogy jol mukodik, aprosagok maradtak hatra (pl. kiloni a quick circle opciot, ez a maniam, mert en nem hasznalok ilyet xD), de csengohangot, home screent, appokat rengeteg mindent visszaallit. Ha meg nem minden mindent, akkor meg 2 perc alatt bekonfigolod es nem "4 ora" volt.
Mindegy, felolem varjon mindenki az OTA-ra, csak nem kell nyavogni h mikor jon mar
a masik fontos szempont pedig, hogy nincs am sok ertelme felrakni a 6.0-at igy nehany nap tapasztalata alapjan. Kovezzetek meg nyugodtan.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #12452 üzenetére
Ota eddig csak a lengyel kódos telókra jött meg. LG Bridge-n a vodások kapták meg. Aki feltette kdz-vel a v20A függetlent az tudja LG Bridge-vel frissíteni v20B-re. Naggyábú ez most a helyzöt immárom,oszt mit hoz a jövendő még homály....
Aksi idő tetszetős első blikre. Ha az aksi használók közül kilövöm a távirányító appot(quick remote),akkor a kezdőlapot újratölti, nem kell piszkálni. A memoria használat(ami ugyi most átlagot mér) kezd egyre jobb lenni 877mb -> 0,94gb -
siofok
őstag
válasz
ToMmY_hun #10673 üzenetére
na beléptem ebbe a drive-ba.és ha lejár a 2 év,akkor fizetős lessz,vagy csökkentik a tárhely méretet.csak nehogy kiküldjenek vmi számlát.
azt nem tudod hogyha a smart settingsbe beállítom a wifi ki-be kapcsolását,akkor mi szabályozza,hogy ha hazaértem,mennyi idő után kapcsolódjon a wifihez?gondolom bizonyos időközönként meghatározza a helyem,csak a kérdés,hogy mennyi időnként.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #10549 üzenetére
Én is tapasztalatból mondom, hogy aki sufni GSM-ből vásárol, az:
a.) Feltöltőkártyás (drága készülék)
b.) Flottás (drága készülék)Magyar mércével normális készülék kedvezmény csak a lakossági előfizetőknek jár. Én is ennyiért hoztam el az enyémet, ugyanígy BT fülessel, nekem ez jobban megérte, mint bármilyen sufni GSM ajánlat. De a kérdezők általában a fenti két halmazba esnek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #10432 üzenetére
Nekem meg se fordul a fejemben, hogy azért váltsak platformot, mert a Facebook nem tud összehozni egy normális push kezelést.
Van olyan, hogy a tabeletet egy hétig be sem kapcsolom, aztán az első 10 perc használhatatlan, mert megállás nélkül pittyeg és az elmúlt 1 hét üzeneteit egyesével leküldi.
Más üzenetkezelő (ide értve az emailt is) nem ilyen.
-
-
-
Technoman
őstag
válasz
ToMmY_hun #8981 üzenetére
ToMmY_hun
1. A zene -ebben az esetben a program- megítélése nagyon szubjektív dolog ugyebár:
- te Klipsch-el hallgattad, én Skullcandyvel,
- te (gondolom) G4-el, én SII-el
- te akusztikust hallgattál, én csak elektromos zenét
2. Írásomba direkt kitértem rá, hogy az EQ-ban (több is van belőle) van a nafta és hogy milyen stílust hallgatok. Az "e-music" mindig is EQ-ban gazdagabb hangzással szól jól, így természetes hogy, egy akusztikusabb zenében ezt nem lehet kamatoztatni.
3. Nem írtam sehol sem magas bitrátát.
4. Nem mondom, hogy akkora nagy vájtfülü lennék, de a tompaság és az élénkebb hangkép között azért van különbség.
5. Igazad van, az agybadugós nem minőség, mondjuk egy Sennheiser Orpheus mellett, de egyébként miről is beszélünk (egy telefonról) és hol is szoktuk ezeket hallgatni (az utcán/tömegközlekedési eszközön)?
Nézd nem akarok itt szétoffolni a topicot és egy végeláthatatlan vitába keveredni, csak azt akartam érzékeltetni veled, hogy mindketten máshogy látjuk -ebben az esetben- a világot. -
vwadam
tag
válasz
ToMmY_hun #8948 üzenetére
telepítsd fel a Lucky Patcher alkalmazást és telepítsd a modded google play storet,kb fél perc után újraindul a telefon és működni fog..ha a google play elindul,de azt írja h nincs kapcsolt akkor es file explorerrel vagy valami más fájlkezelővel nyisd meg az etc/hosts fájlt és a 127.0.0.1 localhoston kívül törölj ki mindent,mentsd el és jó lesz
-
Nagytoll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest