- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz
cam383 #44950 üzenetére
Szia!
Én ezt tettem fel.
Semmi extra. Feltelepíted az LG UP-ot, a fentebb linkelt zipből, a telefont a számítógépre rádugod, UP-ba TOT file-t betallózod és választasz: a refurbished a legalaposabb gondolom, én lustaságból a sima update-t választottam. Eddig még nem szívtam meg emiatt.
@ (#44951) gixxergabi: Nekem eddig sem volt semmi zöld, a v20g alatt teljesen átlátszó volt az órát tartalmazó téglalap.
-
mivan80
aktív tag
válasz
gixxergabi #44945 üzenetére
Én is köszönöm.
Este feltettem én is a lengyel bétát (v29a), csak simán update-vel, lusta voltam mindent újratelepíteni.
Az első boot baromi sokáig tartott, a számítógép már rég készre jelentette a telefont,mikor még sehol sem tartott (én meg totál be voltam gazolva), miután bebootolt még ment egy frissítés és utána már minden oké volt.
Két dolog van, ami eddig nem tetszik. Hívás kijelzésnél még kisebbek lettek a fotók, valamint a gyári LG óra widget homályos kockában van, ezzel elrondítva a hátteremet.
Ezek Nálatok is így vannak? Vagy nálam csesződött el valami, amiért nem szűz update volt...
Amúgy ezeken felül eddig bejön. Nekem kevésbé is merül,mint eddig (v20g).
-
mivan80
aktív tag
válasz
Mikemend #32494 üzenetére
Szerintem meg semmi köze az ES-nek hozzá.
Én memóriakártyára fényképezek alapból, nálam is az első fotó lassan készül el. Lehet át kellene állnom a belső memóriára? Akkor nem lassú az első fotó? Mert sokszor szívok e miatt.
Szóval Ha az ES-sel (nálam is fent van) semmit sem buherálok, csak simán USB-n rádugom a gépre a telefont és másolni szeretnék, szintén 0 byte-os fájlokat kapok, mint te...
Én ezért(meg egy korábban egy hónapnyi mentettlen kép memóriakártya halál miatti elvesztése miatt) beállítottam a Google Fotók alkalmazáson belül az automata mentést Google drivera, wifin keresztül, mikor töltés alatt van a telefon, és onnan másolok, mentek mindent le a gépre.
A másik lehetőség, hogy microusb-s pendrivera mentek, a másolást szintén ES-vel végzem, de itt szintén előfordul mondjuk húsz képből egy 0 byte-os, vagy egy egy sérült lejátszhatatlan videó. Ezeket újra szoktam másolni, másodszor általában már nincs hiba. Itt én is szívtam már , mikor áthelyezésre böktem, és a hibás fájlokat nem tudtam többet újra másolni.
Viszont szintén itt a Microusb-s pendrivenál kiemelném, hogy a telefon rendszeresen magától elveszti, leválasztja a pendriveot részben, ugyanis a másolás minden esetben végig megy (mégha van fent említett hiba is), de utána már nem tudom a pendriveot szabályosan leválasztani. Az ES még mindig látja, sőt kezeli, de a tárhelyek menüpont alatt már nem látszik, onnan nem lehet kezelni, szabályosan leválasztani. Ez akkor is fenn áll, ha a másolás alatt végig ébren tartom a telefont, és a műveletet az ES nem a háttérben végzi.
Ezek után minden egyes alkalommal, mikor a pendriveot bedugom a számítógépbe a windows 10 azonnal sikítva jelez, hogy a pendrive sérült és le akarja futtatni a scandisket.
Ez a korábbi romok és a korábbi alaplapom mellett is fennálló hiba volt nálam. A szervizben jeleztem is, mint hibát. Remélem is, hogy majd az új alaplap, vagy az új ROM megoldja, e sajnos nem.
Másnál van e ilyen hiba?
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Elég régen voltam már itt és még régebben írtam nektek.
Az apropó, amiért írok, hogy az én telefonom (augusztus végén vásárolt) is megjárta a szervizt.
Nálam a következő hibák voltak :
- A vásárlást követően kábelen soha sem tudtam róla az elkészített képeket, videókat átmásolni, a fájlok korruptak lettek, Micro USB-s pendrive-val már több sikerem volt (50-50), de főleg felhőn keresztül mentegettem. (Ezt gyorsan megszoktam, ezért nem is foglalkoztam vele)
- Az akku az én használati szokásaim mellett kb májusig olyan kettő és fél napot bírt, mindig a harmadik napon kellett töltenem. Na ez június vége, július elejére lecsökkent először alig kettő, majd 1 napra.
- A beszédhangszóró elkezdett "nyekeregni, nyöszörögni, zörögni", elég idegesítően, változó intenzitással néha egy kis kihagyással.
Bár ez valószínű az egy éves lányom műve volt, egyszer egy óvatlan pillanatban megszerezte a telefont. (Amikor beléptem, épp a kijelzőt karmolászta, kaparászta, így lehet hogy előtte a hangszóró rács volt a soros).Ez utóbbi volt, ami miatt beadtam a szervizbe.
Kedden délután egy körül adtam le a Váci úton személyesen. A fenti problémák felsorolását követően, még szóltam a szervizesnek, hogy aggódom, mert az alaplap a korai szériából (505) való.
Azt ígérte majd ránéznek. Teljesen korrekt volt.Aznap szerettem volna átvenni, mondta hogy ez már esélytelen, így megadtam a szolnoki címem, és kiszállítást kértem. Sajnos cseretelefon nem volt bent.
Mindenféle értesítés nélkül ma kb. egy órája csengetett a bejáratnál futár, hozta a telót, szerencsére itthon voltam.
A garancia jegyre ennyit írtak : PCB + Akku
Hibaok: Noon (gondolom no on)Szóval kaptam egy új alaplapot, meg új akkumulátort.
A telefon Imei és gyári száma változott, utóbbi 606-os kezdetű lett.
Most kezdem el újra belakni. Remélem, továbbra is elégedett leszek vele.
-
mivan80
aktív tag
Valamelyikőtök kérdezte hogy 15%-ról mennyi dő alatt tölt fel a telefon Qi töltővel 100%-ra.
Most reggel megpróbáltam letesztelni, de kereken 2 óra után rámcsörögtek, így fel kellett vennem. Ekkor 88%-on állt a töltés. Szóval 2 óra alatt 73%-ot töltött rá. -
mivan80
aktív tag
válasz
FerNandor #20094 üzenetére
Paly.Google.Com.Store... ?!
Téged csúnyán be akarnak palizni! Ne hagyd magad!
Micsoda webcím, az agyam eldobom...
Szerintem két dolog lehetséges. Kikapcsoltad a biztonsági beállítást az ismételten alkalmazások telepítése elől, és vagy te magad feltelepítettél valamit külső helyről ami nem volt kóser, vagy így az általad nyitott biztonsági résen feltelepült valami. A másik lehetőség, hogy maga a weboldal lett megfertőzve, akkor viszont ha bedobod nekünk a linket, és mi is felmegyünk rá, akkor nekünk is előjön ez a kamu szöveg.
Amúgy nejem ájfónján láttam egyszer hasonlít, valahol, valamit böngészett és rémülten rohant hozzám, én meg csak jót röhögtem...
-
-
mivan80
aktív tag
Ha Amazon.com on rákeresel a matricára, többen is írják, hogy pár hónap után megszűnt működni.
Én a helyedben a gariztatás előtt rendelnék egy noname matricát Kínából, és letesztelném azzal is, simán lehet, hogy mégis a matrica ment csak tönkre.Vagy tehetnél egy próbát azzal, amit szintén a linkelt hozzászólásban javasolnak, a Qi pin csatlakozók alá helyzel valamit, ami kicsit jobban odaszorítja őket, hátha csak kontakthiba az egész oka.
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #18779 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
"Eddig kétszer töltöttem fel a telefont, mióta megjött a Qi matrica. Mind a két alkalommal este raktam fel töltőre (Nokia Fatboy).
Mind a kétszer még éjszaka felébredtem (felsírt a kicsi), és mind a két alkalommal először csak 30%-ig töltötte fel magát a telefon. Mikor ezt észleltem, a telefont a töltőről levettem, arra visszatettem, ez után reggel már 100%-on állt a töltés...
Mitől lehet ez? Valakinél van-e hasonló tapasztalat, vagy ötlet? Miért pont 30%-on szakad meg a töltés?!" -
mivan80
aktív tag
válasz
Tigerclaw #18751 üzenetére
Szia, nálam a Ringke Fusion tokkal működik, egy kis bugot leszámítva.
Eddig kétszer töltöttem fel a telefont, mióta megjött a Qi matrica. Mind a két alkalommal este raktam fel töltőre (Nokia Fatboy).
Mind a kétszer még éjszaka felébredtem (felsírt a kicsi), és mind a két alkalommal először csak 30%-ig töltötte fel magát a telefon. Mikor ezt észleltem, a telefont a töltőről levettem, arra visszatettem, ez után reggel már 100%-on állt a töltés...
Mitől lehet ez? Valakinél van-e hasonló tapasztalat, vagy ötlet? Miért pont 30%-on szakad meg a töltés?!
-
mivan80
aktív tag
válasz
dajkapeter #18628 üzenetére
Igen, az alap beállítás szerint tükröz. De ha selfie mód alatt, a beállítások ikont megnyomva, eljön egy menü, amiben fentről az ötödik beállítás szolgál a normális felvétel elkészítésére. Remélem, érthető voltam... Ha rákeresel a hozzászólásaim között, megtalálod az ilyen jellegű kérdésemre kapott képernyőképpel alátámasztott választ.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap nekem is megjött a Qi sticker, én az Aliexpressről rendeltem, ilyen néven volt fent :
Rainbow Qi Wireless Charging Sticker Receiver With NFC IC Chip For LG G4 F500 H815 H811 VS986 LS991 Free shipping Wholesale
A matricát az összefoglalóban látható módon helyeztem fel, és tökéletesen működik.
A videóban is javasolják, hogy a fedő matricával való végső rögzítés előtt tegyünk próbát, melyet én is mindenképp javaslok. Elsőre nálam maradt valami pici ragacs, az Nfc csatlakozó alatt, és az Nfc nem működött, csak a töltés. Így ott felhajtottam a lapkát felszedtem a pici matrica darabot, újabb teszt, és azóta működik minden.
Az én telóm viszonylag vastag tokban van, Ringke Fusion, ez sajnos kicsit zavarja a töltést, ha nem pöccre pontosan helyezem fel, vagy elmozdul egy óvatlan lökés miatt, már nincs töltés.
Amúgy egész gyorsan tölt, talán egyszer pontosan le is merem, de rosszabbra számítottam. -
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #17936 üzenetére
Antutu nincs feltelepítve véletlenül?
Egy haver kérésére tettem fel kb egy hete, és mértem egyetlen egyszer teljesítményt.
De nálam valamit nagyon bekavart, és amíg fenn volt, merült a telefon nagyon, alig bírt ki 2 napot (az én használati szokásaim mellett 3 nap az átlag).Miután letöröltem, minden visszaállt a normál kerékvágásba.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #17775 üzenetére
Aláírtam én is.
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #17413 üzenetére
A powerbankod gondolom nem tudja a fast charging technológiát, valamint feltételezem, hogy a kimeneti teljesítménye is kisebb mint a gyári töltőnek, ami emlékeim szerint 1500 mA. Ezek miatt lassan tölt, de legalább melegít.
Elárulom neked, hogy az új Telenoros sim kártyák is tele vannak szemetelve, most váltottam le a régit szeptemberben és minimum 4-5 Telenoros csuda app települt is fel azonnal a G4-re, szerencsére ki lehetett őket irtani...
-
mivan80
aktív tag
A CR-200-ba, hogy és mit kell állítani, hogy töltsön a telefon? Tokkal mennyire szűk?
-
mivan80
aktív tag
Srácok, gondoltam szólok, hogy a fehér Nokia Fatboy Qi töltő a magentás szolgáltató webshopjában 4491 Ft!
Rendeltem is gyorsan egyet.
A sima DT900-as meg színtől függően 2990-től indul .
-
mivan80
aktív tag
Hali!
Ezt én is néztem már!
Én tokkal használom a telefont, így attól tartok, hogy vagy már a plug sem fér be, vagy a szélesebb töltő fej nem fog hozzáférni a plughoz a tokon lévő nyílás miatt (15,5x10 mm).
Ha megadom neked a méreteket, leméred, hogy működne-e együtt a tokommal?
Másik fontos kérdés, romlik-e a töltés sebessége, ha igen, kb mennyivel nő az időtartam?
-
mivan80
aktív tag
válasz
MartOOn #16395 üzenetére
Nekem nincs Qi töltöm, sima vezetékes töltés után viszont még csak hasonlót sem tapasztaltam.
@ Leslien: olyat sem tapasztalok, szinkronizál rendesen. Talán kicsit nagyobb idő közöket hagy erre és a messengerre is mint az S2 a régi 4-es Androiddal, gondolom az Mm energiatakarékossága miatt. De nálam ez is javult a 20a-hoz képest.
-
mivan80
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
bigdigit #16303 üzenetére
Tudom. De jó lenne ennél valami állandóbb megoldás.
Pl. A kicsi most kezdett el kúszni. eddig még se fotózni se videón megörökíteni nem sikerült.
Ma délután megint megindult, én ugrottam a telóért, de eszembe sem jutott, hogy a hangot vegyem le róla, így videónál egyből csipogott a telefon.. Nyilván a gyerkőc azonnal megállt és kúszás helyett engem nézett...Elég idegesítő tud lenni.
Az meg tudom, hogy én hibám, de ha a hangot leveszem, van hogy elfelejtem visszarakni, és így elmulasztok hívásokat...
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #16285 üzenetére
A Lite-ot próbáltam volna ki, de teljesen le van butítva kemény 0,3 megapixel benne a max felbontás.. Szóval e mellett a hatalmas felbontás mellett tudja a némítást, e ez nem meggyőző. Az FX is tud hang nélkül fotót készíteni, ha a fotó "low resolution preview shot", de normál felbontáshoz kéri a rootot, pontosabban root után a kamera hangok törlését...
Megtennéd, hogy felrakod 6.0-ra a teljes verziót, és megnézed, hogy készít-e képet hang nélkül?
Sajnos nálam is kapkodja mind a két gyerek a fejét, ha meghallják a hangot...
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #16254 üzenetére
A Camera Zoom Fx-nél sem némul el... Csak ha lenémítom az összes hangot.
Az Fv-5-t tapasztalatból említetted, mert akkor töltöm le, és használom azt.
-
mivan80
aktív tag
válasz
holozis_HUN #16043 üzenetére
Gyárilag tudtommal nincs, de külsős van sok. Én a Cerberus-t használom pl. Sok más is van, a legtöbb Antivirus software is tudja ezt többé kevésbé.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valami mód, hogy ha lövök egy selfie-t, akkor a valós képet rögzítse a telefon és ne a tükörképet? Olyan hülyén néz ki az egész kép így tükrözve...
-
mivan80
aktív tag
BUÉK Mindenkinek! 🎆🎊🎉
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #15238 üzenetére
Így már világos.
Ezt esetleg hozzáírhatnád az összefoglalóhoz is. -
mivan80
aktív tag
válasz
Viktor0610 #15136 üzenetére
Erről jut eszembe, szerintem ki kéne venni, vagy át kellene fogalmazni ezt a hálózatelvesztés hibát.
Emlékeim szerint 1-2 tagnál fordult elő csak ez (az sem mostanában volt), mégis a megfogalmazás miatt gyakoribb hibának tűnik...Vagy csak én látom rosszul?
-
mivan80
aktív tag
Áldott Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Ígértem, hogy ha megkapom a telóhoz a Case-Mate Tough Case tokot, töltök fel róla képet. Csatolva.
Szerintem baromi jól néz ki, bár a Család el van ájulva a Shiny Gold hátlapért látványáért, amit így most nem fognak látni.
Szóval röpke karácsonyi közvélemény kutatásom szerint az arany hátlap baromi jól néz ki, menő, kár tokban rejtegetni... -
mivan80
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
Quqesz #14512 üzenetére
Pont ugyanitt van egy hasonló az én 9H-s Nillkinem alatt is!
Én párásított fürdőszobában raktam fel, mindent alaposan letisztogattam, mégis sikerült odakerülnie...Viszont, én egy csomó ideig simogattam, dörgölgettem kifelé, mint egy buborékot, és így most ennél kisebb már.
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #14144 üzenetére
DE azért egy Case-Mate Tough Case eléggé jól véd!
Tesztelte anno a kisfiam az S2-mmel szintén 1,5 éves korában, repült keresztben a nappalin, kb 4 métert, és túlélte.
Vettem erre is egyet, de azt már tényleg csak Karácsonykor avatom fel, utána postolok róla képet.Persze egy halálos fegyvere továbbra is van a Piciknek, a fogzás, és az ezzel járó nyáladzás és rágáskényszer... Nejem telóját (olcsó Sony-E) megkaparintotta, addig nyálazta, és rágta hogy behalt a hangszóró, és a mikrofon is a nagy nyáltenger alatt...
(#14145) Peter.70: Tesztelve, sajnos nem működő elmélet, ideig-óráig oké, de aztán meglátja, hogy te mást nyomkodsz, és különben is ha Apának az kell, akkor tutira az a szebb, jobb, szóval meg kell szerezni...
Kicsi lányom most lesz 7 hónapos, de már annyira de annyira meg akarja szerezni a telefont (nem engedem neki), verni a laptopot (engedem néha a gépelést, csuda jó dolgok születnek, bár egyszer olyan billentyűkombót használt win 10 alatt, hogy előjött valami rejtett menü, csak lestem, és amit azóta sem láttam, tudok előhívni), meg nyomkodni a tabletet, hogy csuda.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #13738 üzenetére
Amit én linkeltem, az is a Battery University-s cikkekből lett fordítva:
"A Battery University nevű oldal mögött az egyik aksigyártó cég áll, az ő tanácsaikat tehát érdemes megfogadni"
Amúgy teljesen egyetértek veled.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Technoman #13730 üzenetére
Anno eléggé flame téma volt ez a Z2 tablet topicban is...
Rövid tömör véleményem az, hogy használd úgy ahogy jól esik, töltsd úgy ahogy jól esik. Azért vetted. Ha behal az akksija, nem akkor szívás mint egy iPhonennál, rendelsz hozzá egyet, cseréled és használod tovább.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Technoman #13704 üzenetére
Nézze csak: szinte biztos, hogy eddig ön is rosszul töltötte a telefonját
"...nem érdemes hosszabb időn át teljes töltésen hagyni az aksit: márpedig ha folyamatosan be van dugva, akkor amint fogy egy kis energia, az rögtön újra rá is töltődik – a telefon tehát mindig 100 százalékos töltöttség körül lesz. A szakértők szerint ez nagyjából olyan “feszültséget” okoz, mintha egy izmot folyamatosan megfeszítene az ember. Egy egész estés töltés után valóban nyugodtabban indul az ember útnak teljes töltöttséggel, és abban a pillanatban ez tényleg jó érzés is lesz. De minél többször (minél hosszabb időn át) van teljes töltöttségen az akkumulátor, annál kevésbé tartja magát hosszabb távon. (Nem, nem a túltöltésről van itt szó, ami ellen minden készülék védve van.)"
Szóval, a fentiek szerint nem tesz jót neki.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #13670 üzenetére
Örülök neki, hogy végre megoldódik az ügyed! Remélem, ezután már minden oké lesz.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Technoman #13597 üzenetére
Én Samsung hűtővel szívtam végig a tavaszt és a nyár elejét, a vége mivel még garanciális volt, szintén csereutalvány lett.
Sajnos, a hűtőt akcióban vettem és természetesen az akciós összeg szerepelt az utalványon, így mikor az Auchanban beváltottam (mert onnan volt a hűtő) bizony mellé kellett még pakolgatnom nem kevés lóvét, hogy ki tudjak hozni egy újat, ami természetesen már nem Samsung volt...
Ebből gondoltam, hogy akkor inverze is lehet a dolognak.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #13585 üzenetére
A végén még talán egy kicsit nyersz is a dolgon, mert gondolom a levásárolható összeg lesz az utalványon, így a vásárlás után, a kedvező ár miatt még némi lóvéd is maradhat.
+1 (#13586) Technoman ötletére, én is így csinálnám.
(#13584) Quqesz:
Hogy érted azt, hogy Bridge alatt a v20a ugyanaz mint LG Uppal a V20b?
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #13548 üzenetére
zombinyul:
Nem tudom valami antivírus szoftvert futtatsz-e a telefonodon?
Mert ez a rengeteg eltűnés, meg fura produkció akár még egy aktív vírus, vagy megkergült vírusirtó eredménye is lehet...
Ha van rajta biztonsági szoftver (antivírus, lopásgátló), legközelebb frissítés előtt iktasd ki, töröld le.
De most egy scannelést végeznék a helyedben legalább 2 különböző appal (külön külön futtatva, és persze telepítve, hogy nehogy összeakadjanak)...A másik lehetőség, hogy a memkarid krepált be, és ez minden nyavaja forrása, azt is scannelném hibák után kutatva, esetleg adatok mentése után újraformáznám...
Pár napja nálam is frissült Bridge-n keresztül a rendszer v20a-ra.
Többen írjátok, hogy a v20b jobb, kiforrottabb.Kerestem hozzá letöltési linket itt a fórumban, de nem találtam (lehet elbénáztam), viszont találtam ebben az XDA-s topicban:
[STOCK][Latest!] H815 20B Images + KDZ + Flashables (system+boot+modem+bootloader)Azon belül is itt:
Also, KDZ + all stock images for 20B are available here.
CODEFIRE DIRECTORYSzóval Ő lenne az: H81520B_00.kdz
Köszi a segítséget, nem szeretném téglásítani a telót...
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #13533 üzenetére
Mentésre ajánlom neked a Super Backup : SMS & Contacts nevű appot, nálam nagyon bevállt.
Ment mindent (választható : névjegyzék, sms, naptár, stb) felhőbe, SD kártyára, emailben elküld, stb. Mentést be lehet állítani rendszeres időközökre, azt is mennyi mentést tartson meg...
Szóval ajánlott app.
-
mivan80
aktív tag
Úgy néz ki, hogy az én független edigitalos telómra is kijött ma a frissítés, a Bridge-n keresztül.
Épp most települ.
Viszont még a telepítés előtt szerettem volna összehozni a telót a Bridge-ben lévő LG AirDrive-val, de nem sikerült. Nem tud csatlakozni.
A siker érdekében a telefonon is el kell indítani valami progit? -
mivan80
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
CarryPotter #12596 üzenetére
Nálam is dettó ez a helyzet.
Amúgy van arra lehetőség, hogy ne induljon el a bridge a gép indulásával? Sajnos én nem találtam erre lehetőséget a beállítások között.
Ma ráadásul valamiért még is gajdult, egyfolytában csatlakozni akart az air-en a telefonhoz, mindig feldobálta át erre vonatkozó ablakot, nem lehetett tőle dolgozni, így végül töröltem is ... Megőrjített...
Windows 10 van a gépemen, esetleg azt nem bírja?A legfrissebb verziójú bridge-et szedtem le az Uk veboldalról. Ti honnan szedtétek le?
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
BigBlackDog #11930 üzenetére
A GPS telefontól függetlenül mindig is zabálta az akksit..
-
mivan80
aktív tag
Nem volt rajta semmi olyan progi (pl. Cerberus), amivel le tudnád nyomozni, illetve utólag távolról mindent törölni?
Régebben valamelyik fejlesztőnek (talán Lookout) volt olyan appja is, amit utólag távolról is fel lehetett telepíteni, egyik ismerősöm is szerezte vissza a keresztlánya telefonját. Nézz szét a Google play alatt. -
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #11681 üzenetére
Hahaha, van köztük pár jó ötlet!
Én még az LG G4 SOT Lovagjainak oldalát tudnám közéjük javasolni!
Amúgy erről jut eszembe pl. több vésztöltőt is akciósan kínál az ED, többet senkinek se kéne a SOt-ot lesegetni.
Na persze ha végre tudnék már vásárolni...
-
mivan80
aktív tag
válasz
BigBlackDog #10719 üzenetére
Szia!
Ringke Fusion tokot használ, adnak hozzá egy sablont, hogy készíthess magadnak egyedi képeket bele.
Ha tetszik a tok, arra érdemes figyelni, hogy először külön volt rajta kivágás a kamerának, és a vakunak, de erre sokan panaszkodtak, mert vakus fotózásnál a tok valahogy belecsillanhatott a képbe. Most már javítottak ezen, 3 kicsi helyett egy nagy kivágás van az újabb verzió hátulján.
Mi mind a ketten az ebayen vettük Olaszból a tokot, bár még a régi tok képe van kirakva, a crystal clear tokból nekem már az új verzót küldték, az eladó azt mondta anno, hogy már mindenkinek azt küldik ki.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Nikaré #10037 üzenetére
Szerintem egyszeri blokkolt csomag. Nekem ez van most rajta, bár még nem teszteltem le tisztességesen, csak telepítés után volt egy gyors próba, mert kíváncsi voltam hogy a holdakat hogy találja meg.
Szépen, gyorsan felállt, szóval elégedett voltam.(#10077) Stauffenberg: Gratula!
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #9985 üzenetére
Nekem tetszik! Jól sikerült, gratula!
@ Nikare 10010 :
Az igo Szülinapp-val nem próbáltad? Vagy ezt anno áprilisban nem szedted le a Play Áruházból?
-
mivan80
aktív tag
Skacok, van köztetek olyan,, aki játszik az Asphalt 8-val, és mindezt egyszerre több eszközön teszi?
Az lenne a kérdésem, hogy ha feltelepíteném a játékot a telefonra, és ugyanazt a profilt használnám, mint a tableten, akkor a játék tud-e folyamatosan szinkronizálni a két eszköz között?
Tehát először letöltené-e a telefonra a jelenlegi állásomat, hogy innen tudjam folytatni? Vagy ehhez valami mentés kell?
Valamint, ha az megtörtént, minden alkalommal maguktól szinkronizálnának-e az eszközök, hogy akármelyiken is indítom el a játékot, ugyanott tudjam folytatni?
Ha már itt tartunk, ha Hard resetelek, mondjuk egy Android verzió frissítés miatt (pl a már várt 6-os előtt és után) , akkor előtte kell-e valamit a játékban beállítanom, vagy valami mentést pl Google Drive-ra végeznem, hogy újra telepítés után ott tudjam folytatni, ahol abbahagytam?
Köszi a válaszokat!
-
mivan80
aktív tag
válasz
Stauffenberg #9122 üzenetére
Nagyon jó lett, gratula!
-
mivan80
aktív tag
Spigen Neo Hybrid tokot használ-e valaki? Ha igen mi róla a vélemény?
-
mivan80
aktív tag
Simán lehet, hogy maga a program van rosszul megírva, aztán majd jönnek hozzá a bug fixek...
(#8568) sid87: Én a helyedben írnék a fejlesztőknek a problémáról, ha nem oldódik meg, nem tudják megoldani, meg kérj tőlük visszatérítést.
Ha nem pozitív a visszajelzés, hozzáállás, akkor értékeld is le a playben, természetesen lefelé csillagozva.Véleményem szerint ez erősen fejlesztői hiba...
-
mivan80
aktív tag
válasz
BigBlackDog #8508 üzenetére
+1
Elég jó fajta ráadásul.
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #8448 üzenetére
Na délután meghozta a postás.
Most este fel is tettem. Hát kár volt estére időzíteni (a fürdés utáni párára vártam), kómás fejjel, tisztítás közben egy ujjlenyomat részletet nem vettem észre a kijelző alatt a fekete káván, nem messze az LG felirattól. Szerencsére nem túl nagy de azért ki lehet szúrni. Sajnos már a műveletek befejezését követően vettem csak észre, nem volt kedvem újra nekiveselkedni.
A felrakás amúgy tényleg nem volt vészes, szépen felcuppant, ahogy kell. Egy légbuborék maradt bent középen, simogatással sem jött ki, egy csöppet megemeltem a legközelebbi sarkot, és azonnal kiszaladt.
A lényeg, maga az üveglap jónak tűnik, jó érzés tapizni (azért nem annyira mint a natúr kijelzőt), sokkal jobb mint a fóliákat. Az előlapot majdnem 100%-osan lefedi, teljes szélességben, hosszban (kolléganőm iPhone 6-osán nem így van, ott a kávákig egyáltalán nem ér ki, csak az effektív kijelzőt takarja, pöccre).
Szerintem, ha a hangszóró és a közelség érzékelő miatt nem lenne szükség a kivágásra rajta, akkor észre sem lehetne venni.A legfontosabb, hogy minden úgy működik (érintés, gesztusok, stb), mint a felhelyezése előtt. Szóval elégedett vagyok.
Remélem, a védelmét nem fogom egyhamar letesztelni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest