- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Bestbyte hírlevél szerint pénteken -30000 HUF-os akciójuk lesz LG G4 H815-re.
-
MaxxDamage
félisten
válasz ßrainiac #12090 üzenetére
Korábban olvastam, hogy valaki írta "5 perc a max. videó felvétel" ezt miként kell érteni?
Próbáltam videót készíteni és 5 perc is túl lett lépve (minden gond nélkül) így nem értem azt a commentet.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz ruzsabazsa #12096 üzenetére
Azért a G4 igencsak stabil és pörgős.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
válasz leslien #12091 üzenetére
Azert meg van remeny, hatha egy icipici updattel beszivarog
Lehet a V10 viszi el ezt a lehetoseget
AZ Camera 5.1 en szepen teszi a dolgat de a zarido es a max ISO nem allithato olyan szeles korben mint a gyari appban viszont a videonal is van lehetoseg expoziciot ISO -t es fokuszt allotani.
Manual Camera nalam azonnal kilep, nalatok megy?
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Azt sajnalom, hogy a fenymeres lehetoseget kihagytak a kameraszoftverbol. G2 ben ott mert fenyt ahova fokuszaltal, S6 ban az AF/AE lockot meg kulon is lehet valasztani. Sokszor hianyzik.
Szerk.: az elolapi kameranal van fenymeresre lehetoseg, ahova boksz vagy by default kozepre mer.[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Megse jo ez a 6.0-as fenyerosseg allito.
Most szepen le kell szoknom az automata fenyerorol mert allandoan felulbiralgatja...
MartOOn: mukodik es mukodott factory reset elott is. Max felbontassal vettem fel mar 3db 5 perces videot is.
Vikooo: erthetetlen.. Valszeg a V10-et megvasarlo kivaltsagosoke lesz az opcio (out of the box)
G3 is csak mokolassal tudta. Egyelore azert nem aktivaltam, mert nincs kedvem szorakozni vele, meg annyira nem is rossz az UHD felvetel..
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Reinkz #12085 üzenetére
Pont ezek a hibak miatt. Nem lett tul nepszeru motyo (elsosorban a Snapdragon 810 hibai miatt, na meg ott az optimalizacio se sikerult tul jol), ezert letoltak az arat. Anno en is kacerkodtam a megvetelevel, most viszont orulok nagyon hogy G4 lett belole.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Reinkz #12082 üzenetére
Egyertelmu G4. A Flex-szel egesz sok baj van (hirtelen teljesitmenyvesztes ha meghajtod, forrosodas, etc.), a G4 ezerszer kiegyensulyozottabb teljesitmenyt nyujt, smoothabb rendszerrel, jobb ertektartassal. A kameraja is sokkal jobb a G4-nek. Szoval en mindenkepp a G4-re voksolok, elfogultsag nelkul is (nem veletlen esik olyan drasztikusan a Flex ara).
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
Srácok g4 vagy gflex2?
-
Quqesz
nagyúr
válasz MartOOn #12059 üzenetére
Idő miatt ne kopogtass,húzd lefele a kijelzőn az ujjadat és felvilan a kék led, majd kirakja az értesítő sáv adatait órával.
Annak a legyezésnek van appja is fent a playen,le lehet tölteni. Hogy mennyire müxik nemtoom...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #12076 üzenetére
Értem, köszi szépen
(#12075) zombinyul: Biztos befogta satuba
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz zombinyul #12075 üzenetére
Igen... Mivel rab@szta a kocsiajtot 3x mire eszrevette h miert nem csukodik.
6.0-sok! AZ Camera mukidik nektek? En nem tudok vele videot felvenni. Kifagy az app.
12076) Stauffenberg mobilról azert ez nem olyan egyszerű. Szoval nem ragaszkodnek a kiemeleshez max a név es csokolom
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
MartOOn
addikt
válasz zombinyul #12071 üzenetére
Haverom iphone 6-nal eskuszik erre a "ficsorre" mondjuk ő rab@szta a kocsiajtot 3x. egymas mellett kb ugyanaz a hajlasuk de szerinte is kényelmesebb így!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #12072 üzenetére
Oké, legközelebb figyelek
Egy hozzászóláson belül hogy lehet több személynek válaszolni? A neveket nekem kell beírni?
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Nehezebben torik (elvileg emiatt ad +1 ev tores elleni garanciat a Telenor), dizajnosabb, es (szerintem) kellemesebb a szemnek. Ezenkivul osszehasonlithatatlanul kenyelmesebb zsebben tartani, mint egy egyenes telefont (meg a 4,7"-es Lumiamnal is sokkal jobban elfer farmerzsebben). En imadom hogy hajlitott.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van olyan G4-es, amit nem lehet átállítani fullHD 60fps videofelvételre?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
maser
tag
Én nekem nagyon bejön a teló meg minden, de egy dolgot nem értek.
Mire jó a hajlított kijelző?Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
Peter.70
addikt
Itt mindenki csak kopog. Próbálkozzatok a csengetéssel, az hangosabb
-
Aryon87
félisten
Nekem is van mikor elsore nem reagal a duplakopp,de betudom a gyors kopogasnak. Utana lassabban kopogok, de sztem az is szamit hogy ugyanoda kell kopogni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
Erdekes, nekem ezzel soha nem volt problemam. Az is elsore mukodik, hogy megsimizem a kijelzot fontrol lefele, meg a dupla kopp is. Nincs ra panaszom (egyedul akkor nem erzekel rogton, mikor epp kiveszem zsebbol, de ez nem bug).
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Quqesz #12045 üzenetére
De elő ám! Pont tegnap neztek hulyenek kollegak, ebed kozben a telo asztalon es kerdezik hany óra (idoben vissza kell menni) rendesen doboltam mar rajta probaltam utemet is valtani meg erosseget is. De semmi. Olyan 48at vertem ra amikor mar mindenki röhögött. de Asszony kisegitett a draga, egy laza legyintes a a tavalyi moto X felett es jott is a pontos idő.
-
petfoto
tag
válasz ruzsabazsa #12048 üzenetére
Szia!
Nekem sem volt fólia, de még csak leragasztva sem.sws kód.
A Nexus kis címkével leragasztott dobozban volt fólia nélkül.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Egyedül nekem van v10f a telefonomon? Érdekes...
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Stauffenberg
nagyúr
Nincs fóliázva a doboz, csak a két szélén egy-egy matrica. Legalábbis a szolgáltatós példányoknál így van, de nem hiszem, hogy a független ettől eltérne.
(#12052) Quqesz: Akármennyire is jó a technológia, sajnos a túl gyors egymás utáni koppintásokat nem tolerálja feloldásnál. Én rászoktattam magam, hogy kicsit lassabban kopogtassak és így már mindig felold ellenkezés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz Quqesz #12052 üzenetére
Én a hátlapi gombokat csak akkor használom, ha gyorsan kell fényképezni.
A zsebből elővétel közben már megy az első gombnyomás a "hangerő le" gombnak, mire a második nyomás jön, már célra tart.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Kyller #12047 üzenetére
+többiek thx!
Igen,nekem is így esett. Sebaj,volt ez már más lg telón is, meg ott a power gomb. Nekem még mindég nagyon bejön ez a hátlapi gombos dolog!ruzsabazsa
Nem igen láttam mostanság fóliában készülékdobozt. Nekem sem volt benne egyik telóm sem,csak az lg hivatalos matrica bizonyítja a bontatlanságot(talán a tecso tabom volt fóliában)[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Nekem is csak egy LG matrica volt az oldalán. Fólia nem.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
SlayR
senior tag
Telefon dobozon nekem külön nem volt csak matrica az oldal nyitónál
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Ugye tegnap jott meg a telo plusz hatlappal meg minden de a telo dobozan szokott folia lenni? Mert nem emlekszek ra h volt e de inkabb nem mint igen a Nexusomnal se emlekszek hogy volt.
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm nektek néha előszokott fordulni,hogy többszöri kopogtatásra sem ébred fel a kijelző? Most vagy nem vagyok elég eréjes,v a fólia tompít,v esetleg az ujjam száraz de ritkán előfordul. Persze power gomb oszt jónapot.
Nikaré
Jogos,lg szervízben ocsobb és a nincsen becsomagolva felirat gyorséknál már nekem is gyanus volt(mi is vettünk samu aksit,hát nem hozta a vártat)....
Búgással ne foglalkozz,hétköznapi használatban észrevehetettlen......[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Quqesz #12022 üzenetére
Tőlük már nem veszek akksit, legutóbb váltig állították még a boltban is, hogy eredeti a kiválasztott, de hamarosan szervizbe került a (Samsung) telefon, egyből kérdezték honnan ez az akku?
Kapásból mondták utángyártott, meg is mutatták az eltéréseket!
Ennyit a "gyorsboltról"Ezzel a QI/NFC chip és töltő pad beszerzéssel nekem is gondom akadt.
Néztem a korábbi linket, de nem tudom egy jó ideig megoldani (messzi rendeléssel).A búgás nekem is előfordult kettő módon.
Bekapcsolt kameránál és bekapcsolt led lámpánál.
Majd még kísérletezek ezzel mert piszkálja a csőrömet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Stauffenberg #12037 üzenetére
NA, akkor meg is oldottad a rejtélyt! Te vagy a hónap topikgazdája! Legalábbis nálam Majd szólok a Ph-ás tulajoknak az érdekedben
(#12042) Peter.70:: OKÉ, privibe jöhet a cím
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Vikooo #12039 üzenetére
Ez erősen árkategória függő. Én például Klipsch-et használok, itt van egy egész jó termékük: klipsch.com - R6i
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Vikooo
addikt
Milyen fulest ajanlotok a G4 -hez? A gyari eleg kenyelmetlen es nem szol valami jol.
-
Tybike81
őstag
válasz Aryon87 #12008 üzenetére
Na 5.1 vissza téve nekem is...
Igaz először hibával megállt az LGUP, majd lefordultam a székről az idegtől hajnalban, de második neki futásra sikerült. Most V10D ismét Amit te linkeltél Romot az milyen verzió? V10D vagy V10E?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
veterán
válasz leslien #12033 üzenetére
Ezt jo lett volna , ha elobb tudom, akkor nem is kerdes , hogy ott veszem. A 2 ev gari az nalam is jatszik legalabbis azt mondtak, annyi van ra. Na mindegy igy jartam :/ A telapohoz meg, annyi, hogy mond a cimet lehet betudok, majd ugrani a langyos tej legyen kikeszitve! A kemeny meg tiszta legyen!
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
petfoto
tag
válasz 75romi #12029 üzenetére
Nekem nem sikerült itthon. 12 $ MiniintheBox-on.
Hamarosan megérkezik...Napster82:
Nekem olyan üvegfóliám van, amilyet keresel, de a nevét nem tudom. Ha Bp-i vagy, akkor felhívod a Mobile Shop szervízét Óbudán, ők ezt tartják, 2k-ért. Nekem bevált. A bolt is...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
pláne úgy h a telenori 165k a kártyás +7500 és független
és akkor 2ev garid van +egy év kijelző törés gari..
azért remélem h dec 06.-ra maradt még a zsákban vmi és nem költöttél el mindent mert fiaim várnak mint a mesiást...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
Aztem próbáld ki azt,hogy kiveszed az aksit kb 1 percre. Ilyenkor a fesz kiürül belőle és talán az újra feszültség alá helyezés rendbehozza. Egy próbát megér,aztán factory reset,ha az sem akkor szervíz....
5423r
Győztél! Tényleg jó ár!leslien
Ma mikor voltam a váci úti szervízben egy srác előttem egy nexus 5-öt adott be,mert random folyamatosan újraindult neki.SnOOk
Előtted bontották fel a dobozt? Ha már fel volt bonta nem kell mondanom.......[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz ßrainiac #12027 üzenetére
nálam is ez a helyzet... szóval szerintem ezt hamarosan javítani fogják... kíváncsi leszek a többi hiba elő jön a fr után is neked.. btw meg így is a leg stabilabb telo, rendszer az összes közt ( nexust ugye senki nem érti ide..)
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
75romi
csendes tag
Üdv Mindenki!
Segítséget kérnék! QI/NFC chipet idehaza be lehet szerezni valahol szerintetek?
Előre is köszönöm a választ! -
-
Trol
tag
-
siofok
őstag
A youtube background xposed modult használja vki?engedélyeztem,újraindítottam,de nem tudom háttérbe rakni.
OnePlus nord 2t
-
Quqesz
nagyúr
válasz MaxxDamage #12021 üzenetére
Új aksit láttam gyorséknál 8e forintért. Gondolom van ocsobb,de ez sem rossz.
Zombinyul
Oksa[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz #93966848 #12003 üzenetére
Szia!
Mobilkereskedéstől vettem és nem volt semmi gond, teljes csomagot kaptam, számlával, 2 év garral teljesen gyári kiszerelésben, + hátlappal, fülessel, stb...
Igaz én vettem hozzá (eBay) red leather és blue hátlapot is és gumis blue védőtokot, kijelzőre a legkeményebb védő üveget is...(így kb.védve van mindentől , kivéve a víz!).+ pár extra tartozék
Majd arra leszek kiváncsi, hogy mikor kell majd bele új akksiL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ßrainiac
addikt
válasz Stauffenberg #11992 üzenetére
Nem, es raadasul semmilyen "extra" appot nem hasznalok.
Megvolt az LG backup, factory reset, restore, eddig minden rendben.
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #12014 üzenetére
Nem zavarnak se a porszemek bele a kepbe, se a hajszalkarcok. Mikor hasznaltam meg a szilikon tokot, nem lett karcos (gondolom mert akkor nem erintkezik a kamerauveg semmivel ha leteszem valahova, mert a tok vegett sullyesztve lesz), miota megvan a fekete bor hatlap, es tok nelkul is tudom biztosan fogni (meg ezen sokkal tobbet ront az atlatszo szilikon tok mint a barnan, ez a fekete valami vadallatul nez ki csupaszon), azota meg karcosodik. Nem nagyon, csak kozvetlen napfenyben latszanak apro karcok, nem is zavar kulonosebben - csak egy eszrevetel (es tudom, nem maga az uveg karcolodik, csak a bevonata).
Szetszedni nem akarom emiatt. Nem is fogom... Ha nagyon elfajul a helyzet, majd visszaviszem az Eldzsinek. Gondolom mikor csereltek a hangszorot, akkor maszhattak be a por / szosz szemek. Ezert se fogok eretvagni.
Csak leirtam ezeket, mint eszreveteleket.
Viszont hogy most ennyivel gyorsabban merul kevesebb hasznalattal mint tegnap... 15 es fel oraja vettem le toltorol, 1 es haromnegyed ora kijelzoidot tettem bele bongeszovel meg Messengerrel (magas fenyeronel), es most 45%-on all. Tegnap vaddisznobb hasznalattal meg 55-65 kozt voltam valahol.
Szamithat ennyit, hogy tobbet volt szabadba mint tegnap, es hidegebb is volt ma?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Tutu7030
veterán
válasz ruzsabazsa #12010 üzenetére
A dolphin browser.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #12013 üzenetére
Karcok:azt meg hogy csináltad? Nekem egy sincs rajta és nincs szívem tokba rakni. A tok sem védi a lencsét....
Porszem: ha nagyon zavar v látszik a képen,akkor a két kis csavart kicsavarod,leveszed a modult és kitisztítod. Ilyen előszokott fordulni.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
No skacok, ket eszrevetel a mai nappal: megint veszett gyorsan merul. Ma a szokasosnal is tobbet voltam szabadba, ott meg ugye baromi hideg volt, nem tudom ez mennyire befolyasolhatja a dolgokat. Valamennyivel kevesebb kijelzoidovel a tegnapinal, kevesebb hivassal majd' 20%-kal tobbet merult a telefon ugyanannyi ido alatt. Csak pislogok... Nem is ertem.
A masik, hogy miota tok nelkul hordom, elkezdett hajszalkarcosodni a kameram. Es ami megdurvabb, 1-2 porszem is van a kamerauveg alatt. Ezt szinten nem ertem, hogy egy elvileg zart helyre hogy a francba kepes bejutni por?
Osszessegebe ezek a mai tapasztalatok nem toltenek el tul sok boldogsaghormonnal, de sajnos ilyen is kell neha.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
Én Chrome-t használok.
-
Quqesz
nagyúr
Gyári sztem gyorsabb és kevesebbet fogyaszt aksiból. A fiók beállnál nézd meg milyen pipák vannak bent és meglesz minden. Üdv a klubban!
SnOOk
Mármint a feketében nem volt plussz hátlap?Manka76
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Egyelőre marad az 5.1, sokkal hangosabb maxon a rendszerhangok + csengőhang. Mivel sikeresen letörlődött a belsőből a kivágott csengőhang részletem, újra kellett csinálnom (Vengaboys - Kiss), és ki is próbáltam. Üvölt De sokkal jobb, mert ezt a forgalmas utcán is meg lehet hallani. Na ugyanezt 6.0-nál már nem..
És most hogy a sok hülyeség is lepucolódott róla, szépen működik. Valahogy folyékonyabbnak érzem a rendszert. Lehet érzéki csalódás csak.
Ruzsbaba, Üdv a klubban Én is csináltam backupot, de valamiért visszaállításkor nekem is a tablet tartalmát hozta fel (végül azt húztam le)
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Ma megjott a g4em Viszont olyan bajban vagyok hogy a nexus reset utan mindig visszaallitotta a kepeim es mindenem.A g4 elso inditasa utan a visszaallitas rakerdezesekor csak a tabletem nevet hozta be ezert uj keszulekkent allitottam be.Mi lenne a megoldas h minden mentett kepem atjojjon erre? Koszi elore is
-
Manka76
senior tag
válasz Quqesz #11955 üzenetére
Ezt muszáj volt lenyúlnom!!
Nekem szerencsére nem lett halkabb, legalábbis ezzel a Minion-os dallal majd le mászik az asztalról úgy szól.
[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik sufni GSM boltból érdemes megrendelni a telót?Ahol szabályos számlát adnak és biztos, hogy jár hozzá ajándék hátlap? -
veterán
válasz Quqesz #12000 üzenetére
Volt az MM-be is fekete, de nekem az nem jon be. Inkább a barna meg a sima szürke. Viszont hiába bontattam ki, sajna nincs benne plusz hátlap, mint a korábbinál, de most kaptam hozza egy quadbeat 3 fülest, ami meg az előzőnél nem volt. Nem világos ez számomra, mitől változik. Vagy, ez régió függő, hogy mi kerül a dobozba? Mert az előző az román volt. Ez meg konkrétan magyar régió kódos.
(#12001) leslien: Az előzőt GSM boltból vettem. Én sem szívesen fizeti ki jóval több ezret mondjuk egy MM-es készülékért, de most valahogy elhagyott az ítélő képességem és egyszerűen meg kellett vennem Jó magyar 175k ft-ért. Mindegy 1x-2x belefér ez is
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest