- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Bár G2-probléma, de Bootloop-gyanús, ezért itt is felteszem a kérdést, hátha tudnátok segíteni:
Sziasztok!
A barátnőm G2-ese (D802) megadta magát. A produkált hibajelenségek:
- egyfolytában újraindul. Pár másodpercre be lehet lépni, de érdemben semmit nem lehet csinálni, mert pár másodperc, és máris újraindul.
- vagy pedig el sem indul egyáltalán, hanem annyit ír ki, hogy fastboot mode valami, és akárhányszor próbálom újraindítani, csak ide lép vissza.
Azt mondja (a barátnőm), hogy nem rakott rá új programot már rég, nem állítgatott semmit.
Most egyelőre annyit csinálok, hogy feltöltöm a telefont (10% alatt volt most), sikerült kikapcsolnom. De más ötletem nincs.
Tudnátok segíteni, hogyan tudom megmenteni az adatait, hogyan tudom normálisan használni a telefont, legalább addig, amíg le nem mentem az adatait?
Köszönöm!Na teljesen feltöltve is ugyanezt csinálja. Annyit sikerült elérnem, hogy le tudtam szedni minden letöltött appot, így az kilőve, hogy bármi ilyesmi okozná a galibát. Próbáltam a futó alkalmazásokat kilőni, de csak rendszer-szintű dolgok voltak, semmi más.
Sikerült még kikapcsolnom a képernyőzárat, kivenni a SIM-et, így pár másodperccel több időm van csinálni "valamit", de így is max csak 10 mp, néha meg csak 1.
Nem akarom újrahúzni, mert az adatok kellenek. Plusz valószínűleg nem is tudnám, mert csak fél úton behalna, és még ennyi sem lenne.Szervizben amúgy orvosolható ez a probléma adatvesztés nélkül?
Köszönöm!
-
Taci
addikt
válasz
SkiDev #28087 üzenetére
Én ezt vettem: BlitzWolf® BW-P1 10400mAh QC2.0 Quick Charge Power Bank
Az ok: Qualcomm Quick Charge 2.0
-
Taci
addikt
válasz
MaxxDamage #27872 üzenetére
Eddig a PartneroGSM-et néztem az árai miatt, viszont a Mobilkereskedés most ezzel az "ajánlattal" lett befutó: a két év gyártó + forgalmazói garancia + Premium Assistance (ingyen hozzák-viszik a telót szerviz esetén) + még a műanyag hátlap is (amit mindenképp akartam a bőr mellé), és mindez kb. +10e a Partnero árára (ott 1 év gyártói garancia van, és nincs második hátlap)... Nagyon jó ajánlat!
-
Taci
addikt
válasz
Aryon87 #27717 üzenetére
Gondolom azt már tudják hogy a 15-ös évjáratúak kivétel nélkül bekrepálnak.. csak idő kérdése..
Ez mit jelent?
Ha most veszek ilyen telefont, mire figyeljek, milyet kérjek? A dobozon lévő matricából megtudhatom azt az infót, ami alapján el tudom dönteni, hogy ez a "bekrepálós" fajta lesz-e vagy egy normálisan működő, jövőben is hibátlan?
-
Taci
addikt
V10-topikban is kérdeztem, de itt is felteszem, mivel a G4 is opció:
Van valakinek tapasztalata a telefonhoz való Battery Charging Kittel?
Vagy jobban megéri egy power bank inkább?
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy ugyanarra a típusszámú (BL-51YF) akkumulátorra találok 2900 és 3000 mAH kapacitásút is?
-
Taci
addikt
Bár nem G4-téma, viszont általános LG-kérdés (is lehet), így örülnék, ha tudnátok segíteni. A G2 topikban már kérdeztem, de sajnos nem igazán pörög, vagy pont ebben nem tudnak segíteni a kollégák:
Elrepedt a G2-mön a kamera fölötti kis üveg. Megéri szerintetek megkockáztatnom a kézi javítást (hőfúvó, csere alkatrész odaragasztása), vagy tud valaki valami egyszerűbb, megbízhatóbb módot (bolti/szerviz javítás?), lehetőség szerint Debrecenben?
Nem ér el a repedés a kamera fölé, így a képeken egyáltalán nem látszik, csak zavar a tudat, hogy meg van repedve. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Van a Turbado.hu-val tapasztalatotok? Az összes telefonnál oda van írva, hogy "NON EU", illetve hogy "EU-n kívüli termék, melyre 2 év teljeskörű(!) bolti garanciát vállal a Turbado és szerviz-partnerei".
Ez csak valami szürke importos maszlag, vagy tényleg EU-n kívüli telefonok, így a magyarországi LG-s garanciát sem lehet igénybe venni?
Köszi előre is!
-
Taci
addikt
G4-et Android 6.0-vál kipróbálni még nem tudtam. Ma voltam MM-ban (5X-et és 6P-t kipróbálni), ahol volt kirakva egy G4 6.0-val, és hát... kicsit szaggatott az animáció (pl. a taks switcherben, görgetés után amikor lassul lefele, nagyon szaggatott, de a menüben is látszódott). Ez "normális" 6.0-nál (Lollipopnál ezt nem tapasztaltam), vagy csak a kiállítási darab volt 'teleszemetelve'? Eléggé kiábrándító volt...
-
Taci
addikt
válasz
Aryon87 #19654 üzenetére
Azért is raktam be a képet, mert eddig talán ez a legjobb minőségű, ami a G5-ről készült (vagy amit eddig láttunk róla
).
Hátul biztosan ott lesz még a típusjelzés (G5), szóval egészen biztosan (oké, inkább úgy mondom, szerintem) nem ez lesz a boltban kapható telefon kinézete/hátulja.
-
Taci
addikt
-
Taci
addikt
-
Taci
addikt
válasz
TeeJay #19549 üzenetére
Én is feltettem már ezt a kérdést.
zack válaszaA fekete a strapabíróbb, bár nekem pont a mintázata miatt nem tetszik annyira, mint a barna vagy a bordó (igen, nekem is tetszik a bordó
)
-
-
Taci
addikt
válasz
Snoop27 #19326 üzenetére
Tyű. Wow. És főleg: fúj.
Na de persze ez ízlés kérdése.
Más felől viszont, úgyis rak rá tokot az, aki védeni szeretné, szóval kb. teljesen mindegy (erős túlzással mondjuk), hogy hogyan fog kinézni.
De ez így naggggggyon csúnya első látásra.
SZERK.:
Másodikra is.SZERK2.:
De harmadikra megnézve azért a levehető alsó rész és az előlap azért mégiscsak jól néz ki. A hátulját meg szokni kell. Vagy eltakarni. -
Taci
addikt
válasz
Quqesz #19211 üzenetére
És amúgy mit jelent az, hogy a barna bőr rosszabb minőségű? Mert oké, tok nélkül nadrágba gyűrve azért a bőr biztosan megadja magát. Na de már egy katicabogár-szárnysuhintásra is karcolódik/kopik?
Néztem pár videót, és ahol baj volt a barnákkal, ott konkrétan darabok hiányoztak már belőle.Van itt valakinek barna bőr? Hogy bírja, és mit bír, milyen használati szokások mellett?
-
Taci
addikt
Ez folyamatosan foglalkoztat: a barna bőr hátlap (első verziója) bevallottan gyenge/gyengébb minőségű. Mivel az LG elismerte viszonylag hamar, így gondolom, javította is a hibát, és talán egy bizonyos gyártási idő után készültek már az új, javított barna bőr hátlappal kerültek forgalomba.
Lehet tudni, hogy milyen dátum ez? Mert ha igen, akkor a szériaszámból már a dobozt látva is ki lehet szűrni, hogy a régi, rossz minőségűt, vagy az új, jó minőségűt veszem. (Első három karakter elvileg: pl. 507: 2015. júliusi) -
Taci
addikt
Na, próbáltam "utánajárni" kicsit ennek az ár-kérdésnek, hogy ne csak ölbe tett kézzel várjam a választ.
Az eredmény:Magyarázat:
- A G4-et április 29-én mutatták be.
- A G3 ára ekkor 504 USD volt.
- Bár a G3 ára kb. ugyanolyan mértékben csökkent folyamatosan, nagyjából a forgalomba kerüléskor leesett az ára kb. 50 USD-ral, 459 USD-ra.Tehát ebből "kiindulva" nagyjából 15 ezer Ft-os áresésre számítok a G4-nél a G5 megjelenése (+ 1 hónap) után.
De persze ez csak spekuláció.
Az eheti lottó nyerőszámok pedig...
-
Taci
addikt
válasz
Viktor0610 #18958 üzenetére
Ezért is kérdeztem a tavalyi lottószámokat.
-
Taci
addikt
Lehet kérdezték már, vagy lehet, én kérdeztem már (öregszem...
), de
emlékszik valaki rá, milyen szinten mérséklődött a G3 ára a G4 megjelenése utáni hetekben?Szeretnék (újra) G4-et venni, de ha a G5 bejelentése (és forgalomba kerülése) után jelentősen esni fog az előző verzió ára (G4), akkor nem sietném el a vásárlást.
Mit tanácsoltok?
-
Taci
addikt
válasz
Viktor0610 #13290 üzenetére
Persze, nem is pontos prognózist várok, csupán elmélkedni próbálok a témáról, hisz' lassan aktuális.
-
Taci
addikt
Van itt olyan volt G3-tulaj, aki még emlékszek rá, hogy mennyivel változott a G3 ára a G4 megjelenésekor?
Konkrétan azt szeretném kikövetkeztetni, hogy megéri-e várni a G5 megjelenésére, mert az új csúcsmodell színpadra lépésével együtt a korábbi ára (akár drasztikusan is) csökkenni fog, vagy nem lesz hatása rá, így kb. mindegy, hogy most, vagy jövő tavasszal veszem meg a G4-et?
-
Taci
addikt
Őszintén remélem, hogy az elvileg teljesen fémházas LG G5-öt nem ez alapján a formaterv alapján akarják majd elkészíteni...
-
Taci
addikt
válasz
ruzsabazsa #12152 üzenetére
Mert 2 új üzeneted érkezett attól a feladótól.
-
Taci
addikt
Na kiderült, mi is az a Media Marktos "Red Friday": Minden termékre "féláfa"... Hát köszi...
Ettől azért sokkal többet vártam.
Az LG G4-es (LG G4 32GB H815 leather brown kártyafüggetlen okostelefon) így 199.899 Ft helyett csupán 178.650 Ft.
Such wow. Very áresés. Much akció... -
Taci
addikt
válasz
Technoman #11394 üzenetére
Most akkor csütörtök vagy péntek?
Persze egyszerű: mindkét napon figyelni kell.
Amúgy szerintem pénteken lesz az akció maga, a 2 nap és a csütörtök pedig arra utal, hogy akkor mondják majd el, miről is lesz szó. Mert ha rákattintasz erre a felugró ablakra, nem nyit meg semmit. Gondolom, majd csütörtökön lesz aktiválva.
Meglátjuk.
-
Taci
addikt
Stock LG G4 Android 6.0 Marshmallow firmware now available for flashing
Ha volt már, bocs.
-
Taci
addikt
-
Taci
addikt
Sima Nexus 6-ért szerintem ne cseréld. "Butább", szélesebb, magasabb, lassabb / régebbi processzor, plusz nem bővíthető, és szerintem még rengeteg érv szól a csere ellen.
Egy összehasonlító videó talán segít, de persze rengeteg másik is van még a témában.
-
Taci
addikt
Az utóbbi 3-4 hétben megállt a telefon árának az esése 112e Ft körül. Pedig olyan "szépen" (új vásárlóknak szépen, tulajoknak kevésbé talán) esett lefele az ára, hogy azt hittem, idén már lemegy 100e alá. De úgy látszik, megállt az áresés.
-
Taci
addikt
válasz
leslien #10664 üzenetére
Igen, arra saját tapasztalatból jöttem rá, hogy LG telefont nem éri meg "nagy boltban" venni, mert a kisebb (és így sokkal olcsóbb) boltokban vásárolt telefonokat is ugyanúgy garanciázza a gyártó.
Viszont a többi márkában már nem vagyok biztos. Sőt, ahogy írtad is (példaként a Samsungot felhozva), ott inkább már a "nagy boltos" vásárlás lenne biztonságosabb. És így drágább is, nyilván.
Ha már fekete péntek: lehet tudni, hogy melyik bolt (MM, ED, Emag, Telekom stb.) mit és mennyire fog akciózni? Vagy majd csak aznap derül ki?
-
Taci
addikt
Erre gondolsz?
To re-calibrate proximity sensor in LG G4.
This issue can be solved by re-calibration proximity sensor, you still can use screen protector with sensor covered up.Follow steps below to re-calibrate proximity sensor(must with the glass protector is installed and which is sensor covered up)
1. TYPE "277364#*#" in phone dialer. Hidden Menu screen will show up.
2. Select "Device Test"->"MT", it will show "system will be restarted", then choose OK.
3. After beboot, GENESIS MiniOS 3.1 screen will show up, press "individual item+power" while power button is pressed.
4. Next, find "sensor test", enter it(do not block the proximity sensor), the proximity sensor will be automatically calibrated. Then block proximity sensor two times to exit.
5. Find "Back to the MainList", enter.
6. Press "Normal boot+power" while power butten is pressed to reboot system, done.Now the the problem should be solved.
-
Taci
addikt
Ugye jól sejtem, hogy ez az üvegfólia nem "használható", takarja/zavarja az előlapi szenzorokat?
-
Taci
addikt
válasz
greggorius #7549 üzenetére
A bontatlan dobozzal az a baj, hogy a dobozban van a garanciapapír, és ha nem bontják ki, akkor érvényesíteni sem tudják.
-
Taci
addikt
válasz
Akosh87 #7481 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam, csak kevésbé bumfordi kivitelben.
De legalább már tudom, hogyan kell keresni.
Köszi!
Amúgy csak olyan esetekben használnám, amikor magas helyeken járok, és fotózni szeretnék. Mert jöhet egy erős széllökés, egy sirály, egy szellem, egy hegyomlás, bármi, és bye-bye telefon...
-
Taci
addikt
Ha már G4-topik...
A régi telefonokon volt egy kis "lyuk" az egyik sarokban, ahova be lehetett fűzni egy csuklótartó szalagját, így biztonságban tudta az ember, mert ha még ki is esik a kezéből, semmiképp nem esik le, mert ezt a csukló"pánt" megfogja.
Tudtok ilyen tokot/megoldást mondani G4-re? Nagyon nem szeretném, hogy egy magas helyen (kilátó pl.) kiesne a kezemből fotózás közben. (Oké, fogjam erősen...
De akkor is.) Illetve ha már kiesik, ne egy 50-100 méteres zuhanás után "álljon meg", ha nem a csuklómra "kötve" biztonságban tudhassam.
-
Taci
addikt
Úgy látom, minden típusú hátlapnak van egy saját azonosítója, mint az itt is látszik.
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a régi (foszlós/kopós) első változatnak mi az azonosítója, illetve mi a javítotté? Egyáltalán van köztük jelölésbeli különbség? -
Taci
addikt
válasz
gretzky77 #7350 üzenetére
Imádnám használni, de mivel van másik telefonom, így nincs szívem ezt kibontani. Nem szeretek pazarolni, és amíg nem muszájból kellene használnom, addig ez az (pazarlás).
Inkább szeretnék túladni rajta, mert hiába vettem jó áron, megbántam, mert sajnos nem engedhetem meg magamnak a "rongyrázást"... Reméltem, hogy jó áron tudok túladni rajta (a vásárláskor még a + 50ezer Ft is reálisnak tűnt, annyira magasan voltak az árak), de azóta rengeteget esett (valamiért) az ára kb. mindenholEz a plusz 5 ezer Ft meg azért már csak megéri valakinek, hogy nem egy névtelen netes boltban lett véve a telefon (ki tudja, honnan beszerezve), hanem egy Magyarországon is számtalan telephellyel rendelkező, megbízható boltban, az edigital-ban.
-
Taci
addikt
Hogyhogy ennyire lement mostanság a G4 ára? Ha beírom az árgépbe, 130 e Ft környékén van legalább 10 találat, 150 alatt pedig legalább 15. (Oké, ezek sufni gsm-ek, de akkor is.) Pár hete még 200 körül mozgott, sőt, a Telekomnál 230 is volt. Pár hete csupán. Csúcsmodell, ráadásul egy nagy nevű cég aktuális csúcskészüléke. Nem értem, mi történik...
Azért is érdekelne ez, mert én vettem egyet, azzal a céllal, hogy eladjam, viszont annyira lent vannak az árak, hogy lassan már inkább megtartom, mintsem az eladásával "szenvedjek".
Szerintetek mennyiért lehet egy bontatlan, érintetlen, edigitalnál vásárolt (tehát nem sufni gsm-es) G4-est manapság eladni? 150k alatt inkább megtartom, annyiért viszont talán még odaadnám. -
Taci
addikt
válasz
batai15 #7302 üzenetére
Nem, nem árulnak. Plusz ha véletlenül lenne is valahol, van ugye ez a kopási probléma az első generációs barna bőr akkufedelekkel, így emiatt inkább csak hivatalos forrásból venném, hogy ha pont ilyet kapnék, akkor gond nélkül ki tudjam cseréltetni a javított változatra.
-
Taci
addikt
Megy mostanság valaki közületek a Váci út 33. szám alatt LG szervizbe?
Szeretnék egy barna bőr hátlapot venni a telefonhoz (G4), de mivel debreceni vagyok, így csak telefonon tudnám őket elérni - viszont napok óta nem veszik fel.
Debrecenben csak fekete bőr hátlapot (akkufedelet) tudnék venni, viszont nekem a barna kellene.
A kérésem az lenne, ha valaki menne mostanság oda, rákérdezne, hogy tudnának-e rendelni, és a debreceni szervizbe átküldeni, hogy ott át tudjam venni?
Persze nem azt kérem, hogy rendelje meg nekem, csak szeretném megtudni, hogy megoldható-e.
Köszi!
-
Taci
addikt
válasz
Stevenstyle #6714 üzenetére
Köszi az infót!
Én is próbálkoztam náluk, hasonló eredményre jutottam.
Viszont amit sajnáltam, hogy árat nem tudtak mondani. -
Taci
addikt
Ez amúgy ennyire ritkán előforduló kérdés?
Vagy csak én nem bízok meg az ebay-es hátlapok minőségében, és csak én tartok az esetlegesen rossz minőségű termék visszajuttatásával kapcsolatos hercehurcától?
Csak mert nem először kérdezem, viszont a válasz mindig néma hallgatás. Vagy le lennék tiltva...?
Persze nyilván az is egy opció, hogy senki nem tudja rá a választ. -
Taci
addikt
Van valamilyen megbízható magyarországi bolt, ahonnan az eredeti LG bőr hátlapokat meg lehet venni? Vagy akár magától az LG-től?
-
Taci
addikt
Na, srácok, folytassuk on-topic-ban.
Volt/van ilyen akció Magyarországon?
Illetve lehet valamilyen hivatalos forrásból eredeti gyári LG bőr hátlapot vásárolni? Ebay-ről azért nem igazán mernék berendelni: 1) garancia, 2) megbízhatóság.
-
Taci
addikt
Ne érts félre, nem "gúnyolódni" akartam, csak nem értem, miért érné ez meg bárkinek is.
Ha valóban Telekom és valóban német, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy egy "visszaadott" telefonról van/volt szó: úgy, ahogy mostanában a Telenornál is lehet készüléket cserélni - a visszaadott készülékek sorsáról semmi hír nincs. Talán a németeknél ez már a T-nél is megy egy ideje, és azokat vásárolják fel az itthoni "kereskedők" és adják el újként hirdetve.
-
-
Taci
addikt
Samsung Galaxy Note 5 International Giveaway!
Offtopic, csak a link miatt nem látszik annak.
-
Taci
addikt
Na felhívtam az LG "forródrótot", ahol a következő választ kaptam:
- Független telefonra 1 év, szolgáltatói telefonra 2 év gyártói garancia van.
- Nincs hivatalos LG-s "kiterjesztett garancia". (Olyan, mint pl. a Samsungnál, hogy a honlapon történő regisztrálás után 1 évvel meghosszabbítják a garanciát.)
- Amit az edigitalnál ajánlottak, az valószínűleg egy egy éves biztosítás volt, ami a gyártói (1 év) garancia lejárta után lép(ett volna) életbe.Mivel valószínűleg tényleg egy biztosítás lehetett ("csak"), ezért furcsa, hogy csak a vásárlás pillanatában bólinthattam volna rá. Így, hogy kisétáltam a telefonnal az üzletből, már nincs lehetőségem kérni. Furcsa, mert millió apró betűs rész lehet egy ilyen biztosításban, engem pedig nyilván csak a "csábító részeiről" tájékoztattak. Pl. arról, hogy ha akár 1 nappal is az "extra kiterjesztett garancia" (aka. biztosítás) lejárta előtt törik ketté a telefonom, akkor is jár a teljes vételár, amit levásárolhatok náluk. 30 ezer Ft lett volna. Sajnos azt kell mondjam, túl jól hangzott, és mivel abban a másodpercben kellett volna döntenem, nem kértem.
De most nekiállok keresgélni, és biztosan van még ilyen lehetőség, ha már "csak egy egyszerű" biztosításról van szó.
Nektek van ezzel a témával kapcsolatban valamilyen tapasztalatotok, tanácsotok?
UPD: Azt mondjuk megértem, hogy a vásárlás pillanatában kell dönteni, hogy kérem-e vagy sem a "garancia hosszabbítását", hiszen akkor a telefon még érintetlen, nem volt használatban.
UPD2: Nem, mégsem értem. Ha csak a fenti (az eladó által felvázolt) példát nézem, akkor miért is ne lehetne ezt az "extra garanciát" bármikor kérnem? Nyilván megnézik előtte, milyen állapotban van a telefon, és vagy megadják, vagy nem. Vagy rosszul látom? Na, most elvesztem valahol...
-
Taci
addikt
válasz
Stevenstyle #6332 üzenetére
Szerintem elég árulkodó a topikban lévő hangulat (napi jó pár új tulaj és kb 99% -ban tökéletesen elégedett tulajok. Ilyen pozitív topic hangulat jelenleg talán egyik Flagship topicjában sincs és elég árulkodó jel az adott készülékről mindig).
Ezt abszolút aláírom! Én jelenleg a OnePlus 2 és a Samsung Galaxy S6 topikokban vagyok aktív / nézelődöm (ezen kívül), és mindkettőben inkább a segítségkérés és az elégedetlenség van jelen.
Itt viszont: a tulajok nagy része elégedett, és a kommentek döntő többsége is pozitív! -
Taci
addikt
válasz
iTomi81 #6328 üzenetére
Erre (is) "való" pl. a Media Markt. Bemész, kipróbálod, így első kézből lesz tapasztalatod. Szó szerint.
Én ódzkodtam a számomra óriás kijelzőtől (iPhone 4 után - gondolhatod
), de minél többet volt a kezemben a teló, annál inkább éreztem, hogy ehhez képest már az 5.1" is "kicsi".
------
Na átvettem a telefont, személyesen (edigital). Ott előttem bontotta ki az eladó, finoman kivette és megmutatta a telefont, hogy nincs rajta semmilyen látható sérülés, érvényesítette a garanciapapírt, visszacsomagolta, fizettem.
Még nem használtam, mert tok és "védőfelszerelés" nélkül nem merem - de legalább már megvan!
-
Taci
addikt
Na én is megkaptam az értesítést, hogy megjött a telefon (edigital), úgyhogy mindjárt indulok is átvenni!
(Üzletben történő átvételt választottam, hogy ha valami szembetűnően nincs rendben, akkor még helyben tudjam orvosolni.)A doboz felbontása a garanciapapír kitöltése miatt pedig teljesen ésszerű lépés - remélem, ezt ott előttem fogják megcsinálni, és nem a már bontott dobozt kapom meg.
Anno a OnePlus One-nál mondjuk nem volt ilyen (meghívásos rendszerben történő vásárlás), de ők talán nem is papír, hanem sorozatszám alapján dolgoztak. -
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6230 üzenetére
Nekem pedig "átszállítás a szaküzletbe", és az elérhetőségnek megjelent a holnapi nap!
-
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6214 üzenetére
Ó, ennek nem örülök. (Mármint hogy nektek (is) átváltott erre az állapotra.)
-
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6199 üzenetére
Ott, ahol nekem most az áll, hogy "Rendelésre"?
-
Taci
addikt
Jött levél az edigitaltól. A lényegi változás az előző levélhez képest ennyi:
A megrendelt termék(ek) jelenleg nem található(k) raktárunkban, beérkezésük várható időpontja alább, a rendelés adataiban egyenként megtalálható.
Viszont ezt az időpontot nem jelölik sehol...
Ellenben legalább még nem utasították el a rendelést - szóval reménykedem... Mást nem is tehetek.
-
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6165 üzenetére
Ez jó hír is meg nem is. Ami engem jobban érdekel, az a jó oldala: lehet, nem volt annyival több rendelés a készleten felül, hogy ne mondanák azt, hogy egye fene, ha már akcióztuk, azt a "párat" még kiszállítjuk.
-
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6125 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is.
-
Taci
addikt
válasz
BigBlackDog #6039 üzenetére
Ha kapsz/kaptok valamilyen infót (emailt, telefont) róla, kérlek, osszátok meg velünk. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest