- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
mivan80 #44959 üzenetére
Üdv!
Lehet, hogy bennem van a hiba, de első olvasás alapján úgy értelmezem,
andreas49 az adott hsz-ben ugyanazt írta az akkuidőről, mint Te
Én még megvárom a gari lejáratát - tavaly vásárolt, szolgáltatós példányt birtokolok -, és utána vágok csak bele az upgrade-be. De az is lehet, addigra már nem lesz értelme -
andreas49
senior tag
válasz
mivan80 #44954 üzenetére
Innen ([link]) töltöttem le a *tot file-t és refurbish-hal tettem fel (a telepítés tényleg elég hosszú folyamat volt - kb.30 perc), mivel ez mégis csak egy főverzió váltás.
Csütörtök óta használom, legnagyobb meglepetés az akksi, ami nálam eddig simán kibirt 2 napot az eddigi, alig 1 nappal szemben. Van másfajta Nougat file is, de ez azért tetszett meg, mivel az állította össze, aki a Genisys file-ket is csinálta, MM-re. -
Mikemend
senior tag
válasz
mivan80 #32510 üzenetére
A lassú fotózáshoz nincs köze az ES-nek, de a 0 bájtos fájlméretnek igen. Tegnap direkt eljátszottam többféleképp is a trükköt: fotóztam a gyári kamerával memóriába, majd ES-sel tettem át párat, a maradékot meg a gyári fájlkezelővel. Amit az ES tett át az 0 bájtos lett, a gyárival meg mind jó méretű lett. Valószínűleg a fájlméret nem íródik be a fájlrendszerbe/indexbe. Írtam nekik, még válasz nem jött.
Alapból sosem volt 0 bájtos fájlméretem, csak az átmozgatottak esetében.Az első képnél úgy láttam, még ébredezik a telefon, amint belövi a fókuszt és a fényiszonyokat (tehát hagysz neki pár másodpercet és aztán fényképezel), akkor már jól lő. Ez független a belső memóriától vagy memóriakártyától.
lela: ha már hajszárítózol, pontosan hová fújod a levegőt? Kijelzőre vagy hátulra, a kamera magasságában vagy alulra?
Stauffenberg: Én meg a Cinema FV-5-öt vettem meg a manuális videózás miatt, de azt meg nem frissítették hónapok óta. Aztán jött a V10 kamera app és az vitt mindent.
-
bghistvan
senior tag
válasz
mivan80 #30755 üzenetére
Ez azért eléggé korrekt szerintem.
A samu is szépen elkezdte tolni anno az ilyen-olyan garanciális marketinget a prémiummal kiegészítve,de már közel sem annyira ügyfélbarát a hozzáállásuk garancia ügyben,mint régen volt,bár én a csereutalványig egyetlen alkalommal sem álltam meg!
Igazán panaszt még nem hallottam ez ügyben,ezért sem túráztatom magam agyon hogy mi lesz ha ez lesz ,meg az lesz............,tudom hogy nagy eséllyel orvosolni fogják a problémát!30756: így egyértelmű!
-
Mikemend
senior tag
válasz
mivan80 #20968 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A 3 óra az még abszolút jó, viszont a matricából ahogy elnéztem már van vékonyított is, csak ide nem szállítanak az amazonról
A tok 6 millis lesz, hogy védjen is valamit (szilikon), szóval necces ha 8 millis vastagságon tölt maximum egy Qi...
A vékony matricát azért vadászom, mert olvastam fentebb többektől, hogy feszíti a hátlapot. -
-
-
lela
aktív tag
válasz
mivan80 #19375 üzenetére
Ezt az alápóckolást majd kipróbizom. Köszi a tippet!
#19369) Vikooo: Nem nagyon vágod az elektronikát úgy látom. Indukcióról, transzformátorról fluxusról hallottál már?
#19387) save
em tudom hogy ebbe a kis vékony matricába hogy férne bele az elektronika is, de lehet hogy így van. Ezt a newisdom matricát egyébként itt javasolták, hogy az mennyire jó, mert van gyári háromtekercses töltője is.
Esetleg aki használ ilyen QI matricát és töltőt ki mit használ és mióta? -
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #18779 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
"Eddig kétszer töltöttem fel a telefont, mióta megjött a Qi matrica. Mind a két alkalommal este raktam fel töltőre (Nokia Fatboy).
Mind a kétszer még éjszaka felébredtem (felsírt a kicsi), és mind a két alkalommal először csak 30%-ig töltötte fel magát a telefon. Mikor ezt észleltem, a telefont a töltőről levettem, arra visszatettem, ez után reggel már 100%-on állt a töltés...
Mitől lehet ez? Valakinél van-e hasonló tapasztalat, vagy ötlet? Miért pont 30%-on szakad meg a töltés?!" -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz
mivan80 #17494 üzenetére
Igen, ez elég reális oknak tűnik...
Mondjuk érdekes, időbe nem sokkal több hogy feltöltsön, de csak ha nem izgatom a telefont. Nyugalmi állapotba nagyon gyorsan tölt. Na nem baj, ezentúl csak akkor használom ha nagyon muszáj (mondjuk a forrósodásba tuti benne volt a 20a hatása is. D-vel tízedannyira nem melegszik).
[B]kentucky: jó Nektek, tőlünk mindenki otthagyta őket, mindenki csak szívott.
Nagyon durva ez a 20d. Mindjárt2 óra kijelző, rengeteg Chrome meg Messenger, kis hívás, sok zene, kb. fel2óra online videó. Sose bírta ilyen jól, melegedés meg kb. semmi. Ennyi írástól eddig forró volt.
Lehet hogy a 20a indokolatlanul pörhette a procit, azért volt gyengébb az üzemidő, meg azért melegedett?
-
petfoto
tag
válasz
mivan80 #17272 üzenetére
Az a probléma, hogy lentebb van a qi tekercs, mint a Lumia 920-nál, amihez kitalálták. Emiatt én a töltőnél az alsó tartóról levettem a kis gumiszerű bakot (kb 1-2mm),plusz lereszeltem még belőle 2-3mm-t. Így Spigen Neo Hybrid tokkal is tölt.
Szélességre a tokkal épphogy belefér. -
vigyori78
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz
mivan80 #16358 üzenetére
Hello!
Megnezned, hogy sotetben az auto fenyero meddig csokkenti a fenyeroszintet? 4% vagy 0% ?V20a -n nalam neha 4% maskor 0% pedig 0lux a kornyezeti feny minden esetben.
Eleg agressziv is raadasul, indokolatlanul feltolja 40% kornyekere felhomalyban, 18% korul ilyenkor teljesen eleg lenne, ez mar bantoan iPhone algoritmusra hasonlit
Koszi!
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mivan80 #15226 üzenetére
Nálam volt hálózat eldobás hiba. De az összefoglalóba nem ezt írtam bele, hanem a visszacsatlakozás bugot, ami már G2, G3 esetén is volt, de több Samsung flagship esetén is jól ismert.
Hálózatot nem csak random dobhat el, hanem megeshet, hogy valamiért kimarad (pl: alagúton mész át). A visszacsatlakozás bug ettől független.
-
Snoop27
őstag
válasz
mivan80 #14239 üzenetére
Ez bizony nalunk is igy van, vehetek neki barmilyen zenelo jatekot, labdat, vagy osszerakost, a telefon es a laptop marad a favorit, s ha nem kapja meg jon a hiszti.
Tegnap kivittem a csaladot a parkba, fotozgattunk egy keveset, persze nem igazan sikerultek jol a kepek (sotetben magasabb iso kell, emiatt zajosabb a kep, alacsony iso mellett rovidebb zarido kellene, azzal pedig bemozdul a gyermek), ami jo volt az a videozas kozbeni fotozas, mivel a blitz vilagit jobb a feny s a fotok is elesek lesznek ezalltal (de persze igy nincs allitasi lehetoseg).
Ami furcsa volt, hogy magasabb iso-nal fuggoleges fekete csikok jelentek meg a kepernyon, s balrol jobbra mentek, s ez a fotokon is latszik. Masik erdekesseg, hogy hiaba engedelyeztem a vakut megsem sult el, pedig viszonylag sotet volt (talan megzavarhatta a sok vilagito lampa ami a hatterben volt?!) -
válasz
mivan80 #13719 üzenetére
E szerint az állítás szerint az összes, családomban lévő telefon fél év után meghalna, tönkremenne az akksi. Érdekes módon a G2-es telefonom mindig így töltöttem (éjjel rá azt reggel le), és még mindig jól muzsikál, a G4-nél és az öregem G3-asánál sincs gond. A sima G is elment majd 3 évet akksihiba nélkül, vagy számottevően érezhető akksikapacitás csökkenés nélkül. Nos akkor mi is az igazság? A korábbi telókból is csak a 10 éves nokia akksija púposodott fel, de az is 8 év után.
Kicsit tessék gondolkozni: 1 év garancia van az akksira, laptop/telefon szinten egyaránt. A linkelt leírás szerint 200 töltés után már drasztikus kapacitásesést kéne tapasztalnia mindenkinek, aki éjszaka tölti a telefonját. De mégsem hallani ilyenről, tökön is rúgná magát a gyártó, ha félévente x százezer akksit kéne gariban cserélnie.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
mivan80 #13602 üzenetére
A törvény egyértelmű.
A cserejeggyel két lehetőséged van, vagy ugyanazt a terméket hozod el újra, legyen bármennyi is az új ára, ha nincs akkor a kereskedőnek meg kell rendelnie vagy pedig mást hozol el és akkor a csere jegy annyit ér mint amennyiért az eredeti terméket vetted.Van egy harmadik lehetőség is amikor te ragaszkodsz ahhoz a termékhez amit eredetileg vettél, de már nem gyártják, vagy meghatározatlan ideig nem rendelhető. Nos itt keménykedni kell a boltban, amennyiben elzavarnak, hogy csak ráfizetéssel lehet elvinni mást akkor jöhet szóba újra az LG ügyfélszolgálata.
Annó én a F6-ommal jártam így mire megkaptam a cserejegyet már nem volt kapható a Telenornál és 3 hónapig nem is volt rendelhető, de én azt akartam vagy azért a cserejegyért valami hasonló de nem olcsóbb LG-t. A Telenor az nem volt túl segítőkész finoman szólva.
A vége az lett, hogy az LG Magyarország felajánlott egy G3c-at, ha nem sikerül megoldani a problémát 1 héten belül. Végül valahogy elintézték hogy kerítettek 1 db F6-ost, de a bolban is tudtak róla, amikor mentem érte, jelezték hogy már a papírmunkát kezdték el a G3-hoz az LG-vel mikor jelezték hogy van F6 készülék.
Az hogy szerencsés vagyok vagy nem azt mindenki maga döntse el... -
Technoman
őstag
válasz
mivan80 #13593 üzenetére
Nem tudom , hogy mi most a pontos szabály -gyaníthatóan minden maradt a régiben-, de régebben, ha te akciósan vettél egy TV-t és időközben felment az ára, egy ilyen cserepapíros szituban -ha te elfogadtad a vacsiúj TV-t, téged, mint vevőt kár nem érhetett (azaz a különbözetet a boltos/képviselet benyelte), természetesen ez fordítva is igaz volt. Ilyenkor, jó magyar szokás szerint a módi az volt: hogy pénz vissza, elállok a cserétől (a törvényi kötelezettség jogán), majd utána, a számlán szereplő végösszeggel röhögve kifizetem az így már olcsóbb, akciós TV árát és még maradt pénzem 100 gombóc fagyira is (a '90-es évek rablóvilága)
Az hogy most jelenleg, hogy preferálja egy multi az ilyen esetet, nem tudható.
(a minap pld az Auchan-ban kicsit vastagabban fogott a pénztárosnő tolla, a vevőszolgálaton a különbözet dupláját fizették vissza) -
Quqesz
nagyúr
válasz
mivan80 #13581 üzenetére
Ha a bridge csak a v20A-t jelezte neked,akkor az ugyan az mint a kdz v20B.
PetiN95
Melyik van fent 5.1 v 6.0???csak a 6.0-ban van benne. Beáll/hang és értesítés/ne zavarjon (bekapcsolod)/ hangok és rezgések/teljes(nem az előnyben részesített) és ezzel néma üzemmód lesz...viszont csak itt lehet bekapcsolni a néma üzemmódot!!! Hangerő gombal hang v rezgés állítható. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mivan80 #12675 üzenetére
Én az lg magyarország oldalról. Nekem win 7 van és ott jobb oldalon alul a tálcán a nyelv mellett ugye van a futó programok kis ablakban és ott ha jobb egérgombal ráklikkelsz az LG Bridge-re lesz lehetőség a program bezárására. Nekem nem xarakodott szerencsére.
MartOOn
Sztem sem... -
zombinyul
addikt
válasz
mivan80 #10840 üzenetére
Vekony szilikon + uvegfolia. Eddig nem volt vele baja... Meg egyertelmuen a hangszoroja recsegos.
Az iment telefonaltam megint egyet, a recseges nem mult el. Nem baj, ha rosszabb lesz viszem szervizbe. Anyjaval szorakozzon.Leginkabb kicsengesnel hallatszik, ha beszelnek a tuloldalon mar kevesbe lehet eszrevenni. De igy hogy tudom, nem csak az enyem csinalja, meg hogy nem sokmindent befolyasol... Nem dolok kardomba, csak kicsit bosszankodok.
-
Aryon87
félisten
válasz
mivan80 #9828 üzenetére
Ebben a kerdesben sajna nem tudom a valaszt, sose volt szuksegem hard resetelni meg biztonsagi menteseket csinalni, nincs fontos adat a telomon/tabon. Igaz mostanaban nem jatszottam az Asphalttal, mert azon kivul van meg 7 jatek
hol ezzel hol azzal nyomom.
Esetleg egy biztonsagi mentes segithet. -
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #8448 üzenetére
Na délután meghozta a postás.
Most este fel is tettem. Hát kár volt estére időzíteni (a fürdés utáni párára vártam), kómás fejjel, tisztítás közben egy ujjlenyomat részletet nem vettem észre a kijelző alatt a fekete káván, nem messze az LG felirattól. Szerencsére nem túl nagy de azért ki lehet szúrni. Sajnos már a műveletek befejezését követően vettem csak észre, nem volt kedvem újra nekiveselkedni.
A felrakás amúgy tényleg nem volt vészes, szépen felcuppant, ahogy kell. Egy légbuborék maradt bent középen, simogatással sem jött ki, egy csöppet megemeltem a legközelebbi sarkot, és azonnal kiszaladt.
A lényeg, maga az üveglap jónak tűnik, jó érzés tapizni (azért nem annyira mint a natúr kijelzőt), sokkal jobb mint a fóliákat. Az előlapot majdnem 100%-osan lefedi, teljes szélességben, hosszban (kolléganőm iPhone 6-osán nem így van, ott a kávákig egyáltalán nem ér ki, csak az effektív kijelzőt takarja, pöccre).
Szerintem, ha a hangszóró és a közelség érzékelő miatt nem lenne szükség a kivágásra rajta, akkor észre sem lehetne venni.A legfontosabb, hogy minden úgy működik (érintés, gesztusok, stb), mint a felhelyezése előtt. Szóval elégedett vagyok.
Remélem, a védelmét nem fogom egyhamar letesztelni... -
Vikooo
addikt
válasz
mivan80 #8107 üzenetére
Az AMOLED kijelzok minimum fenyereje a Galaxy S5 megjeleneseig sajnos eleg magas volt, teljesen sotet szobaban mar szurta a szememet (S2, S3, S4).
A G4 szerencsere nagyon alacsony (kb 5 nit) fenyerot ad minimumon.
Automata fenyeron valoban eleg hamar leveszi minimumra, vagy ahoz kozel, es eleg gyakran mintavetelez (neha pici kornyezeti feny valtozasaval "ugral" a fenyero).
Szerencsere automata modban is lehet ezt korrigalni.A WiFi -t meg nem neztem, a mai femhazas konkurensekhez kepest a tesztek alapjan mind a mobil mind a WiFi jelerosseg jobb.
Szerk.: csak az S3 -rol talaltam erre vonatkozo meresi adatokat, minimum fenyero mellett 20 (!!!) nit a fenyereje, mig a G4 -nek 2.
-
embe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest