- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
deny330
senior tag
+(#44009) Stauffenberg: Ezért imádok fórumot olvasni. Jót nevettem a hozzászólásaitokon, köszönöm.
Más: tegnap vittem be én is a G4-et bootlop miatt. Illetve említettem, hogy a képek minősége sokszor elég rossz, sokszor tapasztalok kiégést. Telekomhoz vittem, annyit mondott a csajszi, hogy szoftveres hibával felküldi a szervizbe aztán maximum 4, de inkább 2 héten belül kihozza a futár házhoz.
Tavaly nyár közepén vettem a telefont amúgy, hogy a bootlopot kapott alaplap mikori volt nem tudom. Mindenesetre imádom a telefont a kis hibái ellenére. Hiába melegedik fel néha, és a 3 és fél órás SoT ellenére is nagyon szeretem. Remélem ezek után nem lesz baj. Egyébként ilyenkor kapok rá még 2 év garit szerviz után (vagyis az alaplapra), vagy ugyan úgy csak tavaly júliustól van rajta gari? Őszintén szólva nem akarom lecserélni, de félek a jövőbeli bootloptól vagy bármilyen más szoftveres hibától. Nagyon a szívemhez nőtt, még egy pár évig szeretném használni.
-
Technoman
őstag
Látom kezdenek felpörögni a 7.0-ás hírek.
Kérdésem -jóval a kiadás előtt- az lenne: szerintetek lesznek/lehetnek olyan appok, ami már nem működnek 7.0 alatt?
Van egy spéci, kiránduló GPS appom (Navitel), amit minden hétvégén használok és nagyon szeretek. Ha ezen múlik, akkor inkább maradok a 6-nál. Nem szeretném megszívni a dolgot (úgy tudom, hogy 7-ről, 6-ra vissza telepíteni már nem lehet) -
kovaszoskeny
aktív tag
Hallod a hátad mögött megreccsenni a faleveleket A ködhomályból kirajzoldni látszik egy alak.
Felismered a torz lényt savet az avarlakót.save az avarlakó
Ügyesség:2
Életerő:3
Kitartás:4Különleges képessége:
"kiba..szott nagy suttyó...Mit teszel:
Megtámadod az avarlakót(Lapozz a 111-re
Segítséget kérsz (Lapozz a 342-re)
Ignorálod(Lapozz a 13-ra) -
kovaszoskeny
aktív tag
A 9es android közvetlen a felesleges picsogásod befejezése után fog érkezni..."Rohatt"unalmas hsz volt ez..
Ne haragudj ,hogy kitárgyaljuk sok pénzért vásárolt készüléket..Én pontosan a frissítések miatt választottam LG-t és ha már egy ember nem vesz többet lg készüléket mert látja ,hogy én hogy jártam már megérte.Milyen jogon ítélkezel arról,hogy várja e valaki a fontos rendszer frissítést? Kit érdekel neked mi unalmas?
Még abbamn se vagyok biztos ,hiogy van G4-ed...
Sok a tévhit a g4 N frissítésével sokan roszzul tudják én ezt korrektúrázom
Gondolj bele még a mobilaréna is lehozott egy cikket egy meg nem nevezet kóreai forrásra hivatkozó pletykát tényként...... -
dlaj
őstag
Még az első napon megpróbáltam egy másik töltőt és kábelt is. Viszont akkor még nagyon félrevezetett, hogy a rajta lévő rom is szívta az akut. Miután kizártam az egyik hibát, egyértelmű volt, hogy már csak a töltési láncban lehet a baki.
(#37880) MrUniversum, Hát ezen én is meglepődtem.
Annyit még hozzátennék, hogy az előbb szembesültem azzal, hogy a mezei kábel, amit a Qi töltőhöz adtak, csak töltőkábel, adatátvitelre nem is alkalmas. Nemrégiben olvastam, hogy az ilyen kábelek gyorsabban töltők a telefont. Mindenesetre, most nagyon elégedett vagyok a G4-gyel. -
dlaj
őstag
Én is félve rendeltem a gyanúsan olcsó árakkal dolgozó oldalról. Tavasszal még a G Pro 2 is nagyon jó árban volt náluk, aztán inkább itthon vettem egyet használtan, nem mertem rendelni tőlük. Közben gyűltek a magyar vásárló ismerőseim, akik onnan rendeltek, meg hát ugye ott a PayPal védelem, gondoltam belevágok.
Wi-fi rendben, már 3 routerre is csatlakoztam. Erős a jel nem kapcsol le. A GPS is gyors és pontos. Pár másodperc alatt zöldülnek a műholdak, 3 méteres a pontosság. A térerő a gyengébb helyeken is rendben van. Tényleg minőségi minden szempontból a töltést leszámítva.
A fényképek is a legjobb minőségűek, mint amit eddig csináltam bármikor telefonnal, majd a Kézi móddal is elbíbelődök egy kicsit, ha lesz időm, kedvem.
Ma veszek a MM-ban egy Hama kábelt (00108188), erről olvastam több helyen, hogy nagyon jó, illetve a hamarosan érkező gyorstöltőm remélem megoldja a problémát.(#37779) Bass, Miközben kicsomagoltam én is gyanúsan méregettem a telefont, de úgy néz ki minden porcikájában eredeti. Itt van az AIDA, szerintem rendben van. (szándékosan lett lekicsinyítve, nem akartam ide 2K képet feltölteni)
Egyébként ezen az oldalon vannak klónok, de azok a nevükben is meg vannak különböztetve, illetve ahol kell azt is feltüntetik, hogy hol a csalafintaság. Ez itt például egy G5 klón. De itt van egy Note7 klón. Amúgy nagyon szépnek tűnik ez a telefon, de a leírásban ott van, hogy 2 GB ram, és 4 GB rom van benne,ezzel szemben a rendszer már 4 GB ramot és 128 GB tárhelyet mutat.
Én ezt rendeltem. Biztonság kedvéért bejelöltem rendelésnél a Play store-t, és az android 6.0-t (amiből nem lett semmi). Így vontak érte a számlámról 57K-t. Ez is lett a vége. Csak azt bánom, hogy nem bőr hátlappal kértem. Azt olvastam itt, hogy az jobban csúszik mint a műanyag, így tetettem róla. Kár volt, mert ez így is olyan mintha egy olajozott hal lenne a kezemben. Ezért rendeltem tegnap hozzá egy ilyet: -
dlaj
őstag
Minden szép és jó.
Na jó, ez nem teljesen igaz.Van viszonyítási alapom, hogy megítéljem, és ne essek hasra tőle. Volt LG G Pro 2-m és még a LG G3-at sem adtam el.
Az én G4-em nagyon gyors, csakúgy mint a többi G4. Szinte mindennel elégedett vagyok de van egy-kettő furcsaság ami nem tetszik. Ezeket fogom leírni.
Hogy a sarkalatos pontokkal kezdjem: JDI kijelző van benne. Akármilyen közelről és szögből nézem, én semmiféle csíkokat nem látok benne. Viszont a JDI-re jellemző kissé kékes fehér szín megvan. Nyilván ez egy kicsit minden színre rányomja a bélyegét. Nem zavar, inkább csak a Play áruháznak a zöld színei, illetve a Gmail pirosai voltak egy kissé szokatlanok, így kékes beütéssel.
Viszonyítás képen, nagyjából ennyi az eltérés.
SN 602 Majd meglátjuk lesz-e bootloop....
A telefon 5.1-el érkezett, holott 6.0-val kértem. A webshop az előbb válaszolt, hogy visszaadja a pénzt amit a 6.0-ért fizettem, és elnézést kért. Azt írja, azért nem rakta fel, mert 6.0, mert azzal lassan tölti az akut. Sajnos a telefon nem talál magának újabb frissítést, de már keresgélek, remélem meg tudom oldani.
Viszont root-ot elfelejtettem kérni hozzá, és mégis rootólt a telefon, aminek örülök.
Tulajdonképpen nekem az 5.1 nagyon megfelelne, de van egy kettő dolog, ami nem tetszik, és talán egy frissítés megoldaná.
Az egyik, hogy a duplakoppos feloldás egyáltalán nem működik olyan olajozottan mint a már előbb említett kettő LG telefonomnál megszoktam. Ha a kistáskából veszem elő a telefont, és fejjel lefelé pihent előtte, akkor inkább triplakopp ami feloldja. Tipikusan úgy működik, mint a legtöbb kínai telefonomban ez a funkció. Esküszöm megfordult a fejemben, hogy ez egy klón.
A másik furcsaság, hogy amikor bekapcsol a kijelző 4-5 másodperccel később visszavesz a fényerőből egy nagyon kicsit. Lehet, hogy ez csak 1%, de mindig észreveszem. Én full fényerőn használom a telefonjaimat, de lehet, ha lejjebb venném a fényerőt, vagy automatára állítanám, nem jelentkezne ez a hiba.
Aztán bajom, hogy nagyon lassan veszi a töltést (holott 1.8 amperes a töltő), és nagyon gyorsan merül a telefon. Az első töltés után egy óra sem lett a kijelző idő, most már elérte a kettő órát, tehát ez azért javulgat.
Ami viszont talán a legbosszantóbb, és eddig a kb 20 telefonomból (15 kínai) csak egy produkálta ezen kívül az, hogy rajta van a töltő, de használat közben mégis merül a telefon. Én nem tudom, de ez így használhatatlan, vagyis, ha lemerül, le kell rakni, és meg kell várni, hogy feltöltse. Nem is tudom, hogy mi történne, ha navigálásra szeretném használni az autóban. Hiába van töltőre rakva, mégis lemerül?Szóval csupán ilyen bajaim vannak vele. Nem tudom ezekből más tapasztalt-e valamit. Minden esetre most nagyon eltökélten fel akarom rakni a 6.0, de az is lehet, ha lesz ígéret rá, kihagyom és megvárom a 7.0-át.
-
-
Haugland
aktív tag
Magyarán akkor a 2 SIM annyit jelent csak csupán, hogy mindkét kártyához tartozó telefonszámon elérhető vagyok és az általam választott SIM pedig internetezhet...
Hm, most kicsi csalódás van
Azt hittem, hogy ez a standby dolog csak annyit jelent, hogy hívás esetén csak az aktív kártya elérhető. De ezek szerint akkor ez nem így vanmindenesetre köszönöm a válaszod!
-
Stauffenberg
nagyúr
Valószínűleg fordítva vagyunk bekötve, én kifejezetten élvezem, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
Én az a fajta vagyok, akinek meg sem kottyan könyékig beletúrni a rendszerbe. Sok saját telefonnal és ismerősökével is megjártam már a hadak útját. De csak jobb a nyugalom, amikor a készülék dolgozik értem és nem fordítva.
Mint amikor két motoros haverom szívta egymás vérét sörözés közben:
- Úgy imádom, hogy az enyémet nem kell folyton szerelgetni.
- Miről beszélsz? Szinte ugyanannyit bütykölöd, mint én az enyémet.
- Az lehet, de én azért, mert megtehetem szórakozásból, te viszont kénszerből szerelsz minden hétvégén, hogy ne essen szét a szarod.
-
mivan80
aktív tag
Hali!
Ezt én is néztem már!
Én tokkal használom a telefont, így attól tartok, hogy vagy már a plug sem fér be, vagy a szélesebb töltő fej nem fog hozzáférni a plughoz a tokon lévő nyílás miatt (15,5x10 mm).
Ha megadom neked a méreteket, leméred, hogy működne-e együtt a tokommal?
Másik fontos kérdés, romlik-e a töltés sebessége, ha igen, kb mennyivel nő az időtartam?
-
volt vindózfonom, az istenért sem vennék még egyszer.
jópár telefonon ezt a lancser lwp kombót használtam, eddig egyiken sem szaggatott, mostanáig...
különösebben nem zavar, majd meg szokom. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest