Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eladogeppc

    veterán

    válasz ANDROID??? #11615 üzenetére

    Ez most hogy jön ide hogy DUAL-os volt ? Az volt, de miért ?

    MÁS:
    Én úgy gondoltam, megosztom a tapasztalatokat veletek. Ezt a G3 / G4 fórumban lévő kollégák nem vették ennyire szigorúan, bár ott az LG embereivel összeakadtam a G4 terén. Később a személyes találkozókon mint például a Veletech 2015-ben talán, de pontosan már nem emlékszem megbeszéltem az LG-s standnál.
    Ott érdekes már elmondták, hogy a G4-nek mik a gyenge pontjai, és szó szerint 20 perc védés után maga az LG-s standon lévő kolléga szétalázta, hogy mi mennyire rossz.
    Azon is csodálkoztam, hogy 1db, azaz összesen 1db szoftver fejlesztő emberük volt akkor még Spanyolországban. Nekem totál kikerekedett a szemem amikor ezt hallottam.
    Egyszó mint száz, én megkeresem és megtalálom melyik készüléknek mik a gyengeségei. Ha tudom hogy nincs AF, talán meg sem veszem. Párom G3-asa a maga kis Laserfókusszal és a régi procijával kenterbe veri szegény P9 Lite-ot, pedig kemény 30eFt-ba kerül. /most jön, hogy miért nem vettem azt/ :D

    Köszönöm annak, aki a hozzászólásaimat nem támadásnak, hanem tapasztalatnak veszi. Egyáltalán nem a szapulás vagy alázás a célom, hanem kérdezek, tesztelek, megosztok.

    [ Szerkesztve ]

    Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák