- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12416 üzenetére
Ez engem is érdkelne , hogy a két memória egy legyen. Már unom ,hogy hol egyik,hol másik telik meg.
Pc-n a gyári programmal sem látszanak a fájlok? Nekem mindenképpen kábeles kapcsolatra lenne szükségem a másoláshoz.
Továbbá max mekkora kártyát lehet beletenni, illetve milyen márka és milyen jelölésű legyen az sd?? -
ANDROID???
addikt
válasz
pinnacle #12414 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, de átlag felhasználás mellett, max annyi az előnye az 1GB kívül, hogy újabb. A 17-es kiadásra mindenképp kell tok, törékeny a hátlapja is, csúszós is.
Egyébként ezek a "fantasztikus" ajándék lehetőségek közül esetleg az utolsó, ami valamire jó lehet, de átlag felhasználóként nem fog kelleni
Mellesleg ilyen kérdést ebben a topikban jobb feltenni -
ANDROID???
addikt
válasz
pinnacle #12396 üzenetére
A linkelt EazyG. normálisan felfekszik és egész jól bírja. Jó választás. Először tartottam tőle, hogy levegős lesz, de nem ez nem az olcsó ebayről származó kategória.
(Bocs, akinek csak az ebay a tökéletes, szerintem nem éri meg +2-3 hétig arra várni 500-800 forinttal olcsóbban, vagy jó vagy nem alapon.)
Muerte68: Tudjuk, köszi miénk is az, de ezt bubus66 (párszor) is leírta
Itt a DUAL SIM volt a nem megszokott a Telenortól, nem a Telekomos készülékek. Viszont főleg a Honor, ami DUAL ebben a kategóriában szolgáltatónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest