-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12445 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12439 üzenetére
Valahogy SD kártyát is lehet belső memóriának használni csak ha jól tudom akkor PC-vel összekötve nem látszódnak a fájlok.
Tudod, amikor alkalmazásokat telepíthetsz rá. -
pinnacle
nagyúr
válasz
#22718208 #12418 üzenetére
Ez az Adoptable Storage Devices lesz az.
Persze az kérdés, hogy lehet elérni a fájlokat. Talán AirDroid-al.Lehet, gyári Androiddal nem fog menni.
Emui doesn't support adoptable storage and move apps on SD card. I think it's a marketing choice so they incentive users to upgrade to a better phone with more memory but that has an higher price.
I tried in the past to force adoptable storage with adb but without success, the only way it's to install a custom ROM based on CyanogenMod/LineageOS. -
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12415 üzenetére
Köszi! P9 Lite-on mennyi szabad területe hagy a rendszer? Valahogy SD kártyát is lehet belső memóriának használni csak ha jól tudom akkor PC-vel összekötve nem látszódnak a fájlok.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12402 üzenetére
Köszi!
Olvastam, hogy videofelvételnél a bal, jobb mikrofon fel van cserélve, GSMArena tesztjében is a balról-jobbra menő autók az ellenkező oldalról hallatszanak. Ezt már javították? Egyébként lehet, hogy mindegy, mert 60k-ért nem találok jobbat.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! MM-ben vennék P9 Lite-ot, láttam kiállítva, nagyon tettszik a kijelzője. Nem is találtam, ilyen 60k-s áron, más 5,2"-s FHD-s telefont. Érdeklődnék, hogy van-e valami probléma a telefonnal, amiről jó tudni. Nekem főleg az akadásmentes működés, (nem mókolnám), stabil GPS és a kijelző minősége a fontos. 3GB-os P9 Lite (2017)-et ajánlották, remélem azért a 2GB is elég alap feladatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest