Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz
Doki42
üzenetére
Ezt alátámasztom. A szenzorméret picivel nagyobb (1/2.9), de kisebb a rekeszérték: f/2.2. Így hiába lesz jobb a mélységélesség, a fókuszban lévő tárgy nem lesz annyira se részletgazdag, mint a 2016-os modell esetében. Ront a helyzeten a szimpla ledes vaku is: gyengébb a fénye, és rosszabb a derítés is.
-
ANDROID???
addikt
Az enyémen fent maradt pedig először vissza is szedtem.

Az én példányom sem teljesen sík a feliratnál, nem kell félni tőle, csak jól le kell tisztítani és egyenesen feltenni
1400 pénz (vagy megveszed a simát, karcok ellen az is jó ), nem olyan vészes. -
-
ORCA58
addikt
Üzenetek->Menü->Beállítások->Haladó->7-bites optimalizálás kikapcsolása
Arra figyelj, hogy normál ékezetes karakterek akár 3 karakter helyét is elfoglalják. Ha balra dőlő ékezetek használsz akkor nem.Krissz1983
Azt sem tudom ami az az ALLO, és messenger-t is csak végszükségben használok.
De! Tedd a védett alkalmazások közé, és az Alkalmazásokon belül a beállításokban az optimalizálás mellőzését is be kell kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)