- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
válasz
Ferike81 #12161 üzenetére
A beépített tárcsázó sajnos nem tud ilyet, de a True Phone Dialer & Contacts igen.
-
espista
senior tag
Sikerült elindítanom a telefon biztonsági módban. Így a kamera gyorsan elindul. Nincs várakozás, szakadozás. Valamelyik alkalmazás lassítja be normál módban.
-
espista
senior tag
370-nél még jó volt a kamera indítás, de a 380-nál megint elb@szódott.
-
espista
senior tag
válasz
eladogeppc #10730 üzenetére
Nem működött maradéktalanul az új aktivitás mérőjével. Downgrade alatt elolvastam a leírását és abból kiderült, hogy csak nem jól használja, de akkor már mindegy volt.
Mondjuk a telefon kamerája nagyon lassan indult el. Kellett neki vagy 20 másodperc.
-
espista
senior tag
FF-es B370-ről sikerült visszaállítanom a feleségem telefonját B160-ra (6.0). Frissítést nem jelez. Független DS.
-
espista
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #10704 üzenetére
Ahogy nézem a tok többi részét, szinte biztos, hogy nem erre a telefonra való.
-
espista
senior tag
válasz
ANDROID??? #9626 üzenetére
De mivel azt nem tudhatjuk, hogy az FR hiánya okozta a galibát, sőt azt sem, hogy egy FR esetén nem lépett volna fel ugyan úgy, így ez csak egy elmélet. Merő spekuláció.
-
espista
senior tag
Jól olvasom bubus66 blogjában, hogy az FF által talált B370-es 7.0-ás romok nem telepíthetőek sehogyan?
-
espista
senior tag
válasz
Sirandrish #9157 üzenetére
Honor 8-cal biztosan működik.
-
espista
senior tag
Nekem működik a gyorstárcsázás, de valószínűleg azért, mert én mindig egy "régi" biztonsági mentést állítok vissza, amiben valami máshogy volt. Szerintem a Huawei gyorstárcsázás nem működik Nova alatt. A Nova tevékenység parancsikont kellene kipróbálni, csak ott nagyon sok a lehetőség a tárcsázásra is.
-
espista
senior tag
Én eddig mindig minden telefonomat este felraktam tölteni és csak reggel vettem le. Eddig nem tapasztaltam ebből adódó problémát. Vagy azért, mert előbb eladtam a telefont, vagy azért, mert nem jelent semmi gondot. A 2 éves Sony Xperia Z2-m a mai napig remekül működik a fiamnál is. Ha rám hallgattok mindenki azt csinál amit akar. Ez szerintem megint hitvallás kérdése.
-
espista
senior tag
Függetlenre megjött nekem a B150.
-
espista
senior tag
Sziasztok. Egy gyors kérdés. P9 lite vagy P8?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged