- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
golyós #13606 üzenetére
Milyen tok?
Nekem fekete műanyag tok van, fizetésre használom az NFC-t, de nem volt vele problémám.
Durván a közepén van az aksin. [szétszedés] -
sebijani1982
senior tag
-
szemesi69
addikt
válasz
golyós #11697 üzenetére
Osztán sikerült minden előzményt elolvasnod? Ezek szerint nem, gratulálok, hogy így sikerült véleményt alkotni. Az a lelkes újonc 2010 óta itt van, csak éppen nem hsz. vadász, akárhogy is nézem, megelőzött téged vagy két évvel, és bármennyire nem tetszik igaza van. Úgy kb. másfél hetet olvass vissza, talán más véleményed lesz. A korrekt forumozótol [link]. a korábban megosztott képéhez tartozik
B.Pystike +1
-
bubus66
nagyúr
válasz
golyós #11518 üzenetére
Ki mondta, hogy a hozzászólásokat kell át olvasni
De a Téma Összefoglalót illene elolvasni
(#11519) barisssa
Már hogyne lenne egy pár pl google+ Goole újságok, filmek stb, Twiter, és az összes fent lévő játékok és még sorolhatnám minek.. Én ezekre érettem a szemetet...
Ezekből van amelyik törölhető, és van amelyik csak tiltható
-
bubus66
nagyúr
Letöltöd ezt a programot és telepíted majd megkeresed benne ezt
Beállítások/Adathasználat-com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivityKirakod és állíthatód oda ahova szeretnéd gondolom erre gondoltál?
-
SzaboZE
addikt
Én pl a munkám során szerverekkel találkozom, ahol nfc-s azonosító van a gépeken, így a specifikációit azonnal le tudom olvasni. Az, hogy Te nem használod semmire, nem jelenti azt, hogy haszontalan. Nekem pl egy hegesztőpisztoly tök haszontalan, a karosszériásnak nem annyira
-
törölt tag
Sok helyen írnak hülyeséget, de már másfél év eltelt az utolsó Ascend óta.
Az utolsó Ascend P ( P7 Sapphire) is lassan két éve jött ki, de az meg kevés helyen került forgalomba. P7 meg már elmúlt 2 éves telefon.
Azért szerintem volt idő megszokni.
Persze ez csak a koronája volt a 2 év bolti garanciás történetnek, nem a lényege.
-
Milestone2
nagyúr
Egy alvásmonitor/lépésszámláló/kalóriaszámlásló/érbesztőóra Huawei Band 1... van külön apk-ja, amivel bármelyik másik telefonon is szinkronizál.(vicces, mert az órát én hordom a telefont meg nejem, a telefonján össze vissza meg-megjelenik, -ha a közelben vagyok- hogy mennyit lépkedek...Még nem néztem utána, hogy ki lehet-e a telefonon kapcsolni, mert ott nem azt az alkalmazást használja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest