-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ndrew
csendes újonc
válasz
bubus66 #11441 üzenetére
Nem a google beállításokat jegyzi meg, hanem két gombos FR-nél, a telefon beállítás varázslója, az első indításkor kiírja, hogy adja meg a jelszavát, amivel a telefon korábban már regisztrálva volt. Pont. És nem tudom átugrani, KÖTELEZŐ érvénnyel bejelentkeztet a Google fiókomba. Nem kínálja fel a tovább lehetőséget. Inaktív marad a gomb. Ha tudok megpróbálok csinálni egy videót akkor....
Egyébként minden ki van kapcsolva google beállításaimban. Nincs helyelőzmény, eszközadatok, stb.
És nem levitatni akarom, bocs, félre értitek, de nálam akkor is ezt csinálja a készülék, és azért írtam, hogy én ezt vettem észre a két metódus között, valamint nem automatikus visszaállítást csinálok.
Ha nem ez lenne a tapasztalatom, nem ezt látnám, akkor miért mondtam volna? -
@ndrew
csendes újonc
válasz
bubus66 #11439 üzenetére
De akkor miért van az, hogy kétgombos törlés/visszaállítás és bekapcsolás után a telefonom mégsem úgy viselkedik, mintha az lenne az első teljesen szűz bekapcsolás? Miért tudja, hogy ezen a telefonon volt már egyszer egy google bejelentkezés? Ezek szerint akkor mégsem állít vissza mindent teljesen "szűz" állapotra, ellentétben a másikkal. Na ez az ami nekem furcsa, és ezt nem értettem. Nem nem hagyható ki. Kéri, és addig nem enged továbblépni, szürke marad a tovább lehetőség. Ergo be kell jelentkeznem a google fiókomba, amivel a telo korábban már egyszer bejelentkezett, mert addig nincs tovább.Nálam a két képernyő is más, de most csak ezért nem fogok nyomni két visszaállítást, hogy lefényképezzem. A beállítások menüből történőnél, amikor bebootol a készülék és bejön az EMUI kép, és elkezd törölni, ott kiír valami olyasmit, hogy Delete LOW LEVEL és legalább 4-5 perc, ellentétben amíg viszont a kétgombosnál alig 1perc alatt végigfut a törlés.... ? Egyébként ezt tapasztaltam korábban a P8 Liteomnál is, de soha semelyik másik telonál korábban. azoknál valóban szűz állapotra állt mindig vissza a vas.
Amit még nem próbáltam, hogy kóddal állítom vissza, eddig csak beállítások menüből és két gombossal csináltam. -
@ndrew
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #11436 üzenetére
Ez biztos?
Mert amit én pl eddig észrevettem a két metódus között:
- A kétgombos visszaállításnál a telefon megjegyzi a google beállításokat, és a telefon első bekapcsolásakor kéri a google fiók jelszavamat, addig nem is enged tovább lépni a beállításokban, amíg nem adom meg a fiókomat. ("Adja meg egy google jelszót, amivel a telefon már korábban regisztrálva volt" - vagy valami hasonlót ír.)
- A beállítások menüből történő visszaállításnál, ha ki van pipálva a teljes törlés (képek zenék stb) akkor a telefon úgy indul, mintha most bontottad volna ki, így a google bejelentkezés is átugorható.Egyébként az utóbbi esetben nekem pl tovább is tart az első indulás, mint a kétgombosnál.
Szóval akkor most melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged