- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #10648 üzenetére
Csak azért írja mert vagy nem merte vagy nem tudta feltenni a 7.0 és leragadt a 6.0.. Tény és való, hogy a 6.0-val is jó működött..
evo87
A frissítésekről meg annyit anno a P8 Lite (függetlenekre) időben kijött a 6.0-ás frissítés. Vége volt a béta tesztnek rá egy hétre az összes készülék megkapta.
És azóta nagyon sokat kapott, frissítés..
Meg itt jó páran azért tették, fel hogy teszteljék, hogy az olyan userenek mint te ne kelljen már megtesztelgetni, hanem csak feltenni a tesztelők javaslata alapján.....
Itt meg ugye volt egy félre sikerült Béta teszt.. Meg azért is lett általunk, telepítve és letöltve, hogy a 3 gombossal megpróbáljuk, hog, felmegy-es vagy sem. De mivel nem lehet ezért csak az FF marad. A Q1-be az ha sikerült volna talán belefért volna.
Én visszafogok állni, letudjam szedni, azért hogy mások is feltudják rakni, ezt értem a szolgáltatósokra.
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9767 üzenetére
Én értem, mert tudom, a jelentőségét ennek a update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip-nak. Akkor van gond ha valami oknál fogva nem települ..
Ő erre gondolt, hogy ha ez rosszul tölti le a finder akkor a build számod is lehet NRD90R test_key ami elég hiányos ROM és csak a RollBackel lehet visszatérni az eredeti build számra..
de ha itt version\special_cust\VNS-L21\hw\eu\prop\local.prop VNS-L21C432B371 szerepel akkor jó lesz a build szám..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip Ha esetleg ezzel meg keveredik az FF akkor lesz test_keyes.
Egy kis utána kérdezéskor kiderül, hogy a hivatalos (amit Szerbiában) már 3 napja kiadtak OTA frissítést szintén ugyan ez a build.prop-ja..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu/data/hw_init/dataversion.text ha nem VNS-L21C437B371 tartalmazza akkor van a gond... Ami az FF-nél fordult már elő...
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9625 üzenetére
Erre vártam.... Majd lesz .... Igaz mindenki azt csinál a telefonjával amit akar.......
Egy pont a sok okos ( már elnézést akinek nem inge nem veszi fel) miatt nem írtam(tuk) hogy kötelező csak ajánlott... Mindenki úgy csinál ahogy akarja.................. De elég sok telefon jött vissza a kezem alól a halálból.... Egyik sem lett volna a megoldva fr nélkül....... Sőt csak FB és utána FR oldatta meg........................................
(#9640) Littli
Ugy látom az FR sem kell de azt sem tudják hogy mind kettő amit letöltsz kell igen mert az update.zip-ben a scrip uyg van meg írva, hogy ezt is telepíti.
az update.app ezt kell ki csomagolni
a update_data_full_hw_eu.zip ez is kell
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9584 üzenetére
Igen jól olvastad találsz egy videót a FF proxy beállitásához
VNS-L21C432B370 Függtelen dual SIM-es (feltétele nem ajánlott a 3 gombossal és a Szervizmenüből sem lehet telepíteni).A Firmware Finder. és proxy módosítással feltehető. De ez csak félig hivatalos mivel hivatalos csak akkor lesz, ha már nálunk is ki adják rá a 7.0-át.
VNS-L21C432B371 Függtelen Single SIM-es (feltétele nem ajánlott a 3 gombossal és a Szervizmenüből sem lehet telepíteni). A Firmware Finder. és proxy módosítással feltehető. De ez csak félig hivatalos mivel hivatalos csak akkor lesz, ha már nálunk is ki adják rá a 7.0-át.
-
Roland0224
senior tag
válasz
espista #3028 üzenetére
Nem tudom a p8-nak milyen az üzemideje. De ennek nagyon jóbsztem. Reggel 6 óta még mindig van 24% és kb folyton ment a mob. net gps be van kapcsolva volt benne 1,5 óra zene meg könyv olvasás , megy az a lépésszámláló cucc ami gyárliag rajta van. Fényerő autón van de sokszor túl fémyesnek találom . Szóval egész jó sztem. Ja meg persze facebook meg chatelés kevés email.
biztos kilehetne jobbat hozni belőle de ez is jó sztem. 3- napja van meg akcióban 74.000 Ft-ért vettem a média marktban ajándék bluetoothos hangszóróval. Sztem jó vétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest