- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
Leito92 #17053 üzenetére
B209 LiteX-et próbáltad? Kis swap alapból van benne, de ki is lehet bővíteni neked megfelelőre. Nekem 128MB swap már elég mindenre. Problémám meg eddig még nem akadt vele, fagyás, újraindulás egyszer sem volt. Raktam be képet nem rég Antutu-ból. Nem tudom, mennyinek kéne lennie, de jó a teló sebessége teljesen.
-
Puro
aktív tag
válasz
Leito92 #16550 üzenetére
Nekem totál beakad nélküle. B209 van cexstellel, jól belakott rendszer. Egyébként váltanék én másra is, de CM, Slim és egyéb neves romokkal valamiért nem működik a messengeres telefonálás. Hívott fél felveszi és nem hallja a hangomat majd automatikusan bontja a hívást nálam.
-
nyisziati
veterán
válasz
Leito92 #16513 üzenetére
Húzni nem igazán érdemes, 1008 Mhz-ről 1046 az nem jelentős. Ráadásul a stabilitás is negatív irányba változik. Ez a vas ennyit tud. Az aláírásomban lévő CM jótékony hatással volt a sebességre a gyári B199-hez képest, de 2-3 közepes-nagy app azt is megizzasztja már.
Ezért váltottam (lásd aláírás). 38 pénz, német raktárból, 3 nap alatt itt van. Kínából persze csak 30, de úgy 30 nap is.
És ez az első androidos okostelóm, amit úgy érzek, így jó, ahogy van. MINDENRE elég, nem lassul, pedig kb. 20-25 app futkos a háttérben, köztük Facebook, Skype, Viber stb. 8 mag és egy giga ram csodákra képes.És még fórumja is van itt a Prohardveren.
-
mttssz
senior tag
válasz
Leito92 #16157 üzenetére
Nem kéne.
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
-
Zolio3
senior tag
válasz
Leito92 #16144 üzenetére
Ha már fent van a slimcat, akkor minek rootolni? Azok rootolt romok... A slimcathez pedig bl nyitás kell, amihez meg fastboot mód. Akkor pedig nem értem minek usb hibakereső? Fastboot módban nem ismeri fel a gép a telefont win 8, vagy 8.1 oprendszerrel, csak legfeljebb 7-tel.
-
nyisziati
veterán
válasz
Leito92 #15799 üzenetére
Ez a ~ 9 e pont elég meglepő, én 6-7 e körülit mértem az enyémnek a gyárival (telenor B194) és a jelenlegivel (FusionX reborn) is.
.
Egyébként a procit sajnos nem lehet húzni, több helyről is megerősítették. Illetve 1008 Mhz-ről talán 1040-re sikerült valamilyen rommal valakiknek, de szerintem ez a lepkefing kategória. És még instabil is lett a rendszer, ha jól emlékszem a leírásokra. Szóval mindenképp meggondolandó. -
ddsteel
aktív tag
válasz
Leito92 #13021 üzenetére
Kösz a váélaszt, most hazajöttem, van PC. a kínai oldalon van egy 500 megás fájl, azt leszedtem, azzal próbálkozom. Egy cm11-et már megpróbáltam felrakni, az fel se megy. Csak van egy olyan 0000-ra való szoftver, amiben legalább angol nyelv is van??? Így megszívni a vétellel, jobban kellett volna tájékozódnom előtte, de nem gondoltam volna, hogy 2 verzió is van ebből a telefonból. Itt mindenkinek 0100-a van?
-
peestike
senior tag
-
Répapüré
tag
válasz
Leito92 #12002 üzenetére
Ha kihúzom bejön a google és mellette egy piros mikrofon.
Most próbáltam ki.Szerkesztem, mert tovább próbálkoztam.
Ha hirtelen kirántom, kiírja, hogy csatlakoztassa a fülhallgatót.
Ha ki-be húzogatom, mozgatom, "baszkódok" akkor vagy a google mikrofonos változata jön be, vagy csatornát vált. -
gkawka
tag
válasz
Leito92 #11686 üzenetére
Köszönöm, tényleg ígéretesnek tűnik. Eszelős sok testreszabási lehetőséggel : )
Hamár így belejöttem:
az mivel oldható meg, hogy a lockscreen időzáras legyen? Értsd, hogy munkaidőben PIN, otthon meg Slide legyen a feloldás, vagy fordítva? És lehetőleg mindez automatikusan : )
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Leito92 #11580 üzenetére
Az enyém még a saját szolgáltatómét sem látja! Mostmár be is laktam rendesen, marad is az eredeti b178, míg engem kiszolgál rendesen, nem viszem be garanciába, mert hetekig ottartják, azután meg lakhatom be előlről. Nem is értem, hogy a szolgáltató miért nem teszi a saját szervereiről letölthetővé és senkinek sem kellene ezzel gariba vinnie a telóját, kivéve persze, ha valaki nem tud egy frissítést megcsinálni!
-
kokokka
addikt
válasz
Leito92 #11444 üzenetére
Félreértetted. Nem igényelhetsz újat, de az utánpótlást a gyártónak garantálnia kell X évig. A pontosat nem tudom, de a készülék összegétől függ, hogy meddig.
"2. § (1) A tartós fogyasztási cikkek üzembentartásához, illetve javításához szükséges alkatrészekről és tartozékokról (a továbbiakban: alkatrész), továbbá a javítószolgálatról a gyártó, illetve az importáló vállalat az áru szokásos élettartama alatt folyamatosan köteles gondoskodni."
-
zolivep
tag
válasz
Leito92 #11332 üzenetére
Akkor ezek szerint a gyári mentés nem is állítja majd vissza (ha esetleg szükség lenne rá) amiket letöröltem illetve letiltottam?
"Es file-lal lehet, ha ráböksz alul ott lesz h tulajdonságok és ott kiír minden infót a kijelölt dologról."
Ezt nem igazán értem. Nálam nincs ilyen opció. A fájlkezelőn (gyári) keresztül próbáltam.
-
zolivep
tag
válasz
Leito92 #11324 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
Megcsináltam ahogy írtad, jelenleg 150-160 mega körül van a szabad memória.
A biztonsági mentésed hogy lett 400 Mb?
Nekem olyan 7-8 mega körül van. Igaz a beépített cuccal csináltam. Remélem jó így is.Egyébként hogy tudom a telón megnézni hogy egy adott mappa vagy fájl mekkora méretű?
Eddig mindig rá kellett csatlakoznom a laptopra, hogy meg tudjam nézni. -
zolivep
tag
válasz
Leito92 #11303 üzenetére
Ez szép!
Facebook nálam nem is volt és twitter sem gyárilag. Kipróbáltam a face appot, de gyorsan megszabadultam tőle, mert nem magyar a kezelőfelület.
Telenoros vagyok, talán ezért nem voltak nálam gyárilag a fent említett cuccok.
Leírnád, hogy miket és hogyan töröltél ezeken kívül?
Van a "fórum" elején egy leírás, hogy miket lehet törölni, de szeretném a te gyakorlati tapasztalatod is felhasználni.
Első androidos készülékem és hát nem igazán vagyok képbe hogy mit hogyan. -
BeerBier
senior tag
válasz
Leito92 #11159 üzenetére
Próbáltam restartot is,sd kártya leválasztását is,de nem jöttek vissza a lejátszási listák.
Pár napja egy alkalmazás tünt el hirtelen,de ezt egy natúr restart megoldotta,ezért nem értem a dolgot..
Amúgy ha médiaeszközként látja a számitógép a telefont,akkor is létezik "leválasztás"? -
zolivep
tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Leito92 #10877 üzenetére
Azt hittem tudsz valami tutit, mert az enyém amikor a géphez csatlakoztatom leválasztja az sd kártyákat és ekkor történik a baj, azaz elfelejti az egyedi csengőhangokat, hiába csatlakoztatom le az ikonra kattintva. Eddig jó megoldásnak tünt médiaeszközként csatlakoztatni, nem is felejtette el a csengőhangbeállításokat, de ez csak a következő újraindításig, vagy kikapcsolásig tart, utána az usb csatlakozás módja beáll alapból háttértárra és kezdődik minden előlről.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Leito92 #10854 üzenetére
Aha. Aztán dugd össze egy PC-vel USB-n! Amikor legközelebb használnád, kezdheted elölről a csengőhang telepítést, mert eldobja. Ezért kell ez a bonyolult megoldás.
@rush85 Bocs, akkor figyelmetlenül olvastam a kérdésed. Azt hiszem egy korábbi hsz-ben már írtam, hogy én kb az alsó pleisztocén korban használtam telefonszámokat sim kártyán, így nem tudom, hogy az hogyan kavar be. Javaslom, hogy használd bátran a telefon memóriáját a névjegyek tárolására. Sokkal több adat rögzíthető ilyen módon (pl. az Általad említett kép is hozzáadható). Ha meg másik telefonra vinnéd az adatokat, akkor egyszerűen mentsd ki .vcf fájlba - ezt a telefon alap tárcsázó programja is támogatja. A másik készüléken pedig egyszerűen az adatok importálása SD kártyáról (vagy valami hasonló nevű) opcióval előhívhatod.
-
Mr X
veterán
válasz
Leito92 #10854 üzenetére
"Az érték elmentése után máris hozzárendelheted a nevekhez a csengőhangot, működni fog és azt többé nem is "felejti el" a készülék. Nálam két telefonon is így működik."
Efelett átsiklottál, emiatt kell ez a megoldás.
hun620:
Benne van az első hsz-ben is, custom recovery-hez nyitni kell a bootloadert.
-
fricy81
tag
válasz
Leito92 #10772 üzenetére
@Leito92: Ha játszani akarsz a telefonon, akkor szigorúan stock rom, a CM-ekben a hardwares gyorsítás bugos, nincsenek rendes driverek a chiphez, szóval toldozott-foldozott ez a része. Esetleg a CM10-et próbáld ki, mivel az ugyanúgy 4.1 alapú android, ezért úgy hallottam azon stock szintű a HWA. (Én 10.1-en vagyok, de csak azért, mert kommunikációs eszköznek használom, és a CM extra beállításai jól jönnek. Ha videókat akarsz nézni, vagy játszani, akkor stock.)
Dark Night rises: Szellemképről beszélsz? Más játékban hallottam már iilyen hibáról, ott a játék frissítése eltüntette az artifactot.@Biggeszkij: Nem kell App2SD, beállítod a tárhelyben az SD-t alapértelmezettnek, és áthelyezed a az appot az alkalmazásokban az SD kártyára. Simán múködik. Vagy ugyanezt megcsinálhatod pl Titanium backuppal is. Piece of cake.
@gurabli: Ebben az árban jobbat nem találsz szerintem, DE a fényképező része nem az igazi, ezt le kell szögezni. Mindenkinek más a "tűrhető" kép, nekem ez már gagyi, ez a telefon inkább kommunikációs eszköz, mint all-around solution. Szeretem a gépet, de vannak korlátai.
Ha jó kép kell akkor Lumiát javaslok, mondjuk fogalmam nincs az árakról.
Flash plugin elvileg van rá, de nem támogatott hivatalosan, volt már ami ment, de nem minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest