- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Ismét kamera kérdés.
Van olyan progi amivel időzíthetem a kamerát?
Pl lerakom a telót egy helyre és mondjuk 13:00 - 14:00 óra között automatikusan akarom hogy bekapcsoljon a kamera (hangtalanul, ne pittyegjen) illetve ilyenkor a hívást, rezgést mindent blokkoljon.
Van erre valami program? -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Videót szeretnék felvenni, de hiába némítom le a telómat ha rányomok a felvevő gombra akkor pittyen egyet. Ezt nem lehetne valahogy kilőni, hogy ne lehessen hallani amikor elindítom a videót?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném teljesen leformázni a telefonomat.
Van valami drasztikus formatálás, ami mindent törölHogy lehetne ezt megoldani?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Y300-as telefonnal hosszabb videót szeretnék rögzíteni (autó műszerfalára szerelve) Hogy lehet megoldani azt, hogy készenléti állapotba kerüléskor ne kapcsoljon ki automatikusan a videófelvevő funkció? Jelenleg max 10 percet tud a telefon felvenni, mert utána készenléti állapotba kerül. Ezt nem lehet kiiktatni valahogy?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne, légyszi segítsetek benne:
- Szeretnék kamerával felvételt készíteni, de jelenleg csak 10 percet rögzít a telóm, mivel ha nem nyúlok hozzá akkor 10 perc után automatikusan alvó állapotba kerül. Hosszabb időre nem tudom átállítani, hogyan lehetne megoldani ezt, vagy létezik valami jó Spycamera program ami tudna akár egy fél órát is rögzíteni?
- Képernyővédő beállításnál nem enged változtatni mert az írja ki hogy a rendszergazda vagy a rendszer letiltotta a további módokat. Pl: arcfelismerőre akarnám átállítani a mostani pin kódos helyett, de nem aktív. Ez mitől van, én nem tiltottam le semmit.
köszi
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne:
- Szeretnék kamerával felvételt készíteni, de jelenleg csak 10 percet rögzít a telóm, mivel ha nem nyúlok hozzá akkor 10 perc után automatikusan alvó állapotba kerül. Hosszabb időre nem tudom átállítani, hogyan lehetne megoldani ezt, vagy létezik valami jó Spycamera program ami tudna akár egy fél órát is rögzíteni?
- Képernyővédő beállításnál nem enged változtatni mert az írja ki hogy a rendszergazda vagy a rendszer letiltotta a további módokat. Pl: arcfelismerőre akarnám átállítani a mostani pin kódos helyett, de nem aktív. Ez mitől van, én nem tiltottam le semmit.
-
maglew
aktív tag
Meg tudnátok mondani, miért csinálja mostanában a telefonom azt, hogy beszélgetés befejezésekor lenyomom lerakja majd újrahívja? vagy lerakódik de 1 másodperc múlva újra azt jelzi hogy folyik a beszélgetés?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok egy könnyen kezelhető Spy camera programot?
Ha simán kamerázok akkor a billentyűzár után autómatikusan leáll a kamera is. Erre nincs valami megoldás hogy úgy lehessen beállítnai hogy én állítsam le a kamerát akkor amikor akarom? -
maglew
aktív tag
Előbb még megvolt a Google kék nyilacskás navigációja de valahogy eltünt, sehol se találom.
Mi lehetett? Hogy lehet visszavarázsolni? -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdés:- Hogy lehet megoldani hogy a facebook APP ne írja ki hogy honnan írom az üzenetet?
- Állítólag létezik olyan App, ami kijelzi hogy facebookos barátaim merre járnak, valami térképen át lehet látni. Ennek mi lehet a neve? Aki nem aktiválja azt is lehet látni vagy jóvá kell hagyni mindenkinek?
- Geocachingeltem a G.hu programmal, próbáltam geoládát keresni de az iránytű ikonra rámenve nem jeleníti meg az iránytűt. Mi lehet az oka? Nektek megy?
- Ezeket a folyamatos lefagyásokat hogyan lehet megszüntetni? van valami RESET ami az egész telefont újra formatálja? (hol?)
- Ha rejtett kamerás felvételt akarok készíteni akkor kb 2 perc után leáll a kamera mert alvó módba megy a telefon. Mi a megoldás arra hogy alvó módban is tudjak kamerázni, és én leállításommal álljon le a felvétel?
köszi
-
maglew
aktív tag
Miért van az hogy a böngészőm folyamatosan összeomlik (most már a Chrome is) hiába indítom újra nem oldódik meg a probléma? Az indexes app szintén lefagy.
Mit tegyek? -
maglew
aktív tag
válasz
KamuMazsola #9692 üzenetére
Hát de nem látja se a teló se a mini camerám
Hogy tudom így leformázni?
-
maglew
aktív tag
sziasztok!
Van egy Kingston 8Gb micro SD kártyám amit leformáztam win7 alatt. (most nem tudom hogy FAT vagy NTSM-módon, de a lassú formázást választottam)Azóta sem a telefon sem a minicamera nem ismeri fel ha bedugom pittyeg de nem lehet rálátni.
Mi lehet a gond, hogy lehet helyrehozni?
-
maglew
aktív tag
-
maglew
aktív tag
Létezik-e valami olyan program ami mutatja a futó programokat?
Nem egészen értem az androidnál hogy ha egy progiban vagyok és a <- nyillal vagy a házikó gombbal lépek ki belőle akkor teljesen bezárja a progit vagy csak tálcára teszi?
Ha a házikót hosszan nyomom akkor megjelenítgeti valami programokat de azok vajon mennyire futnak és terhelik a memóriát?
Az Advanved killert felraktam de csak behülyítette a telómat, létezik valami progi amin átlátható hogy milyen progik futnak és melyiket lehet kilőni belőlük?
-
maglew
aktív tag
köszi bocsi az offért.
Még 1 kérdés és koccolok:
Class 4 vagy Class 10 a jobb? (mi jelent?)
Ill. Miért van az hogy a Huawei telóm néha nem ismeri fel az egyébként mostani eredeti 8 Gigás kártyát?
Tök random mód valamikor felismeri, valamikor fel se dobja a windows hogy érzékelte. (Win 7 van)Ez nálatok is így van?
-
maglew
aktív tag
sziasztok!
Telómba kéne micro USB.
Ez Samsungra van írva, de szerintetek jó bele, vagy miért csak a Note-ra javasolják?
-
maglew
aktív tag
Köszi.
Csak azt írom ki hogy ha alapértelmezettként az SD kártyára állítom akkor egyes programok nem fognak megfelelően működni.Azt nem lehet beállítani hogy mondjuk néhány játékprogramot alapból az SD-re mentsen? tehát letöltéskor nem lehet valahogy beállítani, mint a windowsba?
Az mitől van hogy néha pittyeg ha a képernyőt nyomkodom, néha meg nem.
Érti ezt valakit?köszi
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdés:
- meddig bővíthető a telefon micro sd-ve? Igaz-e hogy 8 giga felettivel már belassul?
- telepítéskor hogy lehetne megadni hogy ne a telefon memóriájába telepítsen hanem a micro sd-re?
-
maglew
aktív tag
Valaki tudna két dolgoban segíteni:
- Munkahelyi outlook levelezőrendszeremme nem bírom egy istennek se összeszinkronizálni a telót, pedig minden adat pontosan meg van adva. Mi lehet a gond? Kiírja hogy szinkronizálás majd homokórázik fél óráig. Mit tegyek?
- Ha otthoni nincs wifim tudom-e valahogy az asztali UPC-s számítógéppel úgy összedugni a telefont hogy a telefonon tudjak netezni? (tehát ne az adatforgalmam menjen)
köszi
-
maglew
aktív tag
Sziasztok, kösz az eddigi tippeket.
Van egy céges outlookos postafiókom amit egy istennek se bírok elérni, kitöltöm rendesen az adatokat, kiírja hogy szinkronizálás és órákig homokórázik, de nem történik semmi. Más is szívott ezzel, mi lehet a gond?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha a telefonon le van kapcsolva az internet, akkor honnan tudja frissíteni magát az időjárás információkkal?
-
maglew
aktív tag
válasz
FaceThePro #9196 üzenetére
köszi megvan, átraktam
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 2700 C telefonom, ezt cseréltem le Huaweire.
Namost a telóm memóriájában van számos telefonszám, azt hittem a Sim kártyára került, de nem
Hogyan lehet átvarázsolni az új telefonomra a neveket? (Nokiás kábelem nincs hozzá)másik kérdés, hogy a Huawei által készített képek hol találhatóak mert hiába dugom rá a gépemet csak driver meg egy másik könyvtárat találok
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Beruháztam egy Y300-asra.
kérdésem az, hogy tölteni meddig kell, mert a leírásban nem szerepel
Itt is 12 órát egyfolytában az első használatkor?Milyen tokot lehetne kapni rá, ami karc és ütés ellen védene (motoros futárként is melózok szóval valami strapabíró kellene)
Kezdetnek érdemes frissíteni a hardwert, van valami oldal tippekről, trükkökről, jópofa programokról?
köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest