- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Kvasir #16682 üzenetére
Igen. Megfigyelheted itt a híreknél is, amikor "lebuktatnak egy-egy új készülékek" és belinkelnek egy hardver lekérdező képet. Ott is mindig a majdnem 400 mega az 512 megabájt, a 86x-88x mega az 1 giga ram és így tovább.
A "telefonról" menü a beállításokban mindig a pontosan írja ki, de az meg egy táblázat csak, manuálisan van beírva az érték, ezért szerepel ott 512 megabájt.
-
horika1
csendes tag
válasz
Kvasir #16391 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Azt viszont nem értem, hogy ha amikor megvettem tavaly, akkor is ugyanennyi memória, ugyanez a processzor stb. volt benne, és mégsem baszakodott.
"A custom rom jó megoldás"
Elolvastam az összefoglalót, de a modding - root - recovery háromszögben elvesztem. Nincs egy hely mondjuk Bp.-en, ahova beviszem a telefont és pénzért megcsinálják nekem ezeket?
A B199-es akármit még fel tudtam egyedül tenni, de az összefoglalóban említett pimpeléseket inkább kihagynám.
-
0xmilan
addikt
válasz
Kvasir #16375 üzenetére
Hardveraprón nézz körül.
-
wookie
tag
válasz
Kvasir #11117 üzenetére
Én ezt használom az elejétől fogva és imádom.
Ahogy a videó alá is írtam csak a felvétel sok a vasnak azért az akadás.Viszont telón hoba és akadás nélkül fut.Meggyőződésem,hogy fürgébb,mint a gyári volt.
Megpróbáltam minél több lehetőséget bemutatni a beállítások tárházából de igen hosszú lett volna a videó.
Így inkább csak a fő látvány elemekre mentem rá,mint pl. az ikoncsere és variállhatósága.
Én anno pont azért jukadtam ki a next launchernél,mert nem tudtam máshogy ikont cserélni.
Ha kell szólj pü-ben és elküldöm.De playen megvásárolható a frissebb verziója.
Én úgy vagyok a frissítéssel,hogy ja valami hibátlanul működik és tetszik akkor nem bántom.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest