- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zolio3
senior tag
Azt írta, hogy jobbról lefelé húzva jelenik meg. Az a gyorsbeállítások panel, vagy csempék, ki hogy hívja. A funkcióját ki lehet kapcsolni, így részben megoldható a dolog. És a csempék is állíthatók mi jelenjen meg és milyen sorrendben, ott akár az összes csempét le lehet szedni, így jobbról lehúzva nem jelenik meg egy ikon (csempe) sem.
-
TedThomas
aktív tag
Nem tudom szerkeszteni az APN-eket
Nem tudok újat hozzáadni, nem tudom módosítani.
Tök mind1 mit csinálok vissza lépek és mintha nem csináltam volna semmitVan alapból az Expertben egy Toggle2G nevű program. Nem lehet hogy az kavar be?
Mondjuk azt nem tudom letörölniJa hogy menü->mentés
Nem kérdeztem semmit
-
Répapüré
tag
Valami agyba dugós cucc, nem mondanám kiemelkedőnek, de kipróbálom, mert az eredeti mintha kezdene megtörni a csatlakozónál./Nem szoktam kímélni/Ezen van hangerőállítás lehetőség ami nem hátrány, viszont nem lehet hívást fogadni amit különben sem szoktam fülesen.Ja és lapos a vezeték./Senkor/
Igazából egy egész fület elfedő komolyabb fülest szeretnék,és kinéztem egy barna, bőrborítású Thomson-t ami más árkategória. Azt csak lakásban,mert utcán sajnos nem illik a stílusomhoz.
Ezért gondolkodom két különbözőben.
-
Loewes
csendes tag
+1 A telefon jó és jól is használható!
Telenoros, s csak annyit változtattam rajta, hogy a B194-es ROM-t lecseréltem dload-os frissítéssel B199-re. Csak az értesítési sáv tűnt el az új ROM-mal, azt pedig pótoltam az összefoglalóban lévő Notification Toogle-al.
"Bevan lakva" teljesen, így újraindításkor 210Mb szabad RAM van, de később se' megy le 170-180Mb alá. Nem fagy, gyors és gördülékeny, nincs vele probléma. Az appok a telefonra vannak feltelepítve nem az SD kártyára. Akkuidő is rendben van.
Fényképezésre, videózásra már régen is leírtam, hogy milyen programok a legmegfelelőbbek, azokkal teljesen jó képeket és videókat lehet csinálni.
Szóval ez egy nagyon jó és kiválóan használható telefon a kategóriájában, nagyobb mókolás nélkül is. -
jopont
senior tag
Ok, ez működik. Köszi. Nem tudom, a másik miért nem megy. Lényeg, így már van egy mentés a rendszerről. Eddig is cwm-et használtam előző telón is, azt legalább ismerem. Ha lementem a gyári romot és felteszek egy újabb verziós cust romot, akkor később visszatehető a gyári gond nélkül, igaz?
-
haxiboy
veterán
Itt most nem arról van szó hogy beázott-e, mert nyilván igen hisz látom a foltokat, A probléma ott van, hogy hogyan keletkezett a beázás. Nyilván nem vízállónak/páraállónak készült, de ha már ennyitől képes beázni. Nem sz@rrá áztam mint fogalmaztál. Szimplán megáztam egy 15 perces séta alatt, a nadrágomnak nem kellett 5 perc és teljesen száraz volt.
-
haxiboy
veterán
Ez az hogy ekkora esőben más telefonok vígan bírták...15 percet lehetett a telefon a farmerzsebemben.
Teszem azt az Xperia Minivel szakadó esőben fél órát telefonáltam, nem ázott be. A galaxy s-t gyakran vittem magammal fürdeni, párás levegőt vígan bírta, esőben telefonálás szintén. Xperia X8-at 2x ejtettem fürdőkádba az elsőnél kb 2-3 percet is benne lehetett semmi baja nem lett, a másodiknál halt meg, klóros medencevíz. Úgy gondolom egy telefon nem hímes tojás amit vitrinben kéne tartani, de még csak tokban sem. Ha tokban kéne tartani akkor írják bele az útmutatóba, és adjanak is hozzá vízhatlan tokot. -
sgergi
veterán
Egyáltalán nem biztos, hogy többet vagy kevesebbet nyújt az egyik a másikhoz képest. egyszerűen csak azt jelenti, hogy más Android verzió az alapja, annak minden előnyével és hátrányával. A CM11 4.4 alapú, míg a CM10.1 Andoid 4.1 alapú. Mivel ezeket más-más portolgatja általában az adott készülékre, ezért olyan eltérések is lehetnek, amik alapból az Android verziók nem indokolnának.
-
c.z.
csendes tag
Nem csak android-os telón használom, és nem nagyon akarok bajlódni, hogy melyik telón mely névjegyek nincsenek meg.Ha nincs rá megoldás akkor marad a gmail a biztonság kedvéért,csak gondoltam ha ment a gyárin akkor megoldható!
Jelenleg AmarilluzB2 van fent azon van minden sim-es cucc,csak szeretnék még más rom-ot is kipróbálni! -
x1port
addikt
Szerintem ne fáraszd magad.
Nem fog Neked tetszeni.
A Miui az ilyen ..sajnos. Kicsit darabosabb mint egy "átlag" rom.
Most hogy kicsit jobban belaktam , ugyanazt tudom mondani mint tegnap.
Semmivel sem lassult be jobban.
Ami bajom van vele az az , hogy én sokat használom a gtalk-ot.
Viszont ha ebben a romban nyomok egy memória takarítást akkor kilövi azt is.Pedig betettem rendszer alkalmazásnak.Szóval alakulgat de még mindig kevés...
-
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm az észrevételeket, a SWAP miatt mégis feltettem kíváncsiságból. (Elösször a CM10 -et elindítottam, vissza a TWRP-be + a GAPPS)
Ez a CyanogenMod 10 Build R8 [16/10/13] ez a 8. javított változat, néhány órája tesztelem, nyúzom rendesen, nagyon gyors, a B174 hez képest egy csomó remek + funkció és ami a lényeg müködik a SWAP a Ramexpanderrel 1,6GB Ram-om van egyszerre fut 5 app. SWAP nélkül néha még 2 sem ment együtt.
Az általatok észlelt hibákat ebben az R8-as verzióban nem észleltem, nagyon elégedett vagyok vele, próbáljátok ki. -
x1port
addikt
Szívásnak.:-) de miután a gyárin sem akad semmi nem tudok viszonyítani... egyik este feltettem a cm10 et. Ment rendesen , de amikor a play áruházat indítottam akkor újraindult a telefon. Szóval nálam nagyon gyorsan felejtő kategória.De persze aki szereti használja. Ez most nem ellenkampány. :-)
-
x1port
addikt
De ,hogy van személyes tapasztalatod amikor még CM sem volt ezen a telefonodon
Nekem is volt anno Blade 1 -től elkezdve a galaxy y-on át a jóisten tudja hogy meddig.
Amelyik telefon 2.xx rendszerrel jött ki azokon még megváltás volt egy jó CM.
Ott tényleg sokkal jobb volt a memóriakezelés.
Ott volt a zram meg a swap..stb..stb..amikkel lássuk be csak a kalamajka volt.
Mellé egy tucat bug.
Na de mindegy is.....Én dobtam a "vitát" és maradok a gyárinál.
Ami hamarosan új köntöst kap -
x1port
addikt
Tudod ha valaki azt írná,hogy feltett egy CM-et amiben minden frankón és stabilan működik az már elég is lenne.
És aki mondjuk CM párti az használhatja egészséggel.
De ez a gyorsabb a gyárinál duma....... nevetséges számomra.Amit még mindig nem tudok..mi az hogy gyorsabb??
Mert gondolom 1-1 app sebessége leginkább memória és proci függő.
Ha például a gyári rendszeren akadozik az egyik játék és a CM-en meg gördülékenyen megy akkor az eredmény lenne.
De ilyen a büdös életbe nem lesz...mert a gyári rendszer sem rossz ,sőt!
A hardver meg adott. -
-
ducsidu
senior tag
Most jött ki az R6, amiben ez javult
És volt valami probléma a wifi-vel is, azt is javította.
(#7585) x1port: Nekem nem tetszik az a SystemUI amit a Huawei összehozott a telefonhoz, ezért szerettem volna megszabadulni a gyári romtól.
Az a kinézet, amit beraktál az nagyon jó! -
x1port
addikt
Például az alapján,hogy volt fent mindkettő? Veled ellentétben!
Másrészt nem is értem a nyafogásodat...mert ha mindenféle kotyvasztott romot dícsérnék és húznám le az alap rendszert akkor oké.
Szerinted én nem szeretném,hogy valaki csináljon egy olyan ROM-ot ami makulátlan és jobb mint a gyári?
Tényleg felfoghatatlan,hogy miért lobbizol most !?!?Másrészt azt sem mondtam a CM-re hogy sz@r ..meg azt sem hogy senki ne használja.
Mindenkinek szíve joga.De milyen sebesség??? Írd már meg légyszi bővebben....!!
-
x1port
addikt
Hát nem tudom mitől lenne gyorsabb..de legyen.
Anno a 2.3as droidnál tényleg jobb volt.
De szerintem mára már nem nagyon tudják beelőzni a gyári rendszert.
Persze én sem azt mondom,hogy valaki nem esküdhet rá de azért az meredek kijelentés,hogy sokkal gyorsabb.
Persze ha alátámassza ezt valamivel akkor fejet hajtok előtte ;-)
Nekünk pedig nem a legtöbb készülékünk van hanem az y300. :-)
Használja , dícsérje , szeresse..nincs ezzel gond.
Csak a többieket ne vigye be a málnásba az ilyen kijelentésekkel.Szerintem maradjunk ennyiben.
Majd ha felteszed erre a telefonra a CM-et és lesz tapasztalatod,akkor elmeséled.Én itt kiszálltam.
Mi ebben a kakaskodás? Állítod,hogy igenis gyorsabb..úgy hogy a gyárit használod. Vicc...
-
x1port
addikt
Próbáltam ezen a telefonon szinte az összeset !! Ezek szerint baj van mert visszatértem a gyárira.
Nem gyorsabb egyik sem a gyárinál !
Ez nem azt jelenti,hogy lassabbak. De az biztos hogy bugosabbak.
A CM- nek annyi..soha nem fog tudni már űberelni. A Régi készülékeken még tudott az OC kernel miatt.Na meg a B3 on..amin volt egy elcseszett 4.0.4. Bár ott meg folyamatosan újraindulás volt CM-el.
Itt a gyári alapú romokban még lehet fantázia , de előbb utóbb azt is kiaknázzák.
Mindenki használja amelyik szimpatikus neki..de ökörséget ne állítsunk :-) -
x1port
addikt
Na ja.. blade3 ami úgy ahogy volt egykalap sz@r volt. Raklapszámmal küldtük vissza a gyártónak. A sok fizetett zte blogger meg nyomta a misét a topicban. A userek meg ették...
Hagyjuk ezt.
Az a baj hogy itt is kezdődik..
Na mindegy. Akkor sokkal gyorsabb..nyílván így van. Én kérek elnézést! -
x1port
addikt
Hát nem tudom mitől lenne gyorsabb..de legyen.
Anno a 2.3as droidnál tényleg jobb volt.
De szerintem mára már nem nagyon tudják beelőzni a gyári rendszert.
Persze én sem azt mondom,hogy valaki nem esküdhet rá de azért az meredek kijelentés,hogy sokkal gyorsabb.
Persze ha alátámassza ezt valamivel akkor fejet hajtok előtte ;-)
Nekünk pedig nem a legtöbb készülékünk van hanem az y300. :-)Használja , dícsérje , szeresse..nincs ezzel gond.
Csak a többieket ne vigye be a málnásba az ilyen kijelentésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest