- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
Jamcsabi #9544 üzenetére
Ebben is van valami...
De menj be az Ázsia centerbe..ott is megkapod ezeket fityingekért.
Van Kingstone-tól elkezdve a Samsungig.
Gondolom csak a jogdíjak miatt olcsóbb
Néztem én is ott bevallom őszintén.
Pont egy Kingstone-t.
Megtévesztésig hasonló az eredetivel. De maga a kártya olyan penge vékony, hogy csak na.
Ja és a hologrammos matrica hiányzik.Ugyanez a helyzet a Senheiser fülesekkel is
-
válasz
Jamcsabi #9544 üzenetére
Én is onnan vásárolok.
Egy szóval nem mondtam, hogy ne vegyen ebay-en, csak az eladótól ne.
Nézd meg akitől te vetted mennyi értékelése van, és 99,4%-os. Tehát megbízható eladó.
Ebay szabály, hogy sok értékelése legyen, és 99% felett.
Ritka alkalom amikor alatta van valaki és veszek tőle.
Minden telefonomba onnan van az SD kártya, A-data.X1port jól írta, egyik sem samsung, ennyi.
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz
Jamcsabi #8050 üzenetére
Hát aztán had ugorjon,ha alaplap hibás cserélik mert halott a teló,azon kívül mit cserélnek,kijelzőt és érintőt azt meg fillérekért lehet kínából rendelni ha ugrik,de nem ugrik illetve nem foglakoznak vele,a telenor meg szégyelje magát a frissítésekkel kapcsolatban,ha nem megy fel amit adnak az nem garanciális probléma így nem nagyon foglalkoznak vele,a teló jó használd így,ha frissítenék is felküldik pestre ami két hét,hát miért nem lehet egy nagyobb városban ilyet megoldani,Pécsi vagyok és nincs egy alap szerviz ami meg tudná csinálni,hát hol élünk szudánban? Ha bemész itt a T-mobilba megcsinálják helyben,amúgy is berágtam rájuk a mostani számlámon már olyan kiegészítő díjak vannak amik kb 2000ft-al emelték a számlámat és mind ezt szó nélkül teszik,mi az hogy infláció követő díj????? Szóval ha jobb lesz a teló a BL nyitástól mert fel tudok rakni egy jobb romot ám legyen,nem érdekel a gari.
-
xrvman
őstag
válasz
Jamcsabi #6982 üzenetére
"Én is ebből indulok ki: a háttérvilágítás az fix fehér (ez nyilván energiaigényes). Leegyszerűsítve, ha feketét akarok, akkor kikapcsolom (vagy csökkentem) a héttérvilágítást, ezzel energiamegtakarítást érek el."
Ez csak abban az esetben igaz, ha a kijelződ Amoled,
TFT LCD világításnál más a helyzet, ott van egy folyamatos háttérvilágítás, ha sötétet szeretnék akkor a felületén levő lamellák állítják elő a fekete színt.
Durván fogalmazva szobában ég a lámpa, te kimész és becsukod az ajtót, kint sötét lesz, de attól még bent égve marad a lámpa.
TFT LCD nél csak a háttérvilágítás csökkentésével lehet energiamegtakarítást elérni. -
FaceThePro
tag
válasz
Jamcsabi #6958 üzenetére
Namost akkor nem az indexet akarom fikázni, de a tech rovatuknak kb semmi értelme, aki kicsit is ért a témához, az láthatja.
Ja és a cikkben a hozzászólóknak igazuk van+crt monitorokról van szó+a fekete alapon fehér betűket iszonyú rossz olvasni...Szerk.: most teljesen elolvasva, ezt valaki (a szemeset) le is írta kommentbe cikkhez
-
FaceThePro
tag
válasz
Jamcsabi #6942 üzenetére
Miért is?
B190 gyári rom, de B194/6 már nem?
A B jelűek a (akár más országokban) kiadott gyári romok.
De hogy elhidd, ha megnézed modaco-t, ottvan, stock rom, és egy képernyőkép a szoftverfrissítési progiból (külföldön elérhető).
Amik gyári alapúak, csak pl fel vannak turbózva, azoknak a neve meg (pl.: MeijaJB) miért lenne B194/6? -
x1port
addikt
válasz
Jamcsabi #6973 üzenetére
Az a baj,hogy ahány oldal annyi féle verziót írnak az okosok.
De indulj ki abból ,hogy a háttérvilágítás az fix fehér (amolednél nincs )
Szóval a fehér az adott , az hogy ez ne látszódjon a képernyőn , el kell maszkolni ami rengeteg energiát emészt fel.
Szóval kicsit bonyolult ez. De ez az energiamegtakarítás kb 1-2% ban mérhető szerintem.
Arról ne is beszéljünk,hogy napsütésben a fekete valami borzalom. Főleg hogy jól összetapizzuk a kijelzőt amitől zsíros lesz és ez a zsír a fekete háttér előtt szépen beszürkül.
Nézd meg mennyivel jobban látsz napsütésben egy fehér oldalt mint egy feketét.
Ráadásul a feketéért meg is kell dolgozni a telefonnak.Másrészt pedig szerinted az Apple miért világosítja az IOS-t?
Ott nagyrészt fehér minden egy kis világos kék beütéssel.
És akárhogy is..kicsit komolyabb fejlesztés van ott mint a guglinál.
Szóval ha olyan jó lenne az a fekete akkor az almák is azok lennének. -
x1port
addikt
válasz
Jamcsabi #6958 üzenetére
Jó kis link.
És azt láttad,hogy 2007-es és,hogy CRT! monitorra vonatkozik ?A Telenoros 178-as sem lett kiadva hivatalosan még is "gyári".
Ez a 196 -os is Huaweitől való csak ha jól tudom Cseh szolgáltató kapta.Ugyanez volt a Blade 3 nál a Telenor szenvedett a B08 al amiben nem ment a gps.
Netről letöltötted a B12 Szlovákot és láss csodát!
De ez a szlovák úgy bevált ,hogy a Telemax is már azt rakta fel javítás után nem a HIVATALOS Telenoros B08 at. -
suste
veterán
válasz
Jamcsabi #6661 üzenetére
na végre!!!!
ez a 2.3.2.61 tényleg működik rendesen...KÖSZI!okulásképpen:
amire itt sokan hivatkoztak, a 2.3.6 nem működik!
úgyan úgy nem hallanak vele mások
lehet hogy elírták sokan, mert vannak 2.3.0.6....-os verziók, amik ezek szerintjók lehetnek, de a 0-át kihagyták, aminagyon fontosviszont 2.3.2.61 hibátlanul teszi a dolgát
-
x1port
addikt
válasz
Jamcsabi #6250 üzenetére
Nem belepiszkálásnak nevezném.
De a Telenor mérnökei nyílván kidobálják azokat a dolgokat amik feleslegesek.
Minél kevesebb app annál kevesebb probléma.
APN-t beállítja benne, ilyeneket módosít.
Viszont vannak olyan alkalmazások amit sajnos kénytelen bele tenni (liszensz miatt ) "google play"...stb.
Maga a rom, kernel változatlan.
Szóval csinál egy saját telepítőpakkot amit odaad a Huaweinek és azt nyomják rá a telcsire.
Ez a 178 (telenor) vagy ahogy írtad is 173(t-mobile) ...igaz hogy 5 a "különbség" de hidd el hogy nem frissebb 5-el a 178 as rom.(#6249) LajVin TFC : a legkissebb mértékben befolyásolja a ROM a játékok sebességét.
Itt hardverileg van korlát. -
-
x1port
addikt
válasz
Jamcsabi #6163 üzenetére
És ahogy néztem eléggé gyéren van összehegesztve.
De persze akinek megfelel az használja nyugodtan .Sok rom van a modaco-n nem kétséges , de kb 10-ből ha 8 használható.
A maradék kettő sem tud többet mint a gyári.
"gyorsabb" ja.... mitől ? procit cserél a telefonban ?
Esti mese az egész.....
Persze időtöltésre meg mókolgatásra jó. De azért ne vigyek már be az embereket a málnásba....(#6164) Jamcsabi Nyoma marad de igazából csak +3 kis fájlt helyez el a rendszeren.
Nem a root-tal van baj hanem ezzel a csiribiri twrp-vel meg recovery-vel. -
PioDVD
senior tag
válasz
Jamcsabi #5347 üzenetére
Ezeknél az occó cuccoknál van vajon bármiféle védelem? Nem vagyok benne biztos, hogy a szivargyújtóból mindig ugyanakkora feszültség, áramerősség jön. Gondolok főleg indításra, leállításra.
És vajon miért lehet telefon típust választani? Szvsz tök mindegy, milyen telefon van rádugva.
-
papp053
tag
válasz
Jamcsabi #4595 üzenetére
Látom mindenki várja a frissítést
Én is nagyon, mivel felraktam az összefoglalóban található b175ös frissítést és eltűntek az ikonok az értesítési panelről .... A telefon yoigo(spanyol szolgáltató) függő, b166-ot lecseréltem b175-re azon kívül nem piszkáltam nincs root és egyéb nyalánkság... Ha a szolgáltatóm ad ki frissítést én azt látni fogom vagy azzal h frissítettem b175.re így már buktam?? -
törölt tag
válasz
Jamcsabi #4100 üzenetére
Bírni fogja vajon a hangszóró a megemelt hangerőt? Az Y300 előtt ZTE Blade-em volt, az elsőnek teljesen tönkrement a csörgő/kihangosító hangszórója, és a második is recsegni kezdett, de azt már nem cseréltettem ki. Igaz, hogy nem azonos a gyártó, de azért mégis kínai, olcsó eszköz mindkét típus, nem használhatnak benne minőségi alkatrészeket.
-
Szakáczki
csendes tag
válasz
Jamcsabi #3849 üzenetére
Igen, a build.drop file. - ban én átállítottam az fm transmittert true-ra és semmi változás, semmi beállítási lehetőség. Az egész netet végigtúrtam, hogy találjak hozzá valami app-ot, eddig összesen kettőt találtam, de egyikkel sem működik. Ha valaki tud valami működő app-ot, az ne tartsa magában! Engem nagyon izgat ez a funkciója.
-
suste
veterán
válasz
Jamcsabi #3767 üzenetére
Hát én nem igen láttam benne, de nem is próbálkoztam sokat, mert a DSP Manager-ben (nem a play-es!) nagyon sokminden állítható, és kiválóan teszi a dolgát
Szóval nekem gyári, belepiszkálás nélküli ROM-mal a sima zenelejátszó +DSP jön be a legjobban.
Igaz azóta feltettem a winampot is, a webes rádiók miatt (kár hogy ezt nem tudja a "zene"....Google Play Music tud netes rádiót kezelni?)
Meg ami még nagyon bejön, és hiányzott eddig, az az extra youtube kliens (PVSTAR+), ami lejátsza a a youtube videókat csak zeneként a háttérben (wifit is ébren tartja!). Így alvóba téve a telót alig fogyaszt valamit, és itthon az erősítőre kötve hallgathatom a kedvenc zenéimet, anélkül, hogy letöltögetném/konvertálgatnám/tárolnám őket. Nálam csillagos 5ös a progi, és még ingyenes is! -
colonell
senior tag
válasz
Jamcsabi #2626 üzenetére
Nekem is volt olyan,hogy semmit nem csináltam rajta és mégis felment 41 fokra az aksi
Igaz bent hagytam a kocsiba egy fél órára
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a külső hőmérséklet is befolyásolja a melegedést,tegnap az istennek nem ment az aksim 35 fok alá,hozzá sem nyúltammivel bent is 33 fok volt.Nyilván nem hűtőberendezést vettünk -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Jamcsabi #2332 üzenetére
[moderálva]
Ezt az egyik vásárló írta nekem...
"Hello. Megjött a fólia, és tökéletes lett. bár a felrakás nem volt egyszerű, mert mindig összeszedett egy kis port, de lemosás után sikerült felrakni buborékmentesen.
Sima csapvízzel lemostam, mert sok porszemet összeszedett, aztán kicsit nedvesen felraktam, és már csak a víz miatti buborékokat kellett kisimogatni alóla, persze óvatosan, hogy a telefon ne kapjon vizet. Biztos hogy nem így szokták felrakni, de nekem csak így sikerült. Az előző telefonomra egy boltban rakták fel víz nélkül, és nekik elsőre sikerült. Ezt a vizes dolgot a neten olvastam egy fórumon, mert más is így járt, hogy maradt rajta por, és ez miatt a buborékot nem lehetett kisimogatni alóla."
Szóval, ha amit annyira ajánlasz, erre képes, akkor áldásom rá
[moderálva]
[ Módosította: crey ]
-
PioDVD
senior tag
válasz
Jamcsabi #2226 üzenetére
Nem mondom biztosra, hogy rosszul von, mert nem néztem meg pontosan, mennyi volt a hívás előtt, de több rémlik. Bár, ha utána számolok, mi volt eddig, akkor jól von, valószínűleg csak rosszul emlékeztem, hol tartok.
Viszont az sms az sosem érkezett meg, amit innen küldtem. Cserébe tényleg marha jó a beszédminőség.
-
contaxg
veterán
válasz
Jamcsabi #2037 üzenetére
Ezt nézd át elsőként...
Tűzfal használata esetén elég sok bosszúságot okozhat, ha az blokkol olyan portokat, amelyek szükségesek a kimenõ és a bejövõ hívásokhoz. A legfontosabb, hogy az általunk használt számítógép vagy VoIP telefon az 5060-as UDP porton elérhetõ legyen az internet felõl: ebben az esetben, ha mi vagyunk a hívási célpont, a hívás el fog jutni hozzánk (az, hogy hangot is hallunk, miután felvettük a telefont, ilyenkor még nem garantált).
Ahhoz, hogy a megkezdett hívás során hangot is halljunk, illetve halljanak bennünket, további bejövõ nyitott portra nincs szükség, ha "outbound proxy" beállítást használunk (ezt sajnos nem minden telefonkészülék támogatja). Ellenkezõ esetben szükség lehet arra, hogy a bejövõ hangfolyamot egy vagy több UDP porton beengedjük. (Az X-Lite esetében az alapértelmezett port a 8000-es, bizonyos Linksys telefonoknál a 16384-16482-es.) Szélsõséges konfiguráció esetén elõfordulhat, hogy a bejövõ UDP porttartományt egészen nagyra (akár 5000-65000 közé) kell állítani, de az esetek többségében erre nincs szükség.
Amennyiben hálózatunkat oly módon védi tűzfal, hogy az általunk kezdeményezett kimenõ hálózati forgalom is szűrésre kerül, úgy további portokat kell kinyitni. Ilyen eset fordulhat elõ, ha nagyobb lokális hálózat (pl. iskola, nagyobb cég) helyi számítógépén kívánunk telefonálni. Ezeket a beállításokat a rendszergazda tudja elvégezni az intézmény routerén:
- Az 5060-as UDP port kinyitása szükséges, hogy hívást tudjunk kezdeményezni, illetve kommunikálni tudjunk a telefonszolgáltató szerverével SIP protokollon keresztül.
- A 3478-as UDP port kinyitásával biztosítható, hogy a telefonszolgáltató szervere azonosítani tudja hálózati topológiánkat, és optimalizálja a telefonhívás technikai hátterét.
- Publikus IP cím esetén a 16000-22000-es UDP portokat kell kinyitni a telefonszolgáltatóval való közvetlen kapcsolathoz, amennyiben Ön kezdeményez hívást külsõ hálózatba. Amennyiben Önt hívják, egy elõre rögzített UDP porton keresztül megy az adatfolyam. Mint látható, publikus IP esetén célszerű az összes kifelé menõ UDP portot engedélyezni, vagy "outbound proxy"-t használni, amennyiben a telefonkészüléke ezt támogatja (az X-Lite pl. ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest