Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz monalala #13634 üzenetére
[...] A Heartbleed bug lehetővé teszi bárki számára az interneten, hogy olvassa az OpenSSL szoftver sebezhető verziójával védett rendszerek memóriáját. [...] Ezzel lehetővé válik a támadók számára a kommunikációk lehallgatása, a közvetlen adatlopás a szolgáltatásoktól és felhasználóktól, illetve a szolgáltatások és felhasználók megszemélyesítése. [...]
Ezt az SSL titkosítást használják a gépek közötti biztonságos kommunikációra. Egy biztonságos, titkosított kapcsolatot hoz létre a két gép között, és azadatok titkosítva közlekednek közöttük.
Eddig.
Ez annyit jelent, hogy ha éppen "megfigyelik" a telefonod kommunikációját, vagy azt a szervert, amivel felveszed a kapcsolatot, máris hozzáférnek ahoz a kulcshoz, amivel dekódolhatják a küldött és fogadott adatokat. Így aztán bármilyen (kényes)adathoz hozzáférnek. Persze nagyon kevesen kíváncsiak a privát levelezésedre, de ha hozzáférnek a (céges)postafiókod tartalmához, nagyon sokmindent megtudhatnak. Nem csak magán titkok kerülhetnek napfényre, de céges, banki, ipari titkokhoz is hozzáférhetnek. A dolgot nehezíti, hogy a biztonsági programok ezt nem veszik észre, nem kerülnek bele a szervernaplókbaba. Nyomtalanul kutakodhatnak.
Az itt taglalt biztonság "veszett el".[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tihi_
tag
válasz monalala #13726 üzenetére
Itt a link. Ebben a csomagban bent vannak a gyári apk-k, a rádió is:
http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-v10-b199-full-hwa/page-124#entry2205768[ Szerkesztve ]
-
-
v.attis
őstag
válasz monalala #13825 üzenetére
A telefon beállításai között a legalsóban (asszem "telefonról" menü) a build számot kell sokszor nyomogatni és akkor fejlesztő leszel. Innen kilépve megjelenik a Fejlesztői lehetőségek menüpont. Abban van a Rendszergazda hozzáférés. Ezt állítsd át "Alkalmazások és ADB"-re. Csak így van teljes superuser jogod. Legalábbis nekem így minden megy faszán.
-
NJoe
csendes tag
válasz monalala #14027 üzenetére
az az igazság, hogy most már fogalmam sincs hogy nyitva van-e...:/ :/ és igazából nem is tudom megnézni.. :/
Az a gáz, hogy amikor a probléma elkezdődött már nem volt lehetőség arra, hogy a fenti módszerrel nyissam a bootloadert ugyanis a telefon újraindulása után már csak a logo és a fekete képernyő jött be és a helyzet azóta sem változot.. Tehát a BL nyitáshoz szükséges ID-t sem tudom kiolvasni belőle.. :/
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz monalala #14048 üzenetére
Nekem az 58-l sincs semmi bajom, megy ahogy kell neki smoothan, takarékosan, a performance opciókhoz hozzá sem kellett nyúlnom, ami gyárilag van beállítva, az megy. Wifi csatlakozik, hangok szólnak (jó hangosan ahogy kell), mindkét háttér cserélhető. És majdnem jobb a screentime vele mint az Essential (stock-based kipucolt) esetén, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve így teljesen.
-
NJoe
csendes tag
válasz monalala #14215 üzenetére
Köszönöm! Megcsináltam a root-ot a fentebb leírtak szerint, most viszont azt írja, ki, hogy a binárist frisssíteni kell.. amit meg is próbáltam már vagy 10 alkalommal, de soha nem csinálja meg, helyette jön a frissítés nem sikerült, próbálja meg ismét a készülék újraindítása után, és utánna sem sikerül. :/ valakinek valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
elisha
tag
válasz monalala #14285 üzenetére
Igazából nekem arra kell jobban, hogy saját mentést tudjak csinálni, arra jó lesz...
Jelenleg a 4500.-ik hsz-nél járok a fórumban, messze még a vége
Szóval a romolás még odébb lesz, menteni meg ezzel is lehet.De inkább kipróbálom mind a kettőt
Köszi a segítséget mindenkinek.
Ui.: "szinte ua. csak ez érintős" Na ez a bajom pont
[ Szerkesztve ]
Túlterhelt a szerver...
-
kicsizee
aktív tag
válasz monalala #14446 üzenetére
hát nekem alapból megfelelne a telefonom jelenlegi rommal, ha az azt csinálná amit kell. nem fogok vele szórakozni, mivel nem értek hozzá, garanciával nem tudom hogy van, és amint alkalom adódik cserélem valami működőképesebbre, ezt meg elpasszolom. azért kössz a tippeket tanácsokat
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
lacka01
csendes tag
válasz monalala #14515 üzenetére
Tudom hogy kell wifihez csatlakozni, de meg nyilt halozathoz se csatlakozott. Nem szoktam szinkronizalni a nevjegyeket a fiokommal. Most mielott neki alltam ennek, akkor csinaltam biztonsagi mentest. Felraktam masik romot, azzal azt ertem el hogy a bootanimation csak porog es a kepernyo se reagal semmire. Csinaltam mentest, hogyan tudom visszatenni vele a gyari romot?
[ Szerkesztve ]
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
eurolac
senior tag
válasz monalala #14625 üzenetére
Próbálgattam.... most már én is hajlok rá, hogy random csinálja. Viber használat után két-három óráig semmi gond, aztán hangerő minden téren le 1-re. Egyedi profil sem oldotta meg. Töltőn nem jelentkezik. Vagy 3-4 hónapja használom az y300-at, eddig nem volt ilyen gondja. Megszokott appokat használok, csak a Viber új ezért gyanakodtam rá, de úgy néz ki nem ő a ludas. Valami pedig bekavarhat, ha eddig nem volt vele semmi baj....
Eurolac
-
mttssz
senior tag
válasz monalala #14633 üzenetére
Hasznaltam most egy-ket napot azt is, de azzal meg azt csinalta hogy veletlenszeruen nem tudtam irni a billentyuzettel. De egyikkel se. A billentyuzet feljon, a gesture-ok mukodnek rajt, csak irni nem tudok, nem is jonnek fel a billentyu pop-up-ok. Logcat nem mutatott ertelmes magyarazatot, ugyhogy visszaalltam a 199-s Essentialra, az sosem csinalt ilyet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz monalala #14745 üzenetére
ha bpesti lennél, már vinném is hozzád a telefonomat 6 sör kíséretében
enyémet sem ártana moddolni, de... nem az én asztalom sajnos" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monalala #14750 üzenetére
szuper, ezek jól hangzanak
hogy kell nyittatni azt a Bl-t?!... mi is az a Twrp?!
van gugli fiókom tudtommal...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monalala #14752 üzenetére
áhá. okés (Y)
köszönöm. megyekgondolom adatvesztés lesz rendesen. elvégre új "oprendszert" kap a kicsike
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest