- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
-
Armi5
tag
válasz
monalala #15999 üzenetére
Felraktam én is a CarbonRomot tegnap, teljesen jól ment és smooth. Semmi baja nem volt, restart is volt többször, telepítések. De ma mikor szokásosan újraindítottam kitalálta hogy bootloop és többé nem tölt be
Elszomorodtam mert épp indulásban voltam, de útközben egy restoreral visszatértem Slimkatra... de ez elég "tré" ... Legutolsó app ami frissült playben a Maps volt.. nálad nem volt még ilyen csak úgy? Elég szokatlan mivel semmi rendszer vagy root dolgot nem csináltam ma mielőtt történt volna...
-
Zolio3
senior tag
válasz
monalala #16002 üzenetére
" A fájlkezelővel kitallózod a hangot azt hello." Erre írtam a tc-t. Mivel a hang kiválasztásánál kérdezi a rendszer, hogy médiatárolóból választom, vagy egyéb módon. Az egyéb helyén listázza az appokat, mint fájlkezelő, vagy total commander, stb. Ki tudom választani tc-vel is, mivel az is fájlkezelő. Mint írtam: javaslat volt annak, aki nem rootolt telefonnal dolgozik. Nem tudom tallózva mennyire tartja meg a hangot. Én a rom telepítése előtt töröltem a felesleges dolgokat, és beletettem azt, amit szeretnék. Appok, bootanimáció, media, stb. 1 csengőhang maradt, ami kártyán van, de ezzel sincs semmi bajom. Az már a rom telepítése után jött.
-
cssaszi
tag
válasz
monalala #15996 üzenetére
Hali!Felraktam én is a Mahdi féle 4.4-et.Nekem semmi gondom vele.Ma is hívtak vagy tízszer és mindíg simán fel tudtam venni.Előtte Slimkat volt fennt,de ez sokkal gyorsabb ugyanazokkal az appokkal mint amik a slimkat-en voltak.Jóval több beállítási lehetőség is van benne.Egyenlőre(két nap után) tényleg a legjobb 4.4-es rom.Smartmax,sioplus párossal az akksiidő is egész jó.
-
mttssz
senior tag
válasz
monalala #15917 üzenetére
Nem hasznalok swapot, es a gyariak kozul egyedul az AOSP volt porgos, foleg az utolso update ota, de meg azt is veri a CM. Ez viszont most akarhogy probalom, lassu. Masodpercek alatt valtogat az appok kozt, bezarja a billentyuzetet (pedig a recents szerint van elerheto memoria boven, hiszen alig vannak appok fenn).
-
0xmilan
addikt
válasz
monalala #15308 üzenetére
Ugyanez a ROM nálam is volt fent pár napot, de nagyon szívta az aksit, akkor is ha nem piszkáltam. Bár CeXstel kernellel használtam, nem a sajátjával, de ugyanezzel a kernellel - persze a stock verzióval - az AOSP MOD-ot alig tudom lemeríteni. Persze ebben nincs annyi eyecandy fícsör meg csili-vili témák, de nem is hiányzik. Bőven elég, amit GravityBox-szal tudok állítani. Azért jegyezzük meg, hogy a Kra1o5-féle CM10.1-ről van szó, mert ha változik az aláírásod, akkor nem lesz tiszta, hogy melyik a kérdéses ROM + nem lesz kereshető.
-
mttssz
senior tag
válasz
monalala #14633 üzenetére
Hasznaltam most egy-ket napot azt is, de azzal meg azt csinalta hogy veletlenszeruen nem tudtam irni a billentyuzettel. De egyikkel se. A billentyuzet feljon, a gesture-ok mukodnek rajt, csak irni nem tudok, nem is jonnek fel a billentyu pop-up-ok. Logcat nem mutatott ertelmes magyarazatot, ugyhogy visszaalltam a 199-s Essentialra, az sosem csinalt ilyet.
-
eurolac
senior tag
válasz
monalala #14625 üzenetére
Próbálgattam.... most már én is hajlok rá, hogy random csinálja. Viber használat után két-három óráig semmi gond, aztán hangerő minden téren le 1-re. Egyedi profil sem oldotta meg. Töltőn nem jelentkezik. Vagy 3-4 hónapja használom az y300-at, eddig nem volt ilyen gondja. Megszokott appokat használok, csak a Viber új ezért gyanakodtam rá, de úgy néz ki nem ő a ludas. Valami pedig bekavarhat, ha eddig nem volt vele semmi baj....
-
lacka01
csendes tag
válasz
monalala #14515 üzenetére
Tudom hogy kell wifihez csatlakozni, de meg nyilt halozathoz se csatlakozott. Nem szoktam szinkronizalni a nevjegyeket a fiokommal. Most mielott neki alltam ennek, akkor csinaltam biztonsagi mentest. Felraktam masik romot, azzal azt ertem el hogy a bootanimation csak porog es a kepernyo se reagal semmire. Csinaltam mentest, hogyan tudom visszatenni vele a gyari romot?
-
kicsizee
aktív tag
válasz
monalala #14446 üzenetére
hát nekem alapból megfelelne a telefonom jelenlegi rommal, ha az azt csinálná amit kell. nem fogok vele szórakozni, mivel nem értek hozzá, garanciával nem tudom hogy van, és amint alkalom adódik cserélem valami működőképesebbre, ezt meg elpasszolom. azért kössz a tippeket tanácsokat
-
elisha
tag
válasz
monalala #14285 üzenetére
Igazából nekem arra kell jobban, hogy saját mentést tudjak csinálni, arra jó lesz...
Jelenleg a 4500.-ik hsz-nél járok a fórumban, messze még a vége
Szóval a romolás még odébb lesz, menteni meg ezzel is lehet.De inkább kipróbálom mind a kettőt
Köszi a segítséget mindenkinek.
Ui.: "szinte ua. csak ez érintős" Na ez a bajom pont
-
NJoe
csendes tag
válasz
monalala #14215 üzenetére
Köszönöm!
Megcsináltam a root-ot a fentebb leírtak szerint, most viszont azt írja, ki, hogy a binárist frisssíteni kell.. amit meg is próbáltam már vagy 10 alkalommal, de soha nem csinálja meg, helyette jön a frissítés nem sikerült, próbálja meg ismét a készülék újraindítása után, és utánna sem sikerül. :/ valakinek valami tipp?
-
mttssz
senior tag
válasz
monalala #14048 üzenetére
Nekem az 58-l sincs semmi bajom, megy ahogy kell neki smoothan, takarékosan, a performance opciókhoz hozzá sem kellett nyúlnom, ami gyárilag van beállítva, az megy. Wifi csatlakozik, hangok szólnak (jó hangosan ahogy kell), mindkét háttér cserélhető. És majdnem jobb a screentime vele mint az Essential (stock-based kipucolt) esetén, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve így teljesen.
-
NJoe
csendes tag
válasz
monalala #14027 üzenetére
az az igazság, hogy most már fogalmam sincs hogy nyitva van-e...:/ :/ és igazából nem is tudom megnézni.. :/
Az a gáz, hogy amikor a probléma elkezdődött már nem volt lehetőség arra, hogy a fenti módszerrel nyissam a bootloadert ugyanis a telefon újraindulása után már csak a logo és a fekete képernyő jött be és a helyzet azóta sem változot.. Tehát a BL nyitáshoz szükséges ID-t sem tudom kiolvasni belőle.. :/
-
v.attis
őstag
válasz
monalala #13825 üzenetére
A telefon beállításai között a legalsóban (asszem "telefonról" menü) a build számot kell sokszor nyomogatni és akkor fejlesztő leszel. Innen kilépve megjelenik a Fejlesztői lehetőségek menüpont. Abban van a Rendszergazda hozzáférés. Ezt állítsd át "Alkalmazások és ADB"-re. Csak így van teljes superuser jogod. Legalábbis nekem így minden megy faszán.
-
tihi_
tag
válasz
monalala #13726 üzenetére
Itt a link. Ebben a csomagban bent vannak a gyári apk-k, a rádió is:
http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-v10-b199-full-hwa/page-124#entry2205768 -
válasz
monalala #13634 üzenetére
[...] A Heartbleed bug lehetővé teszi bárki számára az interneten, hogy olvassa az OpenSSL szoftver sebezhető verziójával védett rendszerek memóriáját. [...] Ezzel lehetővé válik a támadók számára a kommunikációk lehallgatása, a közvetlen adatlopás a szolgáltatásoktól és felhasználóktól, illetve a szolgáltatások és felhasználók megszemélyesítése. [...]
Ezt az SSL titkosítást használják a gépek közötti biztonságos kommunikációra. Egy biztonságos, titkosított kapcsolatot hoz létre a két gép között, és azadatok titkosítva közlekednek közöttük.
Eddig.
Ez annyit jelent, hogy ha éppen "megfigyelik" a telefonod kommunikációját, vagy azt a szervert, amivel felveszed a kapcsolatot, máris hozzáférnek ahoz a kulcshoz, amivel dekódolhatják a küldött és fogadott adatokat. Így aztán bármilyen (kényes)adathoz hozzáférnek. Persze nagyon kevesen kíváncsiak a privát levelezésedre, de ha hozzáférnek a (céges)postafiókod tartalmához, nagyon sokmindent megtudhatnak. Nem csak magán titkok kerülhetnek napfényre, de céges, banki, ipari titkokhoz is hozzáférhetnek. A dolgot nehezíti, hogy a biztonsági programok ezt nem veszik észre, nem kerülnek bele a szervernaplókbaba. Nyomtalanul kutakodhatnak.
Az itt taglalt biztonság "veszett el".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged