Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
kaposznyak #17287 üzenetére
Ha csak az sms-s miatt csinálnád, akkor tényleg nem kell, az útdíjkezelőnél nyilván van nyoma hogy fizettél, de szerintem míg nem változtatsz túl sokat a data partíción, egész biztosan vissza lehet nyerni az adatok egy részét valami data recovery alkalmazással...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #17188 üzenetére
Ja, leesett zárt bootloader...
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
nyisziati #17067 üzenetére
Jár itt mindenki mindenhová.
A legdurvább PH fórumos sztorim hogy a most a hongmi note topicban tevékenykedő Milestone2-ről, aki régen többször segített az alca 995 topicban, most húsvétkor a családi ebédnél derült ki hogy a saját bátyám.
(Tudtuk egymásról a kütyüb#ziságot, de ezen szétröhögtük magunkat)
-
aytukabozs
addikt
válasz
janeszgol #17016 üzenetére
Ennek semmi köze a matematikához (de még a fizikához sem), ez a ki mer nagyobbat hazudni verseny.
Egy valóban ~10000 mAh-s powerbank mint a xiaomié pl. az 3-4-szer gond nélkül feltölt egy 2000 mAh-ás telefont.Ezek a kínai szutyok 20-30-50k mAh-ás bankok meg sima ordenáré hazugságok....
-
aytukabozs
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #16193 üzenetére
Máshol lesz a bibi, pont pár napja frissítettem a telekomos b190-et ugyanezzel a b197 Uk-vel, és nálam megy az értesítési panel....
(Én egy digitizer probléma miatt frissítettem, hátha megoldódik, de persze nem tűnt el a hiba
BTW ha a ghost touch-ra van valakinek tippje azt szívesen fogadom
-
aytukabozs
addikt
Ghosttouch-oló kijelzőre, máskor meg nem működő kapacitív gombokra van valakinek tippje?
Mindkettő rapszodikusan jelentkezik.
szerk.:
nyilván a hiba forrása ugyanaz, de arra lennék kiváncsi hogy egyértelműen a digitizer/szalagkábel a ludas, vagy máshonnan is eredhet a baj?
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zolio3 #15993 üzenetére
Nem azt kérdezte.
Hanem azt hogy honnan tudod hogy jó e az sd/csengőhang megoldás, ha te nem kábeles adattranszfert használsz.
Hisz a probléma akkor jelentkezik, mikor kábeles csatlakozás után ujramountoja a kártyát, jellemzően ilyenkor száll el többeknek az sd-n tárolt csengőhang. -
aytukabozs
addikt
válasz
newsync #15871 üzenetére
szerk.: utánlövés
mondjuk a build.prop editorral?
-
aytukabozs
addikt
Biztos?
"Recovery flashelése
1. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkumulátort 5 másodpercre, majd rakd vissza
2. Tartsd lenyomva a Hangerő LE gombot, kapcsold be a telefont és hagy lenyomva a hangerő gombot még legalább 10 másodpercig
3. Csatlakoztasd a telefont a számítógépedhez
4. Az UnlockTools mappából futtasd a flash_recovery.bat-ot, majd kövesd a lépéseket
5. Amikor sikeres flashelve lett a TWRP, akkor a telefonod újraindul
A gyors boot-olást ki kell kapcsolni, hogy bejöjjön a recovery."Akkor én egy másik összefoglalót tudok lenyitni fönt
szerk.
ja közben látom te is szerkesztettél, nem fog kérdezni semmit, amit az unlock tools mappában talál recovery azt fogja felflashelni szerintem... -
aytukabozs
addikt
válasz
hamiSELLER #15696 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
hamiSELLER #15680 üzenetére
Nem akarlak riogatni de nálam ugyanez volt csak a kijelző alján vízszintesen egy fél centis sávban.
Először nálam is hol érzékelt hol nem, aztán szimplán csak nem.
Egyszer már cseréltem érintőpanelt a telóban (akkor épp pókhálósra törtem), de nem akartam már többet költeni erre a masinára,
a lényeg hogy ebayről 10-12 dollárért lehet rendelni digitizert, és youtube-on meg van hozzá szétszedős videó.De persze a szakik majd megmondják (remélem) hogy lehet kizárni hogy tuti nem szoftveres a problema.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
malna88 #15501 üzenetére
Nem recoveryvel nem fogsz recoveryt flashelni
Összefoglaló:
"Recovery flashelése
1. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkumulátort 5 másodpercre, majd rakd vissza
2. Tartsd lenyomva a Hangerő LE gombot, kapcsold be a telefont és hagy lenyomva a hangerő gombot még legalább 10 másodpercig
3. Csatlakoztasd a telefont a számítógépedhez
4. Az UnlockTools mappából futtasd a flash_recovery.bat-ot, majd kövesd a lépéseket
5. Amikor sikeres flashelve lett a TWRP, akkor a telefonod újraindul
A gyors boot-olást ki kell kapcsolni, hogy bejöjjön a recovery.
Ha valakinél nem megy a TWRP, az próbálja meg feltenni a CWM recovery-t. Leírás és letöltési link itt található." -
aytukabozs
addikt
Üdv
Valakinek van tippje hogy az összefoglalóban leírt Bootloader nyitásos root módszerrel mér nincs teljes root jogom a teló felett?
Mindent a leírás szerint csináltam, van is fent SU, de a rootcecker szerint nincs rootolva a rendszer, és az app ami miatt rootoltam(nám), sem működik úgy ahogy kéne...A kapacitív gombjaim bemonták az unalmast, de nem költenék már rá, a softkey enabler-t akartam kipróbálni, de nem megy, kiírja hogy engedélyezve rebootoljak, de újraindítás után sincsenek kint a vezérlők... :/
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #13457 üzenetére
OK megvan, köszike vagyok
-
aytukabozs
addikt
valaki segitene?
tochscreencsere okosba (majd a paraszt <én> megoldja magának otthon),
minden klassz de ez kiesett közben :/
hova való ez a szar? -
aytukabozs
addikt
válasz
FreeDOM007 #13418 üzenetére
"Betűtípust váltottam a telómon egy marketról leszedett alkalmazással"
És mi volt az?
Csak hogy nagy ívben elkerülhessem.... -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Üdv. Teardown videót tud valaki ehez a telóhoz? Tecsőn nem találtam (noha kerestem számos nyelven).
-
aytukabozs
addikt
Ha esetleg valakit érdekelne lepottyant a telóm, a Tmob természetesen nem javítja nekem meg nincs kedvem mókolni vele.
E-bay-en 3k körül van hozzá digitizer, 23-ér' meg valóságos ajándék egy ilyen teló
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest