Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
Gebriel #13835 üzenetére
Nekem nagy nehezen sikerült, de csak azért, mert találatam egy TWRP mentést (még sem vagyok olyan hülye) Felmésoltam egy formázott SD-re majd TWRP vel bootoltam. A restore menüben kiválasztottam a mentést. Igaz nem láttam, mert a TWRP\BACKUPS\itt lévő könyvtár nevének annak kell lenni mint a korábban mentett név és dátum. (ha nem tudod, akkor csinálj mst egy TWRP mentést és nézd meg milyen nevet ad)
Igaz az Összefogalóban lévő linkról letöltött ROM volt a jó, mert a mentésem csak újraindult a boot utén folyamatsan.
Mikor megvolt a visszaállítás rendesen elindult minden. Igaz Én nem kinlódtam a bootloader vissza zárással nekem a lényeg a gyári szoft volt.Hirtelen ennyi......
-
szszkata
újonc
válasz
Gebriel #11888 üzenetére
Gyári ROM.
Olyan is elő szokott fordulni, hogy minden futó alkalmazást bezárok, félreteszem a telót, s azt veszem észre, hogy minden előzmény nélkül újraindul. Máskor meg nem tudok vele semmit sem kezdeni, nem reagál semmire sem (nincs futó alkalmazás, csak előveszem, hogy telefonálnék, de nem tudok), ekkor is újraindul. -
Melack
veterán
válasz
Gebriel #11885 üzenetére
Keress rá a topicban, én is ezzel cummantottam egy nagyot. Telenornak jeleztem, ők a benti készüléken még nem tudták generálni a hibát, de egy elég pontos leírást adtam nekik róla. Az biztos, hogy a telefont nem hagyja el az SMS, mert egy darab SMS nem ment el a központ felé. Valami a beállításokban lesz. Mondom, 2G-n azonnal elmegy.
-
x1port
addikt
válasz
Gebriel #6523 üzenetére
ÖSSZEFOGLALÓ
Hardver
A készülékben egy 40 nm-es csíkszélességű ARMv7 architektúrával rendelkező MSM8225 Spapdragon chipset kapott helyet, a benne lévő kétmagos processzor Cortex-A5 magjai 1 GHz-es sebességen működnek. A grafikus gyorsító az Adreno 203. Memóriából 512 MB került az eszközbe (393 felhasználható, a többit a rendszer gondozza). A szabad ram mérete 140-150 MB környékén van maximálisan, természetesen ez annál kevesebb, minél több program fut. A belső tárhely mérete 4 GB, ebből a felhasználó 2,2 GB-ot tud szabadon felhasználni, alkalmazások telepítésére 1 GB áll rendelkezésre. 32 GB-os microSD kártya is helyet kaphat a készülékben.
Persze szerintem nem jó ennyire kiélezni. A 16GB-al lazán elboldogul. ( De lehet a 32-vel is )
-
x1port
addikt
válasz
Gebriel #6331 üzenetére
Nekem az elsődleges telcsim egy alma.
Arra valóban lehet venni olyan tokot ami rendes vékony passzos.(alig lehet rápréselni).
De azért ennél a típusnál ne felejtsük el,hogy már az alap vastagsága sem elhanyagolható a készüléknek. 11.2 mm.
+ ha rákerül egy ilyen remek tervezésű tok is...nem túl esztétikus.
De védelemben MAXIMÁLIS.
Elvileg karcálló kijelzője van de jobb ha nem erre alapozol és teszel rá egy fóliát. Az a tuti!
szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest