- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
descence
tag
válasz
Melack #12670 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Az SMS lekérős leírást nem találtam meg, csak az új hozzáférési pont készítőset.
-------
Tàjékotatunk, hogy a tarifacsomagodba foglalt adatforgalmadat kizàròlag az online APN kivàlasztàsàval tudod igénybe venni. Beàllìtàsok: telenor.hu/beállításokÉs ahhoz a leíráshoz visz, amivel nem boldogultam...
-
szszkata
újonc
válasz
Melack #11898 üzenetére
Oké, köszi, azért ez előkészületeket igényel...
És az egyéb készülékbeállításokat nem lehet menteni valahogyan? Vagy újra kell majd "testre szabni"?
Persze akkor még mindig ott van az adatforgalom, sms számlálás meg a hívásidő, stb... ezek elvesznek?
Arra nincs esetleg valami javaslatod, hogy régi Nokia 6230i-ről hogy lehetne a naptárbejegyzéseket átrakni erre a telóra? (nem sürgős, én is melózok közben)Köszi!
-
Gebriel
veterán
-
zolivep
tag
-
wookie
tag
válasz
Melack #11175 üzenetére
Keresőbe nem találtam 150 hsz-t de érdemlegeset egyet sem,mint ahogy a te hszedben sem.
Elmondhatnád lépésről lépésre,vagy megmutathatnád hol van részletesen leírva.
Eddig oda jutottam,hogy Root Explorerrel kiszedtem a bootanimation.zip,a bootanimationex.zip,és a shutdownanimation.zip fájlokat a /cust/dt/hu/media mappából.Majd kicsomagoltam és mindegyikben lecseréltem 1-1 képet persze átnevezve az eredeti kép nevére.Odafigyeltem a méretre és a fájl formátumra is.
Utána vissza csomagoltam őket.(igaz nagyobbak lettek a zip fájlok)
Majd Root Explorerrel felül írtam az eredeti zip fájlokat a /cust/dt/hu/media mappában.
A system/media mappában eredetileg nem voltak ezek a fájlok de próba nokedli alapon oda is bemásoltam őket eredménytelenül.Mert vagy android felirattal áll le vagy fekete képernyővel.
Illetve a Huawei logoval indul de utána fekete képernyővel bootol be.
Visszarakván az eredeti zipeket amiket előzőleg elmentettem újból jól bootolja a Trémobilos logót!
Szóval ezért kérdeztem hogy mi a pontos menete. -
sanyek2
senior tag
válasz
Melack #10412 üzenetére
Gyári ROM van fenn, huawei-es, nem mókányoltam semmit.. még... De már kezd elszállni az agyam ettől a sok b_szakolódástól.
"Tehát hard reset után minden jó volt, majd egyszercsak megint nem volt helyed?" Így van. Bár hely híján mindig szűkösen volt a teló, de ennél sokkal több progi is felment már rá. Meg is adtam neki hogy az SD kártya legyen a telepítés helye, de úgy se műkszik. -
kezman
őstag
válasz
Melack #10368 üzenetére
Azt én se találtam, nos kipróbáltam , meg a LGcamerát is, hát nem dobtam egy hátast örömömbe, szerintem semmi értelme , marad a gyári, kis odafigyeléssel, jó fényviszonyok közepette azzal is lehet hozni ezt a minőséget, ami mondjuk meg őszintén az átlagot se közelíti meg, na de ez egy telefon, ne várjunk tőle sokat
-
x1port
addikt
válasz
Melack #10203 üzenetére
Ha egy picit ráguglizol , többen írják ezt a hibát , több típusnál is pl alcatel995-ön is.
-
fricy81
tag
Érdekes, nálam megkérdezi a home gomb lenyomásakor, hogy melyik launcherrel akarom végrehajtani a műveletet, meg hogy egyszer vagy innetől fogva mindig. A GO Launcher-t nem ismerem, nekem a Nova vált be, és abban van olyan opció, hogy launcher alapértelmezetté tétele.
szerk: ja, valószínüleg az van amit Dani811 ír, hogy törölni kell az alapértelmezést.
@Kütyü: köszönjük Emese.
-
NoMagix
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?